Items where Subject is "Sör- és szeszgyártás"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
A tételek száma ezen a szinten: 37.

Gulyás, Péter (2018) A csapból is ők folynak: avagy hová tartanak a hazai kisüzemi sörfőzdék? BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Korpics, Evelin (2012) A kukoricamaláta cefrézési paramétereinek optimálása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Izrael, Szabina (2018) A kézműves sörök marketingstratégia vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Bűdi, Dániel (2019) A közösségi média használatának hatása a hazai pálinkafőzdék jövedelmezőségére. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Bűdi, Dániel (2019) A közösségi média használatának hatása a hazai pálinkafőzdék jövedelmezőségére = The effects of using the social media platforms on the profitability of the Hungarian pálinka distilleries. TDK dolgozat, BCE, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési szekció.

Berbekár, Marcell (2020) A magyar kisüzemi sörfőzdék innovációs és marketingtevékenysége. BA/BSc szakdolgozat, BCE Vállalkozásfejlesztési Intézet, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Maró, Zalán Márk (2020) A magyar pálinkaágazat - a bérfőzdék és a kereskedelmi főzdék jövedelmezőségére ható tényezők. TDK dolgozat, BCE, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési szekció.

Varga-Sebestyén, Benjamin (2016) A sörszektor és a sörfogyasztást befolyásoló tényezők vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Varga, Norbert (2012) A sörélesztő tulajdonságait befolyásoló tényezők vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Kovács, Vince (2020) A visegrádi négyek szerepe a nemzetközi sörkereskedelemben. TDK dolgozat, BCE, Agrárkereskedelem szekció.

Halász, Bálint (2012) Alma- és körte cefrék és párlatok vizsgálata a termőterület meghatározhatóságára. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Tankó, Gabriella Zsuzsanna (2012) Az alakor antioxidáns kapacitásának meghatározása és az antioxidáns tartalom változásának nyomonkövetése a sörgyártás folyamatában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Nagy, Gábor (2012) Az eredetvédett körtepálinka tulajdonságainak vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Gelesz, Péter (2012) Az Újfehértói Fürtösmeggy gyümölcsének és pálinkáinak vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Varga, Áron (2012) Bio alakor söripari felhasználhatóságának vizsgálása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Gózony, Virág (2012) Cherry Brandy likőr stabilitási tulajdonságának vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Pál, Máté (2017) Egy kisüzemi sörfőzde megalapításához vezető út. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Varga, Anikó (2012) Eredetvédett meggy, mint pálinka alapanyag. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Fódi, Zoltán (2012) Eredetvédett szilvapálinka készítése és vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Horváth, Gábor (2012) Hajdinamalátából készült cefre szűrhetőségének vizsgálata, söripari enzimkészítmények alkalmazásának lehetőségei a folyamatra. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Harmati, Kinga Szilvia (2019) Jövedelmezőségi viszonyok a magyar sörágazatban - különös tekintettel a kézműves sörfőzdékre : Közösségi média, növeled a jövedelmem? BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék. Szabadon elérhető változat / Unrestricted version: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Harmati_Kinga_Szilvia.pdf

Kelemen, Balázs (2017) Kisüzemi sörfőzdék virágzása Magyarországon: a sörfőzdék jövedelmezőségi vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Kökény, Balázs (2012) Kristálycukorral és mézzel történő javítás hatása a szőlőpárlat minőségére. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Lippai, Dénes (2012) Különböző körtefajtákból származó pálinka készítése és vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Somogyi, Adrienn (2012) Különböző technológiával készült Vilmos körte párlatok összehasonlítása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Kiss, Orsolya (2012) Különböző évjáratú, eredetvédett, szabolcsi almapálinkák vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Rebák, Tibor (2012) Különleges minőségű sörök gyártástechnológiájának modellezése félüzemi körülmények között. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Humenyik, Noémi (2017) Minőségi megkülönböztetések hatása a Szatmári szilvapálinkára - gyártói megközelítés. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Bajor, Gergő Péter (2016) Online kézművessör-kereskedelem Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Infokommunikációs Tanszék.

Gál, Gábor (2012) Pektinbontó enzim-komplexek hatásának vizsgálata különböző gyümölcsfajták cefrézése esetén. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Enghy, Boglárka (2019) Pálinkát külföldre!: a pálinka külpiaci bevezetésének problematikája a Panyolai Szilvórium Zrt. példáján. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalkozásfejlesztés Tanszék. Szabadon elérhető változat / Unrestricted version: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Enghy_Boglarka.pdf

Varju, Előd (2018) Raktározási hatékonyság fejlesztése, raktárkapacitás maximalizálása a Horizont sörfőzde üzemében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Dalocsa, Anna (2017) Réspiaci termékek online értékesítési csatornákon: a réspiaci termékek vásárlási hajlandósága és az online vásárlási hajlandóság összefüggései a kézműves sör piac példáján. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék. Szabadon elérhető változat / Unrestricted version: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Dalocsa_Anna_2017.pdf

Kubasch, Katarina Mária (2012) Söripari alapanyagok és késztermékek gluténtartalom meghatározása ELISA módszerrel. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Facskó, Dávid (2013) Söripari folyamat modellezése SuperPro Designer programmal. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Műveletek és Gépek Tanszék.

Himmer, Lénárd (2012) Tömény sörlé főzés hatása a főzőházban és a késztermékben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

Ujságh, Fruzsina (2012) Ágyas alma-, és körtepálinkák vizsgálata műszeres mérések és érzékszervi bírálat alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

A lista elkészültének dátuma: Fri Mar 29 02:22:41 2024 UTC.