Enzimkezelés és szárítás hatása almatörköly extraktumok polifenol tartalmára

Sümegi, Zsófia (2012) Enzimkezelés és szárítás hatása almatörköly extraktumok polifenol tartalmára. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF (Diplomamunka) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Tétel típus:MA/MSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszerkémia, táplálkozástudomány
Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:7035
Képzés/szak:Élelmiszermérnök (MSc) szak
Elhelyezés dátuma:08 Aug 2015 08:21
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:10

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap