Marhahús érlelési technológiájának fejlesztése vákuumcsomagolás alkalmazásával

Orosz, László (2012) Marhahús érlelési technológiájának fejlesztése vákuumcsomagolás alkalmazásával. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék.

[img] PDF (Szakdolgozat) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség
Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:6966
Képzés/szak:Élelmiszermérnök (BSc) szak
Elhelyezés dátuma:09 Júl 2015 08:45
Utolsó változtatás:09 Júl 2015 08:45

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap