Tallózás Tanszék szerint
Tételek száma:37. Héjja, Zsuzsanna (2013) Nagy hidrosztatikai nyomású kezelés hatása Salmonella enteritidis-szel beoltott erdélyi marinádos csirkemellfilére. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Kollár, Rita (2013) Csökkentett sótartalmú sajtok fizikai, kémiai és mikrobiológiai tulajdonságainak változása nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatására. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Krassóy, Mónika (2013) Sajt érésének gyorsítása nagy hidrosztatikus nyomású kezeléssel. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Szilágyi, Adrienn (2013) Gyorsfagyasztott zöldséglevekhez hatékony lényerési technológia kidolgozása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Miló, Tímea (2013) Nagy hidrosztatikus nyomású kezelés hatása halhús minőségi változására. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Czermann, Krisztina Katinka (2013) Nagynyomású kezelés hatásának vizsgálata hőkezelt töltelékes húskészítmények érzékszervi tulajdonságaira, állományára. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Smucz, Flóra (2013) Hazai fogyasztói tej vásárlási és fogyasztási szokások. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Molnár, Emese (2012) A SmartFresh technológia és az ULO tárolás hatása Idared alma hűtőtárolására. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Prémus, Karola (2012) Nagy hidrosztatikus nyomással kezelt joghurtok egyes fizikai és kémiai tulajdonságainak alakulása a tárolás során. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Dobos, Gabriella (2012) Tejes gyümölcsfagylaltok minőségének alakulása a tejkomponens változtatásával. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. PrémusThoma Lászlóné Hőberth, Anita (2012) Az ivóvíz higiéniai vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Ádám, Sándor (2012) Egész tojások fizikai tulajdonságainak változása hűtve tárolás során. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Tóth, Adrienn (2012) Fűszerpaprika minőségének alakulása a fagyasztva szárítás (liofilezés) hatására. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Molnár, Valéria Mária (2012) Vörösáru termékek nagy hidrosztatikai nyomású kezelése és vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Jelinkó, Dániel (2012) „Sous-vide” technológia hatása a marhahús tulajdonságaira. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Hackl, Dominika Anna (2012) A hazai baromfiágazat gazdasági helyzete és jövőbeli lehetőségei nemzetközi összehasonlításban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Honvéd, Attila (2012) Húsipari adalékanyagok szerepe és alkalmazása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Nagy, Krisztián (2012) Egészben sütött marhahús különböző módon történő hőkezelése és vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Pósa, Enikő (2012) Savanyú savó HNF koncentrátum mennyiségének hatása fagylaltok állomány jellemzőire. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Nagy, Szilvia (2012) A kecsketej összetételének, valamint fizikai és kémiai tulajdonságainak változása a laktációs időszak során. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Ruff, Dominika (2012) Nagy hidrosztatikus nyomással kezelt tejből készült joghurtok alvadásának és gélszilárdságának vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Nagy, Diána (2012) Sólében történő kezelés fiziko-kémiai hatása szárazáru termék érlelése során. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Magyar, Imola (2012) Sertés és marhahús márványozottságának vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Krizsán, Tamás (2012) Félkemény sajtok minőség meghatározó tényezőinek változása nagy hidrosztatikus nyomás hatására. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Pintér, Richárd (2012) Laktózmentes tejes gyümölcsjégkrémek minősége és tárolás alatti változtatása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Nágl, Péter Pál (2012) Húsok márványozottságát meghatározó húsminőségi paraméterek vizsgálata az SEUROP minősítési rendszer tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Mikesz, Attila (2012) Nagy hidrosztatikainyomású kezelés hatása a teljestojás-lé minőségi paramétereire. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Mlinkó, Anna (2012) Kezelési paraméterek hatása különböző fajtájú szamócából előállított pürék illékony komponenseire. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Dorogházi, Enikő (2012) Akác- és hársmézek vizsgálata közeli infravörös spektroszkópiával. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Zollai, Viktória (2012) Hízott máj hőkezelésének vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Orosz, László (2012) Marhahús érlelési technológiájának fejlesztése vákuumcsomagolás alkalmazásával. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Tóth, Éva (2012) Nagy hidrosztatikai nyomáskezelés hatása sajtok szabad aminosav és biogén amin tartalmára az érlelés során. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Fássy, Olga (2012) Különféle kezelésekkel előkészített konyhakész zöldségfélék eltarthatósági idejének összehasonlítása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Somorai, Lilla (2012) Friss húsok eltarthatóságának növelése nagy hidrosztatikai nyomás alkalmazásával. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Vladucz, Péter (2012) Elősütött pékáru fagyasztásának hatása a késztermék minőségére. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Simon, Zsolt András (2012) Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés és szelektált starter kultúrák hatása sajtok szabad aminosav és biogén amin tartalmára. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. Nagy, Gergely (2012) A méz kristályosodásának a vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék. |