Items where Subject is "Emberi erőforrás menedzsment"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
A tételek száma ezen a szinten: 211.

Herbszt, Nikoletta (2010) ,, MÁR ÉN IS A CSAPATHOZ TARTOZOM!” : A BUDAPEST AIRPORT ZRT. KIFUTÓPÁLYA GYAKORNOKI PROGRAMJÁNAK ÉS A RÉSZT VEVŐ GYAKORNOKOK MUNKAHELYI SZOCIALIZÁCIÓJÁNAK ÉS BEILLESZKEDÉSÉNEK VIZSGÁLATA. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Kovács, Kinga Emese (2017) A (köz)munka boldogít?: a hazai foglalkoztatáspolitikai szerkezet sajátosságai, a munkaerőpiaci integráció és az elégedettség összefüggése: egy keresztmetszeti felmérés eredményei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Bagyinka, Tímea (2015) A CSR és a vállalati HR kapcsolata Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Döntéselmélet Tanszék.

Benyó, Mónika (2017) A Facebook közösségi portál hatása a fiatalok elhelyezkedésére. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Jenővári, Márton István (2015) A HR funkció születése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Bajza, Eszter Valéria (2015) A HR megítélésének és változásmenedzselésének kapcsolata a hazai szervezetekben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Janzsó, Dóra (2012) A HR szerepe a felvásárlásokban és összeolvadásokban : Úton az üzleti partnerség felé. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Tóth, Enikő (2013) A HR szerepe a leépítésekben és újjáépítésekben : Belülről kifelé - Kívülről befelé. TDK dolgozat, BCE, Vezetés és szervezés, kontrolling szekció.

Demeter, Andrea (2011) A Magyar Honvédség Humánstratégiájának emberközpontúsága. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Tukacs, Bernadett (2015) A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége utánpótlás-képzés programjának megvalósulása emberi erőforrás szempontból. MEGHATÁROZATLAN, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Fábián, Dorottya Noémi (2010) A TEHETSÉGMENEDZSMENTTŐL AZ ONLINE TOBORZÁSIG – AVAGY DIGITÁLIS HÁBORÚ A TEHETSÉGÉRT. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Angeli, Dorottya and Szövényi, Gábor (2011) A Tudásmenedzsment szerepe a Szoftver Folyamat Fejlesztés során. TDK dolgozat, BCE, Információmenedzsment szekció.

Franke, Marcell (2015) A diploma értéke két irányból. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Vargáné Ivány, Gabriella (2013) A felnőttképzés szerepe az újraelhelyezkedés elősegítésében. Postgraduális szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Csák, Bernadett (2015) A fiatalok munkaerő-piaci helyzetének szintetizáló irodalmi áttekintése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Henter, Sarolta (2016) A flow élmény hatása az egyéni fejlődésre. TDK dolgozat, BCE, HR, szervezetfejlesztés szekció.

Zsiborás, Fanni (2015) A fluktuáció összefüggése a motiváció és az elkötelezettség csökkenésével. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Dorkó, Fanni (2015) A friss-diplomás Y generáció munkavállalási lehetőségei és elvárásai a magyar versenyszektorban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Balog, Blanka (2014) A frissdiplomásoktól elvárt kompetenciák a munkaerőpiacon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Deák, Alexandra Ibolya (2016) A gazdasági képzéseken tanuló nők karrieraspirációi- elképzelések a vezetői karrierről és a családalapításról. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Kalmár, Zsófia (2012) A gazdasági válság hatása a magyarországi szállodákra : A foglalkoztatás megőrzésére irányuló technikák : Állami pályázatokkal kapcsolatos tapasztalatok. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Sinkó, Gabriella (2017) A generációváltás problémái Magyarországon : A jelenség elemzése és a HR szakma feladata a változások támogatásában. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Gál, Georgina Dóra (2011) A gyorsan növekvő kisvállalkozások és a fejvadászok együttműködésének vizsgálata az Arteon Invest Zrt. és a Kupon Világ Kft. példáján keresztül. TDK dolgozat, BCE, Vállalkozás szekció.

Klemencsics, Diána (2016) A hazai online álláshirdetések vizsgálata különös tekintettel az „Amit nyújtunk/Amit kínálunk” részre. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Bodnár, Adrienn (2009) A humán erőforrás menedzsment kihívásai a változásvezetésben. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Szabó, Anna (2015) A juttatások szerepe a munkavállalói elkötelezettség kialakulásában és erősítésében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Virth, Eszter (2017) A jövő munkavállalói, avagy a Z generáció munkával szembeni attitűdjének vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Erdész, Brigitta (2016) A kapunyitási pánik jelensége a hazai felsőoktatásban : Az emberi erőforrások alapszak sajátosságai. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Székeli, Dalma Lídia (2017) A kapunyitási pánik megélése a huszonéves, fővárosi pályakezdők körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Szedmák, Borbála (2016) A karrierválasztás pszichológiai háttere : Különös tekintettel az Y generáció leendő közgazdászaira. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Wirtz, Krisztina (2012) A karrierváltás jelensége : Fókuszban a személyes autonómiára törekvők csoportja a mai Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Temesvári, Judit (2012) A kisgyermekes nők helyzete Magyarországon : Nehézségek és lehetőségek a munkaerőpiacon. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Patai, Dóra Márta (2016) A kisgyermekes nők visszaintegrálása a munkaerőpiacra. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Kovács, Péter (2015) A kompetencián alapuló kiválasztás, avagy az Assessment Center bemutatása a Magyar Posta Zrt. gyakorlatában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Kovács, Tímea (2009) A képzés szolgálatában : Felnőttképzés és a munkaerő-piaci integráció összehasonlítása Spanyolország és Magyarország viszonylatában. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Gerencsér, Barbara (2011) A képzési programok hatékonyságának mérése : E.ON esettanulmány. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Limbay, Réka (2014) A közösségi hálózatokban rejlő lehetőségek az emberi erőforrás menedzsment szemszögéből. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék.

Mátyás, Ágnes (2015) A lean metodológia sikeres alkalmazásának megvalósítása irodai és adminisztratív környezetben : Lean folyamat bevezetésének bemutatása egy HR folyamaton keresztül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Balku, Ágnes (2011) A láthatatlan vagyon nyomában : A szellemi tőke értékelése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Intézet.

Boros, Alexandra (2012) A magyar és cseh munkaerőpiac összehasonlítása. TDK dolgozat, BCE, Európa szekció.

Darvas, Zoltán (2014) A motivációs elméletek alkalmazása a vállalati kereteken belül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Szántó, Éva (2015) A munka hatása a magánéletre a felső-szigetközi, 30-50 év közötti pedagógus nők esetében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Géczi, Mirjam (2007) A munka és a magánélet kölcsönhatásai. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti magatartás Tanszék.

Tóth, Gábor (2016) A munkaerőpiaci súrlódás gazdasági növekedésre gyakorolt hatásai. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Nagy, Annamária Xénia (2017) A munkahelyi barátság és az érzelmi elkötelezettség hatása az egyén kilépési szándékára az Y generáció körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Märtz, Cintia (2015) A munkahelyi motiváció mint a versenyképesség kulcsa. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Szőke, Balázs (2012) A munkaidő-irányelv kimaradási klauzulája. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Csillik, Erzsébet (2017) A munkavállalói elkötelezettség és a munkahelyi beilleszkedést segítő programok kapcsolata a versenyszférában. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Meretei, Dávid Tibor (2011) A munkavállalói elkötelezettséget befolyásoló faktorok elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Kátai, Dorottya (2015) A munkavállalói igények figyelembevételének előnyei munkáltatói szempontból : Humán erőforrás management egy szoftverfejlesztő cégnél. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Brunczwik, Hédi Adél (2016) A női pályaválasztás dilemmái : Női karrierutak, karrier célkitűzések. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Horváth, Krisztina (2015) A nők munkaerő-piaci helyzete Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Somogyvári, Vivien (2011) A nők munkavállalásának lehetőségtere a hazai KKV-knál. TDK dolgozat, BCE, Jövőkutatás szekció.

Nagy, Emília (2016) A nők vezetői karrier lehetőségei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Csatáriné Kócsák, Enikő (2012) A passzív foglalkoztatáspolitikai eszközök szerepe, különös tekintettel a migránsok integrációjára. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Kálmán, Orsolya Anna (2013) A raktár logisztikai folyamatok és az emberi erőforrás menedzsment összefüggései magyarországi gyógyszeripari példákon keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Kopin, Viktoriia (2016) A rendszerváltás hatása a munkaerő-piaci folyamatokra: a foglalkoztatáspolitika aktív és passzív eszközeinek hatékonysága. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Dienes, István (2012) A rendőri életpályamodell a törvényi változások tükrében, a rendszerváltástól napjainkig. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Csik, Dávid (2014) A sikeres szervezetek alapja az értékes humán tőke megtartása : A menedzserek szerepe a humán tőke alapú versenyelőny biztosításában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Mihalik, Ágnes (2017) A startup vezető hatása a csapat lendületére. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Takaró, Roland (2002) A szellemi tőke elmélete és gyakorlata. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Magoss, György Laszló (2002) A szellemi tőke mérése. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Lovas, Bernadett Helén (2012) A szellemi tőke mérési módszereinek vizsgálata egy gyakorlati példán keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetői Számvitel Tanszék.

Faluközy, András (2011) A szellemi tőke mérési és értékelési lehetőségei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Sárközi, Márta Ildikó (2010) A szervezetfejlesztési tanácsadó szerepe a változásvezetési folyamat során jelentkező ellenállás kezelésében. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Butora, Károly (2012) A szolgáltatásfejlesztés szükségessége és lehetőségei a munkáltatói kapcsolattartás területén. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Gyetvai, Alexandra Dalma (2017) A teamek teljesítménymenedzsmentjének és ösztönzésének lehetőségei. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Juhász, Eszter (2015) A teljesítményértékelés fejlesztési célja. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Téglási, Nóra (2015) A toborzás-kiválasztás relevanciája és kihívásai négy vállalkozás példáján bemutatva. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Lévay, Orsolya (2015) A tréningtranszfer növelésének módjai. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Miskolci, Zsuzsanna (2002) A tudás dimenziói: A rejtett tudás. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Bordács, Borbála (2002) A tudás közvetítő funkciója a stratégiától a kontrollingon át a vállalati értékig. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Tóth, Balázs (2008) A tudásmenedzsment projektek értékelése. TDK dolgozat, BCE, Információmenedzsment szekció.

Angeli, Dorottya and Szövényi, Gábor (2011) A tudásmenedzsment tényezők szerepe a szoftver folyamat fejlesztés során. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Fehér, Ádám and Juhász, Bálint (2016) A túlzott önbizalom (overconfidence) humán tőke akkumulációban betöltött szerepének vizsgálata. TDK dolgozat, BCE, Gazdasági rendszerek, intézmények, szabályozás szekció.

Hürkecz, Attila (2011) A vállalati együttműködés tudásalapú megközelítése: TDK dolgozat a vállalkozások együttműködése, bizalom létrejöttének és fennmaradásának megoldásai témában. TDK dolgozat, BCE, Vezetés és szervezés, kontrolling szekció.

Terék, Petra (2014) A váltott műszak, a túlórák és a munkahelyi stressz. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Kaszai, Beáta (2012) Akadálymentesítés a fejekben! : A megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásának és szervezeti integrálásának vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Pesti, Kata (2009) Anya, Te döntesz! : Kisgyermekes édesanyák munkával kapcsolatos dilemmái és lehetőségei. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Jenei, Júlia (2016) Arbeitskräftemobilität von Akademikern: am Beispiel von Ungarn. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Nyemecz, Anita (2015) Assessment Center elméletben és egy gyakorlati esete. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Végső, Réka (2012) Az Y generáció és a munkaerő-piac : Új elvárások a munkáltatókkal szemben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Balla, Anita (2014) Az alacsony végzettségűek munkaerő-piaci helyzete Magyarországon és Nyugat-Európában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Katona, Liza (2016) Az alkalmazotti motiváció növelésének eszközei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Szigeti, Gabriella (2014) Az atipikus foglalkoztatási formák sajátosságai és hazai tendenciái. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Kormos, Lili (2015) Az emberi erőforrás menedzsment jelentősége a munkahelyi stressz kezelésében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Csapó, Katalin (2009) Az emberi tőke átértékelődése a rendszerváltás után. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia tanszék.

Nemes, Eszter (2012) Az immateriális javak transzferárazása, fókuszban a szellemi termékek árazási problémái. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Hürkecz, Attila (2011) Az intellektuális tőke menedzsmentje és a versenyelőny kapcsolata az upstream szegmensben. TDK dolgozat, BCE, Vállalatgazdaságtan szekció.

Mozsolics, Péter (2016) Az interim menedzsment Magyarországon : A növekedési lehetőségek vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Gyöngyösi, Benjamin (2015) Az interjú eredendő hiányosságai, szerepe a kiválasztás folyamatában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Szőke, Erzsébet Franciska (2015) Az internet elterjedésének hatása a toborzás, kiválasztás folyamatára a Munkaerő-közvetítő cégeknél. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Lengyel, Lilla (2015) Az érzelmi intelligencia, mint kompetencia a coaching folyamatban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Sáfrány-Kovalik, Rozália Sára (2017) Az önkéntes koordinátor is vezető?: az önkéntesek motiválásának hátterében álló tényezők. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Godó, Zsófia (2015) Az ügyfélszolgálati dolgozók motiválása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Kormos, Máté (2016) Bináris modellezés megváltozott munkaképességűek munkaerőpiacán. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Huszka, Dávid (2013) Biometrikus munkaidő nyilvántartás külső és távoli helyszíneken. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

El-Meouch, Nedim Márton (2016) Bérdiszkrimináció az NBA-ben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Bán, Tamás (2012) Bérezés rendszere a közigazgatásban. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Zubovics, Evelin Alexa (2015) CSR - Csak üzlet? : A Henkel társadalmi felelősségvállalása és fenntarthatósági stratégiája. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Hadi, Sarolta and Krómer, Réka (2016) Csoport és egyén kölcsönhatása: aktív vagy passzív cselekvés: megfigyelések egy egyetemi kurzus keretein belül. TDK dolgozat, BCE, HR, szervezetfejlesztés szekció.

Bozsó, Renáta (2016) Der Arbeitsmarkt Lohnunterschiede in Europa nach der Osterweiterung. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Farkas, Mira Judit (2007) Egyedül a nagyvilágban? avagy a HR stratégiai támogató szerepe az expatrióta menedzsmentben. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti magatartás Tanszék.

Kiszely, Réka (2015) Elhelyezkedéssel és pályakezdő fizetéssel kapcsolatos várakozások empirikus vizsgálata a Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi karos hallgatóinak körében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Összehasonlító Gazdaságtan Tanszék.

Müller, Tímea Alexandra (2017) Elvárások a vezetéssel szemben és a valóság: milyen különbségek fedezhetők fel a Z generáció motiválására és vezetésére alkalmas vezetési stílus és eddigi tapasztalataik között? MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Nunkovics, Ágnes (2012) Emberi erőforrás menedzsment rendszerek vizsgálata Lean menedzsmentet alkalmazó magyar cégeknél. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Nagy, István (2008) Emberi erőforrás menedzsment szoftverfejlesztő projektben. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Szalontai, Júlia (2013) Emberi erőforrás számvitel. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Karó, Katalin (2011) Etika az adótanácsadásban : Az adótanácsadási szakma etikai dilemmáinak interpretatív megközelítése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Ruano, Stefanía Lorena Agila (2017) Evaluation of the Working Axis of the National Agenda to Equality of People with Disability 2013-2017. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Bagdi, Rita (2015) Expatrióták szerepe a nemzetközi HR management stratégiájában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Szegedi, Eric (2005) Flexible Benefit Systems Within A Total Compensation Package. Szakdolgozat, BCE Gazdaságtudományi Kar, International Studies Center.

Hesz, Flóra (2016) Fluktuáció és szervezeti elkötelezettség vizsgálata egy SSC típusú vállalatban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Sáfár, Dóra Enikő (2015) Fókuszban a szervezeti elkötelezettség. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Nagy, Szilvia (2008) Fókuszban az egyén- miért lépünk ki a szervezetekből? : Az abszorbciós görbe működésének vizsgálata a pénzügyi szférában. TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Kiss, Fruzsina Lilla (2017) Generációváltás családi vállalkozásokban: de mit érez a második generáció? MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Habóczki, Gabriella (2012) Gondolatok az ügyfélszolgálati értékesítésről : "Tukma center" vagy konzultatív értékesítés? Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Menyhárt, Brigitta (2012) Horizontális mobilitás és munkaköri rotáció, mint a szervezeten belüli vertikális lépések alternatívái. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Németh, Natalia (2016) Hosszú távú ösztönzés lapos szervezetben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Bodor, Eszter Zsuzsanna (2016) Hová mész te kisnyulacska?: a sharing economy jelenség modellezése és a munkaerőpiacra gyakorolt hatása: fókuszban a TaskRabbit. TDK dolgozat, BCE, HR, szervezetfejlesztés szekció.

Danilova, Irina (2005) How to Improve Company Efficiency through People. On the Example of ZAO Mettler-Toledo VOSTOK. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, International Studies Center.

Gratzl, Orsolya (2014) Humán erőforrás stratégiák tudásintenzív vállalatoknál. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Halász, Réka (2011) Humán kontrolling egy gyakorlati példával a közszférából. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Magyari, Eszter (2011) Humán tőke = láthatatlan vagyon? : A humán tőke számviteli értékelése és besorolásának próbája az immateriális javak közé, mint vagyoni értékű jog. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Fulmer, Renáta (2014) Humán tőke szerepe a gazdasági növekedésben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Statisztika Tanszék.

Dobos, István (2011) IT outsourcing az ITIL és eSCM tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Koncz, Fanni Tamara (2017) Idősödő munkavállalók a szervezetben: a kormenedzsment lehetőségei a vállalatnál. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Hajdu, Bernadett (2011) Igazságos leépítés? : Avagy a csoportos létszámleépítések igazságosságészlelésének vizsgálata a HR szakemberek körében a GYSEV Zrt-nél. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Pulinka, Ágnes (2007) Ignáci szervezet - ignáci tanulás. TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Győri, Adrienne (2005) Improvement Opportunities to Effective and Efficient Recruitment at Kraft Foods Hungary. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, International Studies Center.

Bokor, Barbara (2009) Informatikusok a közigazgatásban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Bitskey, Máté (2006) Információtechnológiai eszközök a fejvadász cégek szolgálatában. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Erdősi, Alexandra Kinga (2016) Ingatlanpiaci buborékok keletkezése és hatásai a foglalkoztatásra USA-ban, illetve Kínában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Dobák, Zita Anna (2016) Innováció és kettős képességű szervezet. TDK dolgozat, BCE, HR, szervezetfejlesztés szekció.

Kleftogianni, Evgenia (2005) International Human Resource Management in Greece. Szakdolgozat, BCE Gazdaságtudományi Kar, International Studies Center.

Trombitás, Júlia (2007) Jelenthet-e stratégiai versenyelőnyt a távmunka alkalmazása egy vállalat számára? Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Pócs, Anett (2012) Kaleidoszkóp, avagy 360 fokos értékelési rendszer : Kutatás a több forrású kompetenciaértékelés potenciális problémáiról két hazai vállalatnál. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Kollárné Sebestyén, Réka (2017) Karrierkutatás házaspárok életében: avagy a karrier miként befolyásolta a gyermekvállalás melletti döntést. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Bárány, Tímea (2014) Karriermenedzsment meghatározó szerepe a multinacionális vállalatok működésében az ING Bank Job Career Framework fényében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Kiss, Andrea (2007) Karrierterezés végzős szemmel - Kvalitatív kutatás a pályakezdő közgazdászok karriertervezéséről. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti magatartás Tanszék.

Tihanyi, Gergő (2013) Kis- és középvállalkozások növekedési kihívásai : A vállalkozó személyes kihívásai. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Ballabás, Flóra Éva (2015) Kompenzáció a török nemzeti kultúra fényében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Horváth, Bálint Levente (2015) Korrupció és járadékvadászat a HR kiválasztásban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Krajer, Adrienn (2011) Képzés és fejlesztés a gyakorlatban négy különböző méretű vállalat vizsgálatán keresztül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Halász, Csaba Attila (2016) Kína és a működőtőke-beáramlás: sajátosságok és a 2008-as világválság tapasztalatai. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Nalesnyik, Kristóf (2017) Környezetvédelem és munkahelyteremtés: a kettős osztalék elv érvényesülésének elemzése a környezetvédelmi adóreform esetében az Európai Uniós viszonyok alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügy Tanszék.

Svébis, Éva (2012) Legfontosabb termelőeszközünk: a tudás : A humántőke számviteli értékelésének és a beszámolóban való bemutatásának lehetőségei. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Intézet.

Ruzsás, Bernadett (2010) MI ALAPJÁN DÖNTENEK A HR-ESEK A KARRIERJÜKET ILLETŐEN? Kutatás HR-esek körében a karrierhorgonyaikról. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Bálint, Barna (2015) Magyar vállalkozók motivációs hátterének vizsgálata az öndeterminációs elmélet tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Tabajdi, Sándor Zsolt (2012) Megváltozott munkaképességű munkavállalók munkaerőpiaci szegmensének elemzése. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Gratzer, Nóra (2014) Megváltozott munkaképességű álláskeresők Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Hajnal, Ivett (2007) Menedzserpalánták egy vállalatnál. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti magatartás Tanszék.

Herczeg, Éva (2012) Minőségbiztosítás és fejlődése a Pest Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja Ceglédi kirendeltségének közigazgatási szervezetében. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Maticsek, Zsolt (2012) Mit üzen a TÉR? : A teljesítményértékelési rendszer interpretatív vizsgálata a Budapesti Erőmű Zrt.-nél. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Poruben, Barbara (2015) Motiváció : motivációs eszközök alkalmazása egy vezető nagyvállalatnál. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Tóth, Evelin (2015) Motiváció a startup vállalatoknál. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Oláh, Krisztina (2017) Munka és magánélet fogságában, avagy mégsem?!: szerepkonfliktus jelenléte startup vállalatban dolgozók esetén. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Dian, Anita (2016) Munkaerő-kölcsönzés : Gyakorlati tapasztalatok az IT szektorban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Döntéselmélet Tanszék.

Magyar, Réka (2017) Munkahelyi motiváció és elégedettség különböző generációk szemszögéből. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Balázs, Bernadett (2015) Munkahelyi ösztönzők motiváló szerepe vállalati kereteken belül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Dinnyés, Edina (2012) Munkahelyváltás az informatikusok világában. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Szurdi, Fanni (2014) Munkaügyi folyamatok informatikai támogatása csoportmunka-, valamint munkafolyamat automatizáló eszközökkel. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Pásztor, Tibor (2012) Munkaügyi kapcsolatok a Borsodi Sörgyár Kft-nél, 2001-2011. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Balog, Blanka (2017) Munkáltatói márkaépítés a frissdiplomás Y generáció szemszögéből. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Nagy, Ádám (2016) Munkáltatói márkaépítés és újszerű toborzási módszerek az egyetemisták körében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Nagy, Evelin Dóra (2016) Munkáltatói márkázás Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Gellényi-Schneider, Éva Zita (2016) Mérni a „mérhetetlent”? : Egy vállalati kompetenciafejlesztő program értékelési rendszerének bemutatása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Godó, Zsófia (2017) Mérnök apák munka-család egyensúlya. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Ladányi, Gábor (2013) Mérnöki tudásmenedzsment rendszer : Megvalósíthatósági tanulmány és javaslat. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Pap, Zoltán (2002) Módszerek a szellemi tőke mérésére és menedzselésére. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Komáromi, Judit (2007) Mókuskerék - Avagy hogyan látják alacsony beosztású dolgozók a munkahelyi fegyelmezést? Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti magatartás Tanszék.

Benya, Éva (2010) Nem elég jónak lenni, annak is kell látszani? : Avagy a személyes márkaépítés lehetőségei és veszélyei a szervezetben és azon túl. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Reindl, Ákos (2015) Női vezetők a férfiak világában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Veszely, Zsófia Anna (2016) Nők a munkapiacon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Hardi, Zsuzsanna (2016) Oktatás és kirekesztés: faji és nemi bérdiszkrimináció nagyságának vizsgálata az Egyesült Államokban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Torner, István (2012) Projektmenedzsment szakértő a magyar munkaerőpiacon. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Séra, Balázs (2009) Regionális politika az Európai Uniótól a Gödöllői Kistérségig. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Kiss, Noémi (2017) Rezidens mágnes: milyen eszközökkel vonzhatják és tarthatják meg a kórházak a rezidenseket? MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Terbócs, Krisztina (2007) Shared Service Center - Humán Erőforrás Szolgáltató Központ a Magyar Posta Zrt.-nél. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Szakács, Veronika (2014) Stressz a munkahelyen – stressz a tanári pályán. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Kálmán, Kitti (2017) Szakmafüggetlen értékválasztások: A Camp Leaders program részvételi motivációi és a táborban betöltött szerep hatásai a kiutazókra. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing-, Média- és Designkommunikáció Tanszék.

Dúll, Erzsébet (2012) Szenior ügyintézői fejlesztés problematikája a Call Centerben : Avagy tapasztalt (4+ év) Call Center ügyintézők fejlesztése vagy inkább összpontosítás az újak képzésére. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Koncsár, Eszter (2015) Szervezeti elkötelezettség az egyházi általános iskolákban. Postgraduális szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Kékesi, Gergő Zsolt (2011) Szoftvertesztelők teljesítmény mérése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Nagy, Barnabás (2013) Szolgáltató központok fejlesztési lehetőségei Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Balsai, Bertalanné (2012) Tartós munkanélküliek helyzetének elemzése a Hevesi Kistérség területén. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Tenk, Viktória (2007) Teljesítmény(értékelés) a magyar labdarúgásban. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Dörömbözi, Janka (2007) Teljesítménymotiváció és személyiség: a "bohém" művészember és a homo oeconomicus. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti magatartás Tanszék.

Siska, Fruzsina (2016) Teljesítményértékelés a közigazgatásban – különös tekintettel a kormányhivatalokra, összehasonlítva a versenyszférával. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Tóth, Dorottya (2015) Teljesítményértékelés a vállalatoknál és a közszférában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Szabó, Ilona (2016) Teljesítményértékelés az üzleti és nem üzleti szervezetekben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Gulyás, Gyöngyi (2014) Teljesítményértékelés nemzetközi környezetben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Princz, Orsolya (2016) Terrorszervezetek Toborzási Tevékenysége : Áttekintő elemzés az al-Kaida és az ISIS módszerei alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Hencsey, Rita (2015) Toborzás, kiválasztás : Employer Branding. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Kasza, Melinda (2015) Toborzási módszerek hatékonyságának vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Nógrády, Norbert Ottó (2012) Tudásmenedzsment a call centerben. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Várbíró, Péter (2003) Tudásmenedzsment gyakorlati alkalmazása a Matáv Rt.-nél. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Reiter, Ágnes (2012) Utópia vagy reális alternatíva az ügyfélszolgálatosok foglalkoztatása távmunkában? Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Börcsök, Márk (2017) Vezetői kompetenciafejlesztés és a szakkollégiumi vezetői munka kapcsolata : Az EVK Szakkollégium vezetői teljesítménymérési- és értékelési rendszerének elemzése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Kaltenecker, Renáta (2017) Vállalati elköteleződés kialakítása az Y generációsok körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Király, Annamária (2012) Vállalkozni szeretnék! : Képzési elvárások és kínálat összevetése a hazai vállalkozói képzések elemzésén keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Fekete, Rita (2014) Változás a szervezetben: hogyan kezeljük és küzdjük le az ellenállást. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Detrik, Szimonetta (2015) Y generáció - avagy miért kényszerül az emberi erőforrás menedzsment perspektívaváltásra? BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Magyarkuti, Eszter (2017) Y kanyar a munkaerőpiacon: az y generáció karrier elképzelései, motivációi és munkaerőpiaci viselkedése a munkáltatói márkával párhuzamban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Orosz, Emese (2011) Z-Stratégia, avagy miként reagálhat a vállalat a Z-generáció munkaerőpiaci megjelenésére? BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Koncz, Fanni Tamara (2014) Értékek szerepe a teljesítményértékelésben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Sztupár, Noémi (2017) Értékpreferenciák és karrierhorgonyok vizsgálata informatikusok körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Bauer, Eszter and Lajtai, István (2008) Úton egy komplexebb emberkép felé. TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Nagy, Judit (2011) „Emberekkel szeretnék foglalkozni!” avagy HR specializáción végzettek szakmai identitásának vizsgálata. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Orosz, Emese (2011) „Z- stratégia” : Vállalati válasz a munkába álló Z- generációra. TDK dolgozat, BCE, Stratégiai menedzsment szekció.

Tanislav, Viktória (2011) „Üvegplafon vagy ragadós padló?” : Nők és férfiak munkavállalási és vezetővé válási esélyei egy magyarországi szervezetnél. TDK dolgozat, BCE, Szociológia szekció.

A lista elkészültének dátuma: Sat Dec 16 10:18:57 2017 CET.