Items where Subject is "Food chemistry and nutrition"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items at this level: 24.

Pál, Erika (2013) A Crohn-betegség financiális szemléletű megközelítése. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszék.

Jobbágy, Katalin (2013) A borecet gyártás haszon mikroorganizmusának fiziológiai vizsgálata és a gyártási folyamat során előforduló idegen mikrobák kimutatása és jellemzése. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

Sifter, Ágnes (2013) A tartós antikoaguláns terápia nehézségei diéta szempontjából pitvarfibrilláló betegek körében. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszerkémiai és Táplálkozástudományi Tanszék.

Kis, Andrea (2011) Acetilezéssel módosított keményítők vizsgálata és alkalmazásának lehetőségei salátaöntetekben. BA/BSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Nagy, Hajnalka (2012) Cöliákiás és nem lisztérzékeny lányok táplálkozásának összehasonlítása. BA/BSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszerkémiai és Táplálkozástudományi Tanszék.

Kocsis, Tímea (2013) Egy probiotikus tejsavbaktérium törzs béta-galaktozidáz enzim szintézisének tanulmányozása. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Nagy, Krisztián (2012) Egészben sütött marhahús különböző módon történő hőkezelése és vizsgálata. BA/BSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék.

Sümegi, Zsófia (2012) Enzimkezelés és szárítás hatása almatörköly extraktumok polifenol tartalmára. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Wittner, Ágnes (2012) Extrakciós paraméterek optimalizálása almatörköly polifenol-tartalmának kinyerése céljából. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Gyurkovics, Erzsébet (2012) Fuzáriummal fertőzött búza vizsgálata közeli infravörös (NIR) spektroszkópiával. Thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

Pichler, Gábor (2012) Gumicukor minták glicirrizin és glicirretinsav tartalmának meghatározása HPLC-ESI-MS/MS kapcsolt rendszerrel. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék.

Stempelyné Antal, Terézia (2012) Karbadox és olaquindox metabolitjainak meghatározása sertés izom és máj mintából LC-MS/MS technikával. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék.

Géri, Veronika (2012) Kukoricaliszt bázisú, gluténmentes minőségi száraztészták fejlesztése glükóz-oxidáz és transzglutamináz enzimkészítmények felhasználása mellett. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

Sándor, Rita (2012) Két tömegspektrometriás ionforrás (APCI, ESI) kritikai összevetése termesztett gombából történő D-vitamin meghatározás példáján. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék.

Kiss, Eszter (2017) Két út, egy irány: a TTIP tárgyalások élelmiszergazdaságot érintő legfőbb kihívásai és azok lehetséges megoldásai. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Felhő, Mária (2012) Köles alapú probiotikus termék fejlesztése. BA/BSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Gédert, Tímea (2013) Magas vitamintartalmú zöldségpástétomok termékfejlesztése. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Nagy-Szabó, Anita (2013) Módszerfejlesztés káposztafélék szénhidrát- és energiatartalmának meghatározására FT-NIR technikával. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék.

Vogronics, Fatime (2012) Nemzetközi és hazai jártassági körvizsgálatok értékelése mikotoxin meghatározás eredményei alapján. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék.

Molnár, Szilvia (2013) Tények és tévhitek a transzzsírsavakról a magyar élelmiszer-fogyasztás tükrében. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszék.

Kozma, Tünde Gabriella (2012) Zabalapú probiotikus termék fejlesztése. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Szűcs, Laura Eszter (2017) Étkezési/fogyasztási kultúra az Y generáció körében. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Kovács, Ágnes (2012) Ömlesztett sajtok nedvesség- és zsírtartalmának meghatározása FT-NIR spektroszkópiával. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék.

Hüse, Lilla (2013) Új élelmiszernek minősülő táplálkozási szempontból kedvező hatással rendelkező alternatív zsírsav-források. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék.

This list was generated on Sat Apr 17 01:49:50 2021 CEST.