Items where Subject is "Knowledge economy, innovation"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items at this level: 404.

László, Krisztina (2009) "Greennováció" - avagy gazdasági és társadalmi rendszert átfogó zöld innováció. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológiai Tanszék.

Faragó, Teodóra Áldáska and Fekete, Anett (2020) "Nálunk egyetlen egy dolog állandó, a változás" - A digitalizáció okozta változás megélésének vizsgálata egy munkaerő-közvetítő szervezetnél. Outstanding Student Paper, BCE, Stratégiai és nemzetközi menedzsment szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/farago_t_fekete_a_2020.pdf

Somosi, Dávid Áron (2011) A 21. század kreatív iparága : A web 2.0 piac és a Google üzleti logikája. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Kövesdy, Márton (2013) A 3D nyomtatás, mint megszakító innováció. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Kovalik-Deák, Máté (2018) A Blockchain technológia és az ICO közösségi vállalatfinanszírozás „buborék” vagy a kockázati tőkebefektetés innovációja? BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék.

Paulovics, Bettina (2019) A Design Thinking kihívásai és elterjedési lehetőségei a nagyvállalatok életében. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Bálint, Anett (2009) A Design ára : A szórakoztató elektronikai termékdesign fejlődésének, vásárlásra gyakorolt hatásának, és fogyasztói megítélésének vizsgálata egy választott termékcsoporton keresztül. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Jávor, Zsófia (2012) A Desktop Grid rendszerek elfogadási folyamata a felsőoktatási szférában és az ehhez kapcsolódó marketingtámogatás lehetőségei. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Gyöngyösi, Ádám (2016) A Dolgok Internete: az otthoni automatizálásban rejlő üzleti lehetőségek. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Steixner, Balázs (2011) A Facebook-alkalmazások szerepe a Social Media Marketingben. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Steixner_Balazs.pdf

Zékány, Gábor (2021) A FinTech cégek diszruptív hatása a pénzügyi szektorra. BA/BSc thesis, BCE, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Enyedi, Péter (2013) A GPS készülékek repozícionálása az okostelefonok piacra lépésének hatására. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Enyedi_Peter.pdf

Kövesdy, Mihály (2017) A JEREMIE program hatása a magyar startup ökoszisztémára. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Kovesdy_Mihaly.pdf

Németh, Tamás Gábor (2011) A Joomla! és a Közgáz Gólyatáborok : A webes tartalomkezelő rendszerek szervezeti hatásai. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Varga, Frantisek (2007) A Komáromban és környékén működő sportszervezetek kommunikációs tevékenységének javítása. Thesis, BCE-Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Tóth, Szabolcs István (2008) A Lisszaboni Stratégia kihívásai a kutatás-fejlesztés és a gyakorlati megvalósítás területén. Outstanding Student Paper, BCE, Európai integráció gazdasága szekció.

Szilágyi, Réka (2020) A Microsoft Dynamics ERP rendszerének és fejlesztési felületének megújulása a digitalizáció függvényében. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Berkes, Krisztina (2019) A PSD2 kihívásai és lehetőségei. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Berkes_Krisztina.pdf

Agócs, István (2018) A PSD2 szabályozás lehetőségei. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Kiss, Eszter (2020) A Power-to-Gas technológia üzleti szempontú vizsgálata és szerepe a dekarbonizációs célok elérésében. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Antal, Nikolett (2012) A Sample Central tesztáruház üzleti modelljének vizsgálata. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Antal_Nikoletta.pdf

Berényi, Péter (2013) A Stühmer Kft. fejlődése az innováció tükrében : Korfutól a Szilvás Betyárig – 50 milliótól az 1 milliárdig. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Berenyi_Peter.pdf

Éder, Boldizsár (2014) A Tesla Motors, mint az autóipar potenciális átformálója : A vállalat innovációs tevékenységének, és annak az iparágra gyakorolt hatásainak elemzése vállalatelméleti szempontból. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Eder_Boldizsar.pdf

Angeli, Dorottya and Szövényi, Gábor (2011) A Tudásmenedzsment szerepe a Szoftver Folyamat Fejlesztés során. Outstanding Student Paper, BCE, Információmenedzsment szekció.

Aszalós, Norbert (2019) A blockchain lehetséges társadalmi hatásai. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék.

Nagy, Ádám (2019) A blockchain technológia üzleti értékteremtése: Iparági elemzés a blockchain felhasználási területeiről. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Számítástudományi Tanszék.

Penczer, Eszter Rita (2018) A blockhain technológia hatása a társadalomra. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Penczer_Eszter_Rita.pdf

Csatlós, Barbara (2018) A blokklánc technológia felhasználási lehetőségei a kriptovaluták alkalmazásának tükrében. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Csatlos_Barbara.pdf

Resch, Liliána (2020) A blokklánc és biztonságossága. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Informatikai Intézet.

Rajna, Renáta (2014) A corporate venturing, mint innováció-finanszírozási forma : Alkalmazási lehetőségek a gyógyszeripari innováció hatékonyságának növelésében. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

Dombi, Kristóf (2017) A csevegő robotok bevezetésének és alkalmazásának feltételei. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Tóth, Tibor (2019) A digitalizáció hatása a magyar bankszektorra, és banki stratégiák a digitális transzformáció tükrében. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Stratégia és Projektvezetés Tanszék.

Józsa, Judit and Király, István Márk (2020) A digitális technológiák fogyasztói megítélése és elfogadottságuk vizsgálata a pénzügyi szektorban. Case study, BCE Gazdálkodástudományi Kar.

Kiss, Eszter (2008) A digitális televíziózás interaktív szolgáltatásai. Thesis, BCE-Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Joó, Dávid (2020) A digitális transzformáció szervezeti és működési dimenziói: Az SAP S/4 HANA bevezetések hatása az üzleti folyamatokra, a szervezeti struktúrára, a munkakörökre és a szervezeti kultúrára. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Hanning, Erik (2020) A folyamatbányászat szolgáltatásportfólióba helyezésének vizsgálata a Vialto Consulting Kft.-nél. MA/MSc thesis, BCE Nemzetközi, Politikai és Regionális Tanulmányok Intézet, Vállalkozásfejlesztési Intézet.

Finszter, Richárd (2019) A freemium modell elemzése a mobiljátékok piacán. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Finszter_Richard2019.pdf

Skola, Benedek József (2018) A fényképezés átalakulása az okostelefonok elterjedésének hatására. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék.

Szél, Bálint (2019) A gamification alkalmazása a nyelvoktató alkalmazásokban. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Számítástudományi Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Szel_Balint.pdf

György, Sarolta (2015) A génkutatás és az innováció szerepe a baromfiágazatban. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Szabó, Krisztina (2006) A hazai BTL ügynökségi piac vizsgálata. Thesis, BCE-Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Petrezselyem, Nóra (2020) A hazai befektetési szolgáltatást nyújtó hagyományos szereplők helyzete a digitalizálódó világban: Milyen változásokat eredményezett a koronavírus-járvány? MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Petrezselyem_Nora.pdf

Porcher, Áron Somerville (2015) A hordamagatartás jelenléte a tőzsdepiacokon, és mértékének változása az információs technológiai fejlődés következtében. BA/BSc thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Összehasonlító Gazdaságtan Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Porcher_Aron_Somerville.pdf

Dén, Zoltán József (2020) A horizontális koopetíció és az innovációs képesség kapcsolata. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Mérő, Bence (2010) A humanoid robotok alkalmazásának makrogazdasági hatásai. Thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Mérő, Bence (2010) A humanoid robotok alkalmazásának makrogazdasági hatásai. Outstanding Student Paper, BCE, Makrogazdasági és politikai elemzések szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/MB_20100330005842.pdf

Geiszt, Róbert (2017) A kereskedelmi drónok okozta teremtő rombolás megjelenése Magyarországon. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Geiszt_Robert.pdf

Varga, Zsombor (2016) A kisvállalkozások innovációs tevékenysége és teljesítménye közötti kapcsolat az elektronikai ipar példáján keresztül. BA/BSc thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Varga_Zsombor.pdf

Pozsgai, Tamás (2011) A klaszterek kínálta előnyök és informatikai támogatásuk bemutatása a Kincses Bácska Élelmiszeripari és Gazdaságfejlesztési Klaszteren keresztül. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Pozsgai_Tamas.pdf

Kovács, Máté (2006) A klaszterfejlesztés nemzetközi gyakorlata. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Molnár, Inez (2020) A koronavírus-világjárvány hatása magyarországi vállalatok innovációs tevékenységére: Termelőipar, állami szektor és üzleti szolgáltatások vonatkozásában vizsgálva. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Molnar_Inez.pdf

Pászti, Ruben András (2018) A kriptovaluták és a blokklánc technológia hatásai a mindennapi életre. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék.

Birkás, Anita (2009) A kutatás és fejlesztés a számvitel és az adózás tükrében. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Tóth, Levente (2012) A kutatás és fejlesztés mint immateriális jószág a hazai, illetve nemzetközi számvitelben. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Bargel, Beatrix (2016) A kutatás-fejlesztés számviteli kérdései. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Zovát, Csilla (2010) A kutatás-fejlesztés számviteli és adózási kérdései. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Vuleta, Patrícia (2018) A kutatási teljesítmény mérése: A Research ScoreCard adatainak vizsgálata. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Fehér, Roxána (2020) A kékgalléros munkavállalók toborzás folyamatai és lehetséges innovatív megoldások: Egy magyar munkakölcsönző szervezet példája. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Fülöp, Krisztina Irma (2009) A kétarcú ország : Kolumbia országimázsa napjainkban. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi kar, Marketing és Média Intézet.

Cserepka, Angéla (2012) A közhasznú jogállású nonprofit gazdasági társaságok működési, számviteli és adózási sajátosságainak bemutatása. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Mult, Ákos (2017) A közösségi finanszírozás empirikus vizsgálata: milyen tényezők határozzák meg egy kampány sikerességét? MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Mult_Akos_Attila.pdf

Posztos, Viktor István (2017) A közösségi finanszírozás helyzete és lehetőségei Magyarországon. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Posztos_Viktor_Istvan.pdf

Szij, Dániel (2017) A közösségi finanszírozás múltja, jelene és jövője Magyarországon: az adományjellegű crowdfunding sikertelenségének okai és tanulságai. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Szij_Daniel.pdf

Kovács, Enikő (2011) A leányvállalatok lehetőségei a multinacionális vállalati hálóban : A pozíció megerősítése az innováció által. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Mészáros, Réka (2016) A magyar Szilícium-völgy : Álom vagy valóság? MA/MSc thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Beros, Loretta Éva (2020) A magyar belföldi áruszállítmányozó KKV-k üzleti modell innovációs lehetőségei. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalkozásfejlesztési Intézet.

Dede, György (2017) A magyar kezdeményezésű közösségi finanszírozási kampányok sikerkritériumai és projektvezetési aspektusai. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Hartai, Anita (2013) A magyar kuponos oldalak üzleti modelljének előnyei és hátrányai : Interjú elemzés. Outstanding Student Paper, BCE, E-business szekció.

Somody, Róbert (2017) A magyar tudománypolitika teljesítménye az alapkutatások terén. MA/MSc thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Szabó, Erik (2020) A magyar vállalatok innovációs tevékenységének vizsgálata a Tripla Hélix modell tükrében. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Szabo_Erik.pdf

Kulcsár, Andrea (2012) A magyar és a szlovén kis- és középvállalkozások innovációs tevékenységének összehasonlító elemzése. BA/BSc thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Matematikai Közgazdaságtan és Gazdaságelemzés Tanszék.

Rózsavölgyi, Márton Attila (2010) A magyar űrtevékenység jelene és jövője. Thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia tanszék.

Nagy, Tímea (2020) A marketing innováció jelentősége a digitális világban: Marketing automatizálás, mint innováció. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Somogyi, Dániel (2016) A marketing szerepének termékfejlesztés sikerére gyakorolt hatása. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Antal, Szilvia (2008) A marketingkommunikáció és a reklám (hordozók és -eszközök) jelene és jövője. Thesis, BCE-Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Bányai, Zsolt (2017) A megosztás alapú gazdaság a XXI. században: valamint helyzete Európában. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Pellet, Kristóf Ádám (2020) A mesterséges intelligencia forradalma: lehetőségek és veszélyek különböző gazdasági szektorokban. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Számítástudományi Tanszék.

Gerendás, Csaba (2020) A mesterséges intelligencia – gépi tanulás felhasználása a marketing területén Egy szolgáltató vállalat példáján keresztül. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalkozásfejlesztési Intézet.

Bácsi, Zoltán (2007) A minőség mérlegén: hatékonyság vagy legitimáció. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti magatartás Tanszék.

Fábián, Sándor Péter (2008) A minőségi napilapok jövője az internet korában : Üzleti modellek és lehetőségek nemzetközi téren és Magyarországon. Thesis, BCE-Gazdálkodástudományi Kar, Média, Marketingkommunikáció és Telekommunikáció Tanszék.

Géringerné Ángyán, Margit (2006) A minőségirányítási rendszer működése a szolgáltatásban a Lunár Kft. gyakorlatán keresztül. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológiai Tanszék.

Ács, Balázs (2020) A mobilfizetés, mint alternatív fizetési megoldás ösztönzése az idősödő korosztály, az X generáció számára. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Számítástudományi Tanszék.

Ónodi, Csaba (2014) A mobilfizetési megoldások elfogadásának empirikus vizsgálata a magyar fogyasztók körében, különös tekintettel az érintésnélküli (NFC) technológián alapuló mobiltárcára. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Hallgató, Csaba (2006) A motiváció, mint a tudásmenedzsment egyik kulcstényezője. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Szabó, Balázs (2016) A nagy gyógyszergyártók felvásárlásainak értékelése az innováció fenntartásának szemszögéből. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Szabo_Balazs2016.pdf

Berkes, Boglárka (2020) A napelem és az okos otthon környezetkímélő hatékonysága. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Berkes_Boglarka.pdf

Brezovszky, Dorottya (2020) A negyedik ipari forradalom hatása a magyar szakoktatásra. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Brezovszky, Dorottya (2021) A negyedik ipari forradalom hatása a magyar szakoktatásra. BA/BSc thesis, BCE, Vezetéstudományi Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Brezovszky_Dorottya.pdf

Csontos, Tamás Tibor (2019) A negyedik ipari forradalom munkaerőpiaci hatásai az európai kapitalizmus válfajokban: Tanulságok Magyarországnak. Outstanding Student Paper, BCE, Döntések, negyedik ipari forradalom, ellátási láncok szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/csontos_t_t_2019.pdf

Tóth, Gergő (2014) A notebook piac válasza a táblagépek megjelenésére. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Varga, Anna (2014) A nyitott innováció : Külföldi és magyarországi gyakorlatok összehasonlítás. Outstanding Student Paper, BCE, Vállalkozásfejlesztés szekció.

Kocsonya, Fanni (2017) A nyitott innováció megjelenési formái és menedzsmentproblémái a magyar vállalatoknál. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Kocsonya_Fanni.pdf

Madár, Emese Lilla (2013) A nyugat-dunántúli régió versenyképessége és innovációs potenciálja. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Gazdaságföldrajz Tanszék.

Tarnóczi, Nóra Anna (2019) A robotizált folyamatautomatizálás banki alkalmazása. BA/BSc thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Statisztika Tanszék.

Bayer, Iván (2007) A sajtópiac jellemzése Magyarországon 2000-2006 között : Különös tekintettel a magazinpiac változásaira. Thesis, BCE-Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Várkonyi, László Péter (2018) A startupnemzetté válás művészete. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Füssi, Zoltán (2012) A szellemi tőke számbavétele és menedzselése egy számviteli szolgáltató cég életében. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi és Számviteli Intézet.

Győri, Annamária (2011) A tanácsadási szakma hozzájárulása az értékteremtés : Tudás, jelentőség és megítélés az európai fiatalok körében. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Nemes, Anna (2009) A technológiai fejlődés szerepe Japán gazdasági növekedésében. BA/BSc thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Horváth, András (2019) A technológiai fejlődés és a negyedik ipari forradalom munkaerőpiaci hatásai. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Stratégia és Projektvezetés Tanszék.

Kis, Dániel (2012) A termékfelelősségi rendszer hatása a gyógyszeripari innovációra. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Üzleti Gazdaságtan Tanszék.

Szabóné Marcov, Bernadette Mária (2020) A termékinnováció lehetőségeinek kutatása a hazai fogászati implantátumok területén. MA/MSc thesis, BCE, Vállalkozásfejlesztési Intézet.

Szarvas, Bálint (2014) A termékinnováció sikertényezői az akciókamerák piacán : A GoPro példáján keresztül bemutatva. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Batmyagmar, Nomin (2018) A terrorizmus és a technológiai fejlődés kapcsolata: a terrorizmus és a kibertér alternatív használata. BA/BSc thesis, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Mihály, Tamás (2009) A tudás alapú vállalatok nemzetközivé válása az Organica Zrt. példáján. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Turáni, Andrea (2002) A tudás szerepe a döntéshozatalban. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Brunner, Tamás (2003) A tudás: érték. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Vereckei, András (2009) A tudásintenzív üzleti szolgáltatások lehetőségei Magyarországon. Thesis, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia Tanszék.

Tari, Tamás (2012) A tudásmegosztás ösztönzői és az ezt támogató informatikai rendszerek. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Tóth, Balázs (2008) A tudásmenedzsment projektek értékelése. Outstanding Student Paper, BCE, Információmenedzsment szekció.

Tóth, Balázs (2008) A tudásmenedzsment projektek értékelése. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Kelemen, Gréta (2021) A tudásmenedzsment rendszer vizsgálata egy magyar energetikai vállalatnál. MA/MSc thesis, BCE, Vállalkozásfejlesztési Intézet.

Salameh, Ziad (2013) A tudásmenedzsment szerepe a kiválasztási és továbbképzési folyamatokban hét magyarországi nagyvállalatnál. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Angeli, Dorottya and Szövényi, Gábor (2011) A tudásmenedzsment tényezők szerepe a szoftver folyamat fejlesztés során. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Kosztra, Balázs (2002) A tudásmenedzsment és az IT kapcsolata, különös tekintettel a portálokra. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Andresin, Zsanett (2012) A táblagép mint innováció elfogadásának vizsgálata a magyar és olasz fogyasztók körében. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Andresin_Zsanett.pdf

Blázsik, Bruno (2019) A virtuális valóság hatása a játékfejlesztésre. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Számítástudományi Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Balazsik_Bruno.pdf

Pázmándi, Eszter (2015) A vállalati innovációs és K+F tevékenységek ösztönzési lehetőségei Magyarországon : Mit tehet az állam a kis-és középvállalkozások innovációs aktivitásának fejlesztése érdekében? BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Őri, Dóra (2012) A válság hatására kimutatható változások a sourcing modellekben. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Mester, Dániel (2012) A vásárlást támogató mobilalkalmazások terjedése és alkalmazása. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Média, Marketingkommunikáció és Telekommunikáció Tanszék.

László, Anita (2009) A védjegyek számvitele. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Lóránt, Balázs (2020) A zöld pénzügyek elterjedésének vizsgálata 2011 és 2018 között, a globálisan legfontosabb pénzügyi piaci szereplőkön keresztül. Case study, BCE Közgazdaságtudományi Kar.

Zsenyei, Gábor (2014) ATM innováció alakulása Magyarországon és külföldön. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Varga, Tamás (2010) AZ ÉPÍTŐIPAR INNOVATÍV MEGOLDÁSAI ÉS TERMÉK ÉLETCIKLUS MENEDZSMENT. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Molnár, Balázs (2013) Adatgyűjtés az okostelefonok világában. Outstanding Student Paper, BCE, E-business szekció.

Molnár, Balázs (2014) Adatgyűjtés az okostelefonok világában. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék.

Farkas, Gábor and Grünstein, István and Németh, Tamás Gábor (2013) Adattárház fejlesztési kihívások és tapasztalatok a gyakorlatban. Outstanding Student Paper, BCE, Információmenedzsment szekció.

Lajos, Norbert (2011) Agilis projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben. Outstanding Student Paper, BCE, Információmenedzsment szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/LN_20110328135624.pdf

Lajos, Norbert (2012) Agilis projektmenedzsment az üzleti intelligencia területén : Adattárház építés agilis módszertannal. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Lajos_Norbert.pdf

Péter, Zsuzsa (2013) Agrárinnovációs folyamatok, agrárképzés, mint innovációs lehetőség. MA/MSc thesis, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szederkényi, Márton Bendegúz (2020) Az 5. generációs mobilhálózat és a benne rejlő lehetőségek. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Balogh, László (2020) Az AMR egységek hatása a Tyco Electronics Hungary Kft. anyagáramlására. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Baksa, Máté (2017) Az Enterprise Social Networking szervezeti hatásai. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Kiss-Király, Dániel Márk (2019) Az Európai Innovációs Eredménytábla földrajzi elemzése: A hely kötelez? Outstanding Student Paper, BCE, Földrajz - Helyi innovációk gazdaságföldrajza szekció.

Gizella, Péter (2020) Az IPAR 4.0 eszközeinek hatásvizsgálata, egy hazai termelő KKV modernizációs törekvésein keresztül. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Informatikai Intézet.

Gerstenmayer, Kinga (2020) Az IPAR 4.0 mentén átalakuló szervezeti oktatások. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Torma, Réka (2009) Az Innovációs Alap 5 éves működésének tapasztalatai. Outstanding Student Paper, BCE, Vállalkozásfejlesztés szekció.

Fodor, Zsófia (2020) Az Ipar 4.0 alkalmazásának és elterjedésének feltételei: Magyarország és Ausztria többszempontú összehasonlítása a Network Readiness Index segítségével. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Csűrös-Feil, Zita (2018) Az MVMI Zrt. tudásmenedzsment érettségi szintjének meghatározása valamint fejlődését előirányzó javaslatok kidolgozása az eredmények tükrében. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Teszárik, Eszter (2017) Az adatvezérelt döntéshozatal, mint a versenyelőny potenciális forrása a XXI. században. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Teszarik_Eszter.pdf

Németh, Richárd Mihály (2018) Az agilis szoftverfejlesztés kihívásai földrajzilag tagolt csapatok esetén. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Hantos, Zoltán Antal (2011) Az amatőr zenekarok innovatív marketingmenedzsmentje. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Hantos_Zoltan_Antal1.pdf

Mészáros, Előd (2019) Az automatizáció és hatása a gazdaságra. BA/BSc thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Mikroökonómia Tanszék.

Pogonyi, Bernadett (2020) Az elektromos autók térhódítása Budapesten. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék.

Szabo, Renáta (2020) Az elektromos autók térnyerésének kihívásai. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Szabo_Renata.pdf

Ruzsa, Beatrix (2020) Az elektromos autók értékelése a game changer és diszruptív innovációk mentén. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Király, András (2014) Az elektronikus közigazgatás kialakulása és fejlesztési motívumai. MA/MSc thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Mézes, Angéla (2020) Az ember-chatbot interakció hatása az egyének HR chatbotokhoz való viszonyulására. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Jarmaczki, Enikő (2015) Az európai uniós projekt támogatási forma vizsgálata egy felsőoktatási fejlesztés példáján. MA/MSc thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Gogolák, Miklós Bálint (2017) Az európai uniós támogatások összehasonlítása Csehország és Magyarország esetében: különös tekintettel a kis- és középvállalkozások, valamint a kutatás, fejlesztés és innováció területére. MA/MSc thesis, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Világgazdasági Intézet.

Vörös, Miklós (2008) Az iPod. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Sárási, Kata (2013) Az informatika szerepe és jelentősége a Magyar Posta piacnyitásra való felkészülésében : A Posta története egy gazdaságinformatikus hallgató szemével. Outstanding Student Paper, BCE, Gazdaságfejlesztés és vállalkozástörténet szekció.

Nagy, Márton (2019) Az inkubátorházak szerepe az induló vállalkozások életében. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék.

Miklós, Judit (2011) Az innovatív gyógyszeripar átalakulása. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Povázson, Gergely (2021) Az innovatív technológiák térnyerése a pénzügyi szektorban : A digitális fizetési rendszerek előnyei, valamint hátrányai és ezek elemzése a Revolut, mint FinTech vállalat példáján keresztül. BA/BSc thesis, BCE, Vezetéstudományi Intézet.

Béresi, Csaba (2016) Az innováció a sí, mint szabadidősport területén. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Beresi_Csaba.pdf

Ulrich, Anna (2015) Az innováció elutasítás elmélete és empirikus vizsgálata : A funkcionális és pszichológiai korlátok szerepe. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Kővári, Gábor (2011) Az innováció finanszírozásának lehetőségei Magyarországon, különös tekintettel az állami szerepvállalás formáira. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Mülhauser, Attila (2019) Az innováció hatása a startupok életére, a startup kultúrára. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék.

Lajkó, Erika (2009) Az innováció jelensége vállalatgazdaságtani : és vállalatelméleti dimenziókban. Outstanding Student Paper, BCE, Vállalatgazdaságtan I. szekció.

Juhász, Ádám (2013) Az innováció lehetőségeinek és korlátainak vizsgálata egy sütőipari vállalkozás tevékenységében. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Áncsán, Dóra (2017) Az innováció pénzügyi ösztönzési kérdései nyilvános vállalatoknál. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Ancsan_Dora.pdf

Bözöri, Dániel (2012) Az innováció szerepe a web 2-es cégek sikerében : Mire elég egy jó ötlet? BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Práger, Katalin (2021) Az innováció vizsgálata a magyar családi vállalkozások körében - Három vállalkozás esete -. BA/BSc thesis, BCE, Vezetéstudományi Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Prager_Katalin.pdf

Kovács, Zsolt (2010) Az innováció és a fogyasztói magatartás kapcsolata. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Tanszék.

Kinczli, Gergő (2020) Az innováció és társadalmi felelősségvállalás kapcsolata a magyar élelmiszeriparban. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Csiffáry, Emília (2010) Az innováció és verseny kapcsolata Magyarországon. Outstanding Student Paper, BCE, Gazdaságpolitika szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/CSE_20100330150102.pdf

Victor, Tamás Máté (2009) Az innováció ösztönzése adó eszközökkel. Thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Pénzügy Tanszék.

de la Paz, Alliende María (2017) Az intellektuális tőkére összpontosító teljesítménymérés a vendéglátás területén. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Szakács, Eszter (2017) Az intelligens otthon rendszerek elterjedése és fejlesztési lehetőségei. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Szakacs_Eszter.pdf

Gyurcsovics, Árpád Péter (2021) Az ipar 4.0 vívmányainak megjelenése és hatása a mezőgazdaságban és a logisztikában. MA/MSc thesis, BCE, Vállalkozásfejlesztési Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Gyurcsovics_Arpad_Peter.pdf

Szőllősi, Balázs Gergő (2012) Az ipari irányítástechnika jelene és jövője. Postgraduate thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Üzleti Gazdaságtan Tanszék.

Farkas, Péter István (2019) Az okos otthonok jelenlegi, és jövőbeli lehetőségei az életünk megkönnyítésére. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Farkas_Peter_Istvan.pdf

Rőczey, Noémi (2017) Az okos város koncepció: Amszterdam, Bilbao, Győr, Miskolc városának fejlettségének összehasonlítása az Európai Unió Smart City projektjében megtalálható karakterisztikai mutatók alapján. MA/MSc thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Cséky-Füzesi, Soma (2013) Az okostelefonok hatása az emelt díjas szolgáltatások piacára. MA/MSc thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Világgazdasági Tanszék.

Gérecz, Máté (2014) Az okostelefonok és táblagépek hatásai mindennapjainkra. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék.

Teberle, Szimonetta Döniz (2020) Az okosórák értesítési funkciója: egy új függőség? BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Teberle_Szimonetta_Doniz.pdf

Tyukodi, Gergely (2003) Az ontológia az Európai Unió támogatási rendszerében. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Reményfy, Dániel (2017) Az open source fejlesztések stratégiai jelentősége: hogyan teremtenek értéket az open source fejlesztések a fogyasztók számára? BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Informatikai Intézet.

Csepregi, Dániel (2016) Az vagy, amihez hozzáférsz: a közösségi kölcsönzés magyar vállalati kézikönyve. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék.

Kardos, Gergely (2016) Az állami támogatások kis- és középvállalkozások K+F+I teljesítményére gyakorolt hatása és értékelése. MA/MSc thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Hoffmann, Kornél (2020) Az éttermi digitalizáció és az ételkiszállítás gyakorlatának vizsgálata Budapesten, a Covid19 járvány tükrében. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Prjevara, Szabolcs Attila (2018) Az önvezetés és az alternatív hajtásláncok hatása az autóipari ellátási láncra. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék.

Purman, Tamás (2019) Az önvezető autók társadalomra gyakorolt jelenlegi és egyes várható jövőbeli hatásai. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék.

Havasi, Boglárka (2018) Az új technológiai eszközök használata az oktatásban. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék.

Patócs, Dániel (2020) Az űrszektorban megjelenő új üzleti modellek és azok hatása a magyar űrszektorra. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Patocs_Daniel_2020.pdf

Gyimesi, Imre Viktor (2011) Azinnováció szerepe a magyar vállalkozások versenyképességében : Az innováció hatása és befolyásoló tényezői. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Hankó, Christine (2009) Azonosítás és nyomon követés az egészségügyi intézményekben. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Ács, Benedek (2013) Azúr felhők : DR site a számítási felhőben. Outstanding Student Paper, BCE, Információmenedzsment szekció.

Barkó, Katalin (2008) Bankfúzió bemutatása Magyarországon - A CIB és az Inter-Európa Bank fúziójának tükrében. Thesis, BCE-Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

Gansperger, Mátyás (2014) Bankolás másképp: Innovációs trendek a lakossági pénzügyi szolgáltatásokban. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

Tőzsér, Bálint (2017) Big data alapú online hitelezés Magyarországon. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Tozser_Balint_2017.pdf

Debre, Zoltán (2017) Big data és az adat hálózati hatás piactorzító tényezői és annak szabályozása. MA/MSc thesis, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Világgazdasági Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Debre_Zoltan.pdf

Badinszky, Bence (2018) Blockchain megoldások összehasonlítása A Bitcoin, az Ethereum és a Hyperledger vizsgálatán keresztül. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Badinszky_Bence.pdf

Portik-Szabó, Zsolt (2016) Blockchain technológia túl a Bitcoinon: a peer-to-peer tranzakciók jövője. Outstanding Student Paper, BCE, Informatika szekció.

Gyulai, Dániel (2018) Blokklánc Platformok. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Számítástudományi Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Gyulai_Daniel.pdf

Molnár, Tamás (2018) Blokklánc alapú rendszerek bemutatása konszenzus mechanizmusaik tükrében. BA/BSc thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Molnar_Tamas.pdf

Berndt, Mihály (2019) Blokklánc technológia a zeneiparban. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Számítástudományi Tanszék.

Fodor-Papp, Gábor (2017) Budapest és London fintech ökoszisztémájának összehasonlítása. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Álovits, Márton (2016) Budapest, a startupfőváros? : A hazai ökoszisztéma elemzése és értékelése. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Ser, Bence (2018) Business Models of Digital Microsavings and Micro-investment Solutions: Redefinition of the Personal Investment Services Ecosystem. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Ser_Bence.pdf

Gyenes, Balázs István (2018) CI/CD és agilis módszertan banki környezetben. Postgraduate thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Papp, Marcell (2014) Csodaszer-e az e-aukció? : Elektronikus aukciók hatása a beszerzésre. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Kápli, Dorottya (2020) Design Thinking módszertan megoldásai a digitális átalakulásban. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Korbuly, Kamilla (2020) Determinants of the adoption of 5G technology: Understanding the attitude of 5G pessimists. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Heiter, Lili Laura (2017) Digitalizációs lehetőségek értékelése a Hotel Rum esetében. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Szabó, Csaba (2020) Digitalizációs stratégia : Egy új üzletág piacra lépési lehetőségei az AAM Zrt.-nél. MA/MSc thesis, BCE, Vállalkozásfejlesztési Intézet.

Hoffmann, Kamilla (2020) Digitális megoldások a shop floor szintű kiszolgálás fejlesztésére a magyar vendéglátásban. Outstanding Student Paper, BCE, Folyamatmenedzsment, controlling és teljesítménymenedzsment szekció.

Pőcze, Fanni Anna (2020) Digitális oktatás, avagy változáskezelés a közoktatásban. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Erdélyi, Dániel Viktor (2018) Digitális átalakulás a banki hitelezésben. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Számítástudományi Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Erdelyi_Daniel_Viktor.pdf

Godzsák, Ágnes (2020) Digitális ökoszisztéma-rendszerek kiépítési lehetőségeinek vizsgálata banki környezetben. MA/MSc thesis, BCE, Vállalkozásfejlesztési Intézet.

Morva, Attila (2019) Där idéer blir verklighet - KPI alapú smart city vizsgálati modell. Outstanding Student Paper, BCE, Földrajz - Okos és fenntartható fejlődési stratégiák szekció.

Kovács, Barna (2003) Ecrime - egy szakértő rendszer az igazságszolgáltatásban. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Chimedbalidir, Tserentogtokh (2017) Education and economic growth: across regions and Over time. MA/MSc thesis, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Világgazdasági Intézet.

Kadocsa, Ferenc (2017) Egy crowdfunding kampány sikertényezői: a jutalom alapú közösségi finanszírozás kampányainak kritikus sikertényezői két magyar startup projektjén keresztül. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Dócs, András (2008) Egy informatikai beruházás buktatói és tanulságai. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Nagy, Ágnes (2010) Egy informatikai vállalat tudásmenedzsment gyakorlatának értékelése és továbbfejlesztési lehetıségei. Thesis, BCE, Vezetéstudományi Intézet.

Nemecz, Krisztián (2011) Egy innovatív tartálytisztítási berendezés üzleti tervének megvalósítása. Postgraduate thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Üzleti Gazdaságtan Tanszék.

Mester, Zoltán (2021) Egy kürtőskalács készítő családi vállalkozás „mezítlábas” innovációi. BA/BSc thesis, BCE, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Tóth, Anna (2012) Egy sikeres e-business vállalkozás a csokoládé iparban- a chocoMe példáján keresztül. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Nagy, András Dániel (2020) Egy startup piacra lépése az áruautomata iparágban. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalkozásfejlesztési Intézet.

Kovács, Dávid (2008) Egyetemi Tudásmérlegek Ausztriában – Corvinusos szemmel. Outstanding Student Paper, BCE, Vezetés és szervezés, kontrolling szekció.

Virágh, Áron Ágoston (2021) Egyetemi diákból vállalkozó – Egyetemi inkubátorok, akcelerátorok hallgatói vállalkozást segítő tevékenységei : Magyarország és Szlovénia példáján keresztül. MA/MSc thesis, BCE, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Tóth, Lilla Eszter (2020) Elektronikus ügyfélelégedettségi rendszer bevezetése egy magyar banknál. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Számítástudományi Tanszék.

Veres, Szimonetta Zsuzsanna (2017) Felelősségteljes kutatás és innováció (RRI) a gyakorlatban: a wekerlei közösségi gazdaságfejlesztési folyamat értékelése. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Veres_Szimonetta_Zsuzsanna.pdf

Vajda, Richárd (2020) FinTech startupok hozzájárulása a banki innovációhoz. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Informatikai Intézet.

Neusch, Gábor Loránd (2014) Folyamatokban rejlő tudás leképezése szemantikus technológiákkal. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Neusch_Gabor_Lorand.pdf

Spéder, Domokos (2014) Folyamatos fejlesztés és radikális megújulás : Egy globálisan sikeres magyar vállalat innovációs folyamatai növekedése során. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Kiricsi, Zoltán (2012) Fotovoltaikus cellák lehetoségeinek vizsgálata a Stratégiai Niche Menedzsment módszerein keresztül. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Kiricsi_Zoltan.pdf

Udvardi, Zsófi Enikő (2016) FuTurisztika : Eseményhelyszíneken megjelenő élményközpontú technológiai innovációk. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Ilyés, István (2011) Fúziók és innováció a versenypolitika szemszögéből. Outstanding Student Paper, BCE, Versenypolitika (Mikroökonómia) szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/II_20110328141118.pdf

Kónya, Ádám (2019) Grocery Retail : The future of in-store grocery shopping in a technology disrupted world in the USA. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalkozásfejlesztési Intézet.

Deme, Gábor (2017) Gyorsítsanak a startupok?: avagy érdemes-e magyar startupként akcelerátorba menni? BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Kovács, Bence (2012) Gyógyszerkészítmények és hatóanyagok életútmenedzsmentje a magyar gyógyszeriparban. Outstanding Student Paper, BCE, Marketingstratégia szekció.

Bodor, Eszter Zsuzsanna (2016) Hová mész te kisnyulacska?: a sharing economy jelenség modellezése és a munkaerőpiacra gyakorolt hatása: fókuszban a TaskRabbit. Outstanding Student Paper, BCE, HR, szervezetfejlesztés szekció.

Váradi, József (2014) Hová tart a minőségbiztosítás? : Az agilis szoftverfejlesztés és a globalizáció hatásai. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Varadi_Jozsef.pdf

Gratzl, Orsolya (2014) Humán erőforrás stratégiák tudásintenzív vállalatoknál. BA/BSc thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Gratzl_Orsolya.pdf

Kádár, Éva Lenke (2012) Hány lehet az egy meg egy? : A kreatív technikák alkalmazási lehetőségei a Magyar Televízió tudásmenedzsment rendszerében. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Kádár, Éva Lenke (2011) Hány lehet az egy meg egy? : A kreatív technikák alkalmazási lehetőségei a Magyar Televízió tudásmenedzsment rendszerében. Outstanding Student Paper, BCE, Vállalatgazdaságtan szekció.

Kádár, Éva Lenke (2011) Hány lehet az egy meg egy? : A kreatív technikák alkalmazási lehetőségei a Magyar Televízió tudásmenedzsment rendszerében. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Bolla, Sarolta (2016) Háromdimenziós nyomtatás a divatiparban. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Takács, Orsolya (2012) Húskonzervek csomagolásának vizsgálata az értékelemzés módszerével. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszék.

Leiner, Barbara (2012) IT integrációs projektek komplex nagyvállalati környezetben. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Varga, Tamás Zsolt (2014) IT ontológia fejlesztése az informatikai oktatás elősegítésének céljából. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Varga_Tamas_Zsolt.pdf

Szőke, Edina (2011) IT szolgáltatásmenedzsment folyamatok egy közszolgálati szervezetnél. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Heinczinger, Anna (2016) Induló Innovatív, Gyors Növekedési Potenciállal Rendelkező Mikro- és Kisvállalkozások külső tőkejellegű finanszírozási lehetőségei. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Bogdán, Botond (2008) Információtechnológiai rendszer projekt és versenysegítő előnyei, a kezdetektől a működésig. Outstanding Student Paper, BCE, Informatika szekció.

Alizada, Rahib (2019) Innovation Acceptance and Resistance of Smart watches A Qualitative study on Innovators, Early Adopters and Early majorities’ acceptance and resistance of Smart watches. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, International Study Programs.

Horváth, Dorottya (2021) Innovation in healthcare: The effects of 3D printing on the health sector. BA/BSc thesis, BCE, International Study Programs. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Horvath_Dorottya.pdf

Csanaki, Tímea (2012) Innovatív imázsformálási lehetőségek a turizmusban Győr példáján keresztül. Outstanding Student Paper, BCE, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás szekció.

Lenhardt, Lídia (2015) Innovatív technológiák a közigazgatásban : Az e-közigazgatásra ható tényezők vizsgálata összehasonlító elemzés keretében. MA/MSc thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Lenhardt_Lidia.pdf

Pelsőci, Balázs Lajos (2020) Innovatív értékteremtés: Az innováció-elfogadás és az értékteremtés kapcsolatának feltáró elemzése a FinTech innovációk példáján keresztül. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Döntéselmélet Tanszék.

Pelsőci, Balázs Lajos (2020) Innovatív értékteremtés: Az innováció-elfogadás és az értékteremtés kapcsolatának feltáró elemzése a FinTech innovációk példáján keresztül. Outstanding Student Paper, BCE, Marketingstratégia szekció.

Zatik, Dóra (2015) Innovatív önkiszolgáló technológia a szállodaiparban. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Zatik_Dora_2015.pdf

Ferenczi, Huba (2020) Innovatív, építész tervezési folyamat fejlesztés: BIM / Building Information Modeling/, mint épületinformációs modellezés módszertan hatásai a tervezés folyamatára. Postgraduate thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Varga, Bence István (2018) Innováció és technológiai fejlődés hatása az autóiparra: Otto-motortól a villanymotorig. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Varga_Bence_Istvan.pdf

Horváth, Gyöngyi (2014) Innováció a beszerzésben – avagy a hagyományos beszerzésen túl. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Horvath_Gyongyi.pdf

Sass, Botond (2014) Innováció a franchise hálózatok életében : Esettanulmány – McDonald’s. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Üzleti Gazdaságtan Tanszék.

Pájer, Donát (2012) Innováció a könyvpiacon : Az elektronikus könyvek jelene és jövőjének vizsgálata. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Füredi, Zita (2013) Innováció és innovációpolitika a gazdasági növekedésben a globális gazdasági válság után : Az OECD innovációpolitikai stratégiájára. MA/MSc thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Világgazdasági Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Furedi_Zita.pdf

Szalkai, Enikő (2017) Innováció és pénzügyek a kis- és középvállalkozások körében 2017-ben. MA/MSc thesis, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Horváth, Máté (2018) Innováció és stabilitás a magyar bankszektorban. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Számítástudományi Tanszék.

Katona, Tamás (2010) Innováció és vállalat a Kürt Zrt. példájának segítségével. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Bognár, Krisztián (2017) Innováció ösztönzés és tervezhetőség a magyar űriparban. Postgraduate thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Kondor, Attila József (2015) Innováció-bevezetésének körülményeinek hatása a dolgozói elégedettségre. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Döme, Zsolt (2012) Innovációpolitika az Európai Unióban : Kelet-Közép-Európa és a 21. századi fejlesztő állam perspektívája. MA/MSc thesis, BCE Társadalomtudományi Kar, Politikatudományi Intézet.

Béres, Lajos Bálint (2015) Innovációs képesség a magyar agráriumban. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Laczkó, Mária (2014) Innovációt elősegítő technikák : Gyakorlati példa a Minőség háza gyógyszeripari alkalmazására. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Farkas, Zoltán (2017) Intelligens közlekedési- és járműrendszerek. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Informatikai Intézet.

Macher, Gábor (2016) Internal Factors Influencing Innovativeness among Hungarian Small- and Medium-sized Enterprises : An empirical analysis. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalkozásfejlesztési Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Macher_Gabor.pdf

Szellő, Gábor Péter (2017) Internet of Things megoldások mint folyamatkatalizátorok. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Bakucz, Vivien (2020) Ipar 4.0 a gyógyszeriparban. MA/MSc thesis, BCE, Vállalkozásfejlesztési Intézet.

Hangya, Gergely (2019) Irodai biztonság: IT biztonsági megfontolások és védelem kihívásai irodai környezetben. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Nagy, Péter (2020) Irodai folyamatok fejlesztése: Egy létező termék- és szolgáltatáscsomag fejlesztési lehetőségeinek vizsgálata. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Branyiczki, Réka (2012) Kapitalizmus, innováció és versenyképesség. Outstanding Student Paper, BCE, Gazdasági rendszerek, intézmények, szabályozás szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/20120326140844.pdf

Pliskó, József (2009) Kettős képességű szervezet és nyílt innováció. Outstanding Student Paper, BCE, Vezetés és szervezés, kontrolling szekció.

Pliskó, József (2009) Kettős képességű szervezet és nyílt innováció : Szervezeti szintű innovációmenedzsment. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Stancsics, Nóra (2013) Ki vállalja a kockázatot? : Az innovációt ösztönző hatalomdelegálás és a kockázatvállalás közötti alapfeszültség megjelenése és kezelése. Outstanding Student Paper, BCE, Vezetés és szervezés, kontrolling szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/20130325130847.pdf

Halász, Gábor (2017) Kiberbiztonsági szempontok az üzleti döntésekben. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Halasz_Gabor.pdf

Bocskor, Beáta (2020) Kinyílt már a kapu az új típusú szolgáltatók előtt? A nyílt bankolás és a hazai számlainformációs szolgáltatók eddigi tapasztalatainak vizsgálata. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Kulcsár, Andrea Zsuzsa (2012) Kis országok, kis vállalatainak nagy lehetősége? : A magyar és a szlovén kis- és középvállalkozások innovációs tevékenységének összehasonlító elemzése. Outstanding Student Paper, BCE, Vállalkozásfejlesztés szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/20120326144831.pdf

Rusz, Boglárka Judit (2017) Kis államok és innováció: Finnország és Magyarország esete, az 1990-as évektől. MA/MSc thesis, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Világgazdasági Intézet.

Szűcs, Péter (2009) Kis-és középvállalkozások innovációs támogatásai Magyarországon. BA/BSc thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Teszárik, Eszter and Tóth, Benedek (2016) Kiszervezett innováció?: új utak a nagyvállalati értékteremtésben: a vállalati kockázati tőkealapok, mint kiegészítő innovációs forma. Outstanding Student Paper, BCE, Vállalkozásfejlesztés szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/20160323141946.pdf

Karakostova, Antonia (2010) Knowledge transfer and heritage education in Cambodia. MA/MSc thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Világgazdasági Tanszék/ISES.

Kádár, Bence (2020) Környezetipar és IT: Folyamatfejlesztés a fenntartható hulladékgazdálkodásban. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék.

Recskó, Márk (2020) Kriptovaluta a közösségi oldalon: ez lenne a jövő? Egy potenciális, közösségi oldal által bevezetésre kerülő kriptovaluta megjelenési és adaptációs esélyeinek vizsgálata. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalkozásfejlesztési Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Recsko_Mark.pdf

Géri, Veronika (2012) Kukoricaliszt bázisú, gluténmentes minőségi száraztészták fejlesztése glükóz-oxidáz és transzglutamináz enzimkészítmények felhasználása mellett. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

Juhász, Katalin (2007) Kína, a jövő tudományos szuperhatalma? Outstanding Student Paper, BCE, Világgazdasági szekció.

Varga, Róbert (2017) Költségcsökkentés az energiakereskedelemben: IT alkalmazása a kiegyenlítő-energia költségek. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Végh, Zsuzsanna (2007) Környezeti nevelés az Európai Unióban és Magyarországon - A magyarországi ökoiskola hálózat. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológiai Tanszék.

Madácsi, Ádám (2011) Környezeti szemléletformálás lehetőségeinek vizsgálata a fiatal generáció körében. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológiai Tanszék.

Gédert, Tímea (2013) Magas vitamintartalmú zöldségpástétomok termékfejlesztése. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Sipos, Kamilla (2020) Magyarország digitális fejlődése a digitalizációs mutatószámok tükrében. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Szabó, Márk (2014) Magyarország innovációs teljesítményének javítása a nyitott innováció adta lehetőségek kihasználásával. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

He, Songling (2020) Market risk management and commercial applications in the context of the 5G era(Take the insurance industry as an example). BA/BSc thesis, BCE, International Study Programs. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/He_Songling.pdf

Cserfai, Márk (2020) Marketingstratégia tervezésének támogatása Értéktervezéssel és a javaslatok megvalósulás-vizsgálataA Barside: A Barside Köténymanufaktúrapéldáján keresztül. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalkozásfejlesztési Intézet.

Kele, Richard (2019) Mesterséges intelligencia a jövő városainak közlekedésében: önvezető technológiák és útvonaltervezési algoritmusok. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Erdei, Balázs (2016) Mikor fogunk elektromos autót vezetni? : Az innováció fogyasztói elfogadása az elektromos autó példáján keresztül. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Nemcsák, Katalin (2009) Minőségbiztosítási rendszerek a felsőoktatásban. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Papp, László (2013) Minőségmenedzsment a frissáru átvételben. Postgraduate thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Kiss, Csaba Attila (2007) Mit gondoljunk az Intangible Assets menedzsmentről? Outstanding Student Paper, BCE, Vezetés és szervezés szekció.

Kardos, Kitti (2019) Mobilalkalmazás tervezése az idősebb korosztály számára: Egy könnyen használható túraalkalmazás prototípusa. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Kovács, Dóra (2020) Most hallasz? A tranzaktív memória rendszerek indikátorainak vizsgálata a tanácsadó csapatok digitalizált folyamatai kapcsán. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Kovacs_Dora.pdf

Fodor, Kata (2012) Márkázás és innováció : Az Audi márkaimázsának vizsgálata. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Barta, Éva (2008) Még mindig ilyen gazdagok vagyunk? : Az innováció helyzete napjaink Magyarországában. Outstanding Student Paper, BCE, Kisvállalkozás szekció.

Ladányi, Gábor (2013) Mérnöki tudásmenedzsment rendszer : Megvalósíthatósági tanulmány és javaslat. Postgraduate thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Kósa, Endre (2012) Műszaki innovációs vállalkozás : Üzleti és stratégiai terv. Postgraduate thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Kosa_Endre.pdf

Bokros, András (2011) Nemzetközi növekedési stratégia az ESCO iparágban : Az E-Star példája. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Németh, Péter (2020) Nemzetközi és hazai Smart City projektek adaptálhatósága Veszprémben. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Nemeth_Peter.pdf

Somos, Anna Margit (2016) Networking az inkubátorokban : A kapcsolati tőke mint hozzáadott érték a Kitchen Budapest példáján keresztül. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Kepka, Éva (2010) Nyitnak-e az innovációk felé a kkv-k? : Pénzügyi újítások alkalmazásának vizsgálata. Thesis, BCE, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Tímár, Zsolt (2012) Nyílt forráskódú komponenseken alapuló központi RSS szolgáltatás bevezetése költséghatékony IT infrastruktúrán. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Timar_Zsolt.pdf

Gazda, Fanni (2017) Okos Budapest?: Budapest múltjának, jelenének és jövőjének helyzetértékelése okos város szempontból. MA/MSc thesis, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Világgazdasági Intézet.

Koós, Péter (2014) Okos eszközök vállalati környezetben. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Számítástudományi Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Koos_Peter.pdf

Harnócz, László (2018) Okos szerződések és saját kriptovaluta fejlesztése Ethereum blokkláncon. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Számítástudományi Tanszék.

Hires, Lilla (2020) Okos város fejlesztés Magyarországon. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Filep, Ákos (2019) Okos város megoldások helyzete, fejlődési lehetőségei Magyarországon. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék.

Izsoó, Kolos (2020) Okos város, okos kerület – városfejlesztés egy esettanulmányon keresztül. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék.

Rédl, Attila (2018) Okos városok fejlesztése: Okosmérési eszközök piacának elemzése. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Redl_Attila.pdf

Nagy, Dorottya (2020) Omnichannel átalakulás: Iparági legjobb eljárásból versenyelőny? MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Bánfi, Dorottya (2020) One-touch Away From the Ordinary - The Rise of Mobile Applications Among Hotel Marketing Strategies = Egy érintésre a megszokottól - A mobil applikációk felemelkedése a hotel marketingstratégiák körében. Outstanding Student Paper, BCE, Turizmus szekció.

Kozma, Viktor (2014) Online banki stratégia a „digitális szakadás” korában : Avagy a banki stratégiaalkotás elemei a diszruptív innováció és a változó ügyféligények tükrében. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Kozma_Viktor.pdf

Farkas, Bence (2020) Ontológiafejlesztés: Az Ipar 4.0 munkaerő-piaci hatásainak vizsgálata. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Szalczgruber, Szilvia (2008) Partnerkapcsolatok kezelése a szoftverfejlesztésben. Outstanding Student Paper, BCE, Vállalkozásfejlesztés szekció.

Pethő, Levente (2011) Piacok keletkezése : A niche piacok szerepe új piacok születésében és a gazdasági életben. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Tóth, Viktor (2017) Platformok és lehetőségek az okostévék és -kijelzők piacán. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Toth_Viktor.pdf

Stefán, Péter (2011) Projektkommunikációmenedzsment támogatásának lehetőségei. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Stefan_Peter.pdf

Szerencse, András (2018) Pályázatkezelő folyamatok fejlesztése és informatikai támogatása a kutatási bizottsággal. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Kocsi-Magyar, Zsuzsanna (2018) Pénzforgalmi intézmény új ügyfél front-end rendszerének kialakítása projekt. Postgraduate thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Borbély, Ede (2011) Quo vadis dinamikus képességek? : – Avagy egy új megközelítés vizsgálata elméletben és gyakorlatban. Outstanding Student Paper, BCE, Vezetés és szervezés, kontrolling szekció.

Halmai, Fanny Adriána (2018) Rablánc helyett blokklánc: a blockchain technológia jövője a társadalmi és humanitárius kérdések megoldásában. Outstanding Student Paper, BCE, Világgazdasági szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/Halmai_Fanni_TDK.pdf

Fodor, Norbert Szilveszter (2019) Repülőgépjegy foglaló chatbot alkalmazás fejlesztése. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Számítástudományi Tanszék.

Király, Barbara (2021) Robotic process automation technológiai integrációja fejlesztói szemszögből. BA/BSc thesis, BCE, Vállalkozásfejlesztési Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Kiraly_Barbara.pdf

Matúz, Bence András (2021) Robotikus folyamat-automatizáció általános ismertetése és piaci áttekintése. BA/BSc thesis, BCE, Vállalkozásfejlesztési Intézet.

Németh, Gabriella (2020) Robotizált folyamat-automatizálás pénzintézeti bevezetése és szervezeti hatásai. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Vojnits, Katalin (2020) Robotizált folyamatok, az átalakuló gyógyszertári és egyéb kereskedelemben. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Németh, Zsolt (2020) Scrum bevezetése egy kis szoftverfejlesztő vállalkozásnál. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Ruha, Norbert (2017) Smart City koncepció informatika biztonsági kihívásai. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Ruha_Norbert.pdf

Ágh, Levente (2012) Smart metering. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Agh_Levente.pdf

Vastag, András (2007) Spin off vállalkozások és innovációs környezetük. Outstanding Student Paper, BCE, Vállalkozásfejlesztés és innováció szekció.

Siklósi, Tamás (2017) Startup finanszírozás: starupok kezdeti finanszírozásának módjai, vállalati tőkeszerzési alternatívák. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Számítástudományi Tanszék.

Nagy, Miklós Máté (2016) Startup és innováció. BA/BSc thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Ádám, Krisztián (2019) Stratégiai technomenedzsment technotörténeti megközelítésben a Bosch vállalatnál. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Stratégia és Projektvezetés Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Adam_Krisztian.pdf

Dianovszki, Lilla Diána (2011) Szakmai közösségek részvétele a stratégiai tudás kiaknázásában. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Hatos, Norbert (2021) Szakértői rendszer az információs technológia területén dolgozók bérezésére. MA/MSc thesis, BCE, Vezetéstudományi Intézet.

Szántó, Zsombor (2019) Szoftverfejlesztés és szolgáltatás üzemeltetés a DevOps szemlélet szerint. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Számítástudományi Tanszék.

Tóth, István (2019) Szoftvertesztelés bevezetése egy fejlesztőcég életébe. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Kékesi, Gergő Zsolt (2011) Szoftvertesztelők teljesítmény mérése. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Kekesi_Gergo_Zsolt.pdf

Ferencz, Júlia (2021) Székelyföldi Jégkorong Akadémia orvosi és metodikai központ szolgáltatás- és innováció menedzsmentjének elemzése. MA/MSc thesis, BCE, Vezetéstudományi Intézet.

Varga, Dorottya (2019) Tanulás és innováció. BA/BSc thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Összehasonlító és Intézményi Gazdaságtan Tanszék.

Pásztor, Lóránd (2019) Technológia fejlődésének hatása a stratégiai paradigmákra: gyakorlati alkalmazása a tanácsadói gyakorlaton keresztül vizsgálva. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalkozásfejlesztési Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Pasztor_Lorand.pdf

Koczkás, Sára (2012) Technológiai erődemonstráció a kínai diplomáciában : Az űrprogram helye a „középső ország” külkapcsolataiban. BA/BSc thesis, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Mitala, Nikolett (2020) Technológiai újítások a recruitmentben. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Mitala_Nikolett.pdf

Takács, Nándor (2015) Technológiaorientált vállalkozások innovációs jellemzői. Postgraduate thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Takacs_Nandor.pdf

László, Károly (2021) Termék és szolgáltatás innovációk elemzése a romániai piacon. MA/MSc thesis, BCE, Vezetéstudományi Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Laszlo_Karoly.pdf

Aklan, András (2013) Termékinnováció a kispincészetek fenntarthatóságáért. Postgraduate thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszék.

Szántóné Nagy, Nikoletta (2013) Termékmegújulás és elterjedés az endoszkópos sebészetben. Postgraduate thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Buksa, Miklós and Molnár, Boglárka (2013) The Art of War : Disruptive innovation : Challenges and answers. Outstanding Student Paper, BCE, Vállalkozásfejlesztés szekció.

Bodrog, András (2010) The China Effect - Chinese technology enterprises going global. Outstanding Student Paper, BCE, Management and Economics in the New Millennium.

Duhamel, Jordan (2018) The Impact of Culture on Organizational Performance: in the 21st century, to what extent do board members of high tech companies with different cultures impact firm innovation and performance? BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, International Study Programs Center.

Gór, Anna (2012) Tudás és innováció az élelmiszergazdaságban. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Tóth, Lóránt (2002) Tudásfeltárás, az adatbányászat és az adattárházak jelentősége az üzleti intelligenciában. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Zákány, Eszter (2012) Tudáshálózatok informatikai támogatása. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Fodor, Zoltán (2014) Tudáshálózatok informatikai támogatása a zöldség-gyümölcs ágazatban. Postgraduate thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Fodor_Zoltan.pdf

Petri, Szabolcs (2002) Tudásmenedzsment Franciaországban. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Nógrády, Norbert Ottó (2012) Tudásmenedzsment a call centerben. Postgraduate thesis, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Szép, Veronika (2007) Tudásmenedzsment a gyakorlatban - Egy intelligens információkezelő rendszer bemutatása és értékelése. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Cserna, Gábor (2002) Tudásmenedzsment a gyakorlatban - a Siemens példája. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Gábor, Miklós (2003) Tudásmenedzsment a közszolgálatban. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Mihályfi, Gergely Maximilián (2020) Tudásmenedzsment fontossága a mikro-, kis- és középvállalatokban a versenyképesség szempontjából. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Mihalyfi_Gergely_Maximilian.pdf

Stipkovits, Ákos (2014) Tudásmenedzsment gyakorlati alkalmazása ERP rendszerekben. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Fazekas, Luca Zsuzsanna (2021) Tudásmenedzsment hatékonyságát befolyásoló tényezők a KKV projektekben. MA/MSc thesis, BCE, Vállalkozásfejlesztési Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Fazekas_Luca_Zsuzsanna_2021.pdf

Liptay, Bálint (2010) Tudásmenedzsment rendszer kiépítésének akciókutatás folyamata egy állami vállalatnál. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Király, László (2008) Tudásmenedzsment és ügyfélkapcsolat-menedzsment integrált megközelítése, ügyféltudás-menedzsment. Thesis, BCE-Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Joó, Balázs András (2002) Tudásreprezentáció és ontológia-tervezés a tudásalapú rendszerekben. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Balku, Zsófia (2020) Tükröm, tükröm: Az okos kiskereskedelmi technológiák innováció elfogadásának vizsgálata az okostükrön keresztül. MA/MSc thesis, BCE, Vállalkozásfejlesztési Intézet.

Barna, Balázs (2014) Unimap, az egyetemi mindentudó : A Budapesti Corvinus Egyetem pesti campus-át felölelő interaktív térkép szerkezetének és megvalósításának bemutatása. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Számítástudományi Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Barna_Balazs.pdf

Tóth, Aliz Mária (2014) Utazás a kollektív koponyában : A kollektív tudás érvényesülése a közösség-orientált weboldalakon. Outstanding Student Paper, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/20140321071545.pdf

Szűcs, Ferenc (2010) Verseny és Innováció. Thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Mikroökonómia Tanszék.

Kiss-Dobronyi, Bence and Somosi, Dávid Áron (2013) Versenyképesek-e a kínai telekommunikációs vállalatok a fejlett országok piacain? : A ZTE Corporation esete. Outstanding Student Paper, BCE, Vállalatgazdaságtan I. szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/20130325152517.pdf

Orehóczki, Anna Pompónia (2012) Vállalati innováció és a magyar kis- és középvállalkozások innovációs stratégiája. Outstanding Student Paper, BCE, Vállalkozásfejlesztés szekció.

Takács, István Gábor (2014) Wiki alapú tudásbázisok sikerességének összetevői. Postgraduate thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Takacs_Istvan_Gabor.pdf

Kozma, Tünde Gabriella (2012) Zabalapú probiotikus termék fejlesztése. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Gonda, Tamás (2013) Zöldkávés étcsokoládé termékfejlesztése. BA/BSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológiai Tanszék.

Rottek, Máté (2019) Átalakul az autóipar, de ki tart vele? – a Tier 1-es beszállítók reakciója az iparágat felforgató trendekre. Outstanding Student Paper, BCE, Döntések, negyedik ipari forradalom, ellátási láncok szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/rottek_m_2019.pdf

Bárdos, József (2012) Élelmiszeripari innovációk megjelenése Magyarországon. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszék.

Gódor, Zoltán and Kadocsa, Éva (2014) Értékinnováció a hazai egészségügyi piacon. Outstanding Student Paper, BCE, Stratégiai menedzsment szekció.

Branyiczki, Dóra and Janzsó, Dóra and Lapinskas, Attila (2012) Értékteremtés a kunsági borvidéken : A Frittmann borászat sikere. Outstanding Student Paper, BCE, Vállalkozás szekció.

Csoma, Attila (2015) Értékteremtés a zeneiparban : Zeneipar a technológiai változások mentén. BA/BSc thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar.

Krausz, Ferenc (2019) Önvezető járművek az információs társadalomban. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék.

Faragó, Teodóra (2019) Új módszerek és technológiák az oktatásban. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Farago_Teodora.pdf

Pataki, Nikoletta (2019) Új technológiák alkalmazása a projektmenedzsmentben – új projekttag: mesterséges intelligencia = The implementation of new technologies in project management – new member: artificial intelligence. Outstanding Student Paper, BCE, Vállalkozásfejlesztés szekció.

Deng, Jie (2018) Új technológiák és módszerek az oktatási rendszer hatékonyságát csökkentő problémák megoldására. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék.

Pató, Anna Judit (2020) Új, innovatív termék potenciális piaci fogadtatása: Dobozos ERP bevezetése konzulensek nélkül. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalkozásfejlesztési Intézet.

Sándor, Péter (2010) Újjáépítéstől a tudásgazdaságig : A finn gazdasági modell a II. világháborútól az ezredfordulóig. Thesis, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia tanszék.

Mátay, Orsolya (2021) Út az innovatív szervezet felé – A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara értékelése innovációs szempontok alapján. BA/BSc thesis, BCE, Vezetéstudományi Intézet.

Rucz, Edit Zsófia and Szintai-Major, Fanni (2013) Út az intézményesült környezeti innovációk felé. Outstanding Student Paper, BCE, Gazdasági rendszerek, intézmények, szabályozás szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/20130325153900.pdf

Mohácsi, Nóra and Nagy, Nóra Janka (2011) Útban a hatékony állam felé: Innovációs kapacitás a közigazgatásban. Outstanding Student Paper, BCE, Vezetés és szervezés, kontrolling szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/MN_NNJ_20110327231955.pdf

Kovács, Katalin (2007) Üzleti inkubáció a kisvállalkozások versenyképességéért. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Rév, Péter (2007) Üzleti intelligencia szerepe a tudásfeltárás folyamatában. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Szommer, Dóra (2019) Üzletimodell-innováció a szépségiparban = Business Model Innovation in Health & Beauty. Outstanding Student Paper, BCE, Stratégiai és nemzetközi menedzsment szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/szommer_d_2019.pdf

Rottek, Máté and Vass, Antal (2016) “Menni vagy e-menni? Ez itt a kérdés”: avagy az elektromos autók magyarországi elterjedésének nehézségei, lehetőségei, stratégiái. Outstanding Student Paper, BCE, Fenntartható fejlődés és környezeti menedzsment szekció.

Nagyfeő, Gábor (2018) „Palatáblából táblagép”: Középiskolások és fiatal felnőttek elearninggel kapcsolatos attitűdjei a szocioökonómiai státusz tükrében. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Nagyfeo_Gabor.pdf

This list was generated on Mon Nov 29 01:50:55 2021 CET.