Items where Subject is "Vállalati szervezet"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
A tételek száma ezen a szinten: 410.

Selei, Adrienn (2007) A szociális interakciók szerepe a piaci kereslet és a vállalatok viselkedésének alakulásában. TDK dolgozat, BCE, Mikroökonómia szekció.

Dornbach, Éva and Szabó, Gabriella Judit (2007) Dicső múlt, édes jövő? : Híres budapesti cukrászdák múltja, jelene, jövője. TDK dolgozat, BCE, Vállalkozásfejlesztés és innováció szekció.

Tanislav, Viktória (2011) "Üvegplafon vagy ragadós padló?" : Nők és férfiak munkavállalási és vezetővé válási esélyei egy magyarországi szervezetnél. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szőcsová, Veronika (2008) A 4 Fruit, spol. s r.o. minőségirányítási rendszerének bemutatása. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Godányi, Balázs (2012) A BME Formula Racing Team szponzorkapcsolatainak elemzése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Hajdu, Ádám Dávid (2017) A BME management szakkolégium szervezeti problémái és strukturális átalakulása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Stuhl, Anna (2012) A Biner Service Kft. vagyoni és jövedelmi helyzetének elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Zavaczky, János Ádám (2013) A Delap Kft. vagyoni, pénzügyi, jövedelmi helyzetének elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Szilágyi, Sándor (2012) A Déltengeri-buborék : A South Sea Company története, modernkori és lehetséges jövőbeni analógiái. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, MEGHATÁROZATLAN.

Katzenberger, Ágnes (2017) A Federal Funds Rate nem várt változásainak hatása a biztosítási szektorban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

Szöllősi, Tamara Pálma (2017) A FinTech startupoknak, mint a pénzügyi piac új szereplőinek, és az általuk nyújtott szolgáltatásoknak a bankrendszerhez, és a bankok által nyújtott egyes pénzügyi szolgáltatásokhoz való viszonya. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Csányi, László (2017) A FinTech vállalatok megjelenésének hatása az Afrikai hazautalási árakra. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

Sapkás, Ákos (2010) A FŐMTERV Cégcsoport stratégiai elemzése. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Horváth, Máté (2013) A Gyulai Húskombinát Zrt. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetői Számvitel Tanszék.

Jenővári, Márton István (2015) A HR funkció születése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Bajza, Eszter Valéria (2015) A HR megítélésének és változásmenedzselésének kapcsolata a hazai szervezetekben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Janzsó, Dóra (2012) A HR szerepe a felvásárlásokban és összeolvadásokban : Úton az üzleti partnerség felé. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Tóth, Enikő (2013) A HR szerepe a leépítésekben és újjáépítésekben : Belülről kifelé - Kívülről befelé. TDK dolgozat, BCE, Vezetés és szervezés, kontrolling szekció.

Czakó, Zsanett and Horváth, Tímea (2008) A Jeremie-program és hatásai Magyarország egyes szektoraira. TDK dolgozat, BCE, Kisvállalkozás szekció.

Németh, Tamás Gábor (2011) A Joomla! és a Közgáz Gólyatáborok : A webes tartalomkezelő rendszerek szervezeti hatásai. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Nagy, Kitti (2012) A Kaptár Szélerőmű Kft. 2010. évi beszámolójának elemzése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Intézet.

Máté, Lea (2014) A Key Account Management és szerepe az ügyfélkapcsolatokban a B2B értékesítés területén. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Pap, Sándor (2013) A Kőbányai Önkormányzat tulajdonában lévő gazdasági társaságok konszernbe szervezésének lehetőségei, lehetséges hozadékai, kockázatai. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Üzleti Gazdaságtan Tanszék.

Szklenár, Csaba (2014) A MIM Kft. költségszámítási rendszere. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Számvitel Tanszék.

Steiner, Attila (2007) A MOL-Csoport integrált mátrixstruktúrája. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Siró, Orsolya (2013) A Magyar Telekom Nyrt. és a Deutsche Telekom AG vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetői Számvitel Tanszék.

Baráz, Péter (2017) A Magyar Záloghitel Zrt. és az OTP Bank Nyrt. tevékenységének összehasonlítása a kis- és középvállalkozások finanszírozásában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

Gulyás, Csaba (2012) A MÁV csoport és Volán társaságok összevonásának illeszkedése a hazai környezetbe és a nemzetközi gyakorlatba. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Szabó, Dániel (2012) A Netbeszéd.hu portál üzleti modellje : Ötlettől a termékig. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Varga, Viktória (2011) A Prezi.com üzleti modellje és versenyhelyzete. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Bognár, Zsófia (2013) A Procter & Gamble Magyarország Nagykereskedelmi Kkt. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Veres, Nikoletta (2013) A Puszta Konzerv Kft. pénzügyi helyzetének elemzése a 2007-2011. évi beszámolók alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetői Számvitel Tanszék.

Horváth, Kata (2015) A Rexel Magyarország Kft. teljesítménymérési rendszere : A Balanced Scorecard vállalati gyakorlatba ültetésének vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Verlics, Tibor (2013) A Richter Gedeon Nyrt. vagyoni, jövedelmi és pénzügyi helyzetének elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Gégény, Éva (2013) A Richter Gedeon Nyrt. értékelése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

Galántai, Kinga (2017) A Ryanair Holdings Plc vállalatértékelése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

Fábián, Barbara (2017) A Silver Project Kft. üzleti terve. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

Kiss, Norbert (2010) A Studium Generale diákszervezet szervezeti diagnózisa : A szervezet problémáinak azonosítása, változási javaslatok és azok megvalósításának módszerének bemutatása. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Engler, Tamás (2011) A Summit Pénzügyi Zrt. vagyoni, jövedelmezőségi és pénzügyi helyzete. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Intézet.

Ipolyi, Péter (2012) A Szerencsejáték Zrt. vagyoni, jövedelmi és pénzügyi helyzetének elemzése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetői Számvitel Tanszék.

Haty, Sándor Sebestyén (2014) A Tesla Motors, Inc. vállalatértékelése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

Angler, Nóra (2013) A Tízpróba Magyarország Kft. pénzügyi helyzetének elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetői Számvitel Tanszék.

Herbay, Dávid (2015) A Videoton Precíziós Kft. fejlődési stratégiája. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Üzleti Gazdaságtan Tanszék.

Boronkay, Bence (2013) A Vitafort Zrt. vagyoni és jövedelmi elemzése az éves beszámolók alapján, 2007-2010. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Nemes, Szilvia (2013) A Vállalati Önkéntesség és a KKV-k, avagy új lehetőségek a CSR területén. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Mánfai, Marcell Zoltán (2016) A Zwack Unicum Nyrt. értékelése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Szanyi, Krisztina (2007) A banki controlling és a szervezeti kúltúra összefüggései Ukrajnában. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Smalkó, Nikolett Dzsenifer (2015) A bizalom és az igazságosság szerepe a vezető, és a beosztott kapcsolatában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Molnár, Tamás (2008) A budapesti zsidónegyed építészeti rendezése - problémák és konfliktusrendszer. TDK dolgozat, BCE, Üzleti döntések szekció.

Bartha, Attila (2012) A controlling funkciója és szerepe a hulladékgazdálkodás területén. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetői Számvitel Tanszék.

Horváth, Gergő (2011) A controlling teljesítménye általában és a vállalati életciklus mentén. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Bonda, Balázs (2011) A dinamikus képességek szerepe a változásvezetésben : A villamosenergiaipar példája. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Zsiborás, Fanni (2015) A fluktuáció összefüggése a motiváció és az elkötelezettség csökkenésével. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Kisgergely, Balázs (2013) A franchise : A témakör elméleti és gyakorlati bemutatása az Oázis Kertészeti Kft. franchise rendszerének példáján keresztül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Krizsa, Alexandra (2017) A franchise átvevő profilja és a franchise vállalkozás. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Tilman, Attila (2012) A franchise, ahogy a számvitel vizsgálja. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Brandt, Ilona (2011) A franchise, mint lehetőség induló vállalkozások számára : A hálózatba kerülés lépései és buktatói. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Mayer, Klaudia (2012) A gazdasági társaságok átalakulásának számviteli és adózási szabályai. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Gál, Tamás (2011) A gazdasági válság hatása a Suzuki beszállítói hálózatára Magyarországon. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Világgazdasági Tanszék.

Édes, Orsolya (2011) A gazellává válás útja az Active Vision Kft., a Net Média Zrt. és a Racionet Zrt. példáján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Sinkó, Gabriella (2017) A generációváltás problémái Magyarországon : A jelenség elemzése és a HR szakma feladata a változások támogatásában. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Váradi, Zsuzsa (2007) A generációváltás és az utódlási folyamat a családi vállalkozásban. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Márkus, Attila (2011) A globális CSR stratégia lokális implementációjának bemutatása az IBM Hungary-n keresztül. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Láng, Alina (2009) A gép forog, az alkotó pihen . A szervezeti magatartás pszichodinamikai elemzése. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Kovács, Márton (2016) A hazai KKV-szektor helyzete, finanszírozási lehetőségei és adózási kötelezettségei a Kunhalom Agrária Kft. példáján keresztül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Csemány, Balázs (2011) A hazai családi vállalkozások hosszú távú sikeressége : Alapvető céltól a generációváltásig. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Frang, Géza Attila (2012) A hazai gyógyszergyártók és a Széll Kálmán Terv : Esettanulmány : Az EGIS Nyrt. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügyek Tanszék.

Gáspár, Nikolett (2017) A hitelgaranciák szerepe a kis- és középvállalkozások finanszírozási helyzetének javításában. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

Balatoni, Barbara (2017) A hiánypótlási szabályozás változása a közbeszerzésben a szakmai ajánlat tükrében. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Tándor, Viktória (2017) A japán ringi döntéshozatali rendszer és annak működése egy Magyarországon működő japán vállalatnál. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Bollók, Nóra Viktória (2017) A kapacitást biztosító szervezet jogintézményének fejlődése és szabályozásának fennálló kérdései. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Zsigó, Barbara Éva (2010) A kartellek káros hatásai, működésük és az ellenük való küzdelem Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE, Vezetéstudományi Intézet.

Geiszt, Róbert (2017) A kereskedelmi drónok okozta teremtő rombolás megjelenése Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Varga, Zsombor (2016) A kisvállalkozások innovációs tevékenysége és teljesítménye közötti kapcsolat az elektronikai ipar példáján keresztül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Kovács, Péter (2015) A kompetencián alapuló kiválasztás, avagy az Assessment Center bemutatása a Magyar Posta Zrt. gyakorlatában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Csiszkó, Boglárka (2016) A konfliktus szerepe a munkaerőpiacon : Szervezeti konfliktus és annak kezelése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Czinkos, Annamária (2007) A konszern szervezetek koordinációs mechanizmusai. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti magatartás Tanszék.

Sólyom, Attila (2012) A kontrolling sajátosságai a nonprofit szektorban : Különös tekintettel a kis méretű szervezetek helyzetére és lehetőségeire. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Szabó, Ágnes (2013) A könyvkiadás finanszírozásának sajátosságai a Kossuth Kiadó Zrt. példáján keresztül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

Sándor, Gábor Attila (2012) A környezettudatos magatartás vállalati kultúra-alakító ereje. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológiai Tanszék.

Erdős, Anita (2009) A közhasznú társaságok és az átalakulásuk után létrejövő nonprofit gazdasági társaságok sajátosságai. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Trombitás, Zita Márta (2009) A közszféra és az üzleti szféra külső környezetének, belső adottságainak és stratégiaalkotásának eltérései. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Losonci, Gergely György (2017) A köztulajdonú vállalatok irányításának sajátosságai egy gazdasági társaság példáján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

Gyetvai, Gábor (2017) A közös értékteremtés elmélete és hazai gyakorlata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Lampé, Dániel István (2010) A közösségi hálózatok előnyeinek és veszélyeinek összefüggései vállalati nézőpontból. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Barta, Nikolett (2016) A közösségi megosztáson alapuló gazdasági modellek igénybevétele mögötti motivációk. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing-, Média- és Designkommunikáció Tanszék.

Tóth, Anikó (2012) A lean menedzsment és a kompenzációs rendszerek : Gyakorlati kutatás a Szent Margit Rendelőintézetben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Pogácsás, Hanna (2013) A lean menedzsment és a szervezeti kultúra kapcsolata : Összeegyeztethető-e a lean menedzsment a magyar szervezeti kultúrával? BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Borsos, Judit (2012) A lean menedzsment és a vállalati versenyképesség kapcsolata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Imre, Noémi (2011) A lean szervezeti kultúra mérése. TDK dolgozat, BCE, Logisztika és ellátási lánc menedzsment szekció.

Kovács, Barbara (2010) A logisztikai kontrolling működésének vizsgálata, és bevezethetőségének elemzése egy KKV-szektorban tevékenykedő vállalat példáján. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Sipos, Éva (2007) A magyar gyógyszeripar versenyképessége a 2001-2005. közötti időszakban. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Dede, György (2017) A magyar kezdeményezésű közösségi finanszírozási kampányok sikerkritériumai és projektvezetési aspektusai. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Kovács, Tímea (2016) A magyar kulturális jellegzetességek megjelenése a Tigáz Zrt. dolgozóinak motivációjában és a vezetők által alkalmazott vezetési stílusban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Polyák, Edina (2011) A magyar építészet helyzete a Finta Építész Stúdió tükrében. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Üzleti Gazdaságtan Tanszék.

Papp, Zsuzsanna (2012) A magyarországi szervezetfejlesztési tanácsadó vállalatok válaszlépései a gazdasági válságra. TDK dolgozat, BCE, Stratégiai menedzsment szekció.

Tranker, Bea (2008) A marketing tevékenységek kiszervezésének feltételei és következményei. TDK dolgozat, BCE, Vezetés és szervezés, kontrolling szekció.

Kiss, Bernadett (2015) A mesterséges kapcsolatok szerepe az üzleti sikerben : Az üzleti célú kapcsolatépítés társadalmi mechanizmusainak vizsgálata egy networking szervezet példáján keresztül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bodnár, Zsófia (2016) A motiváció jelenléte AEGEE-Budapestben : Mi ösztönzi a tagokat aktív szervezeti jelenlétre? BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Harasta, Imre (2014) A motiváció szerepe a magyar startup vállalkozások életében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Nagy, Annamária Xénia (2017) A munkahelyi barátság és az érzelmi elkötelezettség hatása az egyén kilépési szándékára az Y generáció körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Märtz, Cintia (2015) A munkahelyi motiváció mint a versenyképesség kulcsa. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Kerékgyártó, Emese (2014) A munkahelyi tanulás és IKT eszközök a digitális technológiai iparágban. TDK dolgozat, BCE, Stratégiai menedzsment szekció.

Sáfrány, Réka (2016) A munkavállalói elkötelezettséget befolyásoló tényezők elemzése és a lojalitás növelésének eszközei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Misnyovszki, Dóra (2013) A márkák pénzügyi értékelésének módszerei és az értékelés céljának megfelelő eljárás kiválasztása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

Atkáry, Katalin (2010) A mátrixkórház orvosszakmai és gazdasági előnyei - A Szent Imre Kórház mátrixstruktúrája -. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Szikra, Dániel Tamás (2012) A nemzetközi kupaszereplés hatása a Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub gazdasági működésére : Esettanulmány a klub EuroChallenge szerepléséről. TDK dolgozat, BCE, Vállalatgazdaságtan I. szekció - Sportmenedzsment.

Madej, György (2012) A nemzetköziesedés „ABC”-je : Egy magyarországi alapítású ingatlanfejlesztő vállalat nemzetköziesedésének folyamata. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Krajnyák, Zsófia (2012) A nonprofit szervezetek bemutatása és számviteli sajátosságainak törvényi szabályozása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Intézet.

Korsunova, Alexandra (2011) A nonprofit szervezetek működésének sajátos vonásai, különös tekintettel az egyesületekre. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Gáspár, Lilla (2011) A nonprofit szervezetek pénzügyi helyzete Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügy Tanszék.

Kocsonya, Fanni (2017) A nyitott innováció megjelenési formái és menedzsmentproblémái a magyar vállalatoknál. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Keresztesi, Luca Éva (2013) A növekedési cikluson túl : Revitalizáció egy érett szervezetben. TDK dolgozat, BCE, Stratégiai menedzsment szekció.

Somogyvári, Vivien (2011) A nők munkavállalásának lehetőségtere a hazai KKV-knál. TDK dolgozat, BCE, Jövőkutatás szekció.

Néveri, Csaba (2008) A projektorientált vállalati struktúra bevezetésének informatikai vonatkozásai a Nevitel Zártkörű Részvénytársaságnál. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Nagy, Dániel (2012) A reklámügynökségek iparága a mai Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Média, Marketingkommunikáció és Telekommunikáció Tanszék.

Csik, Dávid (2014) A sikeres szervezetek alapja az értékes humán tőke megtartása : A menedzserek szerepe a humán tőke alapú versenyelőny biztosításában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Okos, Tímea Kitti (2017) A software megeszi a glassware-t: a Big Pharma és a startupok kollaborációjában rejlő lehetőségek. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Pálfy, Gergely (2017) A start-up vállalatok korai fázisának elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Matematikai Közgazdaságtan és Gazdaságelemzés Tanszék.

Mihalik, Ágnes (2017) A startup vezető hatása a csapat lendületére. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Bakonyi, Zoltán (2012) A stratégiaalkotás módszere befolyásolja a vállalati teljesítményt : Az oksági homályosság magyarázata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Berki, Ádám (2011) A stratégiai CSR gyakorlati megvalósításának lehetőségei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Döbröntei, Tamara Zita (2017) A stratégiai döntéshozatal folyamatának elemzése női- és férfi felső vezetők esetében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és szervezés tanszék.

Balogh, Endre Mátyás (2012) A stratégiai gondolkodás szerepe a vállalkozások működésében : A Balanced Scorecard alkalmazása a Pannonhalmi Főapátság gazdálkodásában. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Dvorszky, Ágnes (2013) A szabványosított munkavégzés bevezetése a Morgan Hungary Kft-nél. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Kutassy, György (2012) A szakszervezetek megújulását szolgáló Magyarországi kezdeményezés : A Szakszervezetek Országos Diák – Sportszövetsége Egyesület. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Sárközi, Márta Ildikó (2010) A szervezetfejlesztési tanácsadó szerepe a változásvezetési folyamat során jelentkező ellenállás kezelésében. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Baghy-Tóth, Szilvia (2016) A szervezeti elkötelezettség vizsgálata egy Magyarországon működő amerikai nagyvállalat IT részlegén. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Titkos, Gergő (2016) A szervezeti elkötelezettség és a motiváció kapcsolata két szervezetben vizsgálva. MEGHATÁROZATLAN, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Jámbor, Renáta (2010) A szervezeti elkötelezettség, a szabályozási fókusz és a célkitűzés elmélet összefüggései : Egy nonprofit és egy forprofit szervezet összehasonlítása. BA/BSc szakdolgozat, BCE, Vezetéstudományi Intézet.

Imre, Noémi (2011) A szervezeti kultúra jelentősége a lean menedzsment bevezetésekor az egészségügy példáján : Karcsúsítás az óbudai Szent Margit Rendelőintézetben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Márton, Mariann (2012) A szervezeti kultúra és a leadership kapcsolata a hazai GLOBE kutatás tükrében. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Géczi, Dávid (2011) A szervezeti kultúra és a leadership vizsgálata a Reálszisztéma Értékpapír-forgalmazó és Befektetési Zrt.-nél : A kutatás a GLOBE projekt keretében zajlott. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Koós, Attila (2013) A szervezeti kultúra és az IT rendszerek rugalmasságának kapcsolata az mKKV szektorban. TDK dolgozat, BCE, Információmenedzsment szekció.

Pacsi, Anna (2009) A szervezeti változás „csendes gyilkosai”. TDK dolgozat, BCE, Vezetés és szervezés, kontrolling szekció.

Pacsi, Anna (2009) A szervezeti változások „csendes gyilkosai”. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Bodnár, Gabriella Anna (2012) A szolgálatosodás és a vele együtt járó szervezeti kihívások vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Ficze, Fruzsina and Földesi, Orsolya (2011) A szomszéd háza mindig zöldebb? : Avagy ESCO vállalatok az épületkorszerűsítés piacán. TDK dolgozat, BCE, Fenntartható fejlődés és környezeti menedzsment szekció.

Füles, Gergő (2011) A tanácsadói szektor fejlődése és nemzetközivé válása, a McKinsey & Company cég bemutatása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Világgazdasági Tanszék.

Gyetvai, Alexandra Dalma (2017) A teamek teljesítménymenedzsmentjének és ösztönzésének lehetőségei. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Szabó, Brigitta Zsuzsanna (2017) A teljesítménymérés vizsgálata egri gyógyszertárakban, avagy hogyan lehet sikeres egy patika? MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Perl, Bence (2017) A területalapú agrártámogatás jelentősége a magyar gazdálkodók számára. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Lévay, Orsolya (2015) A tréningtranszfer növelésének módjai. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Romsics, Jánosné (2013) A társadalmi felelősségről : Egy közszolgáltatásban működő társaság átszervezése, integrációja kapcsán. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Szabó, András (2015) A túlóra – pszichológiai és játékelméleti megközelítés. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Böröczky, Dezső (2017) A tőkeszerkezet elméleti és gyakorlati összefüggései a hazai társas mezőgazdasági vállalkozások példáján keresztül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Kontrohr, Bernadett (2014) A tőzsdei elemzések bemutatása : Magyarország egyik vezető gyógyszeripari vállalatának elemzése. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Kovács, Zsolt (2012) A vevő-beszállító kapcsolatok megértése, hatékony kihasználása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Badó, Bettina (2013) A vezetés sajátosságai egy magyar, strukturált értékesítő vállalatnál. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Renczes, Nóra (2011) A vezetési stílusjegyek szerepe a lean vállalatirányításban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Szilágyi, Gábor (2001) A virtuális szervezetek. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Szombati, Dóra Éva (2017) A visegrádi országok tőzsdei vállalatainak tőkeszerkezete. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

Tranker, Bea (2008) A vállalat határait meghatározó tényezők marketing-orientált iparágaknál : A marketing tevékenységek kiszervezésének feltételei és következményei. Szakdolgozat, BCE-Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Kovács, Péter Ferenc (2016) A vállalatcsoportok befektetési kapcsolatának vizsgálata az IFRS-ek tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Számvitel Tanszék.

Mészáros, Milán (2017) A vállalati tartalomkezelő rendszerek hatásai a cégek belső működésére és folyamataira. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Engyel, Márton (2010) A vállalati társadalmi felelősségvállalás szervezeti kulturális beágyazódásának vizsgálata a MÁV Zrt.-nél. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Somogyi, György (2011) A vállalati életciklus modellek és alkalmazásuk. TDK dolgozat, BCE, Vezetés és szervezés, kontrolling szekció.

Garai, Kata Gabriella (2013) A vállalkozások vagyoni helyzetének elemzése : Tízpróba Magyarország Kft. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Juhász, Katalin (2010) A változással szembeni szervezetei ellenállás vizsgálata az E.on szervezetfejlesztési projektjén keresztül. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Juhász, Katain (2010) A változással szembeni szervezetei ellenállás vizsgálata az E.on szervezetfejlesztési projektjén keresztül. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Varga, György Péter (2016) A víziközmű-szolgáltatás integrációja és annak hatásai az állami tulajdonban lévő Északdunántúli Vízmű Zártkörűen Működő Részvénytársaságra. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Menyhárt, Anita (2006) A „magyar multi” – a CBA Kereskedelmi Kft. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Csák, Anna Erzsébet and Komándi, Krisztián (2012) Adok-kapok : Szakkollégiumi reciprocitás az archaikus társadalmak fényében. TDK dolgozat, BCE, Társadalmi jelenségek, elméletek szekció.

Riz, Nikolett (2016) Akcelerátor vagy inkubátor?: a hazai vállalkozásokat támogató szervezetek bemutatása a nemzetközi gyakorlat tükrében. TDK dolgozat, BCE, Vállalati Pénzügyek szekció.

Somogyi, Imre (2009) Alkalmazkodó vállalat : Elmélet és megvalósulása, a KÜRT Zrt. példáján illusztrálva. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Somogyi, Imre (2008) Alkalmazkodó vállalatok : Lehetőségek és korlátok. TDK dolgozat, BCE, Vezetés és szervezés, kontrolling szekció.

Gál, Georgina Dóra (2011) Alkalmazottak motivációja : Motivációs eszközök a kisvállalkozásokban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Lenyu, Tímea (2016) Alternatív CSR a kis-és középvállalkozások életében: társadalmi és üzleti hasznok megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásából. TDK dolgozat, BCE, Vállalkozásfejlesztés szekció.

Fábián, Sára (2017) Amigos a szülőkért társadalmi vállalkozás megvalósíthatósági tanulmánya. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

Szlovencsák, Viktor (2016) Amikor szorul a hurok: a vállalkozó tanulási folyamatainak vizsgálata a magatartásbeli és kognitív változások tükrében. TDK dolgozat, BCE, Stratégiai menedzsment szekció.

Nyemecz, Anita (2015) Assessment Center elméletben és egy gyakorlati esete. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Krammer, Ádám (2007) Az "alternatív kapitalista" vállalkozási szemlélet és a tanuló szervezeti koncepció összevetése és vizsgálata a Hajtás Pajtás biciklis futárszolgálat példáján. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti magatartás Tanszék.

Cseh, Linda (2010) Az ABACUS Business & Wellness Hotel**** szervezeti struktúrájának elemzése a kontingenciaelmélet tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Jakab, Gergely (2009) Az AEGEE-Budapest szervezeti kultúrája : GLOBE kutatás egy diákszervezetben. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Pintér, Péter (2013) Az Agria Volán Zrt. vagyoni és jövedelmezőségi helyzetének elemzése az éves beszámolók alapján, 2007-2010. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Illés, Nóra (2013) Az Audi Hungaria Motor Kft vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetői Számvitel Tanszék.

Zámbó, Balázs (2009) Az EMFESZ, mint kettős képességű szervezet : Válság és innováció. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Nagy, Gergely Miklós (2017) Az ERP rendszerek bevezetésének menedzsmentje stratégiai és változásvezetési nézőpontból. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Baksa, Máté (2017) Az Enterprise Social Networking szervezeti hatásai. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Popovics, Lilla (2011) Az Exxon Mobil Hungary IT-BLA szervezeti kultúrájának és struktúrájának vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Markovics, Zoltán (2010) Az FF ZRT. újraszervezése - A ”Future” - divizió. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Üzleti Gazdaságtan Tanszék.

Faragó, Bettina (2012) Az IKR Zrt. vagyoni, jövedelmi és pénzügyi helyzetének elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetői Számvitel Tanszék.

Dudics, Mihály (2011) Az IQSYS Informatikai és Tanácsadó Zrt. stratégiai marketingterve. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Erős, Attila (2008) Az IWIW cégérték ismerősnek jelölt. Az IWIW.hu közösségi oldal vállalatértékelése és elemzése. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

Józsa, Dorina (2017) Az Inditex vállalat márkaportfoliójának elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Drankovics, Anikó (2008) Az OTP Bank Nyrt. tulajdonosi értékteremtése. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

Vida, Edina (2010) Az Open Space, a Future Search és az Appreciative Inquiry, mint új stratégiaképzési módok összehasonlítása a hagyományos stratégiaalkotással. Szakdolgozat, BCE, Vezetéstudományi Intézet.

Molnár, Zsófia (2015) Az Y generáció motiválása az adott gyógyszeripari nagyvállalatnál. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Sinka, Babett (2017) Az Y generáció stresszhez fűződő viszonya: fókuszban a munkahelyi stresszorok, alkalmazott coping stratégiák vizsgálata, figyelembe véve az egyén pszichológiai erőforrásait. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Teszárik, Eszter (2017) Az adatvezérelt döntéshozatal, mint a versenyelőny potenciális forrása a XXI. században. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Tuboly, Tibor (2017) Az agilis szoftverfejlesztési módszer bemutatása: elmélet és gyakorlat az IBM példáján keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Király, Annamária (2011) Az eltérő életkorból adódó munkahelyi kommunikációs elvárások. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Henter, Lilla (2011) Az erdélyi restitúció és a benne rejlő gazdasági potenciál. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Cserfalvi, Károly (2012) Az etika, mint az üzleti célok megvalósításának eszköze : Magyarországi üzleti tanácsadók körében végzett komplex kérdőíves kutatás eredményeinek bemutatása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Hankesz, Attila (2015) Az igazgatótanácsok szerkezete. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Horváth, Lilla (2017) Az ingyenességen alapuló üzleti modell és a Ryanair: lehetőség vagy lehetetlen? MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Áncsán, Dóra (2017) Az innováció pénzügyi ösztönzési kérdései nyilvános vállalatoknál. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

de la Paz, Alliende María (2017) Az intellektuális tőkére összpontosító teljesítménymérés a vendéglátás területén. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Mozsolics, Péter (2016) Az interim menedzsment Magyarországon : A növekedési lehetőségek vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Damó-Csorba, Áron (2016) Az állami támogatások és EU-s források hatása a vállalati innovációra. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Mózner, Zsófia (2009) Az értékteremtő tényezők vizsgálata az Egis Nyrt.-nél. TDK dolgozat, BCE, Vállalatgazdaságtan I. szekció.

Berta, Zoltán and Pálfi, Bence (2012) Az érzelmi elkötelezettséggel összefüggő tényezők vizsgálata a Széchenyi István Szakkollégium példáján. TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Békés, L. Márton (2012) Az önkormányzati vállalatok egységes irányításának átfogó elemzése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Simon , Luca (2011) Az önkéntes motiváció és szervezeti fenntarthatóság vizsgálata az AIESEC BME Helyi Bizottságának szervezeti elemzésének tükrében. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Tóth, Brigitta Orsolya (2017) Az ötlettől a megvalósításig startup szemmel. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Számítástudományi Tanszék.

Godó, Zsófia (2015) Az ügyfélszolgálati dolgozók motiválása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Hajdú, Gábor (2009) Az üzenet : avagy mit is jelent vállalkozni. TDK dolgozat, BCE, Vállalkozás szekció.

Takács, Mihály (2008) Az üzleti inkubátor, mint piacépítő KKV-fejlesztési eszköz. TDK dolgozat, BCE, Kisvállalkozás szekció.

Tóth, Szabolcs Ákos (2017) Az üzleti intelligencia használata egy magyarországi gyógyszergyártó vállalatnál. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Magyar, Krisztián (2017) Az üzleti szimulációs játék alkalmazása vállalati tréning során. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

Recsetár, Kinga (2010) B2F - Magatartásváltás egy felelősebb világért. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Székely, Vilté (2011) BI Benchmarking. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Csirmaz, Melinda (2007) Bizalom és Leadership - A vezetői megbízhatóság vizsgálata. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti magatartás Tanszék.

Fodor-Papp, Gábor (2017) Budapest és London fintech ökoszisztémájának összehasonlítása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Szakács, Katalin (2007) Buddhista közgazdaságtan, avagy Az örömteli szervezet a magyar kis- és középvállalkozásokban. TDK dolgozat, BCE, Vállalkozásfejlesztés és innováció szekció.

Szakács, Katalin (2007) Buddhista közgazdaságtan, avagy az örömteli szervezet a magyar kis- és középvállalkozásokban. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás Fejlesztési Tanszék.

Blay, Bernadett (2008) Business - Driven SOA - Az alkalmazásintergráció jövője. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Horváth-Gergely, Márta (2017) CSR a vállalatoknál: a társadalmi felelősségvállalási tevékenység értékelése a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. -nél. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Simon, Gyöngyi (2009) CSR-felelősnek lenni : A magyarországi CSR-felelősök munkavilágáról. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Hadi, Sarolta and Krómer, Réka (2016) Csoport és egyén kölcsönhatása: aktív vagy passzív cselekvés: megfigyelések egy egyetemi kurzus keretein belül. TDK dolgozat, BCE, HR, szervezetfejlesztés szekció.

Ördög, Zita (2012) Csúcsvezetői zsebek mélyén: A tartósan állami tulajdonban lévő vállalatok felsővezetőinek jövedelem vizsgálata. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Kovács, Borbála (2016) Egy autóipari beszerzési probléma elemzése: a készlettartási és szállítási költségek összevetésével. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Kadocsa, Ferenc (2017) Egy crowdfunding kampány sikertényezői: a jutalom alapú közösségi finanszírozás kampányainak kritikus sikertényezői két magyar startup projektjén keresztül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Kadocsa, Ferenc (2016) Egy crowdfunding kampány sikertényezői: a jutalom alapú közösségi finanszírozás kampányainak kritikus sikertényezői két magyar startup projektjén keresztül. TDK dolgozat, BCE, Vállalkozás szekció.

Csík, Csenge Márta (2013) Egy családi vállalkozás szervezeti felépítése az informális kapcsolatok alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bartha, Dániel (2012) Egy egyetemi diákszervezet működésének támogatása felhőalkalmazásokkal. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Keller, Emese Tünde (2012) Egy gazdasági egység piacképessé tétele a felszámolás során : A felszámoló lehetőségei és korlátai a CSERFOOD Rt. felszámolási eljárása tükrében. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Nagy, Ágnes (2010) Egy informatikai vállalat tudásmenedzsment gyakorlatának értékelése és továbbfejlesztési lehetıségei. Szakdolgozat, BCE, Vezetéstudományi Intézet.

Baumgártnerné, Balázs Edit (2017) Egy ipari gyártó- és kereskedelmi kft. ERP rendszerének megújítása különös tekintettel a termelés támogatási modul követelményrendszerének megfogalmazására az IPAR 4.0 elvárások tükrében. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Berecz, Róbert (2007) Egy kisvállalkozás új városba terjeszkedésének marketing, logisztikai és pénzügyi terve a 2B Kft. példáján keresztül. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás Fejlesztési Intézet.

Bercsényi, Dóra (2011) Egy magyar Egészségház : Lehetünk-e versenyképesek megfelelő tudás nélkül? MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Fadgyas, Ábel (2017) Egy magyar értékesítővállalat szervezeti struktúrájának elemzése a kontingenciaelmélet alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Varga, Máté (2011) Egy magyarországi spin-off vállalat mikrofluidikai piacra lépésének elemzése. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Szilágyi, Balázs (2017) Egy mikrovállalkozás B2B kapcsolatainak elemzése az interakciós modell alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Zalabai, Bálint (2011) Egy növénynemesítő vállalat szervezetelemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Bukovszky, Szilveszter (2009) Egy sikeres magyar középvállalat válságkezelési stratégiája : A Zalai Nyomda esete. TDK dolgozat, BCE, Stratégiai menedzsment szekció.

Kovács, Gergely (2017) Egy óranyilvántartó alkalmazás fejlesztése, a követelmények meghatározásának és elemzésének nyomán. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Számítástudományi Tanszék.

Gáspár, Imola (2011) Egyetemista fiatalok vállalkozói aktivitása : A vállalkozói lét előnyei és a fiatal életkorból adódó nehézségek bemutatása három kisvállalkozáson keresztül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Pálfi, Bence (2014) Elkötelezettségprofilok és az elkötelezettséggel összefüggő tényezők vizsgálata szakkollégisták körében. TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Müller, Tímea Alexandra (2017) Elvárások a vezetéssel szemben és a valóság: milyen különbségek fedezhetők fel a Z generáció motiválására és vezetésére alkalmas vezetési stílus és eddigi tapasztalataik között? MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Nunkovics, Ágnes (2012) Emberi erőforrás menedzsment rendszerek vizsgálata Lean menedzsmentet alkalmazó magyar cégeknél. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Pánczél Jázon, Ákos (2017) Etikus hackerek alkalmazása a nagyvállalatokban az adatbiztonság javításának céljából. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Kiss, Péter (2013) Feltörekvő országok vállalatai az Európai Unióban : A WIPRO esete. TDK dolgozat, BCE, Vállalatgazdaságtan I. szekció.

Wieder, Gergő (2008) Felvásárlások és szétválások elemzése. A sikeresség vizsgálata a Graphisoft és a Nemetschek példéjén keresztül. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

Hesz, Flóra (2016) Fluktuáció és szervezeti elkötelezettség vizsgálata egy SSC típusú vállalatban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Kiss, Gábor (2016) Folyamatfejlesztés egy követeléskezeléssel foglalkozó társaságnál : Folyamatok és azok fejlesztésének elméleti alapjai. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Komcsák, Julianna (2012) Folyamatmenedzsment rendszer implementálása hazai közintézményekben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Ábrahám, Krisztina (2016) Folyamatmenedzsment – az építészeti tervezési folyamatok optimalizálási lehetőségei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Davidesz, Ágnes (2010) Folyamatmodellek készítése : Szolgáltatási folyamat kialakítása, fejlesztési lehetőségei. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Kiss, Péter (2017) Fotovoltaikus rendszer beruházás hatása a Mátrai Erőmű Zrt. vállalatértékére. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügy Tanszék.

Balogh, Zsófia and Rucz, Edit Zsófia (2012) Fruit of Care : Ahol egy társadalmi cél találkozik az üzleti logikával. TDK dolgozat, BCE, Üzleti döntések szekció.

Makumi Wanjagi, Attila (2013) Fuvarköltségek tervezése és követése a Robert Bosch Elektronika Kft.-nél. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Sáfár, Dóra Enikő (2015) Fókuszban a szervezeti elkötelezettség. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Sallai, Andrea Szilvia (2016) Fúziós szimulációs modellek módszertana. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Szenczi, Zsolt (2013) GE Lighting EMEA treasury szervezeti változásai. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Borbándi, Balázs (2012) Gazdálkodj okosan az adminisztrációban : Az Eurest Kft. könyvelési folyamatainak lean szellemiségű elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Rajnai, Anna Éva (2010) Generációváltás a családi vállalkozásokban : Utódkeresés Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kiss, Fruzsina Lilla (2017) Generációváltás családi vállalkozásokban: de mit érez a második generáció? MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Komáromi, Boglárka (2017) Generációváltás hatása a családi vállalkozókra: átengedés a gyermeknek. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Ménesi, Dóra Ilona (2010) Gondolatok a női vezetőkről : Kutatás a Sanoma Budapest Zrt-nél. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Deme, Gábor (2017) Gyorsítsanak a startupok?: avagy érdemes-e magyar startupként akcelerátorba menni? BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Molnár, Ágnes Klára (2011) Hajtás Pajtás Futárszolgálat : A CSR kritikai elemzése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Izsák, Anna (2010) Használati utasítás gyakornokokhoz : A gyakornok szocializáció elméleti és gyakorlati kérdései. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Wolf, Martin Kristóf (2016) Határ a csillagos ég?: a Richter Gedeon Nyrt. értékelése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

Szabó, Erika (2010) Hatékonyságnövelés, vagy egy nagyvállalat szétaprózása? - Mennyiben segítette az Európai Uniós vasúti személyszállítási elvárásokhoz való közeledést a MÁV Start megalakítása? TDK dolgozat, BCE, Közgazdálkodás és közpolitika szekció.

Hajdu, Barnabás (2011) Hogyan befolyásolja a hatalom a motiváción és a konformitáson keresztül az egyéni és a szervezeti teljesítményt? Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Kormos, Dóra (2017) Hogyan mérhető pontosan és torzítatlanul a társadalmi hatás?: módszertani ajánlások és azok gyakorlati megvalósítása a magyar nonprofit szektorban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Antal, Tamás Norbert and Szlovencsák, Viktor (2014) Hol a határ a technológia és az ember között? : Hogyan befolyásolja az információs és kommunikációs technológiáról való gondolkodás a szervezeti tudásmenedzsmentet? TDK dolgozat, BCE, Stratégiai menedzsment szekció.

Menyhárt, Brigitta (2012) Horizontális mobilitás és munkaköri rotáció, mint a szervezeten belüli vertikális lépések alternatívái. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Németh, Natalia (2016) Hosszú távú ösztönzés lapos szervezetben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Varga, Bertalan (2010) Hívő szervezeti kultúra : Szervezeti kultúra kutatás egy gyülekezetben. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Leiner, Barbara (2012) IT integrációs projektek komplex nagyvállalati környezetben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Szűcs, László Zsolt (2010) IT outsourcing. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Ferenczy, Dóra (2011) Identitásvizsgálat a családbarát vállalati gyakorlatok tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Koncz, Fanni Tamara (2017) Idősödő munkavállalók a szervezetben: a kormenedzsment lehetőségei a vállalatnál. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Orosz, Gabriella (2016) Igazságosság, elköteleződés és bizalom a szervezetekben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Pászti, Csaba István (2013) Immateriális javak és tárgyi eszközök könyvvizsgálatának bemutatása egy konkrét példa alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Balázs, Adrián Dávid (2017) Inflexiós modell: az outsourcing és SSC érettségi modellek kritikája: az Inflexiós döntési modell elméletben és gyakorlatban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Németh, Mihály (2011) Informatikai üzemeltetési szabályozás fejlesztése egy magyar nagyvállalatnál. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Szirmai, Zsombor (2009) Információs túlterheltség tudásintenzív és termelő iparágakban Magyarországon. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Dobák, Zita Anna (2016) Innováció és kettős képességű szervezet. TDK dolgozat, BCE, HR, szervezetfejlesztés szekció.

Szalkai, Enikő (2017) Innováció és pénzügyek a kis- és középvállalkozások körében 2017-ben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Zuckermann, Anikó (2007) Integrált rendszer bevezetése a Danone-nál, szervezeti és változásvezetési megközelítésből. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Szellő, Gábor Péter (2017) Internet of Things megoldások mint folyamatkatalizátorok. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Juhász, Levente (2016) KKV IT projektek szervezeti szempontú sikertényezőinek vizsgálata egy vállalatirányítási rendszer bevezetésén keresztül. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Pócs, Anett (2012) Kaleidoszkóp, avagy 360 fokos értékelési rendszer : Kutatás a több forrású kompetenciaértékelés potenciális problémáiról két hazai vállalatnál. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Albunovics Szergej, Albunovics Szergej (2008) Kapcsolatrendszerek az olajipari szektorban. Szakdolgozat, Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Lugosi, Richárd (2016) Kapcsolt vállalkozások szervezeti és gazdasági összehasonlítása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Pliskó, József (2009) Kettős képességű szervezet és nyílt innováció. TDK dolgozat, BCE, Vezetés és szervezés, kontrolling szekció.

Pliskó, József (2009) Kettős képességű szervezet és nyílt innováció : Szervezeti szintű innovációmenedzsment. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Stancsics, Nóra (2013) Ki vállalja a kockázatot? : Az innovációt ösztönző hatalomdelegálás és a kockázatvállalás közötti alapfeszültség megjelenése és kezelése. TDK dolgozat, BCE, Vezetés és szervezés, kontrolling szekció.

Halász, Gábor (2017) Kiberbiztonsági szempontok az üzleti döntésekben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Dietrich, Péter (2007) Kis és Közepes Vállalkozások a pénzügyek világában. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Herold, Barnabás (2016) Kismama vállalkozások, avagy egy új gazdasági szegmens bemutatása. TDK dolgozat, BCE, Vállalkozás szekció.

Teszárik, Eszter and Tóth, Benedek (2016) Kiszervezett innováció?: új utak a nagyvállalati értékteremtésben: a vállalati kockázati tőkealapok, mint kiegészítő innovációs forma. TDK dolgozat, BCE, Vállalkozásfejlesztés szekció.

Faragó, Ágnes (2010) Kiégés szindróma : Megelőzés és kezelés az Openhouse Ingatlan Franchise Hálózatnál. BA/BSc szakdolgozat, BCE, Vezetéstudományi Intézet.

Hajdú, Gábor (2011) Klaszteresedés és a magyar építőipari ágazat : Avagy milyen előnyökkel jár a hazai építőipar számára a klaszterszerű működés. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Ballabás, Flóra Éva (2015) Kompenzáció a török nemzeti kultúra fényében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Lakatos, Zoltán (2017) Kontrolling rendszer specifikációja egy hazai kisvállalkozásnál. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Soós, István (2012) Korszerű alma- és körtetermesztés bemutatása a családi vállalkozásunk alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Kertészettudományi Kar, Gyümölcstermő Növények Tanszék.

Zulik, Ákos (2012) Kultúrák előnyben : Miként hat szervezeti kultúra a versenyelőnyre? : Elméletek és alkalmazás. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Bornemissza, Nándor (2013) Könyvvizsgálati módszerek bemutatása a Kartonpapír Kft. példáján keresztül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Mák, András (2017) Közszolgáltató ajánlatkérők közbeszerzési kötelezettségének határai: közszolgáltatók alanyiságának kérdései. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Monofar, Olívia (2017) Közösségi oldalak szerepe a vállalatok marketingkommunikációs stratégiájában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Gáspár, Andrea (2007) Külföldön expatriótaként. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti magatartás Tanszék.

Kovács, Orsolya (2012) Leading change in a global organization : The AIESEC 2015 change process. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Világgazdasági Tanszék.

Lilli, Ágnes (2011) Lean menedzsment az üzleti világ szolgálatában : Lean személetű fejlesztés eszközkiadó automatákkal. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Fodor Papp, Gábor and Hajas, Gergely (2016) Lean szemlélet a magyarországi startup finanszírozásban. TDK dolgozat, BCE, Vállalkozás szekció.

Biacsi, Barbara (2013) Lean szemlélet egy szolgáltató vállalatnál : Azaz a DocuCity és a problémás dokumentumok a lean szellemében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Keszi, Barbara (2010) Lean termelés hatása a controllingra. MA/MSc szakdolgozat, BCE, Vezetéstudományi Intézet.

Kőrösi, Krisztián (2016) Lehet-e hatékony az állami tulajdonlás a termelő vállalatok esetében? BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Biró, András (2017) Lízing és faktoring, mint finanszírozási alternatíva a kis- és középvállalkozások körében Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

Pálvölgyi, Zsigmond (2012) MAVAD, avagy egy volt monopol vállalat privatizálása és bukása. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságfejlesztés és vállalkozástörténet szekció.

Papp, István (2014) Magyarországi kkv-k kitörési lehetősége : Az export. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Szilágyi, Dávid (2009) Megvalósíthatósági tanulmány : Egy franchise vállalkozás indítása vidéken. TDK dolgozat, BCE, Vállalkozás szekció.

Bajsz, Károly (2011) Mezőgazdasági tevékenységet folytató gazdálkodók számviteli elszámolásainak specialitásai az Agroprodukt Zrt. példáján keresztül. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Bakonyi, Zoltán (2011) Mi akadályozza a stratégiaalkotást a vállalatban? : - Az oksági homályosság magyarázata. TDK dolgozat, BCE, Stratégiai menedzsment szekció.

Csata, Marcell István (2016) Mi határozza meg egy NBA franchise értékét?: az élet 2 milliárd dollár után. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Somlai, Gábor (2017) Mikrovállalkozás indítása a multik árnyékában különös tekintettel a gazdasági válság utáni időszakra. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Bakonyi, Zoltán (2011) Miként adaptálható a CSR az üzleti modellekbe? : Egy új megközelítés. TDK dolgozat, BCE, Fenntartható fejlődés és környezeti menedzsment szekció.

Bakonyi, Zoltán and Bokros, András and Hürkecz, Attila (2011) Miként adható üzleti tudás a kisvállalkozásoknak? : Egy vállalkozási ötlet a tudásról. TDK dolgozat, BCE, Vállalkozás szekció.

Baksa, Bettina (2014) Mit tanulhatnak a kisvállalkozók a sportvezetőktől? : Motiváció a kisvállalkozásokban és a sportszervezetekben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Maticsek, Zsolt (2012) Mit üzen a TÉR? : A teljesítményértékelési rendszer interpretatív vizsgálata a Budapesti Erőmű Zrt.-nél. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Tóth, Evelin (2015) Motiváció a startup vállalatoknál. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Oláh, Krisztina (2017) Munka és magánélet fogságában, avagy mégsem?!: szerepkonfliktus jelenléte startup vállalatban dolgozók esetén. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Magyar, Réka (2017) Munkahelyi motiváció és elégedettség különböző generációk szemszögéből. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Bárdics, Adél (2016) Munkahelyi stressz és életminőség: egy szállítmányozó cég vizsgálata. TDK dolgozat, BCE, Egészségügy-gazdaságtan szekció.

Sütöri, Dóra (2011) Munkahelyi szerelmek etikai vonatkozásai. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Balázs, Bernadett (2015) Munkahelyi ösztönzők motiváló szerepe vállalati kereteken belül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Miklosik, István (2009) Mátrixszervezetek és változásvezetés : A programigazgatói mátrix kialakításának változásvezetési folyamata a Budapesti Corvinus Egyetemen. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Móré, Richárd (2017) Nagyvállalati mobilalkalmazás tesztelése Coded UI tesztkeretrendszer használatával. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Számítástudományi Tanszék.

Nagy, Veronika (2011) Nemek kultúrája egy magyarországi multinacionális nagyvállalatnál. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Simon, Gyöngyi and Tóth, Laura (2008) Nokia & DIA: Connecting Sectors : Egy működő civil-vállalati partnerkapcsolat. TDK dolgozat, BCE, Üzleti döntések szekció.

Gábor, Péter (2012) Nonprofit Szervezet Menedzselése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Vezér, Judit Eszter (2013) Nonprofit szervezetek számvitele és adózása a Magyarok Öröksége Alapítvány példáján keresztül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Harsányi, Dóra (2017) Nonprofit vezetési modellek: nonprofit és forprofit szervezetek vezetési modelljei Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Tomcsányi, Balázs (2011) Nárcisztikus vezető a szervezetben : A nárcisztikus vezető hatalommal való visszaélése, és a szervezeti tagok eszközei ennek kezelésére. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Varga, Zsófia (2011) Női vezetők identitáskonfliktusai kritikai szemmel. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Fejes, Katalin (2015) Nők a döntéshozatalban : Nemek közötti egyenlőtlenség feltérképezése Magyarország TOP 200 vállalata körében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kovács, Diána (2011) Piac-orientált szervezeti kultúra és problémamegoldás a Citibanknál. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Média, Marketingkommunikáció és Telekommunikáció Tanszék.

Pető, Róbert (2017) Projekt kontrolling szoftver fejlesztése az építőipar számára. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Informatikai Intézet.

Straub, Erzsébet (2008) Public-Private Partnership: A sikeres működés alapjai. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

Király, Melinda (2017) Purchasing card, a kis értékű beszerzések eszköze. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Juhász, Tamás Zoltán (2017) RFID rendszerterv kidolgozása az AMCO Kft. működésére. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Tóth, Eszter Lilla (2012) Sikeres TDM szervezetek : Szervezeti fenntarthatóság a turizmusban. TDK dolgozat, BCE, Turizmus és Közlekedés szekció.

Zsoldos, Róbert (2014) Sportszervezetek üzleti modellje. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Üzleti Gazdaságtan Tanszék.

Balassa, Tamás and Csák, Máté and György, Ádám (2009) Starboard : Az innováció szerepe egy sikeres üzleti stratégiában. TDK dolgozat, BCE, Stratégiai menedzsment szekció.

Siklósi, Tamás (2017) Startup finanszírozás: starupok kezdeti finanszírozásának módjai, vállalati tőkeszerzési alternatívák. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Számítástudományi Tanszék.

Nagy, Miklós Máté (2016) Startup és innováció. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Sepler, Gábor (2013) Stratégiai menedzsment a vállalkozói érdekképviseletek körében : A Magyarok a Piacon Klub esettanulmánya. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Üzleti Gazdaságtan Tanszék.

Perl, Ágota (2012) Stratégiai tervezés : Stratégiai és operatív controlling megvalósítása egy egészségügyi magánvállalkozásnál. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Szlobodnyik, László (2009) Stratégiai transzferárazás. TDK dolgozat, BCE, Stratégiai menedzsment szekció.

Sipos, Ágoston Árpád (2012) Stratégiaközpontú szervezet : Hogyan kövessük nyomon a stratégia megvalósulását tudásalapú iparágakban? MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Tóth, Péter (2016) Studium Generale, avagy a szervezeti kultúra és a motiváció egy non-profit szervezetben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Nemes, Nóra (2012) Személyre szabott sztenderdizáltság : A magyar mikrovállalkozások banki kiszolgálása. TDK dolgozat, BCE, Vállalkozás szekció.

Hirsch, Tibor (2007) Szervezetelemzés a VIDEOTON Elektro-PLAST Vállalatnál. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Szemes, Tekla Nóra (2010) Szervezetfejlesztés a Get Work Hungary Zrt.-nél. BA/BSc szakdolgozat, BCE, Vezetéstudományi Intézet .

Végh, Donát (2012) Szervezeti elkötelezettség a Mathias Corvinus Collegiumban : Egy empirikus kutatás eredményei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Horváth, Judit (2011) Szervezeti elkötelezettség a sportszervezetek esetében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Garay, Péter (2014) Szervezeti elkötelezettség és a motiváció kapcsolata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Somogyi, Gábor (2009) Szervezeti kommunikáció egy nonprofit szervezetben : az AIESEC kommunikációja a hallgatók felé. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi kar, Marketing és Média Intézet.

Tvaruskó, Ferenc Bence (2010) Szervezeti koordináció és mechanizmusai : Koordináció az eGov Tanácsadó Kft.-ben. BA/BSc szakdolgozat, BCE, Vezetéstudományi Intézet .

Kántor, Nóra (2010) Szervezeti kultúra: a láthatatlan érték. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Szemán, Katalin Anikó (2011) Szervezeti mechanizmusok kritikai megközelítése, fókuszban a túlóra jelenség. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Krómer, Réka (2016) Szervezeti struktúra átalakulásának vizsgálata az ESN Corvinus diákszervezetben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Kubiczki, János (2017) Szervezeti struktúrák kialakulásának okai a kontingenciaelmélet alapján. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Kakas, Zsófia Beáta (2011) Szervezeti változás pszichodinamikai elemzése a Magyar Posta Biztosító Zrt. Kárrendezési Osztályának példáján keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Apró, Zoltán (2012) Szervezettervezés egy vállalatnál : A Szőlőfürt Mg. Szövetkezet szervezeti felépítésének vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Bácsatyai, Tamás (2017) Szoftvercégek ajánlataival foglalkozó online működő vállalkozás felépítése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Informatikai Intézet.

Jenei, Mária (2010) Szolgáltatásmenedzsment egy tisztán szolgáltató vállalatnál : Ingatlanközvetítés - és ami mögötte van. Szakdolgozat, BCE, Vezetéstudományi Intézet.

Bíró, Péter Sándor (2011) Szolgáltatások vevői értéke, mint versenyelőny az építőiparban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Klára, Péter (2017) Tehetségmenedzsment a budapesti és vidéki vívó sportban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Kalló, Andrea (2012) Teljesítmény- és minőségmenedzsment rendszerek és ezek kapcsolata, jelentősége a szolgáltató központokban, az Avis Budget Group Business Support Centre Kft. példáján. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Szabó, Ilona (2016) Teljesítményértékelés az üzleti és nem üzleti szervezetekben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Szalai, Virág (2011) Termelés és szolgáltatás a Pannon Kft-nél : A régi és új szárítási folyamat összehasonlítása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Németh, Nóra (2013) Termelésvezetői kihívások lean vállalati környezetben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Szakál, Diána (2017) The odd one out? : Understanding organizational learning in the light of the psychodynamic perspective : The case of a teacher system with a minority view. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Kardos, Imre Gábor (2017) Tudásmegosztás ösztönzése gamification módszerekkel a Dealogic Kft.-nél. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Számítástudományi Tanszék.

Fulai, Viktória and Jankó, Dániel (2016) Tudásmenedzsment és menedzsment kihívások extrém gyorsan változó szervezetekben. TDK dolgozat, BCE, Stratégiai menedzsment szekció.

Pető, Gábor Bálint (2012) Társadalmi vállalkozások : A társadalmat sújtó problémák egyik lehetséges megoldása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológiai Tanszék.

Makk, János (2017) Túlélni a rendszert: a szocialista vállalatok sorsa a rendszerváltást követően. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Hajmásy, Gabriella (2016) Vezetői keretrendszer a lean jegyében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Kaltenecker, Renáta (2017) Vállalati elköteleződés kialakítása az Y generációsok körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Szabó, Csilla (2017) Vállalati kultúra elemzés egy HR Szolgáltató vállalatnál : Működésbeli változások és a szervezeti kultúra összefüggésének vizsgálata. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Ilyés, István (2011) Vállalatok mérete és növekedése. TDK dolgozat, BCE, Statisztika és ökonometria szekció.

Fekete, Rita (2014) Változás a szervezetben: hogyan kezeljük és küzdjük le az ellenállást. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Kapusy, Péter (2007) Változás vagy sodródás. Esettanulmány egy civil szervezet szervezeti változásáról. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Pimpao, Gabriella (2012) Változások vezetése : Vezetők szerepe egy hallgatói szervezet megreformálása során. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Kiss, Máté János (2017) Változó beszállítói kapcsolatok: triadikus beszerzési stratégiák felértékelődése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Kiss, Gergő (2017) Vívás alapú executive coaching. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Takács, István Gábor (2014) Wiki alapú tudásbázisok sikerességének összetevői. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Pálóczi, Bence (2017) Work-family balance for fathers in multinational companies: the issue of paternity leave. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Dohány, Orsolya (2012) Zwack Unicum Likőripari és Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetői Számvitel Tanszék.

Oláh, Bálint (2012) Átalakítás és üzleti modellváltás mikrovállalati szinten, egy gyakorlati példán keresztül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Balogh, Tibor (2011) Áttekintés a szervezeti célok megjelenéséről az egyéni teljesítménytervekben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Branyiczki, Dóra and Janzsó, Dóra and Lapinskas, Attila (2012) Értékteremtés a kunsági borvidéken : A Frittmann borászat sikere. TDK dolgozat, BCE, Vállalkozás szekció.

Szabó, Veronika (2016) Érzelmi intelligencia fejlesztése a szervezetekben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Sinkó, István (2013) Éves beszámoló elemzése egy mezőgazdasági vállalatnál: Nagykun 2000 Mezőgazdasági Zrt. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Kovács, Attila Tibor (2012) Új belépő termelők hatása a magyar villamosenergia-piacra. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Fejes, József (2012) Új dimenzió a szolgáltató vállalatok értékelésében : A magyar üzleti tanácsadó cégek értékhordozóinak feltárása. TDK dolgozat, BCE, Vállalkozásfejlesztés szekció.

Velti, Dániel (2011) Üzleti etika : Vállalati irányelvek a pénzmosás megelő�zésére. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Thaler, Balázs (2016) Üzleti gondolkodás az étteremtulajdonosok körében. TDK dolgozat, BCE, Vállalkozásfejlesztés szekció.

Földi, Gergely (2017) Üzleti intelligencia értéke a stratégiai menedzsment szemszögéből. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Stratégia és Projektvezetés Tanszék.

Melicher, Orsolya (2009) Üzleti tanácsadók és szervezetfejlesztők lehetséges együttműködése. TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Melicher, Orsolya (2009) Üzleti tanácsadók és szervezetfejlesztők lehetséges együttműködése : Empirikus kutatás az üzleti tanácsadók és szervezetfejlesztők együttműködésének feltételeiről. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Csák, Anna Erzsébet (2012) „A legjobb otthon…” : A Dévai Szent Ferenc Alapítvány szervezetszociológiai elemzése. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

Horváth, Tünde (2017) „A mi szervezetünk tanuló szervezet?” : Hogyan jellemezhető a Ustream Hungary Kft. tanulása? Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Nemes, Nóra (2012) „Személyre szabott sztenderdizáltság” : A magyar mikrovállalkozások baki kiszolgálása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Orosz, Emese (2011) „Z- stratégia” : Vállalati válasz a munkába álló Z- generációra. TDK dolgozat, BCE, Stratégiai menedzsment szekció.

Tanislav, Viktória (2011) „Üvegplafon vagy ragadós padló?” : Nők és férfiak munkavállalási és vezetővé válási esélyei egy magyarországi szervezetnél. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

A lista elkészültének dátuma: Sat Dec 16 05:13:38 2017 CET.