Items where Subject is "Szociológia"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
A tételek száma ezen a szinten: 1104.

Balog, Donát and Rózsás, Tímea (2007) "Madarat tolláról, embert barátjáról" avagy A szakkollégisták kapcsolatrendszerének elemzése. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Váradi, Zsuzsa (2007) A generációváltás és az utódlási folyamat a családi vállalkozásban. TDK dolgozat, BCE, Vállalkozásfejlesztés és innováció szekció.

Májer, Ágnes (2007) Az új (?) generáció jövőképe. TDK dolgozat, BCE, Pszichológia és pedagógia szekció.

Radics, Gabriella (2007) Lépések egy családbarát társadalom felé. TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Ámon, Katalin (2010) "A cigányok olyan árut adnak el, ami nem is tetszik nekik" - Nemzet- és osztályépítés: a manele elutasításának dimenziói és céljai Romániában. TDK dolgozat, BCE, Szociológia I. szekció.

Szilasi, Katalin (2016) "A lányok nem értenek a matematikához, vagy ha igen, az megcsúnyítja őket". MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bodnár, Bálint (2012) "A mobil teszi az embert?" : Nagykorú gyermekek befolyásoló szerepe az édesanyák mobilkészülékének megválasztásában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Szabó, Veronika (2010) "Akadályverseny" - Demokráciára nevelés színházzal Magyarországon. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Huszár, Barbara Eszter (2012) "Előtted a küzdés, előtted a pálya" : A Budapesti Corvinus Egyetem végzőseinek karriertervei, vágyai, munkaerő-piaci lehetőségei. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Pálinkás, Mária Enikő and Zsigó, Dávid (2007) "Miért segítenénk egymásnak?". TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Erdős, Dorottya (2008) "One world one dream" avagy Kína és a 2008-as nyári olimpiai játékok. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Tanislav, Viktória (2011) "Üvegplafon vagy ragadós padló?" : Nők és férfiak munkavállalási és vezetővé válási esélyei egy magyarországi szervezetnél. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Noe, Brigitta (2014) (Anti)szociális Európa? : A szakszervezetek és Európa viszonyának néhány jellemző vonása napjainkban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Lovas, Yvette (2016) (pad) Sorok között: a hallgatói értékelés motívumai az oktatói szerep és tevékenység tükrében. TDK dolgozat, BCE, Szociológia.

Herbszt, Nikoletta (2010) ,, MÁR ÉN IS A CSAPATHOZ TARTOZOM!” : A BUDAPEST AIRPORT ZRT. KIFUTÓPÁLYA GYAKORNOKI PROGRAMJÁNAK ÉS A RÉSZT VEVŐ GYAKORNOKOK MUNKAHELYI SZOCIALIZÁCIÓJÁNAK ÉS BEILLESZKEDÉSÉNEK VIZSGÁLATA. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Varga, Eliza (2012) 1+1>2 : Az együtt márkázás jelensége és hatásai. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Posta, Andrea (2017) 25 év egy erdélyi ifjúsági szervezet életében : Fennmaradási stratégiák. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kovács, Kinga Emese (2017) A (köz)munka boldogít?: a hazai foglalkoztatáspolitikai szerkezet sajátosságai, a munkaerőpiaci integráció és az elégedettség összefüggése: egy keresztmetszeti felmérés eredményei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kardos, Dóra (2011) A 15 éves magyar diákok teljesítménye nemzetközi összehasonlításban : A PISA 2006 felmérés alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Kovács, Brigitta (2014) A 18-24 év közötti hölgyek fogyasztási szokásai és befolyásoló tényezői az egészséges táplálkozást illetően. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Csorba, Csilla (2012) A 2012-es nyári olimpia hivatalos szponzori és ambush kampányainak összehasonlító értékelése az Adidas-Nike eset segítségével az E.ON és a MOL példájára vonatkoztatva. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Nagy, Eszter (2010) A BGF-PSZK hallgatói szervezetének motivációs szerkezete. MA/MSc szakdolgozat, BCE, Vezetéstudományi Intézet.

Németh, Lóránt (2011) A Balanced Scorecard alkalmazási lehetősége a Kaposi Mór Oktató Kórházban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Kasza, Patrícia (2017) A Budapesten élő hajléktalan emberek értékrendje és jövőképe. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Lukoviczki, Leonóra (2017) A Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói szemmel. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Horváth, Karola Linda (2011) A Budapesti Corvinus Egyetem mint márka személyiségének vizsgálata kvalitatív és kvantitatív kutatáson keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Ehmann, Györgyi (2015) A Camp Leaders program hatásai a munkaszocializációs színtéren. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kiss, Andrea Anna (2013) A Couchsurfing közösség gazdaságszociológiai elemzése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Péter, Magdolna (2014) A Csíkcsicsói „Kájoni János” Általános Iskola névadási ünnepségei és az iskola ünnepszervező funkciói. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bondor, Zsófia (2016) A Duna két oldalán : Az ELTE és a Corvinus szociológia alapszakos szakdolgozatainak összehasonlító elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Mátyási, András (2011) A Facebook hatása a magyar fiatalok társadalmi tőkéjére. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Tompai, Benjamin (2013) A GMO helyzete és megítélése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Abaházi, Dorina (2010) A Hunfalvy János Szakközépiskola tanulóinak esete az internettel. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Gulyás, Mihály Balázs (2014) A Jobbik támogatottságának társadalmi jellemzői. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Márton, Alexandra (2012) A KKV szektor számvitele és a társasági adórendszer kapcsolatának vizsgálata a magyar gyakorlatban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Lamatsch, Roland (2013) A Kiútprogram vállalkozóit ért sikerek és kudarcok okainak elemzése a program különböző aktorainak véleményét összehasonlítva. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szabó, Boglárka (2012) A Leitkultur-vita hatása a németországi törökök integrációjára : „Einigkeit und Recht und Freiheit” a multikulturalizmus korában. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Albert, Dóra and Závecz, Gergő (2011) A MAGDOLNA NEGYED PROGRAM SAJTÓELEMZÉSE. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Temes, Bianka Dóra (2014) A MENA régió kihívásai: fókuszban a női munkavállalás. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Mészáros, Eleonóra (2010) A MUNKAHELYI STRESSZ MÉGÉLÉSI MÓDJÁNAK VIZSGÁLATA KÖZTISZTVISELŐK KÖRÉBEN. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Krisztin-Németh, László (2013) A Magyarországi LEADER program sajátosságai és lehetőségei. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Kajkó, Fruzsina (2016) A Mark my professor hallgatói értékeléseinek vizsgálata : Milyen hatással van az oktató neme, életkora és külső tulajdonságai az értékelésre? BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kajkó, Fruzsina (2016) A Markmyprofessor hallgatói értékeléseinek vizsgálata: milyen hatással van az oktató neme, életkora és külső tulajdonságai az értékelésre? TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Darcsi, Orsolya (2013) A Narcotics Anonymus szervezet szerepe a szenvedélybetegek felépülésében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Leitold, Zsuzsanna (2011) A Nespresso Boutique vizuális kommunikációjának hatása a vállalat imázsára. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Batki, Lilla Bettina (2012) A PRINCE2 projektvezetési eljárás szerepe a projektsiker elérésében. TDK dolgozat, BCE, Vállalkozásfejlesztés szekció.

Rosner, Dániel (2013) A Pokémon játékok kommunikációjának vizsgálata a számítógépes játékok piacán megjelent genderrobbanás tükrében : Reklámfilmek tartalomelemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Média, Marketingkommunikáció és Telekommunikáció Tanszék.

Horváth, Petra (2011) A Starbucks Magyarországon is az élre tör : A nemzetközi kávézóláncok fogyasztóinak árérzékenységét enyhítő tényezők. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Biró, Adél (2015) A Sziget Fesztivál látogatóinak kultúrafogyasztása : Elemzés a 2014-es kérdőíves kutatás alapján a korábbi évek és a teljes magyar ifjúság viszonylatában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Koszti, Márk (2011) A Sziget Fesztivál országimázs-formáló szerepe. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Nagy, Lívia (2012) A Tisza élővilágának és a tiszavirágzás gazdasági értékelése a feltételes értékelés módszerével. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológiai Tanszék.

Koszta, Krisztina (2010) A Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben tanuló fogvatartottak eredményességére ható motiváló tényezők vizsgálata. Szakdolgozat, BCE, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kóbor, Júlia (2017) A YouTube hatása a fiatalok toleranciájának mértékére a szubkultúrák irányában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Gőz, Viktor (2017) A Z generáció vásárlási szokásait befolyásoló tényezők az okostelefonok termékkategóriában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Tuba, Máté (2012) A Zselízi Kísérlet : Egy konszenzusos demokrácián alapuló alternatív önkormányzati modell vizsgálata, kvantitatív és kvalitatív módszerek használatával, szlovákiai magyar érdekképviseletre gyakorolt hatásának tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Matolcsy, András (2012) A bevándorlás hatása a spanyol munkaerő-piacra. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, .

Kováts Megyesi, Bálint ádám (2013) A bevándorlás kérdése Hollandiában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Pregun, Dávid (2011) A bizalom kérdése a magyar online műkereskedelemben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Mészáros, Márta (2014) A bizalom szerepe és költségcsökkentő tényezői a magyar kkv szektorban. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szántó, Barbara (2010) A biztonságos és tudatos Internet használat a digitális bennszülöttek körében, avagy Használod-e az eszed mielőtt közzé teszed? BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Törzsök, Veronika (2012) A borravalózás motivációi. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, MEGHATÁROZATLAN.

Magyar, Tamás Olivér (2015) A bricolage és a kulturális gazdaság vizsgálata a belső-erzsébetvárosi romkocsmák esetében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Klebercz, Tímea (2012) A brit identitás szerepe a mai Nagy-Britanniában. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Borsos Gy., Beáta (2008) A brit és magyar bevándorláspolitika a nemzetközi migráció kontextusában. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szabó, Márton (2009) A budapesti 4-es metró társadalmi megtérülésének vizsgálata : Az új metróvonal integrált közlekedési hálózatba való illeszkedése, externáliáinak elemzése és területfejlesztési hatásai. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Csaba, Zoltán László and Makovi, Kinga and Néray, Bálint and Róbert, Katalin (2009) A budapesti diákok továbbtanulási döntésének elemzése : Empirikus eredmények saját adatbázison. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Torbágyi, Örs (2015) A budapesti lakáspiacra ható makrogazdasági tényezők vizsgálata és jelentőségük magyarázata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Kelemen, Mariann (2012) A burkolt munkaviszony Magyarországon : Lehetséges okok, jelenlegi gyakorlata és megoldási kísérletek. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Domó, Bernadett (2014) A búzaházi roma férfiak társadalmi kapcsolatháló elemzése és információ terjedési vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Gál, Anna (2009) A bűnözés nemek szerinti különbségei és a családon belüli erőszak : Attitűdök vizsgálata a fiatal felnőtteknél. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Somodi, Ágnes (2012) A cigány kisebbség felemelkedését akadályozó tényezők : A meglévő hátrányok és a kormányzati intézkedések tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Politikatudományi Intézet.

Göcző, Melinda (2012) A cigányság helyzete az oktatásban : Reménysugár Csepelen. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Veress, Serafina (2017) A comparative study of interventions for adults traumatized by alcoholic parents. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Pádár, Katalin (2012) A conjoint-elemzés alkalmazása a társadalomtudományokban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Obriton, Mercédesz (2009) A család hatása a fiatalok depressziós lelkiállapotára. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Márkus, Veronika (2009) A család hatása a nemi szerepek kialakulására : A testvérek hatásának vizsgálata a kutatás kereteinek kidolgozásán keresztül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Tóth, Henriett (2016) A család italfogyasztása : A családban generációkon keresztül használt márkák a hidegen fogyasztott, alkoholmentes italok körében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Jakab, Mariann (2012) A család és a társadalmi környezet befolyása a fiatal felnőttek élelmiszer-fogyasztási szokásaira. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Kánai, Tímea Rita (2013) A családforma hatása a gyermek fogyasztói magatartására és vásárlásban betöltött szerepére. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Ser, Ádám (2010) A családi háttér hatása a fiatalok „szubkultúra-választására”. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Király, Loretta (2016) A családi körülmények mint lehetséges determináló tényezők a középfokú iskolaválasztásban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Sereg, Nóra (2012) A családon belüli befolyásolási folyamat jellegzetességei az egészségtudatosságot illetően. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Pásztor, Hanna (2010) A családon belüli erőszak mint a hatalom eszköze. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szűcs, Eszter Nikolett (2012) A cserediák-turizmusban rejlő gazdasági lehetőségek. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Főcze, Júlianna (2013) A csíkszeredai állami gondozottak drogfogyasztása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Horváth, Márton (2017) A demográfiai változások hatása a nyugdíjrendszer fenntarthatóságára. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Szabó, Vivien Gabriella (2010) A demokratikus deficit csökkentésének lehetősége – a deliberatív elvek és a pártok találkozása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Politikatudományi Intézet.

Tóth, Judit (2011) A digitális fogyasztói döntéshozatali folyamat. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Dávid, Dániel (2016) A dohányszabályozás elmélete és gyakorlata : A szabályozás Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Ibrajter, Natasa (2014) A dohányzás korlátozó intézkedéseinek hatása a fogyasztói magatartásra – különös tekintettel a köztereken történő dohányzás szabályozására és a dohánytermékek árára. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Kratochwill, Zsófia (2010) A dolgozó sportolói identitás. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Elek, Zsófia (2013) A double-standard, please : The media representation of femininity around alcohol consumption in British newspapers. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Tölgyesi, Kitti (2014) A drip pricing fogyasztóra gyakorolt hatása az észlelt méltányosságon keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Barczikay, Tamás Gábor (2011) A drogliberalizáció közgazdaságtana. TDK dolgozat, BCE, Versenypolitika (Mikroökonómia) szekció.

Tóth, Dorottya (2017) A duális képzésben érdekelt szervezetek egyéni és közös tevékenységei a lemorzsolódás megelőzésének érdekében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Katona, Kinga (2011) A dél-szlovákiai szavazók a 2010-es választásokon – különös tekintettel a losonci járásra. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Döme, Zsolt (2010) A délvidéki magyarok nemzeti identitása és politikai kultúrája. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Politikatudományi Intézet.

Balogh, Natália Mikie (2011) A fejkendő-kérdés Törökországban és Franciaországban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Pétervári, János Gábor (2011) A felelős vállalati működés új korszaka? : Egy ökológiailag tudatosabb fogyasztói magatartást elősegítő információs rendszer magyarországi bevezetésének relevanciája és lehetőségei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Korompay, Réka (2012) A felszámolói szakma átrendeződése Magyarországon az elektronikus kijelölési rendszer bevezetésének hatására. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Szentesi, Annamária (2014) A fesztivál, mint élmény : A fesztiválozó interaktív élményének szolgáltatásközpontú vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Szajkó, Csenge (2017) A fiatal felnőttek pénzügyi attitűdje fogyasztásaik és megtakarításaik mentén. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Pécsi, Petra (2015) A fiatalok pénzügyi magatartása a családi kommunikációs mintázatok tükrében : Hitelekkel kapcsolatos attitűdök és hitelfelvételi szokások vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Piross, Antal (2014) A fogyasztói viselkedés megváltoztatására irányuló beavatkozások a szegénység elleni programokban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Lukács, Zsófia Anna (2017) A fogyatékkal élők foglalkoztatását elősegítő és akadályozó tényezők a magyar munkaerő piacon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Panker, Ádám (2017) A fotográfia mint kutatási eszköz. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Vértes, Márton (2014) A frissdiplomás kilátások Magyarországon : A startup világ, mint elhelyezkedési lehetőség bemutatása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szőnyi, Eszter Veronika (2015) A frusztráció a magyarázat? : Magyarországi bevándorló-ellenes attitűdök elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Antal, Dániel (2009) A futball-huliganizmus sportizációja. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia Tanszék.

Szepesy, István (2013) A férfi testkép változása : Az Adonisz-komplexus vizsgálata magyarországi fiatalok körében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Béres, András (2013) A fókuszhatás szerepe az intertemporális döntésekben. TDK dolgozat, BCE, Vállalatgazdaságtan II. szekció.

Kovács, Anna Pálma (2016) A gamifikáció vállalaton belüli felhasználása, mint innovatív üzleti megoldás. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Deák, Alexandra Ibolya (2016) A gazdasági képzéseken tanuló nők karrieraspirációi- elképzelések a vezetői karrierről és a családalapításról. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Huszanyik, Anna (2013) A gazdasági válság hatása a politikai bizalomra Európában különös tekintettel a PIIGS országokra. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Székely, Enikő (2016) A gazdaságpolitika hatása a gyermekvállalásra. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Nyírő, Zsanna Jozefa (2012) A generalizált bizalom szociológiai megközelítései. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Petróczi, Alexandra (2015) A generációkon átívelő családi vállalkozások sikerességét befolyásoló tényezők. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Kaszás, Máté Attila (2017) A generációs különbségek hatása a webshopok felhasználói élményére. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Csuhai, Ádám (2012) A generációváltás lehetőségei családi vállalkozásokon belül : A szaktudás családon belül tartása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Sinkó, Gabriella (2017) A generációváltás problémái Magyarországon : A jelenség elemzése és a HR szakma feladata a változások támogatásában. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Probáld, Karina Ágnes (2013) A gyerek tehet róla? : A házassággal való elégedettséget befolyásoló tényezők vizsgálata – különös tekintettel a gyermekekre. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bálint, Zsolt (2012) A gyermekek szülői döntésre gyakorolt hatása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Palotás, Petra (2015) A gyermekek találkozása a pénz világával : A 6-15 évesek zsebpénzről alkotott elképzelései. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Barta, Beáta (2009) A gyermekszám-preferenciák az abortusszal kapcsolatos attitűdre gyakorolt hatása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Banizs, Boglárka (2013) A gyermekvállalás halasztásának és beteljesületlenségének okai Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Reizer, Balázs and Seres, Gyula (2010) A gyermekvállalás hatása a családi jövedelemre Magyarországon. TDK dolgozat, BCE, Szociológia II. szekció.

Pásztor, Szabolcs (2016) A gyermekvállalás árnyékára és a teljes termékenységi ráta Magyarországon. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságpolitika és makroökonómia szekció.

Vörös, Adél (2014) A gyermekvállalás és a nők munkaerő-piaci részvétele. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Molnár, Ádám (2016) A gyermekvállalás ösztönzésének hatása Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Madarász, Annamária (2011) A gyermekvállalás, mint gazdasági döntés. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Orosz, Annamária (2017) A gyász feldolgozását segítő csoportok a Facebookon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kozák, Anna Sára (2013) A génmódosított élelmiszerek lakossági megítélését befolyásoló tényezők Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kántor, Judit Ágota (2012) A görög bevándorlás-politika húsz éve : Sikerek és kihívások, 1989-2009. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Tóth, Andrea (2011) A hajléktalanok reintegrációs esélyei Magyarországon. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Gróh, László (2009) A hajléktalanság differenciálódása és a reintegráció esélyei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

H. Szabó, Krisztina (2014) A hajléktalanság reintegrációs problémái. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Molnár, Tamás (2014) A hangnem és a tempó hatásai a hirdetésekben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Szabó, Anna (2015) A hatékony oktatási rendszer jellemzői Magyarország és Hollandia példáján keresztül bemutatva. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Gyukits, Anna (2011) A hazai vízipipa-fogyasztás a kulturális különbözőségek tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Horváth, Anett Ilona (2012) A helyi lakosság szerepe a turizmus fenntartható fejlesztésében : Szigliget idilli, fenntartható faluvá válásának előmozdító és hátráltató tényezői a fogadó közösség nézeteit, elvárásait vizsgálva. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Simor, Máté (2009) A hierarchiamentes vállalat. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Tímár, Petra (2012) A hiperaktív hólyag szindrómával élő nők életminősége. TDK dolgozat, BCE, Egészségügy-gazdaságtan szekció.

Lőte, Petra (2012) A hirdetések befolyásolási törekvései és fogyasztóra gyakorolt hatásai. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Sztarodub, Anna (2016) A hivatás öröklődése a hagyományos szakmát űző családokban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kovács, Viola (2016) A homoszexualitással kapcsolatos attitűdök vizsgálata elsőéves egyetemisták körében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Huszár, Barbara Eszter (2010) A homoszexuális társadalom helyzete Magyarországon az 1990-es évektől napjainkig. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Takáts, Rebeka Éva (2016) A hálapénz jelenléte a magyar egészségügyben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Nepper, Zsombor Péter (2009) A házasság intézményének közgazdasági elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Daróczi, Dóra (2014) A házasság intézményének közgazdasági elemzése. TDK dolgozat, BCE, Versenypolitika (Mikroökonómia) szekció.

Cseh, Adrienn Aletta (2015) A házasság intézményének közgazdasági elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Madaras, Mariann (2011) A hírolvasási szokások átalakulása az elektronikus sajtó térnyerésével - Milyen társadalmi és gazdasági hatást idéz elő a minőségi közéleti hírlapok elektronikus fogyasztása? MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Répás, Melinda (2010) A japán kultúra bemutatása a kulturális metafora módszerén keresztül. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Kruchió, Nóra (2013) A jelenlegi magyarországi ajándékpiac helyzete egy kisvállalkozás tükrében. Postgraduális szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Lamatsch, Roland (2015) A járművezető képzésbe ágyazódott korrupciós folyamatok feltárása : A forgalmi vizsgán zajlódó korrupciós tranzakciók tipikus kapcsolatháló-konfigurációi. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kopjás, Fanni Ida (2012) A jóléti kapitalizmus társadalmi igazságossága a 21. század Magyarországán. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Spéder, Balázs (2012) A jóléti állami szerepvállalás társadalmi támogatottsága : Az újraelosztás iránti igény Európában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, MEGHATÁROZATLAN.

Németh, Lilla (2011) A jövő fogyasztói: 50+ : Fókuszban a kozmetikai piac, ezen belül pedig a Dove termékek. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Virth, Eszter (2017) A jövő munkavállalói, avagy a Z generáció munkával szembeni attitűdjének vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Bodnár, Krisztián Ferenc (2015) A kapcsolatháló-elemzés védelmi célú felhasználása : Hálózatkutatás, hírszerzés és a terrorizmus háromszöge. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Gömörei, Bernadett (2015) A kapcsolati rendszerek hálózata egy családi vállalkozás keretében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Székeli, Dalma Lídia (2017) A kapunyitási pánik megélése a huszonéves, fővárosi pályakezdők körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Wirtz, Krisztina (2012) A karrierváltás jelensége : Fókuszban a személyes autonómiára törekvők csoportja a mai Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Kovács, Orsolya (2011) A kenyérkereső apától a bevonódó apáig : Az apaszerep változása és körképe napjainkban. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Tóth, Pálma (2014) A keresőoptimalizálás szerepe a vásárlási döntési folyamatban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Dobay, Andrea (2011) A kisgyermekes apák szerepe a munka-család egyensúly megteremtésében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Temesvári, Judit (2012) A kisgyermekes nők helyzete Magyarországon : Nehézségek és lehetőségek a munkaerőpiacon. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Jávorffy-Lázok, Alexandra (2012) A kisgyermekes nők munkaerő-piaci perspektívái. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Patai, Dóra Márta (2016) A kisgyermekes nők visszaintegrálása a munkaerőpiacra. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Nikolicza, Tímea (2011) A kisgyermekkori nevelés hatása a hátrányos helyzetű gyermekek integrációjára, különös tekintettel az óvodai szocializációra. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kanyicska, Daniella (2014) A kollektív cselekvés elméletei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Matematikai Közgazdaságtan és Gazdaságelemzés Tanszék.

Herke, Mónika (2013) A kooperációs jelzések kibocsátása és fogadása a társas értékorientációk tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bóka, Hajnalka (2015) A kortárscsoport és a család hatása az amerikai serdülőkorúak szexuális viselkedésére. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bajzát, Gábor (2010) A kultúra hagyományainak, elemeinek és értékeinek fontossága : A Matyó kultúra jelentősége Mezőkövesden. Szakdolgozat, BCE, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Sebestyén, Janka (2016) A kábítószer-kereskedelem és erőszak társadalmi és gazdasági hatásai Mexikóban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Világgazdasági Intézet.

Kovács, Nóra (2013) A kávéfogyasztás mint racionális szenvedély. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Pongrácz, Máté (2017) A képregényrajongók törzsének kulturális mezeje. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Fábián, Erika (2013) A kézdiszentléleki Szent István-napi búcsú antropológiai elemzése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Mucsi, Dóra (2014) A körkörös migráció, mint az európai integráció elősegítője – az Erasmus hallgatói mobilitás program és a transznacionalitás. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Reich, Jenő (2012) A kötődés szerepe : Érzelmileg bevonódott emberek politikai nézetei a veszprémi tragédia után. TDK dolgozat, BCE, Politikatudományi szekció.

Petrányi, Ádám (2014) A kötődés és az adás-vétel pszichológiája a használtautó piacon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Krasznai, Gergely (2012) A közigazgatási reform lehetséges formái Budapesten és az agglomerációban : Úton a harmónia felé? BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Scheiring, Gábor (2007) A közszociológia és a későmodern fordulat. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Havas, Ádám Kornél (2012) A közvetlen ügyfélkapcsolat szerepe a munkanélküli ellátásban részesülők támogatásában és ellenőrzésében : Az információs szolgáltatás dilemmái az Állami Foglalkoztatási Szolgálatnál. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Klaba, Márk Dávid (2011) A közönség részvétel, mint elméleti konstrukció : Fogalmi tisztázás és részvételi szegmensek. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Miskolczi, Erna (2009) A közösségi internet-hozzáférés lehetőségei kistelepüléseken. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Vincze, Adrienn (2011) A közösségi médiahasználat hatása a családi döntéshozatalra. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Antal, Emese (2014) A lakossági fogyasztók magatartásának vizsgálata a magyar villamosenergia-szektorban R segítségével. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Statisztika Tanszék.

Beregszászi, Lilla (2016) A lakástámogatás hatása a jólétre. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Szczuka, Borbála Júlia (2016) A lakástípus életmódra gyakorolt hatása a kisgyermekes családok körében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Podonyi, Krisztina (2009) A latin-európai és arab menedzsment, társadalom és kultúra összehasonlítása a római katolikus keresztény és a szunnita iszlám vallás tükrében. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Gyimóti, Rita (2009) A leader program megvalósulása a Bodrogközben és Ricse nagyközségben. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia Tanszék.

Vörös, Árpád Tamás (2013) A lean termelés megteremtése körüli kulturális nehézségek. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Rózsa, Zsófia (2013) A lojalitás programok hatása a magyar fogyasztókra : Négy piac, két-két szereplőn keresztüli vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Szabó, Vera (2014) A lojalitásprogramok észlelése és hatása a gyermekes szülőkre : A baba bónusz program. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Ábrányi, Nikoletta (2014) A lojalitásprogramokhoz való hozzáállást befolyásoló tényezők a Tesco hűségprogramján keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Bacsa, Tamás (2017) A lokális politikai elit rekrutációs mintázatai Szegeden: önkormányzati képviselők az életutak tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Maszlag, Szilvia (2011) A lovaglás bevezetése a testnevelés tantárgy keretében a Budapesti Corvinus Egyetemen. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Györffy, Krisztina Andrea (2013) A luxus attribútumainak és fogyasztóinak vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Nagy, Bence Csaba (2012) A magyar bankrendszer népesedési folyamatainak szervezetökológiai vizsgálata. TDK dolgozat, BCE, Vezetés és szervezés, kontrolling szekció.

Tóbiás, Judit (2008) A magyar civil szféra lehetőségei a kábítószer-probléma visszaszorítására kommunikációs eszközök használatával. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Csathó, Judit (2017) A magyar családok helyzete az egykulcsos SZJA tükrében. TDK dolgozat, BCE, Pénzügy II. szekció / Makropénzügyi menedzsment.

Putnoki, Péter (2013) A magyar családtámogatási intézkedések hatása a gyermekvállalási kedvre. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Ipsics, Viktória (2016) A magyar családtámogatási rendszer vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Rigó, Emese (2010) A magyar gazdasági és politikai felső vezetői réteg értékvizsgálata a ’90-es évek végén. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Rigó, Emese (2010) A magyar gazdasági és politikai felső vezetői réteg értékvizsgálata a 90-es évek végén. TDK dolgozat, BCE, Szociológia II. szekció.

Szemenyei, Dóra (2015) A magyar használtruha piac helyzetének vizsgálata, különös tekintettel az alkalmazható ellátási lánc megoldásokra. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Ruzsányi, Dániel (2010) A magyar kedélyállapot változása a politikai rendszerváltástól A depresszió és a szorongás tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Tasch, Orsolya (2009) A magyar középiskolások alkoholfogyasztási szokásainak alakulása a rendszerváltástól napjainkig. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia Tanszék.

Budai, László (2014) A magyar labdarúgás gazdasági helyzete : A fogyasztói piac elemzése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Statisztika Tanszék.

Lipták, Regina Laura (2016) A magyar lakosság internethasználati szokásainak vizsgálata a szélessávú hálózatfejlesztések tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Kovács, Barbara Boglárka (2011) A magyar munkaügyi szervezet által ellátott hatósági és szolgáltatási feladatok vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bujdosó, Anna (2016) A magyar nyugdíjfinanszírozás a demográfiai tendenciák és gazdasági aktivitás fényében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Bajkó, Attila and Maknics, Anita and Tóth, Krisztián (2012) A magyar nyugdíjrendszer fenntarthatóságáról : Demográfiai esettanulmány Lee-Carter modell alkalmazásával. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságelemzés és gazdaságmodellezés I. szekció.

Dávid, Judit (2016) A magyar nyugdíjrendszer jövője. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Nagy, Bence Csaba (2009) A magyar nyugdíjrendszer lehetséges reformjai. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Farkas, Eszter (2010) A magyar politikai kultúra változásai : Útban a posztmaterializmus felé. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Politikatudományi Intézet.

Geszler, Nikolett Barbara (2010) A magyar politikai és gazdasági elit európai szintű karriervállalási hajlandósága. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Geszler, Nikolett Barbara (2010) A magyar politikai és gazdasági elit európai szintű karriervállalási hajlandósága. TDK dolgozat, BCE, Szociológia II. szekció.

Sinka, Laura-Andreea (2014) A magyar színjátszás története Székelyudvarhelyen 1977-től napjainkig. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Gál, Dorottya (2010) A magyar társadalomban bekövetkezett demográfiai változások hatása a családi döntési folyamatra. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Igricz, Dorottya (2011) A magyar és a francia nemzeti kulturális dimenziók megjelenése a fesztiválfogyasztásban : Szeged és Angers esettanulmánya. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Tóth, Barbara (2016) A magyarországi demográfiai folyamatok gazdaságra gyakorolt hatásának vizsgálata RBC-modell használatával. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Berta, Katalin (2010) A magyarországi egyházak jelenléte a hátrányos helyzetű roma településeken. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Magyar, Edina (2013) A magyarországi felekezeti gimnáziumok eredményességének tényezői. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Mészáros, Anita (2011) A magyarországi fiatalok politikai attitűdjei és viselkedésmintái a 2000-es évek első évtizedében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Média, Marketingkommunikáció és Telekommunikáció Tanszék.

Varga, Balázs (2009) A magyarországi hip-hop kultúra és az elmosódó határok. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia Tanszék.

Perhócs, Péter (2014) A magyarországi kerékpáros divatpiac elemzése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Cocchioni, Bálint (2018) A magyarországi prekariátus helyzete közép-kelet-európai összehasonlításban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Nemzetközi Gazdálkodási Kutatóközpont.

Ádám, Dávid (2017) A magyarországi transzneműek társadalmi problémái. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Vajda, Orsolya (2012) A magyarországi és romániai korrupció médiareprezentációjának összehasonlító vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Györgyi-Ambró, Gergely László (2011) A magyarság mint komplexitás : Magyarság és zsidóság : Identitás a migráció tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Tölgyesi, Kitti (2012) A megváltozott kulturális értékek és az iskolai csoportok hatása a fiatalok körében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Holma, Szilvia (2010) A menekültek társadalmi integrációja Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Salamon, Dóra (2016) A mesterséges intelligencia megítélése a szórakoztató média alapján, a fiatalok körében, ma Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kiss, Bernadett (2015) A mesterséges kapcsolatok szerepe az üzleti sikerben : Az üzleti célú kapcsolatépítés társadalmi mechanizmusainak vizsgálata egy networking szervezet példáján keresztül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Ágoston, Andrea (2010) A mesék szerepe a nyelvi szocializációban és az olvasóvá nevelésben. Szakdolgozat, BCE, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Zilahy, Orsolya (2014) A mexikói szociális politikák tendenciái 1988-2012. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Kertész, Anna (2011) A migráció emberi jogi vonatkozásai : A női migráció. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Szente, Patrícia (2015) A migráció megítélése : A migráció jelentősége az európai politikai elit körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Demény, Brenda (2014) A migránsok családegyesítéshez való jogának érvényesülése az Európai Unióban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Korom, Gabriella (2010) A modellkövetés családi hátterének vizsgálata alkoholproblémás családokban. MEGHATÁROZATLAN, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Rétvári, Márton Gergely (2012) A moderálás hatása az online Starcraft közösségekre. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Csipak, Csilla (2015) A motiváció hatása a teljesítményre a vállalati munkavégzésben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szűcs, Dalma (2012) A multikulturalizmus válsága. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Vácz, Rózsa (2009) A multikulturalizmus új arca Magyarországon : Magyarországi muszlim közösségek. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Hajnal, Emese (2018) A multitasking hatásainak vizsgálata a kognitív képességekre. TDK dolgozat, BCE, Információmenedzsment szekció.

Szántó, Éva (2015) A munka hatása a magánéletre a felső-szigetközi, 30-50 év közötti pedagógus nők esetében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Geszler, Nikolett Barbara (2012) A munka és a család konfliktusának forrásai az európai férfiak életében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bartkó, Csilla (2011) A munka és a magánélet egyensúlya : Különös tekintettel a stresszorokra. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Meretei, Barbara (2011) A munka és a magánélet egyensúlya a 80-as „elveszett” generáció esetében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Géczi, Mirjam (2007) A munka és a magánélet kölcsönhatásai. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti magatartás Tanszék.

Süle, Barbara (2015) A munka és a magánélet szorításában : A női vezetők munka-magánélet konfliktusai és az azok feloldására kialakított vállalati politikák a Paksi Atomerőműben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kocsis, Tamara (2016) A munka – magánélet egyensúlyának problémái Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Schottner, Ádám András (2015) A munka-magánélet egyensúly problémája a magyar foglalkoztatottak körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szécsi, Örs (2013) A munkaerő-kölcsönzés az atipikus foglalkozások tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Nagy, Annamária Xénia (2017) A munkahelyi barátság és az érzelmi elkötelezettség hatása az egyén kilépési szándékára az Y generáció körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Obriton, Mercédesz (2011) A munkaidő és a munkarend jellemzői a világban és Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Németh, Tamara (2013) A munkanélküli ellátások indokoltsági feltételeinek munkaösztönző szerepe és az ellátások célzása Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Gyarmati, Judit (2013) A márkaközösséghez csatlakozás motivációi : A Milka online márkaközösségének vizsgálatán keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Latif, Sheida (2012) A márkarajongás szintjei a márkaközösségek tükrében : A Pöttyös Túró Rudi rajongás mögött meghúzódó attitűdök vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Igaz, Ágnes (2011) A márkák hatása a munkahelyválasztásra : Munkáltatói márkázás. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Rudnay, Lilla (2012) A múlt, a jelen és a jövő háza – az Y generáció a múzeumban : Az Y generáció kultúrafogyasztása és múzeumlátogatási motivációi. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Ribárszki, Tamás and Varga, Kinga (2012) A negatív és pozitív jelölések dinamikájának vizsgálata : A Máté-effektus érvényességének tesztelése a középiskolai osztályokban. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Mátyási, András (2013) A nem és a felsőfokú tanulmányok típusának hatása a kooperációra : Kísérlet fogolydilemma szituációban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Fehér, Orsolya (2017) A nemek közötti egyenlőség az Európai Unió munkaerőpiacán. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Világgazdasági Intézet.

Mikó, Márton Flórián (2010) A nemek közötti egyenlőtlenségek kiegyenlítésének, mint szegénységcsökkentési stratégiának a vizsgálata. Női empowerment a kulturális kontextus függvényében. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Smahulya, Ádám (2013) A nemek reprezentációja négy percben : Férfiak és nők ábrázolása a „malestream” magyar videoklipekben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szoboszlay, Helga (2009) A nemekkel kapcsolatos nézetek és törekvések az Európai Unióban és Törökországban. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Tóth, Barbara Judit (2012) A nemzeti identitás törésvonalai a mai Olaszországban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Kálmán, Tamás (2009) A nemzeti kultúra és társadalmi környezet hatásai a román szállodai szolgáltatások minőségére. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia Tanszék.

Bencsik, Zsolt (2016) A nyelvtudás megtérülése: összefoglaló a helyi lakosokról. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Juhász, Mónika (2014) A nyomtatott sajtó jelene és lehetséges jövője. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Média, Marketingkommunikáció és Telekommunikáció Tanszék.

Kálmán, Péter (2008) A nyugdíjrendszer módosítási lehetőségei Magyarországon 2008. Szakdolgozat, BCE-Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

Braczkó, Bálint (2015) A népességöregedés és munkaerő-piaci összefüggései. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Boda, Zsófia and Vörös, András (2010) A népszerűség egyéni meghatározói - A személyiségvonások szerepe a hálózati formációban. TDK dolgozat, BCE, Szociológia I. szekció.

Mandácskó, Eszter and Panyik, Barbara (2014) A népszerűség specifikációinak vizsgálata a középiskolások dohányzási magatartásának esetében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Fekete, Petra (2017) A népszerűség és a divat követésének összefüggése serdülő korban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Horváth, Judit (2014) A név kötelez – vagy mégsem? : A Ranga testvérpár rallypályafutásának pszichológiai, szociológiai és marketing vetülete. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Biacsics, Boglárka (2011) A nő a férfi (b)irodalomban - A női irodalom kérdéses mivolta; androgünitás és rejtett női hagyomány Nemes Nagy Ágnes költészetében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szabó, Dóra (2012) A női munkaerő által megélt stressz a gyermekvállalás következtében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Brunczwik, Hédi Adél (2016) A női pályaválasztás dilemmái : Női karrierutak, karrier célkitűzések. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Horváth, Krisztina (2015) A nők munkaerő-piaci helyzete Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Boros, Réka Krisztina (2012) A nők online vásárlási motivációi és szokásai, és ezek gyermekvállalás hatására bekövetkező változásai. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Belik, Andrea Alexandra (2010) A nők részvétele a politikai hatalomban Magyarországon és Svédországban. Összehasonlító elemzés. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Bukor, Kata (2013) A nők szerepe a második világháború hadigazdaságaiban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Horváth, Ágnes (2011) A nők ábrázolása a nyomtatott sajtóban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Döbröntei, Tamara Zita (2015) A nők és férfiak bérkülönbsége. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Lóránt, Balázs (2018) A paralimpia gazdasága: milyen tényezők befolyásolják egy paralimpia gazdasági és társadalmi eredményességét? BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Gazsi, Tímea (2017) A paraszociális kötődés mint befolyásoló tényező hatásának vizsgálata a termékmegjelenítés hatékonyságára. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Gugyerás, Judit (2012) A passzívházak bemutatása és ismertségük vizsgálata kérdőíves kutatás segítségével. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológiai Tanszék.

Fejszés, Mónika (2011) A pedagógusszerep változása, szerepkonfliktusok és azok kezelése egy hazai, vidéki általános iskolában : A pedagógusok szemével. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Magyar, Máté (2014) A piacra jutás és piacon maradás lehetőségei a budapesti alternatív színtér zenekarai és zenészei számára a magyar zeneiparban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Asztalos, Krisztina (2010) A polgármester szerepe egy község fejlődésében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Iharosi, Tamás (2017) A politikai korrupció működése, percepciója és médiareprezentációja: Magyarország a XXI. század elején. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Csaba, Zoltán László and Pál, Judit (2009) A pozitív és negatív hálózatok mechanizmusainak vizsgálata két középiskolai osztályban. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Figler, Dóra (2012) A product placement és a hozzá kapcsolódó fogyasztói attitűd : A magyar főiskolások és egyetemisták termékelhelyezéshez fűződő hozzáállásának vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Klár, Tímea (2011) A prostitúció médiareprezentációja. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Makk, Dóra (2017) A pszichés fejlődési zavarral rendelkező személyek az oktatásban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Erő, Júlia Marianna (2010) A public art társadalmi ereje. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Hunor, Dóra (2013) A pályaelhagyás külső és belső okai a diplomások körében Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Dvorszky, Ágnes (2010) A párválasztás, és a házasság közgazdasági elemzése. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia tanszék.

Takács, Vivien (2017) A pénzügyi tudatosság és a szükségletkielégítés időbelisége közötti kapcsolat vizsgálata a fiatal felnőttek körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Nagy, Dániel (2012) A reklámügynökségek iparága a mai Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Média, Marketingkommunikáció és Telekommunikáció Tanszék.

Mélykuti, Hanna (2012) A rendezvous of ageism and sexism : The reinforcement of stereotypes towards elderly women in the United Kingdom : A quantitative content analysis of television commercials. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kiss, Eszter (2010) A rendszeres szociális ellátás hatása a gazdasági aktivitásra és a segélyezett romák életmódjára. TDK dolgozat, BCE, Szociológia II. szekció.

Szabó, Evelin (2016) A reproduktív technológiák nyújtotta lehetőségekről laikus szemmel : Attitűdvizsgálat az életmentő testvérek és a preimplantációs genetikai diagnózis kérdéskörének megítéléséről. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szabó, Evelin (2016) A reproduktív technológiák nyújtotta lehetőségekről laikus szemmel: attitűdvizsgálat az életmentő testvérek és a preimplantációs genetikai diagnózis kérdéskörének megítéléséről. TDK dolgozat, BCE, Szociológia II. szekció.

Jakab, Gábor (2011) A roma foglalkoztatás leépülése és annak legfőbb okai. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Patai, Noémi Rozália (2015) A roma társadalmi vállalkozások márkaértékének építőkövei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Sonnevend, Ágnes (2011) A romagyilkosságok témaköre a Heti Világgazdaság, Figyelő, Heti Válasz hetilap tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Winter, Zsófia (2017) A romákkal kapcsolatos előítéletek Magyarországon különös tekintettel a kiemelkedett romák társadalmi megítélésére. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Lencz, Dániel (2011) A salgótarjáni elvándorlás megállítása : Versenyképesség-javítás és roma integráció. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Imre, Beáta Orsolya (2010) A segélyezési rendszer különbségei és konfliktusai. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Pajor, Luca Sára (2017) A sharing economy jelensége és megjelenése a magyar online sajtóban avagy a megosztó megosztás. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Tomasovszki, Tímea (2012) A siker kulcsa : Utazásközvetítők és tour operátorok összehasonlítása egy pályakezdő szemszögéből. TDK dolgozat, BCE, Turizmus és Közlekedés szekció.

Tóth, Krisztián (2013) A sokgyermekes roma nagycsalád : Egy jellegzetes, többségi társadalomtól eltérő családmintázat bemutatása, hazai roma médiaképe, problémák és megoldási lehetőségek kereszttüzében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Csapó, Lilla Dorottya (2011) A sport és a regionális fejlődés kapcsolata - Egészségtudatosság és szabadidősport Iváncsán. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Chan, Dong Song (2013) A study on perceptions of social aspect of Chinese migrants in Hungary. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Zeller, Eszter (2015) A szabadidő szabadságának korlátai : Esélykülönbségek az iskoláskorú gyermekek szabadidő-eltöltésében Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Pártos, Katalin (2015) A szabadság ára : A hazai és külföldi résztvevők pénzköltési szokásai a Sziget Fesztiválon kérdőíves módszertannal és résztvevő megfigyeléssel. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Ruschel, Rita (2016) A szakmaválasztást befolyásoló társadalmi háttér tényezők. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kutassy, György (2012) A szakszervezetek megújulását szolgáló Magyarországi kezdeményezés : A Szakszervezetek Országos Diák – Sportszövetsége Egyesület. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Lázár, Erika (2014) A szakszervezeti elit rekrutációja, képzettsége és karrierjellemzői az Európai Unióban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Rebényi, Anna (2012) A szegény gyermekében találja meg a boldogságot? : A tiszazugi és ormánsági paraszti születéskorlátozás összehasonlítása a századfordulón. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bauer, Zsófia (2011) A szegénység tendenciái Magyarországon - A gyermekszegénység, avagy a legkomolyabb kihívás. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bukóczki, Bernadett (2016) A szegénység továbbörökítésének aspektusai a táplálkozás-egészségügy vonatkozásában : A szegénység továbbörökítésének megjelenése az egészségügyben, különös tekintettel a hátrányos helyzetben élő gyermekek táplálkozásának alakulására Magyarországon és az Amerikai Egyesült Államokban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Biró, Vivien (2016) A szegénység és éhínség alakulása Indiában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Szabó-Szontágh, Lúcia Eugénia (2010) A szektákról alkotott kép okai és a befolyásoló tényezők. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Hódi, Adrienn Dóra (2016) A személyes értékpreferencia, illetve makrotársadalmi tényezők hatása az idősekkel kapcsolatos attitűdre 14 európai országban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Trosits, Balázs (2012) A szenzoros távfelügyeleti rendszer magyarországi bevezethetőségének vizsgálata idősek otthonában : A ProSeniis projekt során létrehozott ALPHA rendszer prototípusának segítségével. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Zakhariás, Laura (2017) A szerbiai magyar kisebbség jogi és társadalmi helyzete. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Jámbor, Renáta (2010) A szervezeti elkötelezettség, a szabályozási fókusz és a célkitűzés elmélet összefüggései : Egy nonprofit és egy forprofit szervezet összehasonlítása. BA/BSc szakdolgozat, BCE, Vezetéstudományi Intézet.

Dengyel, Dóra Boglárka (2018) A szexuális zaklatás, szexuális erőszak és szeméremsértés fogalmi kategóriái tudományos és laikus megközelítések tükrében. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Barabás Sáfrány, Emese (2008) A szlovákiai magyarok kétnyelvűsége napjainkban. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Illés, Kisanna (2010) A szociális bolthálózat szociológiai vizsgálatának kísérlete : A szociális bolthálózat társadalmi meghatározói. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szepesi, Dániel (2016) A szociális lakhatás Magyarországon és Európában : A szociális bérlakásrendszer európai környezete, modelljei : Magyarországi kihívások és esélyek. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Benke, Zoltán István (2008) A szociális lakáscsere a kilencvenes évektől napjainkig. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szalai, István (2011) A szociális városrehabilitáció és eredményei a józsefvárosi Magdolna-negyedben : Egy elhanyagolt városrész ébredése a Corvin-projekt árnyékában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Biró, János (2017) A szociális és regionális egyenlőtlenségek vizsgálata a közoktatásban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Balogh, Eszter (2016) A szubjektív szegénység mérése Magyarországon. TDK dolgozat, BCE, Statisztika és ökonometriai szekció.

Csörgő, Gábor (2012) A számokhoz fel kell nőni? : A vezetői számviteli tudás hiányosságai, szerepe, jelentősége és lehetőségei a hazai mikrovállalkozásoknál. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetői Számvitel Tanszék.

Török, Anna (2011) A színek szerepe a márkaimázs kialakításában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Kis, Réka Fruzsina (2012) A szülők hatása gyermekeik zenefogyasztási szokásaira : A fiatalok és szüleik zenefogyasztási szokásainak kvalitatív és kvantitatív vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Győri, Annamária (2011) A tanácsadási szakma hozzájárulása az értékteremtés : Tudás, jelentőség és megítélés az európai fiatalok körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Kollár, Kata (2013) A tartalomelemzés lehetőségei a véleményközlések vizsgálata során : Luc Boltanski módszerének tesztelése online tartalmakban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Polyák, Frida (2016) A technológiai innovációk fogyasztói elfogadása a családi kapcsolattartásban. TDK dolgozat, BCE, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás szekció.

Ónódy, Zsófia (2012) A településfejlesztés vizsgálata Edelényben a 2010-es árvíz kapcsán. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Simon, Brigitta (2015) A televíziós reklámok hatása a gyermekkori elhízásra : Kutatási eredmények a kisgyermekes édesanyák prevenciós lépéseire fókuszálva. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Siket, Bence (2017) A teljes termékenységi arányszám ökonometriai vizsgálata Európában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Horváth, Daniella Dominika (2012) A termékdizájn jelent�sége, avagy, a formaválasztást befolyásoló tényez�k vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Rési, Kata (2010) A termékenység regionális különbségei, avagy tanulható-e a gyermekvállalás. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Mikesy, Veronika (2018) A természetbeni juttatások alkalmazásának okai: a paternalizmus motivációinak vizsgálata. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Major, Balázs (2013) A tervezhető tömeg : Két ember társaság, három ember tömeg. Postgraduális szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Tari, Anita (2011) A testdíszítés, mint egyre népszerűbb önkifejezési forma és piaci lehetőség. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkudástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Ágoston, Gabriella and Boda, Zsófia (2010) A testképpel való elégedetlenség okainak elemzése - 6-8. osztályos magyar fiatalokból álló mintán. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Tamás, Dorottya (2016) A tinilányok szobájában: szubkultúra és reprezentáció a Bajos csajok című film alapján. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Vit, Eszter (2014) A tisztességesebb nem? : Avagy etikai preferenciák és a nem kapcsolata. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Tilesch, Gábor (2012) A tradíció és modernizáció kettősségének foglyai : Az iszlám és a szaúdi nők. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Várkonyi, Dana (2016) A tudatosságtól a megszokásig: eltérő élelmiszer-vásárlási szokások és egy megállíthatatlannak tűnő trend. TDK dolgozat, BCE, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás szekció.

Vereckei, András (2009) A tudásintenzív üzleti szolgáltatások lehetőségei Magyarországon. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia Tanszék.

Andresin, Zsanett (2012) A táblagép mint innováció elfogadásának vizsgálata a magyar és olasz fogyasztók körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Berecz, Júlia (2010) A társadalmi biztonság elmélete és a migráció biztonságiasítása Hollandiában és Finnországban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Török, Flóra (2018) A társadalmi hatásmérés hozzájárulása a magyarországi civil szervezetek céljainak megvalósulásához. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Jávorfi, Judit (2010) A társadalmi nem megnyilvánulásiformáinak változása : A transz identitás helye a bináris társadalmi nemi rendszerben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Balogh, Eszter (2018) A társadalmi sokféleség gazdasági hatásai. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Statisztika Tanszék.

Valter, Lilla Ilona (2015) A társadalmi tőke hatása a muszlim bevándorlók társadalmi integrációjára – Fókuszban: Franciaország. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Dicsa, Annabella (2010) A társadalom idősödése által okozott kihívások : Megoldást nyújthatnak-e az információs és kommunikációs eszközök? BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Tolnai, Gergő (2015) A társadalom, mint a gazdasági fejlődés alapja. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Metzger, Piroska (2016) A társas befolyásolás szerepe a dohányzásban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Hévei, Sára (2012) A tér keltette örömérzet : A környezet fogyasztásban játszott szerepe, szükségletkielégítő jellege. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Firczi, Andrea (2008) A török bevándorlók integrációja Németországban. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Világgazdasági Tanszék.

É. Kiss, Borbála (2016) A tűcsere programok bezárásának hatása az intravénás droghasználók életminőségére. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Vass, Ádám (2011) A vevői elégedettség összetevői és fontossága a vállalati versenyképességben : A vevői elégedettség mérése a BI-KA Logisztika Kft.-nél. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Oláh, Viktória (2011) A vevői érték, szolgáltatásminőség és lojalitás kapcsolata a zenei fesztiválok területén. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Kiss, Zsófia (2015) A vezetői funkciókban megjelenő, egyénhez köthető generációs jellemzők családi vállalkozások esetén. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Bognár, Ildikó (2016) A videóklipek által közvetített deviáns viselkedésformák, és ezek hatása a fiatalkorúak fogyasztására. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Tarnóczai, Gábor (2012) A válaszmegtagadás okai : Kvantitatív adatok elemzése, és kvalitatív technikák segítségével. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Veszeli, Réka (2013) A vállalati felelősségvállalás hatása az emberi erőforrásra : A vállalati CSR stratégia munkaerő fókuszú vizsgálata az Ericsson példáján keresztül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kalló, Ágnes (2008) A vállalati társadalmi szerepvállalás lengyelországi és magyarországi hátterének összehasonlítása. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bors, Anikó (2011) A vállalatok társadalmi felelősségvállalásának hatása a vállalati imázsra és a fogyasztói megítélésre a H&M példáján keresztül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Dávid, Bence (2017) A vállalkozó szülő gyermekének motivációi: mi motiválja arra egy vállalkozó szülő gyermekét, hogy a vállalkozói életformát válassza, és hogyan befolyásolja ebben családja? BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Ábrahám, Zsolt and Sebényová, Gabriela (2012) A vállalkozóképzés helyzete Magyarországon. TDK dolgozat, BCE, Közgazdálkodás és közpolitika szekció.

Gedeon, Eszter (2012) A városrehabilitáció hatása az életminőségre a Ferencvárosban 2006-2008 közt, önkormányzati adatok másodelemzése alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Héjja, Borbála (2010) A várossá nyilvánítások gyakorlata és következményei az 1989-ben várossá nyilvánított települések példáján. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezettudományi Intézet.

Mester, Dániel (2012) A vásárlást támogató mobilalkalmazások terjedése és alkalmazása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Média, Marketingkommunikáció és Telekommunikáció Tanszék.

Szabó, Gabriella (2010) A végzős „Helleresek” elhelyezkedési lehetőségei. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Reich, Ágnes (2010) A wifi falu társadalmi ereje. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Nádár, Edit (2014) A „Lovemark” elméletek és kutatások bemutatása a Tracy : Anderson Method márka elemzésével. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Ozvald, Szabina (2017) Adatvédelmi tudatosság és attitűdvizsgálat az ’Y’ és ’Z’ generáció tagjainak körében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Csák, Anna Erzsébet and Komándi, Krisztián (2012) Adok-kapok : Szakkollégiumi reciprocitás az archaikus társadalmak fényében. TDK dolgozat, BCE, Társadalmi jelenségek, elméletek szekció.

Gáspár, Szandra (2011) Adományozási háromszög: a támogató, a támogatott és a társadalom : Avagy az adományozási kultúra Magyarországon 3 multinacionális cég vizsgálata tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Szabó, Andrea Rita (2011) Advergame: játék, vagy reklám? : Az online reklámozás új lehetősége, különös tekintettel az élelmiszeripar kisgyermekeknek szóló reklámjaira. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkudástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Erdei, Katalin Sarolta (2012) Agilisan vagy vízesésben? : A munkaszervezés szerepéről az informatikai vállalatoknál. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Gyenge, Zsuzsanna Flóra (2009) Agresszió az iskolában : A jelenség és a mögötte rejlő folyamatok. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Nagy, Ádám (2009) Agrár-jellegű családi vállalkozások helyzete Magyarországon : A generációváltás. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Péter, Zsuzsa (2013) Agrárinnovációs folyamatok, agrárképzés, mint innovációs lehetőség. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kiss, Judit (2016) Alacsony iskolai végzettségűek munkaerőpiaci helyzete Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Gál, Georgina Dóra (2011) Alkalmazottak motivációja : Motivációs eszközök a kisvállalkozásokban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Simongáti-Farquhar, András (2010) Analysis of Theodor Wiesengrund Adorno's aesthetic theory regarding social aspects of music. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Rózsás, Renáta (2013) Anya és lánya kapcsolatában lévő befolyásolási folyamat jellegzetességei a külső megjelenés és közös vásárlás tekintetében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Pesti, Kata (2009) Anya, Te döntesz! : Kisgyermekes édesanyák munkával kapcsolatos dilemmái és lehetőségei. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Bangó, Boglárka (2012) Anyagiasság az arcokon - avagy hogyan befolyásolja a materializmus a luxus dekorkozmetikum fogyasztását az Y generáció esetében? BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Keresztes, Júlianna Dominika (2013) Anyaság és/vagy karrier? : A családpolitika eszközei az anyaság és a karrier együttes kezelésére. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bősze, Nikoletta (2010) Aprófalvak népességmegtartó képessége – Egervölgy példáján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Czeglédi, Szilvia (2011) Apák befolyása a fiúk vásárlási döntéseiben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Kiss, Eszter (2014) Asszisztált reprodukciós technológiák etikai és szociológiai vetületeinek vizsgálata magyar orvostanhallgatók körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Tóth, Dorottya (2011) Audiovizuális útmutató az átmenethez : Primetime public diplomacy az 1990-es évek Magyarországán. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Szemere, András (2013) Ausztria és Magyarország kulturális összehasonlítása a sörfogyasztás példáján. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Gábor, Tamás (2009) Az "offline" társadalom averziói : A nem internetezés okainak változása. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia Tanszék.

Szlovák, Emese (2013) Az "Örök Város" öröksége : Turizmus és fenntarthatóság problémája Rómában. TDK dolgozat, BCE, Turizmus és Közlekedés szekció.

Balázs, Bence (2017) Az 55-64 éves korosztály munkaerő-piaci aktivitása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Fűzfa, Renáta (2011) Az Apple Inc. sikerének titka és egy lojális vevőkör kialakítása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Hoffmann, Janka Enikő (2013) Az Easterlin paradoxon nyomában - avagy a boldogság és versenyképesség kapcsolata. TDK dolgozat, BCE, Szociológia I. szekció.

Magyar, Mónika (2009) Az Európai Női Lobbi : Esély a nemek egyenlőségére? Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Sója, Réka (2012) Az Európai Unió roma stratégiája : „Lungo drom” - hosszú út. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Axnix, Nikolett (2016) Az Európai Unió és a világ szegényei: segített-e az Európai Unió a nélkülözés csökkentésében? MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Benedek, József-Gyula (2013) Az Európai Uniós pénzügyi támogatások hatása a hagyományos gazdálkodás rendjére és a megművelt földterületek nagyságának változására. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Flanek, Szilvia and Kis, Bálint Artur (2016) Az M-Pesa: a kenyai sikertörténet kulcsa vajon nyitja-e az európai bevezetés kapuját? TDK dolgozat, BCE, Politikai gazdaságtan szekció.

Vidinszki, Tímea (2011) Az MDG kialakulása és átfogó elemzése : Sikerek és kudarcok. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Világgazdasági Tanszék.

Donka, Lili (2012) Az Y Generáció elérése alternatív marketingeszközök segítségével. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Szekeres, Bernadett and Szreseny, Dóra (2012) Az Y generáció a munkaerőpiacra lépés előtt : Már az egyetem sem elegendő? TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Ráfi, Gréta (2015) Az Y generáció hitelfelvételhez és megtakarításokhoz fűződő attitűdjei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Végső, Réka (2012) Az Y generáció és a munkaerő-piac : Új elvárások a munkáltatókkal szemben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Karácsonyi, Alpár (2017) Az Y és Z generációk privacy tudatossága a közösségi hálókon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék.

Gárdonyi, Lóránd (2011) Az agglomerálódás és Budapest szuburbanizációja által előidézett problémák, konfliktusok Törökbálinton. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szilágyi, Barbara (2016) Az alkohol-és drogpolitika Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Számely, Vivien Kármen (2008) Az alkoholrehabilitáció sikerének kapcsolatháló alapú vizsgálata. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Janik, Tamara (2016) Az alternatív iskolák elterjedésének akadályai egy innovációs diffúzió-elmélet tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Hellner, Johanna Dorina (2016) Az altruizmus előfordulásai a versenygazdaságban: a hazai vállalatok társadalmi befektetéseinek trendjei. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Kosztin, Flóra (2012) Az anyagiasság, pénzügyi magatartás és a kontroll helye közötti kapcsolat vizsgálata fiatalok körében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Szabó, Krisztina (2008) Az apák gyermekeikkel kapcsolatos szerepvállalásainak változásai. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Cseke, Dorottya (2010) Az autizmus jelenléte társadalmunkban : Valóban több autizmussal diagnosztizált személy él magasabb státuszú családban? BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Vaja, László (2010) Az egyszülős családok gazdasági helyzete Magyarországon. Szakdolgozat, BCE, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szolnoki, Péter (2015) Az egységes európai uniós adórendszer : politikai elitek általi megítélése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Závecz, Gergő (2010) Az egyéni bizalom és az egyéni gazdasági viselkedés két formájának kapcsolata komparatív megközelítésben. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Kocsis, Zoltán (2011) Az egyéni környezettudatos szemléletformálás elméleti és gyakorlati háttere : Kutatás a szemléletformálást leginkább elősegítő módszertani összetevők feltárására. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Szalai, Viktória (2013) Az egyéni továbbtanulási szándék összefüggése az osztálytársak továbbtanulási terveivel. TDK dolgozat, BCE, Szociológia II. szekció.

Szalai, Viktória (2013) Az egyéni továbbtanulási szándék összefüggése az osztálytársak továbbtanulási terveivel. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Fejes, Katalin (2017) Az egészségtudatosság és az egészséggel kapcsolatos informálódás attitűd alapú vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Jenei, Balázs (2012) Az elektronikus sportok gazdasága : Az elektronikus sportokban rejlő gazdasági lehetőségek és üzleti modellek vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

La-Torre, Krisztina (2010) Az elitkutatás kihívásai – a brit üzleti elit vizsgálatának jelene. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Berkovics, Beáta (2017) Az első- és második generációs németországi török bevándorlók női tagjainak munkaerőpiaci integrációja. TDK dolgozat, BCE, Világgazdasági szekció.

Berkovics, Beáta (2017) Az első- és második-generációs németországi török bevándorlók női tagjainak munkaerőpiaci integrációja. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Molnár, Csaba Gábor (2013) Az előítélet fogalmának konzervatív védelme : Az előítélet jelentéstartalma eszmetörténeti- és empirikus kutatásokon alapulva. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Politikatudományi Intézet.

Zsiska, Krisztina (2009) Az előítéletek kialakulása és a család szerepe. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kormány, Adrienn (2012) Az emberarcú bürokrácia avagy a titkárnők a szervezeten belül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Égner, Enikő (2017) Az emberi jogok érvényesülése: a nyári Olimpiai Játékok hatása a rendező ország társadalmára az emberi jogok tekintetében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Szalay, Eszter (2008) Az emó jelenség és társadalmi háttere. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Mayer, Balázs (2015) Az euroszkepticizmus összefüggései a jobb- és baloldali önjellemzéssel, a kelet- és nyugat-európai politikai elitek körében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Nagy, Szidónia (2010) Az európai elitek makro félelmei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Mándli, Melinda (2014) Az európai kelet-nyugat migráció „emberi arca” : Magyar munkaerőpiaci migránsok a globális nagyvárosban, Londonban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Horváth, Katalin (2011) Az európai közvélemény megjelenése a nemzetközi migránsok integrációját érintő nemzeti szakpolitikákban. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Trakner, Anita (2011) Az ezüstgeneráció értékorientációja és fogyasztási szokásai. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Mazurek, Éva (2012) Az idegenellenesség és a kínai migránsok Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Muzsnai, Brigitta Mercédesz (2017) Az identitás és a testkép befolyása a fogyasztásra, az esztétikai plasztikai beavatkozások tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Honfi, Júlia (2011) Az igazmondó Pásztor? : A miskolci rendőrkapitány beszámolójának eltérő magítélései a sajtóban. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Csipes, András (2017) Az informatikusok hiánya Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Informatikai Intézet.

Probáld, Karina Ágnes (2010) Az ingázás, az agglomerálódás és a szuburbanizáció kapcsolata a budapesti agglomerációban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Dimic, Laura (2016) Az internet és a szexmunka kapcsolata a XXI. századi Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Balázs, Barbara (2012) Az internet, vélemények és kapcsolatok. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Juhász, Dóra (2017) Az irodalomtanárok esztétikai értékrendje és a populáris irodalommal kapcsolatos véleménye a budapesti elit középiskolákban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Molnár, Noémi Fanni (2011) Az iskoláztatási támogatás szabályozásának végrehajtása a leghátrányosabb helyzetű kistérségekben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szalai-Krausz, Vivien (2012) Az iszlám és a nők : A nemek közötti egyenlőség kérdése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Gérecz, Máté (2014) Az okostelefonok és táblagépek hatásai mindennapjainkra. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék.

Cseh, Ádám (2012) Az olaszországi roma népesség helyzete napjainkban az elmúlt évtizedek bevándorláspolitikájának tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Rós, Viktória (2017) Az ománi és szaúd-arábiai nők emancipációja a XX. század második felében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Andrékó, Alexandra (2014) Az online közösségi élet fenyegetései. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Számítástudományi Tanszék.

Tósoki, Fanni Mirtill (2013) Az otthontalanság otthona : A budapesti hajléktalanhelyzet az érintettek szemével. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Pölcz, Petra (2017) Az utazóblogok hatása a fiatalok utazási szokásaira: az Utazómajom példáján keresztül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Mán, Ingrid (2017) Az áldozatvédelem problémái családon belüli- és párkapcsolati erőszak esetén szervezetszociológiai megközelítésben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Havas, Ádám Kornél (2010) Az állami gondozás társadalmi meghatározottsága. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szalóczi, Nóra (2017) Az ápolók életmódja fogyasztási magatartásuk vizsgálata tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Fodor, Ágnes (2011) Az árengedmények és az akciós újságok hatása a fogyasztói magatartásra. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Horváth, Brigitta (2011) Az élelmiszercímkék fogyasztói információkeresése és a tudatos étkezés közötti kapcsolat. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Erdős, Barbara (2011) Az élelmiszerfogyasztási szokások a Down-szindrómás gyermekek családjában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Lőrincz, Ádám András (2014) Az élelmiszerláncok szerepe a fogyasztói etnocentrizmus érvényesülésében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Uzonyi, Dóra (2014) Az életminőség és a fenntarthatóság kapcsolatának elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Puskel, Lilla Orsolya (2011) Az életstílus hatása a szinglik és Dinkek fogyasztási magatartására. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Nagy, Szidónia (2013) Az élettel való elégedettség alakulása Magyarországon 2005 és 2009 között. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Tőzsér, Anita (2012) Az ének-zene órák emlékére : A fiatalok komolyzenével szembeni attitűdjének feltérképezése, fogyasztói szegmensek jellemzése. TDK dolgozat, BCE, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás szekció.

Debreczeni, Bernadett (2011) Az érme másik oldala, avagy az apák munka-család összehangolásának vizsgálata egy szervezet keretein belül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Török, Eszter (2012) Az értelmi fogyatékos emberek rehabilitációja az ÉletFa Rehabilitációs Intézetben alkalmazott „Dunakeszi-modell” alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Licskó, Ágnes (2010) Az értékeken alapuló üzleti modell : Az egyéni meggyőződés és a felelősség üzletbe való beépülésének vizsgálata néhány keresztény üzleti döntéshozó példáján keresztül. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Berta, Zoltán and Pálfi, Bence (2012) Az érzelmi elkötelezettséggel összefüggő tényezők vizsgálata a Széchenyi István Szakkollégium példáján. TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Hegedűs, Robin (2016) Az író mint vállalkozó. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Gál, Éva Laura (2012) Az ökológiai lábnyom és a boldogság Magyarországon. TDK dolgozat, BCE, Fenntartható fejlődés és környezeti menedzsment szekció.

Halmai, András (2010) Az önkormányzat feladatköre és a vele kapcsolatos társadalmi megítélés. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Sáfrány-Kovalik, Rozália Sára (2017) Az önkéntes koordinátor is vezető?: az önkéntesek motiválásának hátterében álló tényezők. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Simon , Luca (2011) Az önkéntes motiváció és szervezeti fenntarthatóság vizsgálata az AIESEC BME Helyi Bizottságának szervezeti elemzésének tükrében. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Miskolczi, Erna (2011) Az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítást meghatározó tényezők vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Révész, Hajnalka (2016) Az önkéntesség motivációi. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Mile, Boglárka Rita (2015) Az öregedő népesség problémái Európában és Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Kiss, Fruzsina (2014) Az új dohányzásellenes rendelkezések hatása a fiatalokra. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szakács, Éva (2015) Az üres fészek szakasz hatása a családi fogyasztásra és kommunikációra. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Bander, Katalin (2010) BOLOGNAI Á LA CARTE: KI MIT VÁLASZT? : Hallgatói stratégiák a bolognai rendszerben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Rostás, Sándor (2012) Barlang : Egy különleges kocsma megnyitásának terve. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Antal, Zsófia (2009) Bedugulva : Budapest közlekedésének mentális térképe, a közlekedők szokásai és elképzelései, másodlagos adatelemzés, fókuszcsoportos vizsgálat és szakértői interjúsorozat alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kalló, Viktor and Versits, Tímea (2008) Belerokkanunk? : Magyarország demográfiai helyzetének, rokkantnyugdíjasainak és gazdasági aktivitásának jövőalternatívái 2050-ig. TDK dolgozat, BCE, Jövőkutatás szekció.

Nad, Boglárka (2012) Belgium politikai-kulturális identitásának hatása az államberendezkedésre : Mitől sikeres a belga konszociális demokrácia? BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Kormány, Adrienn (2010) Beteg gyerek - Beteg kapcsolat? : A családi egyensúly lehetséges változásai sérült gyermek születése esetén. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Keserű, Dóra (2013) Bevándorlók az olasz oktatási rendszerben- különös tekintettel a második generációra. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Mezősi, Éva (2012) Biovállalkozónak lenni, vagy nem lenni: avagy a biovállalkozóvá válás döntését befolyásoló tényezők. Postgraduális szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Németh, Nóra (2016) Bizalomhiány és normaszegés : A társadalmi tőke jelentősége építőipari kisvállalkozók körében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szabó, Krisztina (2012) Bizarr testek : Deviancia vagy divat? : A tetoválás megítélése napjainkban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Zsedényi, Dorottya (2014) Blockbuster vagy long tail? : Milyen zeneipari stratégiák és tartalomfogyasztás jellemzi napjainkat? BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Baksai, Csilla and Ruzsonyi, Csenge (2017) Boldogság receptre: avagy különbség a magyar és dán boldogság-összetevők között. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Patyi, Beáta (2017) Boldogít-e a pénz?: a pénz és a boldogság kapcsolata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Farkas, Eszter and Patkós, Veronika (2012) Boldogíthat a politika? : A kormánypártra leadott szavazat hatása az egyének szubjektív jóllétére. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Bander, Katalin (2010) Bolognai á la carte: ki mit választ? Hallgatói stratégiák a bolognai rendszerben. TDK dolgozat, BCE, Szociológia I. szekció.

Vit, Eszter (2014) Borban és kapcsolatokban az igazság: a Csopaki Kódex. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Vit, Eszter (2014) Borban és kapcsolatokban az igazság: a Csopaki Kódex. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Szuhai, Krisztina (2012) Budapest mentális térképe : Budapestiek mentális térképe közbiztonságérzetük, illetve ingatlanáraik adatai szerint, egy pilot kvantitatív kutatás és mentális térképrajzoltatás alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

El-Meouch, Nedim Márton (2016) Bérdiszkrimináció az NBA-ben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Samu, Flóra (2014) Bölcsis nénik: Női polgármesterek befolyása a gyermekellátó intézmények fejlesztésére. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Szalai, Luca (2016) Büszkén, de fogyóban : A gyermekvállalási hajlandóság csökkenése és a népességfogyás motivációi a gyergyócsomafalvi népesség körében, a demográfiai antropológia szempontjai szerint, résztvevő megfigyelés és interjús tapasztalatok alapján, a regionális és nemzetközi adatok tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szalai, Dóra (2010) Bűnmegelőzés : Az igazságszolgáltatás és a bizalom kapcsolata Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bogyay, Anna Borbála (2017) Bűnöző fiatalok társadalomba való visszailleszkedésének lehetőségei, kérdései: a Rákospalotai Javítóintézet modellje. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Meleg, Orsolya (2011) CIVIL KÖZOKTATÁS : Közoktatási önkormányzati feladatok átadása NGO-k részére : egy USA-beli gyakorlat bemutatása. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Horváth-Gergely, Márta (2017) CSR a vállalatoknál: a társadalmi felelősségvállalási tevékenység értékelése a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. -nél. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Tündik, András (2012) Changing strategies in the Hungarian field of music : Technology, the internet and the reactions of actors to the digitalization of music. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Ren, Xuandi (2016) Chinese Markets and Communities in Hungary: Social Capital, Multiculturalism and Inclusion. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Wu, Jiachen (2017) Chinese Students in Hungary: Reasons, Challenges and Changes. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Yuxue, Zhang (2017) Chinese immigrants and their adaptation to life in Hungary: an investigation. Postgraduális szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Idegennyelvi Oktató-, és Kutatóközpont.

Boros, Sára (2010) Cigány gyermekek óvodai helyzete Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Meleg, Orsolya (2011) Civil Közoktatás : Közoktatási önkormányzati feladatok átadása NGO-k részére : egy USA-beli gyakorlat bemutatása. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Szeli, Dóra Réka (2010) Civil jelenlét és társadalmi tőke : A Balatonboglári „Helyiérték” Egyesület példáján keresztül … vajon újratermelődik? Szakdolgozat, BCE, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Tóth, Zsófia (2015) Civil szervezetek fenntarthatósága kistérségi szinten. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Maász, Martina (2017) Civil szervezetek nemi kultúrája. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Koplányi, Emese (2011) Civil élet a Magdolna-negyedben - Civil szervezetek és egymáshoz fűződő viszonyaik egy szociális városrehabilitáció tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Besgül, Bora (2017) Comparative approach to education policies towards minorities in the example of Sweden and Hungary. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Horváth, Júlia (2014) Comparing the Issue of Homelessness in Budapest and Helsinki. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Soós, Réka (2010) Conjoint-elemzés: Szociológiai alkalmazások. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Lakos, Karl, Erik (2011) Contemporary Drug Policies and Drug Prohibition - How Illicit Drug Users are Labelled as Criminals and Repressive Drug Laws Influence the Development of Progressive Drug Policies. BA/BSc szakdolgozat, BCE, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Tóth, Nikolett (2015) Couchsurfing: döntések, kapcsolatok és lehetőségek : A cserekapcsolatok néhány kérdése a kanapészörf kapcsán online kérdőíves kutatás és interjúk másodelemzése alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Takács, Karola (2015) Counter Culture, Consumerism and Ruin Pubs in Budapest – A Comparative Case Study. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Lovas, Yvette (2017) Csalni vagy nem csalni?: normaszegés a felsőoktatásban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bercsényi, Dóra (2009) Család és vállalkozás : Konfliktusok a családi vállalkozásokban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Gulya, Fruzsina (2011) Családba nem üt a mennykő - Családszerkezeti változások és hallgatói vélemények. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Dános, Linda Edit (2009) Családi napközik Magyarországon. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia Tanszék.

Hamburger, András (2014) Családi vállalkozások a generációváltás tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kátai, Renáta (2015) Családon belüli erőszak és a civil szervezetek figyelemfelhívása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Ördög, Zita (2012) Csúcsvezetői zsebek mélyén – az állami tulajdonban lévő vállalatok felsővezetőinek jövedelem vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Ördög, Zita (2012) Csúcsvezetői zsebek mélyén: A tartósan állami tulajdonban lévő vállalatok felsővezetőinek jövedelem vizsgálata. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Dallos, Vanda Szilvia (2015) Cégek közti kapcsolatok és a bizalom szerepe a Paksi Ipari Parkban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Horlai, Sára (2014) Célozz meg tanulni! : Egy tanoda indításának elemzése és tapasztalatai : problémaközpontú megközelítés. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Stadler, Andrea (2013) Demográfia és bevándorlás Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Szilágyi, Dóra (2015) Diet Related Health Issues: a sociological problem in Hungary in the 21st century. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Németh, Anett (2015) Digitalizált gyerekkor. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Bányai, Bertalan (2013) Digitális kiegyenlítődés? : Az internet fejlődésének és elterjedésének hatása a társadalomra Magyarországon 2002-2010 között : Longitudinális vizsgálat. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Haffner, Zsófia (2017) Discrimination against Brazilian student immigrants in Coimbra, Portugal. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Hayes Lukács, Dániel (2017) Diszkrimináció és kirekesztés az Európán kívüli bevándorlókkal szemben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szabó, Marietta Lili (2018) Diszlexia, ajándék vagy átok a kiválasztás során? TDK dolgozat, BCE, HR szekció.

Barta, Zsófia (2014) Dobozban az igazság : A közösség által támogatott mezőgazdaság, mint rövid élelmiszer-ellátási lánc választását befolyásoló tényezők a bioélelmiszerek fogyasztásban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Varga, Dorottya (2014) Drogfogyasztás és prevenció Magyarországon a középiskolás korosztály tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Tihanyi, Tímea (2009) Dunavarsány bemutatása : A lakosság városfejlesztési elképzelései. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Makai, Borbála (2011) E(ro)tikus reklámok - A reklámokban megjelenő erotika indokoltságának és társadalomra gyakorolt hatásának vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Békés, Márton (2009) EGY KONFLIKTUS ANATÓMIÁJA : A zengői és tubesi lokátorépítés körüli konfliktus vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológiai Tanszék.

Eged, Rita (2013) Eger, a Te történeted? : Eger város imázsa a fiatalok körében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Csík, Csenge Márta (2013) Egy családi vállalkozás szervezeti felépítése az informális kapcsolatok alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Hegedűs, Ildikó (2012) Egy csepp harmadik világ : Az Európai Unió roma keretstratégia, valamint a magyar nemzeti roma stratégia kihívásai. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Juhász, Zoltán (2011) Egy innovatív, új generációs kutatási módszer : A Sample Central bevezetése Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Makai, Dóra (2012) Egy józan döntés : Társadalmi célú marketing a baleset megelőzésben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Pétervári, Péter (2013) Egy mosoly mindent elárul? : Többfokú skálán, skálaértékek megadásával történő kérdőívezés és projektív vizuális technikán alapuló kérdőívezés összehasonlítása, fókuszcsoportos pilot kutatás keretében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Éder, Mariann (2013) Egy új magyar tematikus gasztrocsatorna bevezetésének első lépései : Az ötlettől a környezeti és piaci körülmények vizsgálatáig, a piacpotenciál becsléséig. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Gáspár, Imola (2011) Egyetemista fiatalok vállalkozói aktivitása : A vállalkozói lét előnyei és a fiatal életkorból adódó nehézségek bemutatása három kisvállalkozáson keresztül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Jóna, Tímea Anita (2015) Egyházi iskolák sajátos hatásai : Motiváció és tapasztalatok. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Müller, Diána (2010) Egység a sokféleségben? A törökországi nőjogi mozgalmak sikereinek tanulsága Egyiptom számára. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Medvés, Péter (2011) Együtt vagy külön? : Az integráció kérdése a hazai dísznövény-ágazatban a virágüzletek szemszögéből : Egy intézményi szociológiai közelítés. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Takács, Frida (2009) Együtt- vagy egymás mellett élés? : A németországi török kisebbség helyzete. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Horváth, Kinga Zsófia (2016) Együttműködés és teljesítményértékelés a közszektor és a civil szféra között : A budapesti hajléktalanellátó rendszer elemzése a 2011-et megelőző és az azt követő hajléktalanügyi koncepció tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Molnár, Ákos (2010) Egészség és Társadalom. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Vancsura, Katalin (2011) Egészség-egyenlőtlenségek : Az egészségi állapot gazdasági-társadalmi meghatározottsága. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Varga, Lilla (2011) El movimiento zapatista de México : Logros y desafios de la autonomia zapatista = A mexikói zapatista mozgalom : eredmények és kihívások. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Kettinger, Cherine (2011) Elbeszélés a magyar nők sörvásárlási szokásairól : Mert a nők sem egyformák. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Pálfi, Bence (2014) Elkötelezettségprofilok és az elkötelezettséggel összefüggő tényezők vizsgálata szakkollégisták körében. TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Udvary, Eszter (2012) Ellenség vagy barát? : A muszlimok Spanyolországban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Varga, Rebeka (2015) Elrómaiatlanodás: a nemzetközi migráció hatása Róma város turisztikai miliőjére. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Turizmus Központ.

Szeles, Viktória (2015) Elvált szülők gyermekei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szegény, Noémi (2012) Emancipált arab nők : Tunézia a függetlenség után. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Falusi, Dorttya (2015) Emberközpontú, keresztény gazdaságtan az Y generáció körében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Üzleti Gazdaságtan Tanszék.

Zonda, Éva (2013) Emlékhelyek és ünnepek : Nemzeti és lokális identitásépítés Kommandón. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Morár, Henrietta (2017) Erdélyi magyarok beilleszkedése Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bozó, Gergely (2011) Erotika a reklámokban : A szexualitást tartalmazó reklámok fogadtatása a fiatal felnőttek körében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Egyed, Vivien (2013) Erőszak a családban : Családszerkezet és partnerbántalmazás megjelenése a cigány családoknál Ózd és kistérsége viszonylatában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kende, Szilvia (2014) Esélyegyenlőség és Méltányosság a Magyar Köznevelésben : Az Arany János Tehetséggondozó Program. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Elek, Flóra Adrienn (2014) Esélyegyenlőség és egyenlő bánásmód a közpolitikai döntéshozatalban különös tekintettel a nemekre. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Karó, Katalin (2011) Etika az adótanácsadásban : Az adótanácsadási szakma etikai dilemmáinak interpretatív megközelítése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Harkányi, Ádám Máté (2010) Etnikai törésvonalak és intézményi megoldások. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Politikatudományi Intézet.

Takács, Frida (2011) Európai muszlimok : Az együttélés dilemmái : Az integráció rögös útjain Németországban és Franciaországban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Antal, Krisztina (2008) Evészavarok és testkép korunk társadalmában. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Miskolczi, Péter (2014) Experiences of Segregation and Urban Regeneration in the 8th District of Budapest. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Havasi, Ágnes (2011) Ezt nem lehet kikerülni! : A product placement, azaz a termékmegjelenítés hazai gyakorlata napjainkban a Való Világ példáján keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Pálfy, Andrea (2011) Facebook – A digitális tükör. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Nagy, Veronika (2009) Faluból kertváros? : Pázmánd a változó falvak között. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szabó, Zsuzsa (2014) Falusi gazdaság és társadalom : Bardoc község infrastruktúrális fejlődése az Uniós csatlakozást követően. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kónya, Éva (2009) Felekezet és értékrend : A családdal kapcsolatos attitűdök különbségei a protestánsok és a katolikusok között. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kisnémet, László (2013) Felekezeti iskola és a diákok vallásossága : Az egyházi középiskolai környezet hatása a diákok vallásosságára. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Horvai, Katalin (2012) Felelősségteljesen csapolva : A magyar söripari szereplők társadalmi felelősségvállalásának bemutatása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Kővágó, Henrietta (2016) Felhívás a sport pozitív társadalmi hatásainak fontosságára – A sport szerepe a hátrányos helyzetű fiatalok integrációjában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Ámann, Richárd (2012) Felhőtlen szórakozás a felhőkben, avagy hogyan forradalmasíthatja a Cloud Gaming a videójátékipart? MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Antal, Zsófia (2011) Felsőoktatási expanzió és foglalkoztathatóság : Vizsgálat hallgatói oldalról : Fókuszcsoportos interjúk alapján. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Holle, Alexandra and Rucz, Edit Zsófia (2014) Feltételes készpénz-transzferek : Megoldás a roma diákok alacsony oktatási részvételére? TDK dolgozat, BCE, Közgazdálkodás és közpolitika szekció.

Szoboszlai, Beáta (2011) Feminizmus(ok) : A feminizmus és a gender-kérdés a nyomtatott médiában. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szabó, Zsófia (2012) Fiatal értelmiségi romák politikai kultúrája etnikai hovatartozásuk, identitásuk és értelmiségi szerepfelfogásuk tükrében : Kérdőíves kutatás a cigány és nem cigány fiatal értelmiségiek körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Politikatudományi Intézet.

Balogh, György (2012) Fiatalok a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. fürdőiben?! BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Canakova, Dominika (2016) Fiatalok a munka-magánélet szorításában : Avagy a dolgozó fiatalok életében megjelenő problémák feltérképezése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Fekete, Petra (2015) Fiatalok közvélekedése a feminizmus mai hatásaival kapcsolatban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szántó, Melinda (2009) Fiatalok életvitele vidéken és a fővárosban : Családi és társas kapcsolatok szerepe mindennapjaikban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Mayer, Máté (2015) Flow a munkahelyen a motiváció, az elköteleződés,a boldogság és a teljesítmény viszonylatában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Gál, Anna (2011) Fogvatartottak és szabadultak munkaerő-piaci reintegrációja : A célcsoportot célzó szolgáltatások elemzése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szabó, Brigitta Fogyasztás a fenntarthatóság jegyében: a fogyasztás ellenesség megjelenési formái és motivációi az Y generáció körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Kiss, Borbála Zsófia (2017) Fogyasztási szokások alakulása Magyarországon a rendszerváltás előtt és után. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Bódi, Krisztina (2017) Fogyasztási szokások interkulturális párkapcsolatokban: ajándékozás. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Fekete, Nóra (2015) Fogyasztási szokásokra ható társadalmi tényezők : Márkapreferenciák, márkahűség. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Nagy, Nóra (2011) Fogyasztói szokások alakulása egyedülálló és házasságban élő nők esetén. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Tokodi, Zsófia (2009) Fogyasztói szokások vizsgálata fenntarthatósági szempontokból. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kránicz, Sándor Bence (2014) Fogyasztói értékteremtés és rajongói motivációk a magyarországi képregénykiadásban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Barta, Zsófia (2011) Forradalom az elhízás ellen : Jamie Oliver kampányának elemzése a social marketing elmélete alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Horlai, Sára (2012) Friendship formation among Roma and non-Roma students in Hungary. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Farkas, Zoltán (2013) Fusson, akinek nincs kocsija! : A személygépkocsi használat hatásai a közlekedési szokásokra és a mentális térképekre a boldogasszonyfai kistérségben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Molnár, Zsuzsa (2010) Futball és politika : Különös tekintettel a nemzeti érzelmekre. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Politikatudományi Intézet.

Luksander, Alexandra (2009) Félelem és rettegés Budapesten : A bűnözéstől való félelmet befolyásoló egyéni és területi jellemzők vizsgálata Budapesten. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Tóth, Adél (2009) Férfiak az óvodában?! : Vélemények férfi óvodapedagógusokról egy Zala megyei településen. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Henrik, Gergely (2013) GMO, ismerünk téged? MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Szlezák, Anikó (2014) GMO: Venni vagy nem venni? : Az egészséges táplálkozás fontosságának felmérése a jövő generációinak szempontjából. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Kambarashvili, Giorgi (2014) Gated Communities: Social Isolation Favored By Neoliberal Capitalism. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bolonyai, Blanka (2012) Geert Wilders és a muszlim bevándorlók : A holland Szabadság Párt 2010-es programjának kritikai elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Shang, Yu (2017) Gender imbalance in China and examples of its thematization in Chinese media. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Zámbóné Tóth, Emese (2017) Generation Z and their networks. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Idegennyelvi Oktató-, és Kutatóközpont.

Pongor-Juhász, Anna Orsolya (2016) Generational differences in learning styles. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Idegennyelvi Oktató-, és Kutatóközpont.

Branyiczki, Zita (2016) Generációkon átívelő márkahűség : Családi márkák, „márkaöröklődés” anyáról lányára. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Farkas, Júlia (2015) Generációs különbségek a munkaerőpiacon : Vezetési stílussal szemben felállított multi-generációs igények. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Rajnai, Anna Éva (2010) Generációváltás a családi vállalkozásokban : Utódkeresés Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kiss, Fruzsina Lilla (2017) Generációváltás családi vállalkozásokban: de mit érez a második generáció? MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Ménesi, Dóra Ilona (2010) Gondolatok a női vezetőkről : Kutatás a Sanoma Budapest Zrt-nél. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Karsza, Judit (2010) Gyerekek és fiatalkorúak fogyasztóvédelme az Európai Unióban. BA/BSc szakdolgozat, BCE, Vezetéstudományi Intézet.

Szeles, Viktória (2017) Gyerekesélyek Nógrád megyében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Teknyős, Ivett (2014) Gyermek vagy elégedettség. Vagy mindkettő? : Gyermekes szülők elégedettségének megragadása a magyar társadalomban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Juhász, Fanni (2016) Gyermekotthonból a felsőoktatásba. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Soós, Katalin (2011) Gyermekszegénység Magyarországon az ezredforduló utáni években - A szülők szerepe a gyermekszegénység kialakulásában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Sándor, Edit (2007) Gyermekszegénység a fejlett országokban. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Világgazdasági Tanszék.

Horváth, Petra (2013) Gyermektelenül : Egy tudatosan választott életforma párkapcsolatok tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Tóth, Melinda (2014) Gyermekvállalási intenciók a harmadik gyermekre vonatkozóan. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Gurzó, Klára and Stancsics, Nóra (2013) Hagyomány a törvényi változtatások után. TDK dolgozat, BCE, Szociológia II. szekció.

Kovács, Orsolya (2013) Hajléktalan cigányok. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kovács, Orsolya (2013) Hajléktalan élethelyzetű cigányok. TDK dolgozat, BCE, Szociológia II. szekció.

Keszthelyi, Katalin (2012) Hajléktalanok munkaerőpiaci reintegrációjának vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Vágó, Péter Károly (2012) Hallgatói mobilitás Európában : Az Európai Unió szerepvállalása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Isztojka, Tímea (2013) Hargita megyei fiatalok munkaerő-piaci integrációja : Az oktatási rendszer és a munka világa közé ékelődő átmenet aspektusa. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Molnár, Szende (2013) Hargita megyei önkormányzatok forrásbevonási gyakorlata az EU-csatlakozást követően. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Izsák, Anna (2010) Használati utasítás gyakornokokhoz : A gyakornok szocializáció elméleti és gyakorlati kérdései. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Szabó, Dorottya (2012) Hatnak ránk? - Avagy a glossy magazinok címlapján szereplő színek hatása a vásárlókra. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Vámos, Krisztina (2014) Hatás és ellenhatás : A tanodák eredményességének elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Kappelmayer, Zoltán (2009) Hatékony közpolitikai lépések és a sikeres vállalkozás viszonya : Esettanulmány. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Hovanyecz, Zsolt István (2016) Hazatérni és hazajönni : szemelvények a neológ alijázás okairól és nehézségeiről. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Schindler, Péter (2009) Hazatértek? : A kollektív felelősség elve és gyakorlata : A magyarországi németek kitelepítése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Bernitz, Patrick (2016) Heavy Metal as a subculture. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Csikós, Ádám (2012) Hegemónia, kívánatos vagy kényszer? : Az Egyesült Államok nemzetközi rendszerben betöltött szerepének elemzése az állampolgári jólét szemszögéből. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Monhor, Viktória (2016) Helyi társadalmi szerveződések, közösségi és kulturális nonprofit szervezetek : Esettanulmányok két szlovén város civil szervezeteiről. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kovács, Nikolett (2011) Hitelfelvétel : áldás vagy átok? : A hitelfelvételre ható tényezők a magyar háztartások körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Fellner, Zita and Veit, Krisztina (2012) Hiányzó adatok kezelése : Tanulmány a 2002-es parlamenti választások előrejelzéseinek tévedése kapcsán. TDK dolgozat, BCE, Statisztika és ökonometriai szekció.

Ágoston, Dóra (2012) Hogyan döntenek a házasok és az élettársak? : A házasságban és élettársi kapcsolatban élők vásárlási döntéseinek összehasonlítása a magas érdekeltségű termékekre vonatkozóan. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Mucsi, Attila (2012) Hogyan közelítsük meg Oroszországot? : Elemzés kulturális metaforákkal és kulturális dimenziókkal. TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Kormos, Dóra (2017) Hogyan mérhető pontosan és torzítatlanul a társadalmi hatás?: módszertani ajánlások és azok gyakorlati megvalósítása a magyar nonprofit szektorban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Purger, Zsófia Kitti (2016) Hogyan valósul meg a munka-magánélet egyensúly a fiatalok körében? MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Egressy, Dóra Edit (2012) Hollandia : Egy multikulturális állam a multikulturalizmus után : A multikulturális holland modelltől a poszt-multikulturalizmusig. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Kóbor, Andrea (2011) Hollandia a hollandoké? : Az iszlám fenyegetés a holland identitásra, mint társadalmi biztonsági kérdés. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Szakács, Rozália Dóra (2011) Holokauszt Magyarországon, visszaemlékezések nyomán. TDK dolgozat, BCE, Gazdaság- és társadalomtörténeti szekció.

Tamás, Dániel (2016) Homo reciprocans: a kölcsönösség embere: újragondolt emberkép és boldogságfogalom. TDK dolgozat, BCE, Vállalatgazdaságtani szekció.

Bokor, Péter (2012) Honnan jött, merre tart a falu- és tanyagondnokság? : A hálózat létrejöttének áttekintése, illetve jelenlegi problémáinak elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Mitterer, Csilla (2009) Honnan jöttél – hová tartasz? : A családi háttér hatása az általános iskolás diákok továbbtanulására, Mosonmagyaróvár példáján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kalotai, Bálint Dániel (2018) Hova járnak az óvodások?: ferencvárosi óvodák programkínálatának összehasonlító elemzése. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Gajdácsi, András (2013) Hova tovább fiatalok, avagy milyen a perspektíva a magyar pályakezdő diplomások előtt? : Mik a befolyásoló tényezői a pályakezdők elhelyezkedési lehetőségeinek? BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Szabados, Gábor (2016) Hová megy nyaralni idén a család? : Utazási irodák online kommunikációjának vizsgálata a gyermek családon belüli befolyásoló szerepével összefüggésben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Stork, Levente (2014) Hungarian mingrants in the United Kingdom. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Tóth, Barnabás Felicián (2016) Hungarian minorities and majority nations in post-communist transition. TDK dolgozat, BCE, Politikatudományi szekció.

Lipták, Zita (2010) Háborús stratégia? Nők elleni erőszak a Kongói Demokratikus Köztársaságban. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Hadarits, Júlia Réka (2010) Hálapénz - Az egészségügy rákfenéje : Vas megyei egészségügyi szolgáltatók körében végzett felmérés tanulságai. Szakdolgozat, BCE, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kovács, Irma (2009) Hátrányos helyzetű gyerekek oktatása és a bűnözés. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia Tanszék.

Koncz, Nóra (2011) Házaspárok életstratégiái a munka-család viszonyrendszerének összeegyeztetésére : Kitekintés a Magyarországon élő édesanyák helyzetére. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Cseke, Dorottya (2012) Házastársi támogatások vizsgálata vezető beosztásban dolgozó családanyák körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Korándi, Dávid József (2017) Házastársi és élettársi kapcsolatok: a családalapítás előtt álló korosztály szemszögéből. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Lengyel, Balázs (2017) Identitás fenyegetettség és a magyar anime szubkultúra fogyasztása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Paksiova, Julianna (2015) Identitás és státusz a kreatív piacon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Boros, István (2016) Időskori barátságok : Kommunikációs kapcsolatok lokális hálózatokban : Esettanulmány. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szőke, Sarolta (2014) Ifjúság? 2012 : A posztadoleszcens életforma megjelenése a magyar fiatalok körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Hajdu, Bernadett (2011) Igazságos leépítés? : Avagy a csoportos létszámleépítések igazságosságészlelésének vizsgálata a HR szakemberek körében a GYSEV Zrt-nél. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Tóth, Adrienn (2012) Igen vagy nem : A helyi népszavazások magyarországi gyakorlata, 1999-2011. TDK dolgozat, BCE, Politikatudományi szekció.

Mundrucz, Adrienn (2016) Impression management: self-directed control of information in social interactions. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Idegennyelvi Oktató-, és Kutatóközpont.

Samu, Flóra (2012) Individuum á la carte : Az individualizálódás fogalmának genealógiai megközelítése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Marosi, Márton (2014) Ingatag lábakon? : Az ingázás hatása a tanulmányokkal kapcsolatos motivációkra középiskolások körében végzett felmérés alapján. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Horváth, Daniella Dominika (2012) Innovativitás, márkahűség és demográfiai tényezők hatása a formaválasztásra. TDK dolgozat, BCE, Marketingkommunikáció és média szekció.

Csanaki, Tímea (2012) Innovatív imázsformálási lehetőségek a turizmusban Győr példáján keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Szalkai, Enikő (2017) Innováció és pénzügyek a kis- és középvállalkozások körében 2017-ben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Molnár, Tímea (2010) Institutional Constraints as Primary Sources of Sustaining Social Exclusion - Through a special focus of Acemoglu. TDK dolgozat, BCE, Gazdasági rendszerek, intézmények, szabályozás szekció.

Szalai, Katalin (2016) Intercultural education : A case study in Roma integration in education. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Gupalo, Alina (2011) Intergenerációs hatások a fogyasztói magatartásban : A pénzügyi döntéshozatal elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Jávorffy-Lázok, Alexandra (2010) Internet és a fiatalok : Fiatalok internet használati szokásai. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Schneider, Mihály Benedek (2017) Iskolakapun kívüli programok: esettanulmány a Fővárosi Önkormányzat által szervezett Városismereti vetélkedőről. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Tokody, Balázs (2009) Ismerkedés 2.0 : Mennyiben különböznek az interneten ismerkedő személyek és az ott létrejövő párkapcsolatok azoktól, akik a hagyományos utat választják? Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia Tanszék.

Kácsor, Emese (2011) Iszlám az Egyesült Államokban, avagy az amerikai muszlimok élete 2001. szeptember 11-e előtt és után. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Bebők, Viktória (2012) Itt a piros, hol a kék? : A csomagolás színének hatása a fogyasztók termékválasztására. TDK dolgozat, BCE, Marketingkommunikáció és média szekció.

Varjú, Viktória Judit (2012) Izland országimázsa és az azt befolyásoló országmarketing tevékenység az Eyjafjallajökull vulkán 2010-es kitörését követően. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Tarnóczai, Gábor Krisztián (2014) Javíthatja-e a rugalmas kérdőívezés az adatok minőségét? MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Lindner, Attila (2007) Jobb angol tanárja van-e Jászi Oszkárnak, mint Győzikének? TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Fekete, Orsolya (2013) Játék határok nélkül : A gamification mint a fogyasztói elköteleződés új eszköze. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Pataki, Petra (2016) Jó iker – gonosz iker : Az ikrekkel kapcsolatos társadalmi sztereotípiák vizsgálata a szerepjátékos szubkultúra segítségével. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Habsz, Lilla Dorina (2016) Jó teljesítmény = népszerűség?: az iskolai teljesítmény és a népszerűség kapcsolatának longitudinális vizsgálata a roma és a nem roma tanulók körében. TDK dolgozat, BCE, Szociológia II. szekció.

Vízhányó, Ágnes (2011) Jólét és szegénység foglalkoztatási aspektusai az Európai Unióban, különös tekintettel a Magyarországi viszonyokra. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Nemzetközi Gazdálkodási Kutatóközpont.

Nigicser, Anna (2014) Jövőépítés a norvég társadalomban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Orosz, Emese (2012) Kapcsolati tőkéből felelősség, avagy a kapcsolati háló értelmezése egy vállalkozás társadalmi felelősségvállalása kapcsán. TDK dolgozat, BCE, Stratégiai menedzsment szekció.

Albunovics Szergej, Albunovics Szergej (2008) Kapcsolatrendszerek az olajipari szektorban. Szakdolgozat, Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Németh, Fruzsina (2012) Kapunyitási pánik a Budapesti Corvinus Egyetem vezetés és szervezés mesterszakán. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Szilágyi, Zsófia (2009) Karrier női módra : Kvalitatív kutatás a nők egyéni karrierértelmezéséről. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Kollárné Sebestyén, Réka (2017) Karrierkutatás házaspárok életében: avagy a karrier miként befolyásolta a gyermekvállalás melletti döntést. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Lászka, Glória (2012) Kecskemét városfejlődése : A Mercedes-Benz beruházás hatása a kecskeméti fejlesztésekre. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Marczinus, Írisz (2014) Kereskedelmi márkák összhangban a természettel: A Drogerie Markt Alverde és a Rossmann Alterra márkáinak fogyasztói észlelt minősége. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Seo, Anna (2017) Keresztény és multikulturális elvek egy nemzetközi iskolában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Soós, Anna (2010) Ki nyer ma? Modern kiválasztási módszerek, készség és képességfelmérések tükrében. : Készült: Magyarország egyik vezető személyzeti tanácsadó cégénél készített esettanulmány alapján. Szakdolgozat, BCE, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Zsila, Hajnalka Mária (2018) Ki segít kit?: esélyek a piramis alján a Fenntartható Fejlődési Célok eléréséért. TDK dolgozat, BCE, Marketing-, média, designkommunikáció szekció.

Sörös, Helga (2010) Ki, miért járatja gyermekét óvodába? : Óvodáztatással kapcsolatos motivációk és szempontok egy kisvárosban. Szakdolgozat, BCE, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kara, Lilla (2018) Kiből lesz társadalmi vállalkozó?: a hazai társadalmi vállalkozók személyiségjegyeinek vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Tőzsér, Anita (2012) Kifüstöljük! : Félelemkeltés a dohányzás elleni társadalmi marketingben : Dohányzó fiatalok fogyasztói magatartásának tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Bodnár, Judit and Mátrai, Mirella Hajna (2008) Kilincs nélkül : Börtönkörkép. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Mátrai, Mirella Hajna (2008) Kilátás a kukoricaföldre : Tervek a lakásotthon küszöbén túl. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Berzéné Németh, Edit (2011) Kisgyermekes nők munkaerő-piaci reintegrációja. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Zarnóczi, Nóra (2017) Kivándorló magyar fiatal munkavállalók helyzete: mi a ráció a migrációban? MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Faragó, Ágnes (2010) Kiégés szindróma : Megelőzés és kezelés az Openhouse Ingatlan Franchise Hálózatnál. BA/BSc szakdolgozat, BCE, Vezetéstudományi Intézet.

Hajdú, Gábor (2011) Klaszteresedés és a magyar építőipari ágazat : Avagy milyen előnyökkel jár a hazai építőipar számára a klaszterszerű működés. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Horváth, Anita (2010) Kockázatkommunikáció Magyarországon : Az Influenza A(H1N1)v képe a magyar sajtóban. Szakdolgozat, BCE, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kapitány, Eszter (2010) Kodependencia a nemi szerepek tükrében : A társadalmi elvárások és nemi szerepek hatása a társfüggőségben felfedezhető nemi különbségekre. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Susánszky, Pál (2010) Kollektív cselekvés és a szabad szoftver közösségek. TDK dolgozat, BCE, Szociológia I. szekció.

Furtenbacher, Antal (2012) Konfliktushelyzetek a családi vállalkozásokban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Herke, Mónika (2013) Kooperációs jelzések kibocsátása és fogadása a társas értékorientációk tükrében. TDK dolgozat, BCE, Szociológia I. szekció.

Farkas, Viktória (2017) Krónikus beteg pályakezdők munka identitásának alakulása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Steingart, Gabriella (2012) Kudarc vagy kiút? : A franciaországi bevándorlók társadalmi integrációja az oktatáspolitika kapcsán az egalitarizmus és laicitás nemzetkoncepció tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Rózsás, Tímea (2009) Kulturális malacpersely : Befolyásolja-e a lakosság megtakarításait a kulturális háttér? Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Kurucz, Tünde Dalma (2010) Kultuszmárkaközösségek, mint vallási csoportosulások. A Harley‐Davidson West Hungary Chapter és a Trabant‐Wartburg Klub példáján bemutatva. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Tanszék.

Mélykuti, Hanna (2013) Kényszeres vásárlás mint kompenzációs stratégia : Fiatal nők kényszeres vásárlási szokásainak tipizálása és jellemzése a ruházati cikkek termékkategóriájában. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Szabó, Adrienn (2016) Késői gyermekvállalás következményei, megítélése és az ahhoz kapcsolódó asszisztált reproduktív technológiák. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Horváth, Enikő (2012) Kézzel, szívvel, lélekkel : A magyar kézműves termékek piacának és fogyasztóinak vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Drabancz, Áron (2016) Kína a demográfiai átalakulás tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Mikroökonómia Tanszék.

Drabancz, Áron (2016) Kína a demográfiai átalakulás tükrében. TDK dolgozat, BCE, Világgazdasági szekció.

Tóth, Zoltán János (2014) Kína változó demográfiai szerepe a 21. században. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Álmos, Tamás and Lukovics, André (2010) Kínai vállalkozók Magyarországon és Szerbiában : Esettanulmány. Szakdolgozat, BCE, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Nagy, Viktória (2013) Kísérletek a szakszervezeti mozgalom megújítására, különös tekintettel a fiatal munkavállalók bevonására. Postgraduális szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Országh, Edina (2014) Környezetbarát termékek zöld marketingstratégiával a tömegpiacon: Hogyan lesz a mosódióból Persil Nature Caps? MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Szilvási, Zsófia (2012) Környezeti hatások : Az érzékszervi ingerek viselkedésbeli reakciók kialakulásában és törzshely-választásban játszott szerepe. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Hoffer, Ádám (2010) Közlekedéspolitika vagy Várospolitika?: A városi közlekedés válságának megoldási kísérletei. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Huszár, Attila (2016) Közösségi fogyasztás terjedése az információs társadalomban. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Vörösváczki, Márta (2009) Közösségi migrációs stratégiák piacok és hálózatok között : Magyar munkavállalók migrációs magatartásainak összehasonlítása Olaszország és Írország példája alapján. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia Tanszék.

Bartos, Virág (2010) Közösségi portálok hatása a társas kapcsolatokra : Létező probléma-e a Facebook-függőség? Szakdolgozat, BCE, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Ármai, Bálint Dániel (2012) Közösségi térfoglalás :Az internet online és offline közösségszervező ereje. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Dobák, Zsófia (2018) Különbségek a hazai és a nemzetközi csoportfejlődés fázisaiban a Tuckman modell alapján. TDK dolgozat, BCE, Szervezetfejlesztés szekció.

Viktor, Csenge Vivien (2016) Különböző csoportok összehasonlítása : Egy családi és egy egyetemi csoport csoportdinamikai összehasonlítása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Huszár, Barbara Éva (2014) Küzdelem az Indiát sújtó szegénység ellen a Milleniumi Fejlesztési Célok tükrében. MEGHATÁROZATLAN, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Összehasonlító Gazdaságtan Tanszék.

Popal, Péter (2011) Latin-Amerikai városhierarchia vizsgálat. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológiai Tanszék.

Kázsmér, Nikolett (2014) Lehet-e egészséges a diéta? : Egészségmegtartás és diétatrendek kapcsolatának elemzése a hazai fogyasztók körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Szabó, Annamária (2011) Lehetőségek és akadályok - Tanulmány a tanoda program működéséről. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kovács, Márton (2014) Lojalitásprogram fejlesztése a fogyasztói motivációk tükrében a Multipont Program példáján bemutatva. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Mikula, Melinda (2014) Luxus divatmárkák megítélése Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Poprády, Barbara (2011) Luxusfogyasztás eltérő kultúrák tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Laskó, Brigitta (2016) Lányok útja a természettudományi és műszaki pályáig : Az iskola felelőssége. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szórádi, Melinda (2011) Láthatatlan világháló - A fogyatékos, azon belül a vak emberek információs társadalombeli helyzetének és lehetőségeinek vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Ozsváth Berényi, Hajnalka Judit (2013) Légy „deszkurkarec”! Vidéki és városi hetedikesek és az internet : Székelyföldi elemzés. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bischóf, Bernadett (2012) Létezhet-e legális zenefogyasztás Magyarországon? : Milyen üzleti modell keretében? TDK dolgozat, BCE, E-business szekció.

Scharnitzky, Máté (2010) MAGYARORSZÁG REGIONÁLIS VERSENYKÉPESSÉGE : Közép-Magyarország területi elemzése, különös tekintettel Budapest és Pest megye különválasztásának tanulságaira. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Tóth, Beatrix (2010) MMORPG-k – vonzóbbak a valóságnál? : Virtuális közösségek és a problémás játékhasználat vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kovács, Eszter Zsófia (2012) Mackónadrágos TV nézők? : A lakótelepiek státuszának megítélése pilot kérdőíves kutatás és mentális térképek alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bognár, Csilla (2008) Madárkór, emberkór, médiakór? A madárinfluenza a magyar sajtó tükrében. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Ludasi, Adrián (2011) Magyar családpolitika a rendszerváltást követően - Refamilizációs törekvések. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Csányi, Zita (2012) Magyar fogyasztók döntéshozatali stílusának vizsgálata kozmetikumok vásárlása esetén. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Becker, Emese (2013) Magyar háztartások megtakarítási magatartásai és motivációi : A Háztartás Monitor 2007 elemzése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Gröber, Lisa (2011) Magyar identitásteremtés Dél-Amerikában : Az argentínai magyarság. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Fazekas, Dávid (2017) Magyar munkavállalási célú migráció Hollandiába. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Világgazdasági Intézet.

Hajdu, Emese Dalma (2015) Magyarok Európában : Beilleszkedési stratégiák és identitás a migráció tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szabó, Vera (2011) Magyarország a nemzetközi oktatás tükrében : „A Global Person in a Global World”. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Kolok, András Bese (2016) Magyarország és Ausztria nyugdíjrendszerének fenntarthatósága a demográfiai változások tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Szántai, Éva (2011) Magyarországi reklámkerülés problémakörének tanulmányozása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Ripka, Noémi (2011) Magánélet és karrier : Női vállalkozóként vagy menedzserként fenntarthatóbb az egyensúly? BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Gosztonyi, Balázs (2017) Marienthal Battonyától Letenyéig: a válság reprezentációja a magyar bulvársajtóban: a blikk.hu elemzése. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Gerei, Zsuzsanna (2010) Marketing mint a jólét előmozdítója : A társadalmi marketing hozzájárulása egy egészséges életstílus kialakításához és formálásához. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Paczilinecz, Noémi (2016) Megfigyelni és megfigyelve lenni : Attitűdök az egyetemisták körében a megfigyelési technikák kapcsán. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Vári, Lili Krisztina (2010) Megingathatatlan? : Az emberek városrészekről alkotott elképzeléseinek ingatlanpiacra gyakorolt hatása Miskolc néhány városrészében a mentális térképezés alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Vácz, Nikolett Vivien (2010) Megjavít-e a javító? : A Rákospalotai Leánynevelő Intézet reszocializációs hatása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Madácsi, Ádám and Szabó-Szontágh, Lúcia and Wale, Almaz (2012) Megoszt az egész világ, avagy az online zeneipar jelene és jövője Magyarországon a legális és illegális szolgáltatások tükrében. TDK dolgozat, BCE, Marketingkommunikáció és média szekció.

Sós, Ildikó (2010) Megosztott szavazat a magyar országgyűlési választásokon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Politikatudományi Intézet.

Tabajdi, Sándor Zsolt (2012) Megváltozott munkaképességű munkavállalók munkaerőpiaci szegmensének elemzése. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Alberti, Rita (2012) Megvásárolt Identitás : Azaz a termékek és márkák szerepe a fiatalok életében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Molnár, Zsófia (2012) Megéri felelősnek lenni? : A hiányzó láncszem a vállalati társadalmi felelősségvállalás és az üzleti teljesítmény között. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Havelda, Anikó (2016) Megéri versengőnek lenni? : A közösségen belüli státusz és a versengés összefüggésének vizsgálata általános iskolások körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Nagy, Barbara (2012) Megújuló tradíciók : A magyar bortermelő családi vállalkozások dilemmái és az új generáció megjelenése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Tóth, Kinga (2014) Meleg diákok tapasztalatai egy budapesti középiskolában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

György, Tamás (2010) Menedzserek kiválasztása és karriermintái Magyarországon : A rekrutáció társadalmi és szervezeti szempontjainak vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szalai, Sára (2018) Menni vagy nem menni?: avagy a munkamigráció általában és Győr-Moson-Sopron megyében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Debreczeni, Dániel (2017) Mennyit kell dolgoznunk otthon, hogy szülők lehessünk?: az otthon és a munkaerőpiacon lévő nemi szerepek közti egyenlőtlenség hatása a gyerekvállalásra. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Debreczeni, Dániel (2017) Mennyit kell otthon dolgozni, hogy apák lehessünk?: az otthon és a munkaerőpiacon lévő nemi szerepek közti egyenlőtlenség hatása a gyerekvállalásra. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Bogdán, Janka Katalin (2014) Mezőgazdasági változások a rendszerváltás után Székelyföldön. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Másli, Csilla (2015) Mi alapján választunk televízió csatornát? : Az egyes életciklus szakaszok hatása a TV csatorna választásra az általános szórakoztató csatornák közönségén keresztül bemutatva. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Bánhegyi, Dorottya Krisztina (2017) Mi az érték?: a kortárs magyar műpiac elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Ipacs, Levente (2013) Mi vezet a kipróbáláshoz? : Az illegális kábítószer kipróbálására ható lehetséges tényezők vizsgálata a magyarországi fiatalság körében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kmetz, Eszter (2012) Mi volt előbb a tyúk vagy a ketrec? - avagy mérlegen a tojás. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológiai Tanszék.

Tóth-Szöllős, Éva (2012) Migráció az EU-ban a nemzeti futballválogatottak példáján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Popovics, Nóra Zsófia (2009) Migráció és roma-kérdés Olaszországban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Jenei, Balázs (2017) Migráció: elméletek, modellek, rendszerek. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Papp, Laura (2012) Migrációs válság Olaszországban és Spanyolországban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Kötő, Júlia (2011) Milyen áron? : Árgyakoriság és árterjedelem hatásának vizsgálata a polckép kialakításakor. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Bokor, Péter and Pálfi, Bence (2014) Mindennapi hülyeségeink, avagy a hülyeség naiv pszichológiai fogalmának feltárása tartalomelemzés módszerével. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Liptai, Fruzsina (2013) Mindenáron gyermeket? : Normatív és kalkulatív ismérvek vizsgálata a gyermekvállalási fórumok hagyományos-, illetve speciális mintáján. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Andrási, Krisztina and Horlai, Sára (2013) Minority towards Majority : What makes Roma students change their self-reported ethnic identity? TDK dolgozat, BCE, Szociológia I. szekció.

Császár, Tibor (2013) Mit hoz a jövő? : A 2012. évi I. törvény előzetes és tényleges hatásvizsgálata a MÁV csoportnál. Postgraduális szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Nyári, Izabella (2012) Mit kezdjünk egy interjúval? : Abaújszántó zsidósága visszaemlékezések nyomán. TDK dolgozat, BCE, Társadalmi jelenségek, elméletek szekció.

Győrffy, Krisztina (2013) Mit üzen a fal? : A street artban rejlő lehetőségek a társadalmi célú reklámozás számára. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Pethes, Laura Krisztina (2015) Mitől lesz valaki népszerű egy osztályban? : A diákok és osztályfőnökök véleményének összehasonlítása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Czikó, Gergő (2011) Miért mérjük és mérhető-e objektíven a vevői elégedettség? : Egy magyar multinacionális vállalat példáján keresztül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Sperczel, Dániel (2011) Miért nem köt a magyar? : A magyar lakosság alul biztosítottságának vizsgálata az életbiztosítási piacon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Denave, Alizée (2013) Miért nem önkénteskednek a fiatalok? BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Márton, Evelin Zita (2015) Motiváció, avagy motivációelméletek a gyakorlatban a munkaerőpiac generációi között. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Kerekes, Alexandra (2017) Mozaikcsaládban élni: a családi élmények befolyásoló hatása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Jáger, Anita (2017) Mozaikcsaládban élő nők párválasztása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kovács, Barbara (2017) Mozaikcsaládokon belüli kapcsolatok és funkciói: képes-e a mozaikcsalád beteljesíteni a családok által elvárt funkciókat, és létrejöhet-e egy jól működő család? BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Vörösmarty, Virág (2010) Mozgástér : Győr Sziget-Újvárosban élő romák és nem romák térérzékelésének vizsgálata mentális térképezés módszerével. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kárpáti, Emese (2008) Multi-kollegialitás azaz a munkakapcsolatok szociometriai elemzése. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Oláh, Krisztina (2017) Munka és magánélet fogságában, avagy mégsem?!: szerepkonfliktus jelenléte startup vállalatban dolgozók esetén. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Alberti, Réka Dóra (2012) Munka és magánélet kapcsolata a dolgozó n�ők életében : Mikrovállalkozói lét vs. vezet� beosztás egy hazai vagy multinacionális cégnél. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Rési, Kata Ildikó (2013) Munka, magánélet, párkapcsolat? : A munka által okozott feszültség tettenérése a párkapcsolatokban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Magyar, Réka (2017) Munkahelyi motiváció és elégedettség különböző generációk szemszögéből. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Sütöri, Dóra (2011) Munkahelyi szerelmek etikai vonatkozásai. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Dinnyés, Edina (2012) Munkahelyváltás az informatikusok világában. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Biró, Szabolcs (2009) Munkanélküliség és annak kezelésére hivatott foglalkoztatáspolitikai eszközök Magyarországon : Egy alternatíva: Az „Út a munkához” program megvalósulása az Észak-magyarországi régióban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Barta, Éva Erika (2014) Munkával kapcsolatos attitűdök Magyarországon (2005) és Romániában (2008). MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Fáy, Eszter Dóra (2012) Muszlim kisebbségek Magyarországon : Alkalmazhatók-e az európai példák? BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Jaksa, Tamás (2011) Márkaközösség építése és hatása a márka imázsra a Peugeot esetén. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkudástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Falmann, Tímea (2013) Média elitek európai identitása : Az Európa iránti kötődés empirikus vizsgálata az európai média elitek körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Papp, Krisztina (2013) Médiarendszerek az Európai Unióban : Hallin és Mancini kibővített médiatipológiájának vizsgálata az európai médiaeliten. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kiss, Csilla Emese (2014) Még „mérték”-e az érték? : Értékpreferenciák a sepsiszentgyörgyi középiskolás diákok körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Godó, Zsófia (2017) Mérnök apák munka-család egyensúlya. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Bányai, Gabriella (2012) Napjaink jövedelmező iparága és társadalmi jelensége, - avagy a fogyókúrázási döntést befolyásoló külső és belső tényezők. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Szőnyi, Eszter (2017) National Identity Construction through the Collective Memory of Trianon as a National Trauma. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Nagy, Zsófia (2012) Nem csak a húsz éveseké…? : avagy, sztereotípiák és az idősek hazánkban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Zsólyom, Laura (2014) Nem mindegy! : A vásárlói tudatosság meglétének kérdése a tejtermékekre fókuszálva. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Nagy, Veronika (2011) Nemek kultúrája egy magyarországi multinacionális nagyvállalatnál. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kürtösi, Hajnalka (2011) Nemek közötti munkamegosztás megítélése egy nőtöbbségű szevezetben. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Tajti, Zita Mária (2017) Nemi kultúra a műszaki felsőoktatásban: a BME mérnökinformatikai szakos hallgatónők szemszögéből. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Hirsch, Johanna (2015) Nemi különbségek orvostanhallgatók karrierterveiben és migrációs szándékaiban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Csaba, Réka (2008) Nemi szerep-játék - két felvonásban : Az óvodások nemi szerep sztereotípiáiban, az elmúlt 25 évben bekövetkezett változások vizsgálata - H. Sas Judit kutatásának megismétlésével és az eredmények összehasonlításával. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Nagy, Péter Csaba and Szőnyi, Eszter (2016) Nesze neked szegregáció!: oktatáspolitikai ajánlás a roma és nem roma tanulók eredményességi különbségeinek a csökkentésére: fókuszban a deszegregáció és az integrált oktatás megvalósítása. TDK dolgozat, BCE, Politikatudományi szekció.

Koplányi, Emese (2014) Nesze nekem anyaság! : Az anyasági hátrány Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Koplányi, Emese (2014) Nesze nekem anyaság! : Az anyasági hátrány Magyarországon. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Somos, Anna Margit (2016) Networking az inkubátorokban : A kapcsolati tőke mint hozzáadott érték a Kitchen Budapest példáján keresztül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Haraszti, Zsófia (2009) Nigerian child prostitution in the Netherlands. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Jakab, Rita (2016) Nyelviskolák piaci versenye, helyzete gazdaságszociológiai megközelítésben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kepka, Éva (2010) Nyitnak-e az innovációk felé a kkv-k? : Pénzügyi újítások alkalmazásának vizsgálata. Szakdolgozat, BCE, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bendsák, Ágnes and Kovács, Eszter (2007) NÉMET NEMZETISÉG – MAGYAR HAZAFISÁG A magyarországi svábok rövid története különös tekintettel a zempléni térségre. TDK dolgozat, Budapesti Corvinus Egyetem, Gazdaság- és társadalomtörténeti szekció.

Tomcsányi, Balázs (2011) Nárcisztikus vezető a szervezetben : A nárcisztikus vezető hatalommal való visszaélése, és a szervezeti tagok eszközei ennek kezelésére. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Fehér, Katalin (2010) Négy fal között, kísérve - vizsgálat az Aszódi Javítóintézetben. Szakdolgozat, BCE, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Solymosi, Máté (2011) Néhány kockázati tényező elemzése a vörösiszap katasztrófa tapasztalatai alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szűcs, Andrea (2012) Névtelen utca 0. : A magyarországi hajléktalan-ellátó rendszer helyzete és problémái. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Vörös, András (2009) Növekedési folyamatok a társadalomban : A közbeszéd dinamikai elemzése. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Kauth, Csilla (2008) Növekvő hitelkockázat és piaci kockázat a bankszektorban? - Fókuszban a lakáshitelezés. Szakdolgozat, BCE-Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

Samu, Flóra (2014) Női polgármesterek befolyása a gyermekellátó intézmények fejlesztésére. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szabó, Veronika (2009) Női szerepek és a karrier : Avagy munka és család összeegyeztetése kisgyerekes diplomás anyáknál. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Reindl, Ákos (2015) Női vezetők a férfiak világában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Varga, Zsófia (2011) Női vezetők identitáskonfliktusai kritikai szemmel. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Turchányi, Emese (2012) Női és Nemi egyenjogúsági törekvések az Egyesült Nemzetek Szervezetében 1995-2010 között. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Fejes, Katalin (2015) Nők a döntéshozatalban : Nemek közötti egyenlőtlenség feltérképezése Magyarország TOP 200 vállalata körében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Petrás, Anna (2010) Nők a munka világában : Az ELTE Bölcsésztudományi Karán 2005 és 2010 között végezett 22-26 éves hallgatók elképzelése a családról és a munkáról. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Mile, Kitti Anita (2012) Nők a munkaerő-piacon : A családi és munkaerő-piaci szerep összehangolása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, MEGHATÁROZATLAN.

Veszely, Zsófia Anna (2016) Nők a munkapiacon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Forgács, Dorottya Viktória (2017) Nők a ranglétra csúcsán : Átok vagy áldás? : A vezetés gender - specifikusságának vizsgálata a nők szemszögéből. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Tobler, Anna (2011) Nők a vezetésben : egy multinacionális vállalat nemi kultúrája. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Badó, Gabriella (2016) Nők az informatikában: egy tematikus portál létrehozásának oka és koncepciója. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Informatikai Intézet.

Szabó, Zsuzsa (2015) Nők helyzete a munkaerőpiacon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Kokavecz, Anna (2014) Nők helyzete a munkaerőpiacon az Európai Unióban és Magyarországon, a csatlakozástól napjainkig. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Balázs, Lili (2016) Nők helyzete és női vezetés a Dél-afrikai Köztársaságban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Mucsi, Dóra (2011) Nők és a bűnözés Skóciában. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kovács, Bálint (2011) Nőábrázolás a mai magyar színházban - Sztereotip nőkép és a feminista gondolat megjelenése az elmúlt két év magyarországi művészszínházi előadásaiban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Ferencz, Anna (2010) Objektív és szubjektív hatékonyság a női vállalkozókat támogató hazai nonprofit szervezetekben. Szakdolgozat, BCE, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Paskuj, Benedek (2014) Oda az igazság : A magyarországi társadalmi igazságosság érzékelése emigránsok és aktivisták körében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Somogyi, Barbara Kata (2017) Oktatás személyre szabva. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Hardi, Zsuzsanna (2016) Oktatás és kirekesztés: faji és nemi bérdiszkrimináció nagyságának vizsgálata az Egyesült Államokban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Sallay-Apor, Ildikó (2016) Oktatás, bevándorlás és integráció Ausztriában : A bevándorló gyerekek integrációjának hatékonysága a PIRLS-vizsgálatok tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szatmári, Péter (2009) Online identitás létrehozása az internetes fórumok világában. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia Tanszék.

Jávorfi, Judit (2013) Orvosok migrációja az Európai Unió egészségügyi munkaerőpiacán : Magyar orvosok mobilitási hajlandósága. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Elek, Orsolya and Habik, Anna (2009) PLETYKA KUKAC NET PONT HU : Az információs és kommunikációs eszközök - kiemelten az internet - hatása az emberek közötti szociális információcserére. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia Tanszék.

Vertetics, Viola (2013) Pedagóguspálya: a felvételitől a munkaerőpiacon való érvényesülésig. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Beretzky, Zsuzsanna (2016) Pemphigusos betegek életminőségének vizsgálata Magyarországon. TDK dolgozat, BCE, Egészségügy-gazdaságtan szekció.

Baji, Petra (2008) Piaci kudarc-e az ápolásbiztosítás? : A magánmegtakarítások szerepe a long-term care finanszírozásában. TDK dolgozat, BCE, Közszolgálat szekció.

Szajcsán, Dzsenifer (2016) Poklade a "busók földjén" a Busójárás mint turisztikai desztináció megteremtése és hatása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Hollósy, Bálint (2015) Politikai attitűd és EU-kép : A politikai attitűd és az EU szakpolitikáira vonatkozó preferenciák összefüggései parlamenti képviselők körében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Fehér, Balázs (2012) Politikai ideológiák interdiszciplináris megközelítésben : Magyar középiskolások ideológiai beállítottsága és annak háttértényezői. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Kurucz, Tünde Dalma (2012) Politikai kultuszmárka-közösségek, mint vallási csoportosulások : A Fidelitas példáján bemutatva. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Fényes, Csongor (2016) Politikai szocializáción innen és túl: jegyzetek a diákmozgalmak margójára. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Vári, Zsuzsanna (2010) Politikai vezetők képzése. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Politikatudományi Intézet.

Dessaix, Arthur (2018) Post-purchase cognitive dissonance in the fashion industry: a comparative study between genders. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, International Study Programs Center.

Rudi, Anna (2012) Power dressing, avagy a vezető nők öltözködési jellemzői Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Rebák, Adrienn (2011) Pozicionálási utak, márkaimázs, verseny : A Red Bull és az energiaital piac elemzése. Szakdolgozat, BCE Gazdálkudástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Kádár, Eszter Angelika (2015) Preimplantációs genetikai vizsgálatok reprezentációja a magyar online hírmédiában : Diskurzuselemzés a magyar online hírmédia két legolvasottabb hírportálján 1999-2015-ig. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Wu, Rui (2017) Premarital sex in China and its representation in movies. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Gosztonyi, Balázs (2018) Pricing and valuation in the second hand steel bicycle market. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Liptai, Fruzsina (2011) Pro-Ana közösségek: internetes szubkultúrák? - Szubkultúra ismérvek vizsgálata egy pro-anorexia weboldal felhasználói közösségén. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Fodor, Ildikó Noémi (2010) Profilvilág - kultúrák megjelenése az interneten. Szakdolgozat, BCE, Vezetéstudományi Intézet.

Nyvelt, Anna (2018) Proszociális viselkedés a diákok között. BA/BSc szakdolgozat, BCE, Politikai gazdaságtan szekció.

Lancz, Alexandra (2012) Pszichiátria és társadalom : A pszichiátriai megbetegedéssel élők társadalmi megítélésének vizsgálata, valamint koronként történő változásának bemutatása a pszichiátria nemzetközi és hazai történeti fejlődésének tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Király, Annamária (2011) Pályakezdő tanárok identitása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Ávéd, Adél Krisztina (2014) Pályaválasztási motivációk és szakmai érvényesülés vizsgálata egy vállalat női programozói körében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Rudi, Anna (2010) Párkapcsolati, házassági és családi érték-és normarendszer két generáció összehasonlításában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Borsik, Rita (2013) Párkapcsolatok megváltozása és hatása a gyermekvállalásra. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Komlóssy, Laura (2012) Párválasztás és házasság közgazdasági szemmel. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, MEGHATÁROZATLAN.

Péter, Anna Noémi (2008) Racionalista tudományfilozófia és/vagy tudásszociológia? TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Major, Nikoletta (2015) Racionalitás a fogyasztói döntésekben – alkohol és dohánytermékek. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Matematikai Közgazdaságtan és Gazdaságelemzés Tanszék.

Soproni Szabó, Ágoston (2014) Racionális addikció : A kávé-, a dohány- és alkoholfogyasztás átfogó elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Aaron, Taylor (2011) Rationalizing the Irrational - The appeal of Jobbic’s Policy and Campaign efforts to the Rational Choice Voter. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Cheng, Yuxin (2017) Research on Chinese overseas students’ choice to study in the United States and their preference to stay there after graduation. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bocskor, Ákos (2010) Roma hallgatók a felsőoktatásban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Balajthyova, Henrieta (2011) Roma kérdés : Megoldáskeresés Magyarországon, Szlovákiában és az Európai Unióban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Máté, Alexandra (2011) Romakérdés : Európai Uniós vagy nemzeti szintű megoldás? : Nicolas Sarkozy esete a romákkal. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Politikatudományi Intézet.

Mocsári, Judit (2011) Romaster – Esélyprogram a jövő roma vezetőiért - A romák elleni diszkrimináció csökkentése és esélyeik javítása egy vállalati program által. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Barta, Dóra (2007) Rácson innen és túl. Börtönszociológiai interjúk. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Kozák, Boglárka (2012) Ránk fér egy kis lokálpatriotizmus : A magyar termékek megítélése a fogyasztói etnocentrizmus tükrében. TDK dolgozat, BCE, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás szekció.

Csogány, Nikoletta (2013) Rögbijátékos marketing igazgatónő? : A nők diszkriminációja a munka világában az Egyenlő Bánásmód Hatóság joggyakorlata alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bodor, Eszter and Móder, Mercédesz (2018) SOS! Megéri?: SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítvány társadalmi hatásmérés vizsgálata. TDK dolgozat, BCE, Vezetés és szervezés, változásvezetés szekció.

Mészégető, Anna Katalin (2018) Saudi women behind the wheels: why the Saudi government lifted the driving ban on women. TDK dolgozat, BCE, Nemzetközi tanulmányok II. – A nemzetközi rendszer kihívásai szekció.

Varga, Zsófia (2017) Segítség! Anyám rólam posztol!: avagy hogyan befolyásolja a szégyen a középiskolások Facebook fogyasztási szokásait? MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Kristó, Erika (2014) Siculicidium : Látvány és történelem. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Papp, Zsolt (2009) Signaling in informational asymmetries. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Szántó, Péter (2008) Sikeres sportoló, sikeres üzletember : Életútinterjú és elemzés Fábián Lászlóval. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Molnár, Zsófia (2014) Skandináv nők ereje : A nők foglalkoztatottsága a skandináv országokban. TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Császár, Eszter (2009) Sok(k)ok és okok : Külföldön tanuló közgazdász hallgatók hazatérést követő visszailleszkedése. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Berkó, Orsolya (2017) Sokszínű adatvédelem a XXI. században. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék.

Penovác, Eszter (2015) Sokszínűség a munkahelyen : Az LMBT emberek munkaerő-piaci helyzete és a Nyitottak vagyunk közösségi kezdeményezés. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Döntéselmélet Tanszék.

László, Mária (2014) Sorsok az erdélyi kastélyok és kúriák árnyékában : Az erdélyi történelmi családok sorsa 1949-től napjainkig. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Fenyvesi, Réka (2009) Stadtentwicklung in Hamburg : Das Projekt Hafencity und die Stadtfunktionen. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Radnai, Noémi (2017) Statelessness determination in Europe: towards the implementation of regionally harmonised national statelessness determination procedures. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Felméry, Zoltán (2011) Stratégiai szükségszerűség vagy velünk született beidegződés? : A KKV szektorra jellemző adóelkerülés, etikai szemszögből történő vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Szép, Judit Éva (2011) Stresszt kiváltó szervezeti tényezők vizsgálata a megváltozott munkaképességű munkavállalók körében egy vállalati példán keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Tabajdi, Anita (2011) Szabadságvesztés-büntetésből szabadult fiatalkorúak társadalmi reintegrációs esélyei. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Saffer, Zsuzsanna (2013) Szakkollégisták: kulturális mindenevők? : A kulturális és a társadalmi tőke közötti összefüggések vizsgálata. TDK dolgozat, BCE, Szociológia I. szekció.

Geszler, Nikolett and Ördög, Zita (2009) Szakmapresztízs vagy szakpresztízs? : Avagy foglalkozási presztízs hierarchia diákszemmel. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Molnárfi, Katalin (2010) Szegregáció a közoktatásban. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia tanszék.

Balázs, János (2011) Szegregál-Lak - A lakóparkok hatása a társadalmi-területi szegregációra egy csepeli példán. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Jakab, Gábor (2014) Szegénység és lakóhelyi szegregáció Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Sedon, Enikő (2011) Személyes márkaépítés, ahogyan a sztárok csinálják. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Borsos, Réka (2017) Szerepek szorításában: kvalitatív kutatás dolgozó egyetemisták attitűdjeiről. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szabó, Katalin Zsuzsanna (2016) Szeretet és szövetség : Vélemények házasodásról és gyermekvállalásról fiatalok vallásos közösségeiben, és azon kívül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Végh, Donát (2012) Szervezeti elkötelezettség a Mathias Corvinus Collegiumban : Egy empirikus kutatás eredményei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Garay, Péter (2014) Szervezeti elkötelezettség és a motiváció kapcsolata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Tvaruskó, Ferenc Bence (2010) Szervezeti koordináció és mechanizmusai : Koordináció az eGov Tanácsadó Kft.-ben. BA/BSc szakdolgozat, BCE, Vezetéstudományi Intézet .

Szemán, Katalin Anikó (2011) Szervezeti mechanizmusok kritikai megközelítése, fókuszban a túlóra jelenség. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Tóth, Anna (2014) Szimbolikus fogyasztás a „Z” generációban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Kisari, Éva Judit (2014) Szinglik, partik, alkohol? : Szingliségi, szórakozási és alkoholfogyasztási szokások a mai budapesti fiatalok körében. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bernáthová, Viktória (2012) Szlovákiai romungró gyerekek nyelvi hátránya a szlovák oktatási intézményekben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Ser, Ádám (2012) Szociodemográfiai jellemzők hatása a párkapcsolattal való elégedettségre. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Srancsik, Tamás (2010) Szociális ügyek : Balassagyarmat Város Önkormányzata szociális támogatásainak elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Srancsik, Tamás (2013) Szociális ügyek : Balassagyarmat Város Önkormányzata szociális támogatásainak elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Magyar, Nóra (2011) Szponzoráció menedzselése az Arany Ászok márkán keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Fekete, Orsolya (2015) Sztereotípiák hatásának vizsgálata a természettudományi és mérnöki szakokon tanuló nők életében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Husztik, Borbála (2017) Számít-e a családszerkezet, avagy miből lesz a cserebogár? BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Jónás, Katalin (2007) Szászvár. TDK dolgozat, BCE, Gazdaság- és társadalomtörténeti szekció.

Zsombók, Imre (2015) Szívességbankok, mint közösségépítő, gazdaságfejlesztő rendszerek. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Mikroökonómia Tanszék.

Szalamin, Róbert Zoltán (2012) Szövegbányászat és véleményfeltárás. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Somogyvári, Krisztina Petra (2015) Szükség van-e gyermek- és ifjúságvédelmi felelősökre a közoktatási intézményekben? BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Major, Csilla Pálma (2009) Született látószög? : A társadalmi státusz hatása a mentális térképekre : Kutatás az érdi középiskolások körében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Várkonyi, Tibor (2012) Születés előtti lehetőségek Down szindróma szűrésére, amikor az élet még felbecsülhető. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügy Tanszék.

Gulya, Fruzsina (2013) Szülünk vagy csak készülünk? : A csökkenő gyermekszám hátterében álló társadalmi folyamatok és fiatalok attitűdjei. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Marosi, Márton (2012) Szűkülő lehetőségek : A krasznokvajdai mikrotérségben élők munkaerejének hasznosítása a helyi mezőgazdasági termelésben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Rábaközi, Rita (2009) Sérült és ép gyermekek együtt : A mozgáskorlátozott gyermekek integrációs állomásai. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Papp, Gabriella (2013) Talpra állni napjainkban lehetséges? : A fogyatékosok munkaerő-piaci érvényesülése Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Mezei, Erika (2013) Tanulási attitűd és társadalmi környezet. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Klein, Dávid (2017) Tanulási motiváció a műszaki felsőoktatási képzések vonatkozásában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Németh, Zsanett Enikő (2017) Taxisofőrnők Budapesten. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Mindum, Luca (2016) Tehetsz róla, tehetsz ellene?: nemierőszak-ellenes kampányok fogyasztói megítélése. TDK dolgozat, BCE, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Kiss, András Tibor (2018) Települési támogatások Budapesten. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Doma, Dorottya (2011) Televíziós sorozatok márkázása : A Lost márkaértéke. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Kopácsi, Dóra (2013) Termékelhelyezések észlelése a videoklipekben a fiatalok által. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Princz, Viktória (2012) Terítéken a magyar konyha : Gasztroforradalom és gasztroturizmus Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Gazdaságföldrajz Tanszék.

Cheng, Zihao (2017) The Mental Health Status of Chinese International Students in Hungary: focus on Depression and Other Negative Emotions. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kocs, Réka (2015) The Millennials, Job mobility and European Identity in Europe Insularity vs. Inclusivity. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Oláh, Judit (2017) The Orbanization of securitization in Hungary: attitudes towards Refugees in Hungarian society with particular reference to young people. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Ecsédi, Anett (2012) The Perceived Value of Apple : Possible Customer Segmentations and their Analysis by Brand & Self Concepts and Attitude towards the Recent Changes. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Aluher, Ihyembe (2016) The Social Networks of Female African Migrants in Hungary. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Laczkovich, Attila (2012) The birth and the death of facebook democracy : Social media as the ultimate game changer in the quest for democracy. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Kiss, Olivér (2016) The black and white score gap after the no child left behind act. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságelemzés és gazdaságmodellezés szekció.

Till, Anilla (2018) The cheesy truth: how the media affects our image of dairy milk. TDK dolgozat, BCE, Újmédia szekció.

Szarvas, Hajnalka (2011) The emergence of global consciousness and its impact on the system of global governance. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Világgazdasági Tanszék/ISES.

Nadir, Redzegi (2012) The power of EU social inclusion policy : A critical analysis of the EU framework for national roma integration strategies. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Ruff, Ágnes (2017) The scope and ability of civil society to challenge anti-migrant feelings with particular reference to the Netherlands and Hungary. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Levendel, Dávid (2013) The thinking style of corruption : A pilot study aiming to explore the relationship of cognitive style and the behavior towards corruption. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Gál, Dorottya (2013) Tinédzserek családi döntésekre gyakorolt befolyása és az általuk alkalmazott meggyőzési stratégiák. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Nonn, Eszter (2013) Torzító tükör : A vizuális hirdetési metaforák és hatásuk a női önbecsülésre. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Gór, Anna (2012) Tudás és innováció az élelmiszergazdaságban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Csomán, Attila (2008) Társadalmi Gazdálkodás Hollandiában. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Wintermans, Borbála (2014) Társadalmi együttműködés az Arab-öböl országaiban : A nők helyzete és együttműködésük lehetőségei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Erdész, Rita (2013) Társadalmi el-, vagy befogadás? : Avagy a fogyatékkal élők beilleszkedési problémái a foglalkoztatásba. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Krátki, Noémi (2016) Társadalmi felelősség és versenyelőny kapcsolata a forprofit vállalatok esetében: hogyan függ össze a realizált profit és a társadalmi felelősségvállalás?: hogyan kezelhető a negatív értékajánlat? TDK dolgozat, BCE, Folyamatok menedzsmentje, fejlesztése, menedzsmentkontroll szekció.

Pócz, Kinga (2011) Társadalmi nemi szempontok megjelenése egy önkormányzatnál : Női vezetők megítélése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Holb, Éva Marianna (2012) Társadalmi tőke hatása az iskolai teljesítményre. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Hóbor, Kinga (2010) Társadalmi tőke és bizalom. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia tanszék.

Patai, Noémi and Varga, Valéria (2014) Társadalmi vállalkozások: Kasmírszoknyával és bodaggal a roma integrációért : A Romani Design és a Romani Platni összehasonlító elemzése. TDK dolgozat, BCE, Üzleti döntések szekció.

Bernáth, Bence (2017) Társadalmi Értékkutatás. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing-, Média- és Designkommunikáció Tanszék.

Zarnóczi, Nóra (2015) Társas játék vagy játékszer a társ? : A drogfogyasztás új mintázatai a kábítószer-piac átalakulásának tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kisfalusi, Dorottya (2010) Társas kapcsolatok és iskolai ellenkultúra egy szegregálódó iskolában. TDK dolgozat, BCE, Szociológia I. szekció.

Mérő, Laura (2012) Több gyermek, fenntarthatóbb világ? : A nőies és a férfias értékek kiegyensúlyozása Európában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológiai Tanszék.

Ujlaki, Zsuzsa (2011) Többen vagyunk, de többek vagyunk? : Népességnövekedés és gazdasági fejlődés. TDK dolgozat, BCE, Világgazdasági szekció.

Bodor, Anna (2017) Többes identitás kettős kisebbségben: esettanulmány egy fordulatokban gazdag korszakot megélt erdélyi magyar-zsidó családról, a történelmi előzmények és visszaemlékezések feltárása mellett. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Oláh, Krisztina Ildikó (2011) Többfunkciós csomagolás design. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Róna, Dániel (2008) Törésvonalak Magyarországon. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Politikatudományi Intézet.

Tamás, Nóra (2017) Törökország csatlakozása az Európai Unióba: a magyar lakosság véleménye az európai integrációról. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kiss, Zsófia (2016) Utazó munkahelyek : Tehergépjármű-vezetők munka-magánélet egyensúlya. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Deák, Péter (2013) Vallás következmények nélkül? : Református fiatalok vallásossága és szexuáletikai felfogása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Eker, Nóra (2010) Vallás és beilleszkedés : A Magyarországon élő muszlimok. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kovács, Piroska Ildikó (2008) Vallásosság és családi értékek. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bujáki, Bettina (2012) Vallásosság és szerfogyasztás Magyarországon : A vallásosság hatása az egyetemista fiatalok szerfogyasztására. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Csepregi, Dániel and Kovács, Dóra (2017) Valóban rosszabbul élünk, mint 5 éve?: a magyar decilisek jövedelmi és fogyasztói magatartásának vizsgálata az egyenlőtlenségek tükrében. TDK dolgozat, BCE, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás szekció.

Tamássy, Tünde (2013) Van-e nemek szerinti stratégiája a jelenkori keresztény egyházaknak? : Nemi összetétel és az egyházak reakciója négy egyház budapesti közösségeiben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Papp, Gabriella (2011) Van-e tovább? - A generációváltás problematikája a magyar családi kisvállalkozásokban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Barta, Beáta (2012) Vannak-e női bitvadászok? : Az IT területén dolgozó nők helyzete. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Csordás, Zoltán (2012) Varázslatos marketing avagy Hogyan épít a Walt Disney Company a Z-generáció sajátosságaira? BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Bakay, Boglárka (2011) Vegyél hazait! : Vegyél hazait? : Fogyasztói etnocentrizmus Magyarországon napjainkban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Balogh, Rebeka (2015) Veiled Attitudes? : Exploring the Determinants of Attitudes Towards the Muslim Headscarf with the Global Attitudes Survey. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kerekes, Éva Erika (2013) Venni vagy nem venni : Az etikus fogyasztás mint politikus fogyasztás empirikus vizsgálata. TDK dolgozat, BCE, Szociológia I. szekció.

Bárdos, Boglárka (2011) Vevői elégedettség vizsgálata egy negyedik fiktív mobilszolgáltató vállalat piacra lépése szempontjából Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Kerényi, Noémi (2016) Vezetési stílusok és női vezetés. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Geszler, Nikolett Barbara and Ördög, Zita (2011) Vezetői jövedelmek : Egy nemzetközi kutatás főbb eredményei. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Nagy, Péter (2014) Videojáték kultúra : Egy kultúra kialakulása és köré épülő kereskedelem bemutatása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Szűcs, Dávid (2011) Videojátékok az oktatásban. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Batta, Zsófia (2012) Vidéki fiatalok jövő- és vidékképe : Az Ifjúság 2008 adatainak másodelemzése és egy interjúsorozat alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Ding, Tong (2017) Views of young Chinese people in Hungary on the Chinese glass ceiling and gender relations. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szép, Krisztina (2014) Visszatérés a munkaerőpiacra a gyermekvállalás után, a munka - magánélet egyensúlyának megteremtése. Postgraduális szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Csánóová, Sabina (2010) Visszhangzó rigmusok : A dunaszerdahelyi futballszurkolók médiareprezentációja. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Glász, Regina Nóra (2013) Vizuális reklámeszközök : Hatásuk és befolyásoló képességük a mai fogyasztói társadalomra. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Rátkai, Nikolett (2012) Vonzó ritkaság : A limited edition csomagolások és a gyűjtőszenvedély fogyasztói vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Vadász, Csaba (2012) Választóvonalak és tartóoszlopok : Az MSZP és a Fidesz 2006. évi és 2010. évi szavazótáborainak szociológiai jellemző�i. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Horváth, Richárd (2015) Vállalkozások és társadalmi egyenlőtlenség : Tényleg együtt jár a kettő? BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Erdei, Balázs (2013) Vállalkozói hajlandóság Soroksáron a svábság és a nemsvábság között régen és ma. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Mészáros, Dávid (2012) Válság elleni küzdelmek : Egy térség építőipari kisvállalkozásainak túlélési stratégiái. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Hományi, Vanda (2012) Válság és WLB : Avagy hogyan hat a jelenlegi gazdasági válság a munka-család egyensúlyra. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Duráczky, Bálint (2012) Változások és életesemények hatása az élettel való általános elégedettségre : Út egy kibővített életminőség modell felé. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Polgár, Viktória (2010) Változó családi szerepek hazánkban? : Férfiak GYES-en és GYED-en. Szakdolgozat, BCE, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Tóth, Tímea (2013) Válás vs. Vallás, avagy amit Isten egybeköt, azt…? : A vallásosság hatása a házasság tartósságára, illetve a párkapcsolati forma megválasztására. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Dobránszky, Julianna (2013) Városi paradicsom : A közösségi kertek lehetséges szerepe a városfejlesztésben budapesti példák vizsgálatán keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológia Tanszék.

Rétallér, Orsolya (2018) What doesn’t break you makes you stronger?: the survivor’s mortality during conjugal bereavement. Postgraduális szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Biztosítási Oktató és Kutató Csoport.

Almási, Ildikó (2011) Women's Movements and NGOisation in Hungary after the fall of the Socialist Regime. BA/BSc szakdolgozat, BCE, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Rápolthy, Zoltán (2012) Women’s football from social organizational aspects. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Pálóczi, Bence (2017) Work-family balance for fathers in multinational companies: the issue of paternity leave. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Marton, Viktória Kata (2017) X, Y és Z generációk médiafogyasztási szokásainak eltérései: tényleg akkora a különbség, mint gondoljuk? MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing-, Média- és Designkommunikáció Tanszék.

Detrik, Szimonetta (2015) Y generáció - avagy miért kényszerül az emberi erőforrás menedzsment perspektívaváltásra? BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Magyarkuti, Eszter (2017) Y kanyar a munkaerőpiacon: az y generáció karrier elképzelései, motivációi és munkaerőpiaci viselkedése a munkáltatói márkával párhuzamban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Pőcze, Borbála (2015) Young People’s Perception of Disability in Hungary. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Orosz, Emese (2011) Z-Stratégia, avagy miként reagálhat a vállalat a Z-generáció munkaerőpiaci megjelenésére? BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Somogyi, Gergely (2012) Zenei szolgáltatások stílusok szerinti megoszlása az egyetemisták és főiskolások között. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Köves, Gabriella (2012) Zeneletöltés az illegalitás határán innen és túl : Az ingyen letöltéstől az iTunes-ig. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Veres, Zsolt (2011) Zöld turizmus a Pilis-Visegrádi hegységben : Stratégiai terv a zöld turizmus fejlesztéséhez. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Badó, Andrea and Leiner, Barbara (2011) diák.szervezet : Közösségi hálók szerepe a diákszervezetek mindennapi életében. TDK dolgozat, BCE, Információmenedzsment szekció.

Polgár, Péter (2010) Ágnes, aki a „Szegények szolgálója” lett – száz éve született Teréz anya - Boldog Kalkuttai Teréz anya életének és munkásságának szemléletformáló ereje valamint az általa hatvan éve alapított Szeretet Misszionáriusai rend mindennapjainak bemutatása. TDK dolgozat, BCE, Gazdaság- és társadalomtörténeti szekció.

Baksai, Csilla (2018) Áldozathibáztatás az iskolában: hogyan befolyásolja egy bántalmazási szerep az áldozathibáztatást? TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Ördög, Zita (2010) Állami cégek, vezetői bérek. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Ördög, Zita (2010) Állami cégek, vezetői bérek. TDK dolgozat, BCE, Szociológia II. szekció.

Apáthy, Dorottya (2013) Állatkert, mint turisztikai vonzerő. TDK dolgozat, BCE, Turizmus és Közlekedés szekció.

Apathy, Dorottya (2013) Állatkerti turizmus Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Gazdaságföldrajz és Jövőkutatás Tanszék.

Horváth, Mária Georgina (2015) Árucikk vagy vizuális élmény? : A piaci érték konstrukciója a galériák piacán. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Schmidt, Lilla (2016) Átalakuló szakmák, megújuló igények : A szakképzési rendszer kihívásai az átalakítás tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Augusztinovicz, Dávid Máté and Andó, Bálint (2014) Élelmiszerfogyasztásban megnyilvánuló földrajzi-alapú elkötelezettségek vizsgálata a hazai egyetemista populáció körében. TDK dolgozat, BCE, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás szekció.

Sümeghi, Judit (2012) Életkezdők zöldség- és gyümölcsfogyasztási szokásai Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Pócs, Máté and Simoradik, Emese (2012) Élettartam mutatók elemzése. TDK dolgozat, BCE, Egészségügy-gazdaságtan szekció.

Donkó, János Zoltán and Percze, Rajmund (2012) Értékek által vezetve, avagy társadalmunk egy évszázada szavakkal és számokkal. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Horváth, Dóra Judit (2012) Értékek és attitűdök hatása a gyerekvállalásra. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Sztupár, Noémi (2017) Értékpreferenciák és karrierhorgonyok vizsgálata informatikusok körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Békési, Gergely (2013) Óvodáskorú gyerekek fogyasztói szocializációja : A televíziós reklámok befolyása a nemi szerep-orientációjukra. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Mód, Krisztina (2010) Öltözködés és divatkövetés a szocialista Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Schenk, Brigitta (2016) Önkéntes budapesti katolikusok : Önkéntes munkavégzési szokások, önkéntességi motivációk budapesti katolikusok körében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Horváth, Zsófia (2018) Önző közgazdászok?: a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatóinak altruizmussal kapcsolatos attitűdjeinek összehasonlító vizsgálata. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Németh, Ádám and Szemán, Ákos (2008) Új Vizeken : A társadalmi tőke, a kapcsolathálók szerepe a szegénység mérséklésében. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Károly, Kinga (2009) Új kor, új igények – a nők munkaerő-piaci kilátásai a rugalmasságra és a biztonságra. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Zelki, Benjamin (2012) Újlipótváros : Mi okozza a városrész népességmegtartó erejét? BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kerti, Dániel Ákos (2013) Ússz és evezz : A magyarok külföldi munkavállalása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Világgazdasági Tanszék.

Tóth, Tímea (2009) Üzleti alapon szervezett viselkedésminták : A televízió hatása a serdülők szexualitásról kialakított képére. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia Tanszék.

Lits, Balázs (2012) Üzletválasztást befolyásoló tényezők : Könyvvásárlás on-line vagy boltban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Tóth, Eszter (2015) Ő és én : Avagy, mekkora a kognitív antiszemitizmus mértéke az elsőéves debreceni és budapesti egyetemi hallgatók esetében? BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kádár, Eszter Angelika (2012) “Eleget élt már kend!” : A hagyományos népi társadalom viszonya az idős generációhoz két alföldi kistérségben a 20. század elején. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Noe, Brigitta (2012) „A falusi rosszak" : Az arzénes gyilkosságok időbeli és térbeli kereteinek elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Csák, Anna Erzsébet (2012) „A legjobb otthon…” : A Dévai Szent Ferenc Alapítvány szervezetszociológiai elemzése. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Kántor, Eszter (2011) „A magyarországi Woodstock” avagy „A Sziget fesztivál imázsa és arculata”. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Pálóczi, Bence (2016) „Amikor anyukádból egy sírós bálna lesz”: nemi sztereotípiák a magyar képes mesekönyvekben és meseregényekben. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Szakács, Éva (2017) „Anya, megveszed nekem?!”: a gyermek meggyőzési stratégiái. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Ramos, Viviána (2015) „Arriba, abajo, al centro, pa dentro!” : Latin-amerikai migránsok helyzete és kultúra-specifikus fogyasztása egy új környezetben, Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Nagy, Viktória (2016) „Csepp a tengerben” : Budapesten tanuló egyetemisták klímaváltozással kapcsolatos ismeretei, tájékozódási forrásai és felelősségvállalási hajlandósága. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bakondi, Flóra (2018) „Fogd az alkoholra!”: a nemi erőszak megítélésének befolyásoló tényezői. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Gacsályi, Bendegúz (2012) „Hol jártál az éjjel, cinegemadár?” : Szexuális szabadosság az első világháború utáni Magyarország paraszti társadalmában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bohert, Ildikó (2014) „Jobb később, mint soha?” : A családalapítás magyar tendenciái és a fiatal értelmiségiek ezzel kapcsolatos attitűdjei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Havelda, Anikó (2016) „Megéri versengőnek lenni?”: a közösségen belüli státusz és a versengésre való hajlam összefüggésének vizsgálata általános iskolások körében. TDK dolgozat, BCE, Szociológia II. szekció.

Mandácskó, Eszter and Panyik, Barbara (2013) „Mindenki dohányzik, én miért ne tenném? : Nálunk a menők cigiznek.” : A barátság és a népszerűség hatása a középiskolások dohányzására. TDK dolgozat, BCE, Szociológia II. szekció.

Szentgyörgyvölgyi, Éva (2012) „Munkaerőt hívtunk és emberek érkeztek” : A török bevándorlók integrációs kérdései Berlinben, az első generációtól napjainkig. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Tóth, Endre (2012) „Nem csalt minket senki sem, csak a nyomorúság kergetett” : Egy dualizmus kori kivándorlási gócpont, Szepes vármegye elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, MEGHATÁROZATLAN.

Vajda, Andrea (2009) „Orvosi recept” az anyaságra : Avagy a szerepek közötti egyensúly megteremtése. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Maros, Zsófia (2011) „Paris, mon amour!” : A városmárkázás és Párizs mint városmárka megítélése a magyar fiatalok szemszögéből. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Harcsa, Krisztián Máté (2015) „Should I stay or should I go?” : Migration from Hungary to Western Europe. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bakanek, Bianka (2011) „Szex lecke” - A magyar szexedukációról általában, és a legnépszerűbb ifjúsági magazin tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Magyar, Máté (2012) „Tiszazugi asszonyok, Magyarország szégyenei” : A tiszazugi arzénes perek jogi diskurzusainak vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Orosz, Emese (2011) „Z- stratégia” : Vállalati válasz a munkába álló Z- generációra. TDK dolgozat, BCE, Stratégiai menedzsment szekció.

Borka, Tímea Julianna (2017) „Élet és esély”: a gyermekotthonok társadalmi jelentőségének szociológiai elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Lévai, Tímea (2010) „Én egy evangélistaként hirdetem is az önkéntességet” : Kvalitatív kutatás az önkéntesség hazai kultúrájáról, értékeiről. Szakdolgozat, BCE, Vezetéstudományi Intézet.

Horváth, Zsófia (2016) „Így fogjuk majd felnevelni, úgy fogjuk majd megszerelni” : Nemi szerepekkel kapcsolatos attitűdök katolikus közösségekbe járó fiataloknál. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Tanislav, Viktória (2011) „Üvegplafon vagy ragadós padló?” : Nők és férfiak munkavállalási és vezetővé válási esélyei egy magyarországi szervezetnél. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

A lista elkészültének dátuma: Mon Aug 20 14:13:41 2018 CEST.