Items where Subject is "Munkaügy"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
A tételek száma ezen a szinten: 281.

Farkas, Mira (2007) Egyedül a nagyvilágban? : A külföldi kiküldöttek támogatásának fontossága a nemzetközi versenyelőny fenntartásában. TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Huszár, Barbara Eszter (2012) "Előtted a küzdés, előtted a pálya" : A Budapesti Corvinus Egyetem végzőseinek karriertervei, vágyai, munkaerő-piaci lehetőségei. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kovács, Kinga Emese (2017) A (köz)munka boldogít?: a hazai foglalkoztatáspolitikai szerkezet sajátosságai, a munkaerőpiaci integráció és az elégedettség összefüggése: egy keresztmetszeti felmérés eredményei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Reizer, Balázs (2010) A 2006-os „kétszeres-minimálbér szabály” hatása a szürkegazdaságra. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Bekecs, Bianka (2014) A Baktalórántházi kistérségben 2007-2013 közötti időszakban megvalósult vidékfejlesztési támogatások hatása a foglalkoztatottságra. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Bekecs_Bianka.pdf

Egressy, Dóra Edit (2009) A Belgiumba való bevándorlás szakaszai, jellegzetességei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Ehmann, Györgyi (2015) A Camp Leaders program hatásai a munkaszocializációs színtéren. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Ehmann_Gyorgyi.pdf

Benyó, Mónika (2017) A Facebook közösségi portál hatása a fiatalok elhelyezkedésére. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Benyo_Monika.pdf

Füle, Judit (2010) A Foglalkozás-egészségügyi Alapszolgálat szerepe a munkavállalók egészségmegőrzésében. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia tanszék.

Temes, Bianka Dóra (2014) A MENA régió kihívásai: fókuszban a női munkavállalás. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Mészáros, Eleonóra (2010) A MUNKAHELYI STRESSZ MÉGÉLÉSI MÓDJÁNAK VIZSGÁLATA KÖZTISZTVISELŐK KÖRÉBEN. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Fábián, Dorottya Noémi (2010) A TEHETSÉGMENEDZSMENTTŐL AZ ONLINE TOBORZÁSIG – AVAGY DIGITÁLIS HÁBORÚ A TEHETSÉGÉRT. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Matolcsy, András (2012) A bevándorlás hatása a spanyol munkaerő-piacra. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, . Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Matolcsy_Andras.pdf

Pulay, Glória (2011) A bevándorlók oktatási és munkaerőpiaci lehetőségei Nyugat-Európában : A muszlimok esélyei a francia „Laïcité”, a német „Leitkultur” és a brit „Londonistan” tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Pulay_Gloria.pdf

Borsos Gy., Beáta (2008) A brit és magyar bevándorláspolitika a nemzetközi migráció kontextusában. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kelemen, Mariann (2012) A burkolt munkaviszony Magyarországon : Lehetséges okok, jelenlegi gyakorlata és megoldási kísérletek. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Horváth, Szabina (2009) A feketefoglalkoztatás és az alkalmi munkavállalás kapcsolata és jellemzői. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Mikroökonómia Tanszék.

Horváth, Szabina (2009) A feketefoglalkoztatás és az alkalmi munkavállalás kapcsolata és jellemzői. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Mikroökonómia Tanszék.

Vargáné Ivány, Gabriella (2013) A felnőttképzés szerepe az újraelhelyezkedés elősegítésében. Postgraduális szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Sárosdi, Zsófia (2010) A felsőoktatás és a diplomás foglalkoztatás alakulása a rendszerváltástól napjainkig Magyarországon. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia tanszék.

Knyazoviczki, Zsófia (2010) A felsőoktatás és a munkaerőpiac kapcsolata a diplomás pályakövető rendszer tükrében. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Mikroökonómia Tanszék.

Babka, Bernadett (2011) A fiatalok munkaerő-piaci helyzete - hazai és nemzetközi trendek. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Horváth, Dóra (2015) A fiatalok munkaerő-piaci helyzete az Európai Unió tagállamaiban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Csák, Bernadett (2015) A fiatalok munkaerő-piaci helyzetének szintetizáló irodalmi áttekintése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Csak_Bernadett.pdf

Mojzinger, Kitti (2016) A fiataloké a jövő! : Az ifjúsági munkanélküliség kihívásai és a fiatalok foglalkoztatási helyzetének javítása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Lukács, Zsófia Anna (2017) A fogyatékkal élők foglalkoztatását elősegítő és akadályozó tényezők a magyar munkaerő piacon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Lukacs_Zsofia_Anna.pdf

Dorkó, Fanni (2015) A friss-diplomás Y generáció munkavállalási lehetőségei és elvárásai a magyar versenyszektorban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Vértes, Márton (2014) A frissdiplomás kilátások Magyarországon : A startup világ, mint elhelyezkedési lehetőség bemutatása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Károly, Kinga (2011) A férfi-női bérrés okai és csökkentésének lehetőségei az Európai Unióban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Béres, András (2013) A fókuszhatás szerepe az intertemporális döntésekben. TDK dolgozat, BCE, Vállalatgazdaságtan II. szekció.

Tasnádi, Nóra (2014) A gazdasági válság hatása a fiatalok munkaerő-piaci helyzetére : Hazai és nemzetközi trendek. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Matematikai Közgazdaságtan és Gazdaságelemzés Tanszék.

Vörös, Adél (2014) A gyermekvállalás és a nők munkaerő-piaci részvétele. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Klemencsics, Diána (2016) A hazai online álláshirdetések vizsgálata különös tekintettel az „Amit nyújtunk/Amit kínálunk” részre. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Klemencsics_Diana.pdf

Zuleta, Emese Alexandra (2013) A hispánság jelentősége : A latin-amerikai bevándorlók a spanyol munkaerőpiacon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Zuleta_Emese_Alexandra.pdf

Katus, Kinga (2009) A holland bevándorlás-politika : Kihívások és válaszok. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Szabó, Anna (2015) A juttatások szerepe a munkavállalói elkötelezettség kialakulásában és erősítésében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Virth, Eszter (2017) A jövő munkavállalói, avagy a Z generáció munkával szembeni attitűdjének vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Wirtz, Krisztina (2012) A karrierváltás jelensége : Fókuszban a személyes autonómiára törekvők csoportja a mai Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Kocsi, Orsolya Zsuzsanna (2007) A keleti bővítés migrációs vonatkozásai. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Világgazdasági Tanszék.

Temesvári, Judit (2012) A kisgyermekes nők helyzete Magyarországon : Nehézségek és lehetőségek a munkaerőpiacon. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Jávorffy-Lázok, Alexandra (2012) A kisgyermekes nők munkaerő-piaci perspektívái. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Csiszkó, Boglárka (2016) A konfliktus szerepe a munkaerőpiacon : Szervezeti konfliktus és annak kezelése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Csiszko_Boglarka.pdf

Fejes, Norbert (2013) A kárpátaljai magyar kisebbség gazdasági haszna. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Világgazdasági Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Fejes_Norbert.pdf

Kovács, Tímea (2009) A képzés szolgálatában : Felnőttképzés és a munkaerő-piaci integráció összehasonlítása Spanyolország és Magyarország viszonylatában. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Csiha, Julianna (2009) A közfoglalkoztatáshoz kötött szociális támogatás hatékonysága. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Matematikai Közgazdaságtan és Gazdaságelemzés Tanszék.

Kovácsné Antunovics, Ildikó (2014) A közfoglalkoztatástól a szociális szövetkezetekig. Postgraduális szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Tartzal, Alice (2016) A különböző korosztályok munkahelyi motivációs tényezőinek vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Budaházi, Balázs (2015) A magyar fiatalok motivációi a kivándorlásra, az új-mobilitás megjelenése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Budahazi_Balazs.pdf

Kovács, Barbara Boglárka (2011) A magyar munkaügyi szervezet által ellátott hatósági és szolgáltatási feladatok vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Geszler, Nikolett Barbara (2010) A magyar politikai és gazdasági elit európai szintű karriervállalási hajlandósága. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Gocs, Réka (2010) A magyar szakképzés kiútkeresési lehetőségei. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia tanszék.

Gocs, Réka (2010) A magyar szakképzés kiútkeresési lehetőségei. TDK dolgozat, BCE, Közgazdálkodás és közpolitika szekció.

Bernáth, Enikő (2015) A magyar és az angol családtámogatási rendszer felépítése és hatása a nők munkavállalására. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Gerencsér, Dániel (2015) A magyarországi migráció és hatása a hazai vállalatok munkaerő gazdálkodására. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Vásárhelyi Faragó, Kata Nóra (2012) A magyarországi munkaerő-kölcsönző cégek piacának változásai a válság fényében és jövőbeli stratégiai lehetőségeik. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Stelli-Kisné Sulyok, Szilvia (2013) A makroszintű érdekegyeztetés Magyarországon a rendszerváltástól napjainkig. Postgraduális szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Mózes, Fanni Krisztina (2016) A megélt munkahelyi stressz kialakulásának okai. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Mozes_Fanni_Krisztina.pdf

Kovács, Jessica Mercédesz (2015) A migráció alakulása az Európai Unióban,a 2004-es bővítést követően. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Kovacs_Jessica_Mercedesz.pdf

Proksa, Tímea (2016) A migráció gazdasági hatása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Jézsó, Barbara Éva (2014) A migráns munkavállalók nemzetközi jogi helyzete az 1990. évi ENSZ egyezmény tükrében, avagy üres kagylóhéj? BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Haid, Diana (2015) A migránsok összetétele és helyzete a magyar munkaerő-piacon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Isaszegi, Nándor Milán (2012) A minimálbér intézménye Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügy Tanszék.

Varga, Vivien (2015) A minimálbér intézménye és a minimálbér-emelés hatása a foglalkoztatottságra. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Maknics, Anita (2010) A minimálbér-emelés hatása a munkaerő-piacra elméletben és gyakorlatban : Az elmúlt 10 év magyarországi tapasztalatai. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia tanszék.

Kukoda, Adrienn (2011) A minimálbér-emelés munkaerő-piaci hatásai Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Csipak, Csilla (2015) A motiváció hatása a teljesítményre a vállalati munkavégzésben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szántó, Éva (2015) A munka hatása a magánéletre a felső-szigetközi, 30-50 év közötti pedagógus nők esetében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Geszler, Nikolett Barbara (2012) A munka és a család konfliktusának forrásai az európai férfiak életében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Süle, Barbara (2015) A munka és a magánélet szorításában : A női vezetők munka-magánélet konfliktusai és az azok feloldására kialakított vállalati politikák a Paksi Atomerőműben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Schottner, Ádám András (2015) A munka-magánélet egyensúly problémája a magyar foglalkoztatottak körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szécsi, Örs (2013) A munkaerő-kölcsönzés az atipikus foglalkozások tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Horváth, Milán (2014) A munkaerőpiac egy ágens-alapú modellje. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságelemzés és gazdaságmodellezés szekció.

Horváth, Milán (2014) A munkaerőpiac egy ágens-alapú modellje. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Matematikai Közgazdaságtan és Gazdaságelemzés Tanszék.

Molnár, Zsófia (2009) A munkaerőpiac kompetencia-elvárása a logisztikusoktól. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Nagy, Szilárd (2014) A munkaerőpiaci képzés pozitív hatása a munkanélküliség ellen. Postgraduális szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Tóth, Gábor (2016) A munkaerőpiaci súrlódás gazdasági növekedésre gyakorolt hatásai. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Fogarasy, Balázs (2010) A munkahelyi boldogság feltárása a British American Tobacco-nál : Az élményértékelő mintavételi eljárás és a szubjektív jóllét felmérés gyakorlati alkalmazása. Szakdolgozat, BCE, Vezetéstudományi Intézet.

Zatykó, Attila János (2015) A munkahelyi mentális megbetegedések az Egyesült Királyságban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Ácsová, Éva (2010) A munkahelyi nyugdíjak kérdései, különös tekintettel a szolgáltatással meghatározott munkahelyi nyugdíjakra. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Operációkutatás és Aktuáriustudományok Tanszék.

Gulyás, Rita Margit (2012) A munkahelyi stressz megjelenése a diplomás pályakezdők körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Bokrossy, Barbara (2015) A munkahelyi stressz megjelenése a táncművészetben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Pszichológia Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Bokrossy_Barbara.pdf

Obriton, Mercédesz (2011) A munkaidő és a munkarend jellemzői a világban és Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szőke, Balázs (2013) A munkaidő-irányelv kimaradási klauzulája. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Szőke, Balázs (2012) A munkaidő-irányelv kimaradási klauzulája. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Németh, Tamara (2013) A munkanélküli ellátások indokoltsági feltételeinek munkaösztönző szerepe és az ellátások célzása Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Lángi, András (2009) A munkanélküliség megközelítéseinek fejlődése az elmúlt ötven év gazdaságelméletében. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Matematikai Közgazdaságtan és Gazdaságelemzés Tanszék.

Tibori, Tamás Tibold (2011) A munkanélküliség modellezése Markov-láncokkal. TDK dolgozat, BCE, Makrogazdasági és politikai elemzések szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/TTT_20110326164422.pdf

Karli, Hajnalka (2011) A munkavállalás, mint lehetőség az Egyesült Királyságban - Magyar munkavállalók motivációi 2004 után. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Meretei, Dávid Tibor (2011) A munkavállalói elkötelezettséget befolyásoló faktorok elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Sáfrány, Réka (2016) A munkavállalói elkötelezettséget befolyásoló tényezők elemzése és a lojalitás növelésének eszközei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Kátai, Dorottya (2015) A munkavállalói igények figyelembevételének előnyei munkáltatói szempontból : Humán erőforrás management egy szoftverfejlesztő cégnél. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Katai_Dorottya.pdf

Csernák, Máté (2015) A munkavállalók jogai az atipikus munkaviszonyban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Gyulai , Júlia (2010) A munkavállalók szabad áramlása az Európai Unióban, különös tekintettel a diplomásokra. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Bartha, Orsolya (2013) A munkaügyi jogszabályok egy konkrét körének hatályosulása a gyakorlatban egy költségvetési szerv példáján. Postgraduális szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Halápi, Szilvia (2011) A nemzetközi munkaerő-migráció kérdései és hatásai az Amerikai Egyesült Államok, az Európai Unió és Japán versenyképességére. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Világgazdasági Tanszék.

Braczkó, Bálint (2015) A népességöregedés és munkaerő-piaci összefüggései. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Szabó, Dóra (2012) A női munkaerő által megélt stressz a gyermekvállalás következtében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Horváth, Krisztina (2015) A nők munkaerő-piaci helyzete Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Molnár, Kitti (2016) A nők munkaerő-piaci helyzete az EU foglalkoztatáspolitikájának tükrében : Svédország és Magyarország összehasonlítása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Somogyvári, Vivien (2011) A nők munkavállalásának lehetőségtere a hazai KKV-knál. TDK dolgozat, BCE, Jövőkutatás szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/SV_20110327145133.pdf

Döbröntei, Tamara Zita (2015) A nők és férfiak bérkülönbsége. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Csatáriné Kócsák, Enikő (2012) A passzív foglalkoztatáspolitikai eszközök szerepe, különös tekintettel a migránsok integrációjára. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Czili, Mónika (2010) A pedagógusképzés bemeneti/kimeneti sajátosságai és a pedagógusok munkaerő-piaci minősége Magyarországon. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia tanszék.

Hunor, Dóra (2013) A pályaelhagyás külső és belső okai a diplomások körében Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Filep, Csilla (2012) A pályázati lehetőségek a vidékfejlesztés és a munkahelyteremtés tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Filep_Csilla.pdf

Ónozó, Lívia (2014) A reményvesztett munkanélküliségi hatás Magyarországon, avagy az állástalálás valószínűségének hatása a munkakínálatra. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Statisztika Tanszék.

Kopin, Viktoriia (2016) A rendszerváltás hatása a munkaerő-piaci folyamatokra: a foglalkoztatáspolitika aktív és passzív eszközeinek hatékonysága. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Szabolcsi, Réka Zsuzsanna (2009) A rugalmas biztonság koncepciója az Európai Unióban és a flexicurity aktualitása a magyar foglalkoztatáspolitikában. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Mérő, Bence (2009) A részmunkaidős foglalkoztatás stakeholder-elemzése. TDK dolgozat, BCE, Közgazdálkodás és közpolitika szekció.

Kardos, Dóra (2013) A spanyol migrációs folyamatok és a munkanélküliség összefüggései. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Világgazdasági Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Kardos_Dora_2013.pdf

Butora, Károly (2012) A szolgáltatásfejlesztés szükségessége és lehetőségei a munkáltatói kapcsolattartás területén. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Butora_Karoly.pdf

Firczi, Andrea (2008) A török bevándorlók integrációja Németországban. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Világgazdasági Tanszék.

Gyüre, Brigitta (2016) A versenyszféra és a központi közigazgatás munkavállalóinak munkaerőpiaci versenyképessége. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Berecz, Edina (2015) A vidékfejlesztési programok hatása a foglalkoztatottságra az Edelényi Kistérségben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

György-Dávid, Valentin (2017) A vidéki munkaerő helyzetének és összetételének változása a rendszerváltástól napjainkig. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Penderik, Gábor Erik (2016) A választható béren kívüli juttatások igénylésének tendenciái a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Penderik_Gabor.pdf

Terék, Petra (2014) A váltott műszak, a túlórák és a munkahelyi stressz. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Szabó, Gabriella (2010) A végzős „Helleresek” elhelyezkedési lehetőségei. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Vincze, Viktória (2008) AZ EURÓPAI UNIÓ FOGLALKOZTATÁSI STRATÉGIÁJA ÉS AZ EURÓPAI MUNKAERŐ-PIACI MODELLEK VÁLTOZÁSAI. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Világgazdasági Tanszék.

Kaszai, Beáta (2012) Akadálymentesítés a fejekben! : A megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásának és szervezeti integrálásának vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Németh, Aliz (2011) Aktív munkaerő-piaci programok és foglalkoztatási hatásuk : Nemzetközi és hazai tapasztalatok és tanulságok. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kiss, Judit (2016) Alacsony iskolai végzettségűek munkaerőpiaci helyzete Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Varsányi, Csaba (2015) Alternatív munkanélküliségi mutatók. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Vörös, Zsanett (2015) Amerika az önéletrajzban : A work and travel programok előnyei és a jövőbeni munkavállalás kapcsolata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Turizmus Központ.

Jenei, Júlia (2016) Arbeitskräftemobilität von Akademikern: am Beispiel von Ungarn. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Jenei_Julia.pdf

Gaál, Ákos (2008) Az ERP rendszerek használata a vállalati tevékenység során. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Döngölő, Zsófia Marianna (2015) Az Európai Unió foglalkoztatáspolitikája – Dánia, Hollandia és Írország. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Tolmár, Bence (2008) Az Európai Unióba irányuló magyar munkaerőáramlás. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Világgazdasági Tanszék.

Tihanyi, Noémi (2010) Az Európai Unión belüli munkaerő mobilitás kérdései, különös tekintettel Ausztria-Magyarország viszonylatára. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Pomichal, Ildikó (2010) Az Európai Unión belüli munkaerő-migráció a XXI. században. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Török, Anna (2016) Az Y generáció megszerzése, motiválása és megtartása a munkaerőpiacon : Fókuszban az Employer Branding és a tehetségmárka. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Molnár, Zsófia (2015) Az Y generáció motiválása az adott gyógyszeripari nagyvállalatnál. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Végső, Réka (2012) Az Y generáció és a munkaerő-piac : Új elvárások a munkáltatókkal szemben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Rigó, Anita (2014) Az aktivitás és a foglalkoztatás helyzete Magyarországon a válság óta, különös tekintettel a közfoglalkoztatás hatásaira. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Befektetések és Vállalati Pénzügy Tanszék.

Bátyi, Tamás (2012) Az alacsony foglalkoztatottság okai Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, MEGHATÁROZATLAN. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Batyi_Tamas.pdf

Balla, Anita (2014) Az alacsony végzettségűek munkaerő-piaci helyzete Magyarországon és Nyugat-Európában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Szigeti, Gabriella (2014) Az atipikus foglalkoztatási formák sajátosságai és hazai tendenciái. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Czigány, Jenő Tamás (2015) Az atipikus és a részidős foglalkoztatási forma Magyarország vonatkozásában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Czigany_Jeno_Tamas.pdf

Király, Annamária (2011) Az eltérő életkorból adódó munkahelyi kommunikációs elvárások. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Kormány, Adrienn (2012) Az emberarcú bürokrácia avagy a titkárnők a szervezeten belül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Mándli, Melinda (2014) Az európai kelet-nyugat migráció „emberi arca” : Magyar munkaerőpiaci migránsok a globális nagyvárosban, Londonban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Németh, Gábor (2013) Az illegális bevándorlók foglalkoztatása és kizsákmányolása elleni küzdelem az Európai Unióban, különös tekintettel a "szankciós irányelvre". MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Mórócz, Dániel (2015) Az informális foglalkoztatás szerepe India fellendülésében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Összehasonlító Gazdaságtan Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Morocz_Daniel.pdf

Probáld, Karina Ágnes (2010) Az ingázás, az agglomerálódás és a szuburbanizáció kapcsolata a budapesti agglomerációban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Molnár, Péter (2012) Az ágens-alapú modellezés szerepe a közgazdaságtanban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Matematikai Közgazdaságtan és Gazdaságelemzés Tanszék.

Dufek, Anna (2010) Az állatok számviteli sajátosságai. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Cornides, Krisztián (2009) Az élőmunka terhelésének nemzetközi összehasonlítása. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Számvitel Tanszék.

Godó, Zsófia (2015) Az ügyfélszolgálati dolgozók motiválása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Godo_Zsofia.pdf

Duzs, Éva (2009) Bevándorlás Spanyolországba : Az EU összefog? BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Stréhli , Kitti (2010) Bevándorlók a Benelux államokban. Átalakuló munkaerőpiac, társadalmi hátrányok, kulturális különbségek. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Kormos, Máté (2016) Bináris modellezés megváltozott munkaképességűek munkaerőpiacán. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Kormos_Mate.pdf

Kiss, Nóra (2008) Béren kívüli juttatások rendszere hazánkban. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Számvitel Tanszék.

Horváth, Bálint (2015) Bérterhek és társasági közterhek Közép-Európában 2015-ben Ausztria, Horvátország, Magyarország, Szlovákia és Szlovénia összehasonlítása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Horvath_Balint.pdf

Horváth-Gergely, Márta (2017) CSR a vállalatoknál: a társadalmi felelősségvállalási tevékenység értékelése a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. -nél. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Horvath_Gergely_Marta.pdf

Kovács, Cintia (2016) Diplomás Pályakövetés A Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi Karán 2015-ben végzett hallgatók körében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Kovacs_Cintia.pdf

Tasi, Bianka (2016) Diplomás pályakezdők helyzete és lehetőségei a magyar munkaerőpiacon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Tasi_Bianka.pdf

Masiczaová, Judita (2007) E-learning - a szellemi tőke modern fejlesztési lehetősége. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Papp, Bence (2014) Egzisztenciális bizonytalanság hatása a köz- és versenyszféra közti bérkülönbségre. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Statisztika Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Papp_Bence.pdf

Kiszely, Réka (2015) Elhelyezkedéssel és pályakezdő fizetéssel kapcsolatos várakozások empirikus vizsgálata a Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi karos hallgatóinak körében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Összehasonlító Gazdaságtan Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Kiszely_Reka.pdf

Sziráki, Ariella (2015) Elhízott és sovány munkavállalók munkaerőpiaci esélyei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Sziraki_Ariella.pdf

Csonka, Viktória (2010) Európai migráció mint multikulturális kihívás: A társadalmi beilleszkedés kérdései Svájcban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Simonics, Ágnes (2010) Felsőoktatási expanzió és a diplomák munkaerőpiaci értéke Magyarországon. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia tanszék.

Antal, Bálint (2012) Fenntarthatóság a munka szemszögéből : A vidéki foglalkoztatottság problémájának bemutatása és lehetséges megoldások keresése a Teveli Kossuth Mezőgazdasági Zrt.-ben történt Európai Uniós támogatások árnyékában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológiai Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Antal Balint.pdf

Varga, Zoltán (2009) Fenntarthatóság és nyugdíjrendszerek. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Operációkutatás Tanszék.

Szegedi, Eric (2005) Flexible Benefit Systems Within A Total Compensation Package. Szakdolgozat, BCE Gazdaságtudományi Kar, International Studies Center.

Mayer, Máté (2015) Flow a munkahelyen a motiváció, az elköteleződés,a boldogság és a teljesítmény viszonylatában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Mayar_Mate.pdf

Kiss, Erika and Nagy, Nikolett (2008) Foglalkoztatottság és munkanélküliség a XXI. század elején az Európai Unióban - különös tekintettel Magyarországra. TDK dolgozat, BCE, Statisztika és ökonometria szekció.

Szarvas, Adrienn (2010) Foglalkoztatás bővítése Magyarországon, az európai uniós források felhasználásával. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia tanszék.

Mucha, Katalin Szandra (2014) Foglalkoztatás és munkanélküliség a Kecskeméti kistérségben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Gál, Anna (2011) Fogvatartottak és szabadultak munkaerő-piaci reintegrációja : A célcsoportot célzó szolgáltatások elemzése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Farkas, Júlia (2015) Generációs különbségek a munkaerőpiacon : Vezetési stílussal szemben felállított multi-generációs igények. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Farkas_Julia_2015.pdf

Schäffer, Zsuzsanna Adrienn (2010) Globalizáció, a regionalizmus, az állam szerepének visszaszorulása; állami jogkörök regionális szintre kerülése. Munkaerıpiac és munkaerı-kölcsönzés az Európai Unióban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Ádám, Krisztina Vivien and Schäffer, Zsuzsanna Adrienn (2010) Globalizáció, a regionalizmus, az állam szerepének visszaszorulása; állami jogkörök regionális szintre kerülése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Szűcs, Ferenc (2007) Gyerekvállalás munkaerő-piaci konzekvenciái. TDK dolgozat, BCE, Statisztika szekció.

Isztojka, Tímea (2013) Hargita megyei fiatalok munkaerő-piaci integrációja : Az oktatási rendszer és a munka világa közé ékelődő átmenet aspektusa. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Gajdácsi, András (2013) Hova tovább fiatalok, avagy milyen a perspektíva a magyar pályakezdő diplomások előtt? : Mik a befolyásoló tényezői a pályakezdők elhelyezkedési lehetőségeinek? BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Kőris, Tiborné (2012) Idősek a munkaerőpiacon Magyarországon. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Lakos, Péter (2008) Innováció a Munkaügyi szervezet informatikai rendszerében. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Béres, András (2013) Intertemporális döntések a munkabér és a munkaóra fókuszában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Matematikai Közgazdaságtan és Gazdaságelemzés Tanszék.

Gál, Anita (2009) Javaslatok a közmunkaprogramok finanszírozási rendszerének hatékonyabbá tételére. TDK dolgozat, BCE, Közgazdálkodás és közpolitika szekció.

Vízhányó, Ágnes (2011) Jólét és szegénység foglalkoztatási aspektusai az Európai Unióban, különös tekintettel a Magyarországi viszonyokra. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Nemzetközi Gazdálkodási Kutatóközpont.

Kónya, Éva (2011) Kereseti különbségek a diplomások között : A pályaválasztásra és fizetésre ható tényezők vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Vágó, Zoltán (2013) Kettős munkaerőpiac és győzelem-maximalizálás a professzionális labdarúgásban. TDK dolgozat, BCE, Versenypolitika (Mikroökonómia) szekció.

Soós, Anna (2010) Ki nyer ma? Modern kiválasztási módszerek, készség és képességfelmérések tükrében. : Készült: Magyarország egyik vezető személyzeti tanácsadó cégénél készített esettanulmány alapján. Szakdolgozat, BCE, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Forgács, Máté (2016) Kiegyenlítődnek-e a bérek vagy sem? BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Forgacs_Mate.pdf

Berzéné Németh, Edit (2011) Kisgyermekes nők munkaerő-piaci reintegrációja. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Ballabás, Flóra Éva (2015) Kompenzáció a török nemzeti kultúra fényében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Ballabas_Flora_Eva.pdf

Farkas, Viktória (2017) Krónikus beteg pályakezdők munka identitásának alakulása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Álmos, Tamás and Lukovics, André (2010) Kínai vállalkozók Magyarországon és Szerbiában : Esettanulmány. Szakdolgozat, BCE, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Nagy, Viktória (2013) Kísérletek a szakszervezeti mozgalom megújítására, különös tekintettel a fiatal munkavállalók bevonására. Postgraduális szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Vörösváczki, Márta (2009) Közösségi migrációs stratégiák piacok és hálózatok között : Magyar munkavállalók migrációs magatartásainak összehasonlítása Olaszország és Írország példája alapján. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia Tanszék.

Strobl, Eszter Ágota (2015) Külföldiek munkavállalása Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Hajdu, Emese Dalma (2015) Magyarok Európában : Beilleszkedési stratégiák és identitás a migráció tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Szabados, Gergely (2012) Magyarország krónikus betegsége a munkanélküliség. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, MEGHATÁROZATLAN.

Kanizsai, Lilla (2016) Magyarország, mint befogadó ország, a gazdasági migráció tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Ripka, Noémi (2011) Magánélet és karrier : Női vállalkozóként vagy menedzserként fenntarthatóbb az egyensúly? BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Tabajdi, Sándor Zsolt (2012) Megváltozott munkaképességű munkavállalók munkaerőpiaci szegmensének elemzése. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Gratzer, Nóra (2014) Megváltozott munkaképességű álláskeresők Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Gratzer_Nora.pdf

Szalontai, Kata Judit (2009) Mennyiben valósult meg a szabad munkavállalás az Európai Unióban? Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Cserna, Gábor Balázsné (2009) Mennyit hoz a diploma? : Felsőoktatási egyéni megtérülés és annak érzékenységvizsgálata az informális foglalkoztatás fényében. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Mikroökonómia Tanszék.

Besenyő, Éva (2011) Mexikói munkaerő beáramlás hatásai az Egyesült Államok GDP-jére : Avagy a migráció haszna illetve költségei. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Világgazdasági Tanszék.

Nagy, János (2016) Milyen hatásai vannak a közfoglalkoztatási programoknak egy kelet-magyarországi járásban? MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Sztrida, Áron (2016) Minimálbér : A foglalkoztatottság csökkentésének „hatékony” eszköze? BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Váradi, Mariann (2010) Minimálbér-emelés hatása a foglalkoztatottságra. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia tanszék.

Herczeg, Éva (2012) Minőségbiztosítás és fejlődése a Pest Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja Ceglédi kirendeltségének közigazgatási szervezetében. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Bujtor, Bálint (2012) Minőségirányítási rendszer a munkaügyi szolgálatban : Partnerközpontú minőségirányítási rendszer bevezetése a Pécsi Kirendeltségen. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Bujtor_Balint.pdf

Császár, Tibor (2013) Mit hoz a jövő? : A 2012. évi I. törvény előzetes és tényleges hatásvizsgálata a MÁV csoportnál. Postgraduális szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Kerecsényi, Lilla (2010) Mit tehet a bevándorlás-politika? Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Lőrinczi, Gabriella (2013) Motiváció a dolgozói elégedettségi vizsgálat tükrében. Postgraduális szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, MEGHATÁROZATLAN.

Bigda, Orsolya (2011) Motiváció és munkával való elégedettség a pedagógusi pályán. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Márton, Evelin Zita (2015) Motiváció, avagy motivációelméletek a gyakorlatban a munkaerőpiac generációi között. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Marton_Evelin_Zita.pdf

Pethes, Fanni Júlia (2016) Motiválás egy hiányszakmában : Mi hajtja az Y generációs informatikusokat? BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti Magatartás Tanszék.

Kárpáti, Emese (2008) Multi-kollegialitás azaz a munkakapcsolatok szociometriai elemzése. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Horváth, Barnabás Márk (2012) Munka vagy segély? : Megváltozott munkaképességűek a munkaerő-piacon. TDK dolgozat, BCE, Közgazdálkodás és közpolitika szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/20120326154941.pdf

Alberti, Réka Dóra (2012) Munka és magánélet kapcsolata a dolgozó n�ők életében : Mikrovállalkozói lét vs. vezet� beosztás egy hazai vagy multinacionális cégnél. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Dian, Anita (2016) Munkaerő-kölcsönzés : Gyakorlati tapasztalatok az IT szektorban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Döntéselmélet Tanszék.

Kas, Péter (2016) Munkaerőpiac vizsgálata kooperatív játékelméleti eszközökkel. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Operációkutatás és Aktuáriustudományok Tanszék.

Hörömpöli, Erik (2011) Munkaerőpiac, migráció és az Európai Uniós csatlakozás a visegrádi országokban. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kenesey, Krisztina (2015) Munkahelyi stressz és elvándorlás a magyar aneszteziológusok körében. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Bárdics, Adél (2016) Munkahelyi stressz és életminőség : Egy szállítmányozó cég vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Mészáros, Anikó Rózsa (2010) Munkahelyi stresszorok és megküzdési stratégiák azonosítása virtuális környezetben dolgozó munkavállalóknál. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Bágerné Páli, Barbara (2012) Munkanélküli ellátások hazánkban a rendszerváltástól napjainkig : Gyakorlati megközelítés a helyi - vas megyei és szentgotthárdi - tapasztalatok tükrében. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Spaits, Luca (2016) Munkanélküliség Magyarországon, és ennek tükrében a hazánkból való elvándorlás. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Spaits_Luca.pdf

Soós, Gábor Dániel (2008) Munkanélküliség egy új-keynesi makromodell keretein belül. TDK dolgozat, BCE, Makrogazdasági és gazdaságpolitikai elemzések szekció.

Ilyés, István and Reizer, Balázs Béla (2011) Munkanélküliség és bűnözés. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságpolitika szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/II_RB_20110402001447.pdf

Szabó, Eszter (2015) Munkanélküliség és kezelésének alternatívái az Ózdi kistérségben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Mikroökonómia Tanszék.

Korányi, László (2008) Munkapiac hatása a gazdasági növekedésre. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Világgazdasági Tanszék.

Soós, Gábor Dániel (2010) Munkapiac valamint fiskális és monetáris politika a DSGE modellben. TDK dolgozat, BCE, Makrogazdasági és politikai elemzések szekció.

Gárdonyi, Györgyné (2013) Munkavállalók helyzete, lehetősége és jogállása a felszámolási eljárás során. Postgraduális szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Serhokk, Krisztián (2013) Munkavállalók érdekérvényesítési mozgástere a munkaadói felszámolásban. Postgraduális szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Pásztor, Tibor (2012) Munkaügyi kapcsolatok a Borsodi Sörgyár Kft-nél, 2001-2011. Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Fenyvesi, Nikolett (2014) Munkaügyi viták és rendezésük. Postgraduális szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, MEGHATÁROZATLAN. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Fenyvesi_Nikolett.pdf

Sudár, Márton (2013) Munkerő-kölcsönzés gyakorlata az ISD Dunaferr Zrt. és a Dunaferr Munkaerő-kölcsönző Nonprofit Kft. között, 2012. évi I. törvény alkalmazása és hatása. Postgraduális szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Barta, Éva Erika (2014) Munkával kapcsolatos attitűdök Magyarországon (2005) és Romániában (2008). MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Komáromi, Judit (2007) Mókuskerék - Avagy hogyan látják alacsony beosztású dolgozók a munkahelyi fegyelmezést? Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Szervezeti magatartás Tanszék.

Kürtösi, Hajnalka (2011) Nemek közötti munkamegosztás megítélése egy nőtöbbségű szevezetben. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Hirsch, Johanna (2015) Nemi különbségek orvostanhallgatók karrierterveiben és migrációs szándékaiban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Hirsch_Johanna.pdf

Tóth, Adél (2011) Nemzetközi munkaerő-mobilitás és migrációs politikák. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Koplányi, Emese (2014) Nesze nekem anyaság! : Az anyasági hátrány Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Nátrán, Nikolett (2016) Németország demográfiai elöregedése és kapcsolata a migrációval. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Petrás, Anna (2010) Nők a munka világában : Az ELTE Bölcsésztudományi Karán 2005 és 2010 között végezett 22-26 éves hallgatók elképzelése a családról és a munkáról. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Mile, Kitti Anita (2012) Nők a munkaerő-piacon : A családi és munkaerő-piaci szerep összehangolása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, MEGHATÁROZATLAN.

Veszely, Zsófia Anna (2016) Nők a munkapiacon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia Tanszék.

Szabó, Zsuzsa (2015) Nők helyzete a munkaerőpiacon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Szabo_Zsuzsa.pdf

Kokavecz, Anna (2014) Nők helyzete a munkaerőpiacon az Európai Unióban és Magyarországon, a csatlakozástól napjainkig. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Ferencz, Anna (2010) Objektív és szubjektív hatékonyság a női vállalkozókat támogató hazai nonprofit szervezetekben. Szakdolgozat, BCE, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Vertetics, Viola (2013) Pedagóguspálya: a felvételitől a munkaerőpiacon való érvényesülésig. MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Ispán, Zsolt (2008) Please don't turn your mobiles off! Mobile learning in Central Eastern Europe. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Lovasi, Luca (2016) Roma és migráns munkavállalók a munkaerőpiacon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Bakos, Zsófia (2010) Rugalmas biztonság a magyar munkaerőpiacon. Szakdolgozat, BCE, Mikroökonómia Tanszék.

Huzsvai, István (2016) Részmunkaidő Magyarországon és a környező országokban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Csogány, Nikoletta (2013) Rögbijátékos marketing igazgatónő? : A nők diszkriminációja a munka világában az Egyenlő Bánásmód Hatóság joggyakorlata alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Molnár, Zsófia (2014) Skandináv nők ereje : A nők foglalkoztatottsága a skandináv országokban. TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/20140326091547.pdf

Jancsics Kun, Abigél (2010) Social Franchising – Megváltozott munkaképességűek integrált foglalkoztatásának tükrében Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE, Vezetéstudományi Intézet.

Penovác, Eszter (2015) Sokszínűség a munkahelyen : Az LMBT emberek munkaerő-piaci helyzete és a Nyitottak vagyunk közösségi kezdeményezés. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Döntéselmélet Tanszék.

Szigeti, Szilvia (2013) Spanyolország és az Egyesült Királyság munkaerőpiacának összehasonlító elemzése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Világgazdasági Tanszék.

Szép, Judit Éva (2011) Stresszt kiváltó szervezeti tényezők vizsgálata a megváltozott munkaképességű munkavállalók körében egy vállalati példán keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Somlyai, László (2010) Szabolcs-Szatmár-Bereg megye munkaerő-piaci elemzése az országos folyamatok tükrében. Szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Makroökonómia tanszék.

Kálmán, Kitti (2017) Szakmafüggetlen értékválasztások: A Camp Leaders program részvételi motivációi és a táborban betöltött szerep hatásai a kiutazókra. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing-, Média- és Designkommunikáció Tanszék.

Garay, Péter (2014) Szervezeti elkötelezettség és a motiváció kapcsolata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Szemán, Katalin Anikó (2011) Szervezeti mechanizmusok kritikai megközelítése, fókuszban a túlóra jelenség. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Velkey, Ádám (2015) Szervezeti stressz és kiégés. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Németh, Janka (2016) Tanulmányi mobilitás vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Halász, Krisztina (2015) Tanult tehetetlenség a magyar munkaerőpiacon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Matematikai Közgazdaságtan és Gazdaságelemzés Tanszék.

Kocs, Réka (2015) The Millennials, Job mobility and European Identity in Europe Insularity vs. Inclusivity. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Kocs_Reka.pdf

Aluher, Ihyembe (2016) The Social Networks of Female African Migrants in Hungary. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Vargha, Mark (2014) The nature of A8 migration to the UK : Trends, impacts, outcomes and policies. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Vargha_Mark.pdf

Maczákné Sándorfalvi, Éva (2010) The problems of flexicurity in Hungary.To work or not to work? MA/MSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Mózer, Eszter (2015) Turizmus és munkanélküliség összefüggése Keszthelyen és Hévízen az ezredforduló után. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Mikroökonómia Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Mozer_Eszter.pdf

Knauz, Ramóna (2015) Török migránsok Németországban : Németország és Törökország összehasonlítása különböző dimenziók mentén. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék.

Reiter, Ágnes (2012) Utópia vagy reális alternatíva az ügyfélszolgálatosok foglalkoztatása távmunkában? Postgraduális szakdolgozat, BCE, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Pallos, Marcell (2015) Vidékfejlesztési programok és vidéki foglalkoztatás. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Szép, Krisztina (2014) Visszatérés a munkaerőpiacra a gyermekvállalás után, a munka - magánélet egyensúlyának megteremtése. Postgraduális szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdasági Továbbképző Intézet.

Hományi, Vanda (2012) Válság és WLB : Avagy hogyan hat a jelenlegi gazdasági válság a munka-család egyensúlyra. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Benedek, Petra (2003) e-Learning a munkaerőpiac tükrében. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Pohl, Nóra (2014) Áttekintés a részmunkaidős foglalkoztatásról Magyarországon és az Európai Unióban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Matematikai Közgazdaságtan és Gazdaságelemzés Tanszék.

Berta, Krisztina Andrea (2016) Új belépők a munka világába – a Z generáció. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Munkagazdaságtan Központ.

Károly, Kinga (2009) Új kor, új igények – a nők munkaerő-piaci kilátásai a rugalmasságra és a biztonságra. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet.

Kerti, Dániel Ákos (2013) Ússz és evezz : A magyarok külföldi munkavállalása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Világgazdasági Tanszék.

Nagy, Judit (2011) „Emberekkel szeretnék foglalkozni!” avagy HR specializáción végzettek szakmai identitásának vizsgálata. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Harcsa, Krisztián Máté (2015) „Should I stay or should I go?” : Migration from Hungary to Western Europe. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Szociológia és Társadalompolitika Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Harcsa_Krisztian_Mate.pdf

A lista elkészültének dátuma: Mon Nov 19 06:23:41 2018 CET.