Items where Subject is "Élelmiszerkémia, táplálkozástudomány"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
A tételek száma ezen a szinten: 23.

Pál, Erika (2013) A Crohn-betegség financiális szemléletű megközelítése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszék.

Jobbágy, Katalin (2013) A borecet gyártás haszon mikroorganizmusának fiziológiai vizsgálata és a gyártási folyamat során előforduló idegen mikrobák kimutatása és jellemzése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

Sifter, Ágnes (2013) A tartós antikoaguláns terápia nehézségei diéta szempontjából pitvarfibrilláló betegek körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszerkémiai és Táplálkozástudományi Tanszék.

Kis, Andrea (2011) Acetilezéssel módosított keményítők vizsgálata és alkalmazásának lehetőségei salátaöntetekben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Nagy, Hajnalka (2012) Cöliákiás és nem lisztérzékeny lányok táplálkozásának összehasonlítása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszerkémiai és Táplálkozástudományi Tanszék.

Kocsis, Tímea (2013) Egy probiotikus tejsavbaktérium törzs béta-galaktozidáz enzim szintézisének tanulmányozása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Nagy, Krisztián (2012) Egészben sütött marhahús különböző módon történő hőkezelése és vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék.

Sümegi, Zsófia (2012) Enzimkezelés és szárítás hatása almatörköly extraktumok polifenol tartalmára. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Wittner, Ágnes (2012) Extrakciós paraméterek optimalizálása almatörköly polifenol-tartalmának kinyerése céljából. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Gyurkovics, Erzsébet (2012) Fuzáriummal fertőzött búza vizsgálata közeli infravörös (NIR) spektroszkópiával. Szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona- és Iparinövény Technológiai Tanszék.

Pichler, Gábor (2012) Gumicukor minták glicirrizin és glicirretinsav tartalmának meghatározása HPLC-ESI-MS/MS kapcsolt rendszerrel. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék.

Stempelyné Antal, Terézia (2012) Karbadox és olaquindox metabolitjainak meghatározása sertés izom és máj mintából LC-MS/MS technikával. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék.

Géri, Veronika (2012) Kukoricaliszt bázisú, gluténmentes minőségi száraztészták fejlesztése glükóz-oxidáz és transzglutamináz enzimkészítmények felhasználása mellett. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

Sándor, Rita (2012) Két tömegspektrometriás ionforrás (APCI, ESI) kritikai összevetése termesztett gombából történő D-vitamin meghatározás példáján. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék.

Felhő, Mária (2012) Köles alapú probiotikus termék fejlesztése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Gédert, Tímea (2013) Magas vitamintartalmú zöldségpástétomok termékfejlesztése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Nagy-Szabó, Anita (2013) Módszerfejlesztés káposztafélék szénhidrát- és energiatartalmának meghatározására FT-NIR technikával. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék.

Vogronics, Fatime (2012) Nemzetközi és hazai jártassági körvizsgálatok értékelése mikotoxin meghatározás eredményei alapján. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék.

Molnár, Szilvia (2013) Tények és tévhitek a transzzsírsavakról a magyar élelmiszer-fogyasztás tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszék.

Kozma, Tünde Gabriella (2012) Zabalapú probiotikus termék fejlesztése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Szűcs, Laura Eszter (2017) Étkezési/fogyasztási kultúra az Y generáció körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Turizmus Tanszék.

Kovács, Ágnes (2012) Ömlesztett sajtok nedvesség- és zsírtartalmának meghatározása FT-NIR spektroszkópiával. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék.

Hüse, Lilla (2013) Új élelmiszernek minősülő táplálkozási szempontból kedvező hatással rendelkező alternatív zsírsav-források. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék.

A lista elkészültének dátuma: Sat Dec 16 10:18:34 2017 CET.