Tallózás Tanszék szerint

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Tételek száma:19.

Horváth, Ditta (2012) Összetevők változtatásának hatása a brownie sütemény állományára. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

Géri, Veronika (2012) Kukoricaliszt bázisú, gluténmentes minőségi száraztészták fejlesztése glükóz-oxidáz és transzglutamináz enzimkészítmények felhasználása mellett. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

Hrecska, Viktória (2012) Szemes kávé fahéjjal való illatosítása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

Molnár, Réka Eszter (2012) Selejt csökkentési módszer kidolgozása sós keksz gyártása során. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

Balog, Zsófia (2012) Technológiai adalékanyagok hatása kréker keksz késztermékre. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

Németh, Szabina (2012) Redukálócukor-tartalom és vízaktivitás változásának nyomon követése különböző nedvességtartalmú marcipánmasszákban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

Sárosi, Réka (2012) Búzalisztből készült kenyér rosttartalmának növelése inulin adagolásával. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

Spitzmüller, Anita (2012) Különböző lisztek és zsiradékok keverékének állománykialakító hatása a piskótatésztában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

Fehér, Annamária (2012) Különleges fűszerezettségű mascarpone krémsajttal töltött, tejcsokoládéval bevont bonbon termékfejlesztése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

Ajtai, Zsuzsanna Emese (2012) A szárítási hőmérséklet emelésének hatása eltérő összetételű száraztészta minták peroxidáz és polifenol-oxidáz enzim aktivitás értékeire. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

Csordás, Zsófia (2012) A kakaós étbevonattal készített félzsíros desszertjellegű túrókészítmény HACCP elemzésének bemutatása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

Csernák, Gábor (2012) Durum búza és zab őrleménykeverékekből készített minőségi száraztészták fejlesztése sportolók számára. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

Nádasdi, Noémi (2012) Vízben oldható antioxidáns kapacitás nyomon követése alternatív őrleménykeverékekből fejlesztett száraztészta mintákban a gyártás és a konyhatechnikai lépések során. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

Vörös, Viktória (2012) A dohánylevél polifenolos komponenseinek mérési módszerei. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

Svec, József (2012) Az étkezési kukoricadara olajtartalom csökkentése az ipari felhasználás érdekében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

Markó, Lilian (2012) Basics of Dough Rheology at a Rademaker Bread-line. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

Szabó, Bernadett (2012) Édesipari kávékrém komplett receptúrájának kidolgozása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

Bakó, Dóra (2012) Búzaőrlemények egyes tulajdonságainak elemzése különböző módszerekkel. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

Furulyás, Diána (2012) Fűszeres mascarponéval töltött csokoládé desszert érzékszervi vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

A lista elkészültének dátuma: Sat Oct 21 02:48:49 2017 CEST.