Tallózás Tanszék szerint

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Tételek száma:108.

Hellner, Johanna Dorina (2018) A munkavállalói élmény vizsgálata az Y generáció vonatkozásában. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Kovács, Cintia (2018) Változások a vállalati képzések területén: a munkavállalói élmény megjelenése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Kulisity, Milán (2018) A nukleáris erőművek lehetséges stratégiai válaszai a megújulók térnyerésére. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Kulisity_Milan.pdf

Panyor, Máté (2018) Egy induló webfejlesztő vállalkozás szervezeti működésének meghatározása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Ráskai-Kiss, Keve (2018) Társadalmi hatásmérés az SROI módszertannal a Nagy Lépés Futárszolgálat példáján keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Fadgyas, Ábel (2017) Egy magyar értékesítővállalat szervezeti struktúrájának elemzése a kontingenciaelmélet alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Tándor, Viktória (2017) A japán ringi döntéshozatali rendszer és annak működése egy Magyarországon működő japán vállalatnál. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Tandor_Viktoria.pdf

Sinkó, Gabriella (2017) A generációváltás problémái Magyarországon : A jelenség elemzése és a HR szakma feladata a változások támogatásában. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Eperjesi, Dávid (2017) A hallgatói lemorzsolódás prediktív modellje. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Balázs, Adrián Dávid (2017) Inflexiós modell: az outsourcing és SSC érettségi modellek kritikája: az Inflexiós döntési modell elméletben és gyakorlatban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Balazs_Adrian_David.pdf

Koncz, Fanni Tamara (2017) Idősödő munkavállalók a szervezetben: a kormenedzsment lehetőségei a vállalatnál. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Kubiczki, János (2017) Szervezeti struktúrák kialakulásának okai a kontingenciaelmélet alapján. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Morvai, Ádám (2017) Struktúraváltás Magyarország kórházszektorában. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Morvai_Adam.pdf

Nagy, Gergely Miklós (2017) Az ERP rendszerek bevezetésének menedzsmentje stratégiai és változásvezetési nézőpontból. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Veres, Szimonetta Zsuzsanna (2017) Felelősségteljes kutatás és innováció (RRI) a gyakorlatban: a wekerlei közösségi gazdaságfejlesztési folyamat értékelése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Veres_Szimonetta_Zsuzsanna.pdf

Sinka, Babett (2017) Az Y generáció stresszhez fűződő viszonya: fókuszban a munkahelyi stresszorok, alkalmazott coping stratégiák vizsgálata, figyelembe véve az egyén pszichológiai erőforrásait. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Székeli, Dalma Lídia (2017) A kapunyitási pánik megélése a huszonéves, fővárosi pályakezdők körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Vágvölgyi, Ádám (2017) Hazai mezőgazdasági integrátorok lehetséges stratégiái. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Zsedényi, Dorottya (2017) Sharing Economy: a fogyasztás új modellje. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Márton, Alexandra (2017) A felsőoktatás jövője: globális trendek, forgatókönyvek, dilemmák és megoldások 2030-ban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Barsi, Fanni Klára (2016) A netgeneráció magyar televíziós ipart befolyásoló, újszerű médiahasználati szokásai. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Szedmák, Borbála (2016) A karrierválasztás pszichológiai háttere : Különös tekintettel az Y generáció leendő közgazdászaira. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Pölczman, Réka Katalin (2015) A beszállítói döntés meghozatala : Oktatók/szerzők kiválasztásának folyamata az Oktatási Központ Kft. példáján keresztül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Pogácsás, Hanna (2013) A lean menedzsment és a szervezeti kultúra kapcsolata : Összeegyeztethető-e a lean menedzsment a magyar szervezeti kultúrával? BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Pogacsas_Hanna.pdf

Fejes, József (2012) Balanced Scorecard a Fundamenta-Lakáskassza Zrt-nél : bevezetés és változásvezetési kihívások. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Gábor, Péter (2012) Nonprofit Szervezet Menedzselése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Sólyom, Attila (2012) A kontrolling sajátosságai a nonprofit szektorban : Különös tekintettel a kis méretű szervezetek helyzetére és lehetőségeire. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Solyom_Attila.pdf

Szűcs, Viktória Mónika (2012) Az adózás szerepe és helye a válság leküzdésében Anglia és Magyarország példáján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Juhász, András (2012) Etikai szabályozás a magyar közigazgatásban. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Madarász, Viktor (2012) Google Street View - Posner szemével : A Google Street View állami szabályozásának vizsgálata a jog gazdaságtanának eszközeivel. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Madarasz_Viktor.pdf

Szabó, Dániel (2012) A Netbeszéd.hu portál üzleti modellje : Ötlettől a termékig. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Verlics, Tibor (2012) A villamosenergiapiaci liberalizáció és a magyar áramtőzsde. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Krizbai Szendi, Júlia (2012) Társadalmi felelősségvállalás és fenntarthatósági jelentéstétel a gyakorlatban, az Accenture példáján szemléltetve. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Boda, Petra Györgyi (2012) Társadalmi felelősségvállalás a magyar söriparban, különös tekintettel a Dreher Sörgyárak Zrt.-re. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Kaderják, Anita (2012) Készen áll-e a magyar vasúti személyszállítás a piacnyitásra? : A végrehajtott strukturális átalakítások értékelése és megoldási javaslat egy jövőbeni, nyílt piaci struktúrára. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Kaderjak_Anita.pdf

Kovács, Zsuzsanna (2012) Tanulás a felsőoktatásban : Mennyit ér a hallgatók véleménye? MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Nunkovics, Ágnes (2012) Emberi erőforrás menedzsment rendszerek vizsgálata Lean menedzsmentet alkalmazó magyar cégeknél. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Gulyás, Dávid (2012) Felelős támogatás és szponzoráció a sportban : Etikai és gazdasági szempontok kapcsolódási pontjai. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Gulyas_David.pdf

Varga, Dorottya Mónika (2012) A felsőoktatási intézmények finanszírozása a japán és magyar felsőoktatási finanszírozási rendszer bemutatásán keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Jóbai, Tamás János (2012) Social Jukebox : avagy a MIXGAR üzleti lehetőségei. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Jobai_Tamas_Janos.pdf

Márton, Mariann (2012) A szervezeti kultúra és a leadership kapcsolata a hazai GLOBE kutatás tükrében. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Marton_Mariann.pdf

Wirtz, Krisztina (2012) A karrierváltás jelensége : Fókuszban a személyes autonómiára törekvők csoportja a mai Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Balogh, Levente (2012) Az internetes foglalási portálok üzleti modelljei : Az Agoda és a Couchsurfing bemutatásán keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Balogh_Levente.pdf

Babos, László (2012) Vállalatok felelős működésének megközelítései. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Dianovszki, Lilla Diána (2011) Szakmai közösségek részvétele a stratégiai tudás kiaknázásában. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Lévai, Tünde (2011) A hazai HBCS-alapú finanszírozás működésének vizsgálata, különös tekintettel a beruházások kérdésére. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Zámbó, István (2011) Stratégia az elméletben és stratégia a gyakorlatban az ISV Zrt.-nél. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Varga, Viktória (2011) A Prezi.com üzleti modellje és versenyhelyzete. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Koncz, Nóra (2011) Házaspárok életstratégiái a munka-család viszonyrendszerének összeegyeztetésére : Kitekintés a Magyarországon élő édesanyák helyzetére. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Szemán, Katalin Anikó (2011) Szervezeti mechanizmusok kritikai megközelítése, fókuszban a túlóra jelenség. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Lilli, Ágnes (2011) Lean menedzsment az üzleti világ szolgálatában : Lean személetű fejlesztés eszközkiadó automatákkal. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Őzse, Adrienn (2011) A „fenntartható fejlődés” hosszú távú biztosítása : Vállalati fenntarthatósági indikátorok szerepének elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Mészáros, Orsolya (2011) Az intuíció hatása a vezetői döntésekben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Gaál, Zoltán János (2011) ERP rendszerbevezetések kockázatai. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Bárány, Tamás (2011) A felkelő nap országa : A japán kultúra sajátosságai, avagy hogyan jeleníti meg hazánkban a keleti szemléletmódot a karate. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Farkas, Bernadett (2011) A gyógyszerár-támogatási rendszer működése és fenntarthatósága Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Papp, Bertalan (2011) Költségvetési felelősségi rendszerek szerepe Magyarország átalakulásában : A szocialista örökség kapcsolata a fiskális intézményrendszer kialakításával. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Sas, Zsuzsanna (2011) Jön-e az áttörés a hazai e-könyvek piacán? : Egy könyvkiadó és egy könyvkereskedő lehetséges válaszai az e-book trendekre Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Nagy, Annamária (2011) Az egészségügyi intézmények gazdasági hatékonyságának értékelési lehetőségei Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Csőke, Tamás (2011) Megosztott szórakoztatóipar : A zene-, film- és videojáték ipar fejlődése a torrent technológia tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Lőrincz, Emil Dávid (2011) Az első belépő platform vállalatának versenyelőnye közösségi hálózatokban Stratégiaalkotás kreatív piacokon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Pereszta, Júlia Ilona (2011) A lakáscélú deviza alapú hitelek piacának szabályozása és a pénzügyi kultúra fejlesztése, különös tekintettel a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének tevékenységére. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Kerek, Judit (2011) Az okostelefonok hatására bekövetkezett iparági változások : Iparági konvergencia és adaptáció a Magyar Telekom Nyrt. esetében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Hajdu, Bernadett (2011) Igazságos leépítés? : Avagy a csoportos létszámleépítések igazságosságészlelésének vizsgálata a HR szakemberek körében a GYSEV Zrt-nél. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Medvés, Péter (2011) Együtt vagy külön? : Az integráció kérdése a hazai dísznövény-ágazatban a virágüzletek szemszögéből : Egy intézményi szociológiai közelítés. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Renczes, Nóra (2011) A vezetési stílusjegyek szerepe a lean vállalatirányításban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Bonda, Balázs (2011) A dinamikus képességek szerepe a változásvezetésben : A villamosenergiaipar példája. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Werger, Adrienn (2011) Az autóipar szabályozási környezete. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Tihanyi, Gábor (2011) Európai piac-összekapcsolás : Magyarország szerepe. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Gonda, Ágnes (2011) Az Európai Unió energiapolitikai elképzelései, és megvalósításuk a magyarországi határkeresztező villamosenergia-kereskedelemben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Somlai, Melinda (2011) A hazai lízingpiac szabályozási környezete és annak változásai a válság hatására. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Horváth, Judit (2011) Szervezeti elkötelezettség a sportszervezetek esetében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Czifra, Judit (2011) A magyar és a dán egészségügyi rendszer összehasonlítása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Reményi, Adrienn (2010) CSR a globalizálódó magyar gazdaságban. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Nagy, Katalin (2010) A L’ORÉAL - BODY SHOP FELVÁSÁRLÁSI ÜGYLETÉNEK ELEMZÉSE ÉS KÖVETKEZMÉNYÉNEK HATÁSA A FRANCIA KOZMETIKAI VÁLLALATRA. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Juhász, Katain (2010) A változással szembeni szervezetei ellenállás vizsgálata az E.on szervezetfejlesztési projektjén keresztül. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Liptay, Bálint (2010) Tudásmenedzsment rendszer kiépítésének akciókutatás folyamata egy állami vállalatnál. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Nagy, Mariann (2010) A Debreceni Vagyonkezelő Rt. kialakítása – a változásvezetési folyamat sikertényezői. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Sárközi, Márta Ildikó (2010) A szervezetfejlesztési tanácsadó szerepe a változásvezetési folyamat során jelentkező ellenállás kezelésében. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Gál, Anita (2010) A HATÉKONY KÖZPONTI KONTROLL FELTÉTELEI ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ VÁLLALATOKNÁL. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Benya, Éva (2010) Nem elég jónak lenni, annak is kell látszani? : Avagy a személyes márkaépítés lehetőségei és veszélyei a szervezetben és azon túl. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Császár, Eszter (2009) Sok(k)ok és okok : Külföldön tanuló közgazdász hallgatók hazatérést követő visszailleszkedése. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Dinh, Tamás (2009) Piac, vállalat vagy szövetség? : A tranzakciók szerveződési formái mint a vállalati versenyelőny megteremtésének alternatívái. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Liktor, Nóra (2009) Változásvezetés az államigazgatásban - dereguláció a hazai vállalatok adminisztrációs terhei terén. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Pacsi, Anna (2009) A szervezeti változások „csendes gyilkosai”. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Jakab, Gergely (2009) Az AEGEE-Budapest szervezeti kultúrája : GLOBE kutatás egy diákszervezetben. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Lontay, Balázs (2009) A villamosenergia-versenypiac a válság tükrében : Az MVM Partner Zrt. lehetséges stratégia-típusai különböző szcenáriók esetén. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Podonyi, Krisztina (2009) A latin-európai és arab menedzsment, társadalom és kultúra összehasonlítása a római katolikus keresztény és a szunnita iszlám vallás tükrében. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Szirmai, Zsombor (2009) Információs túlterheltség tudásintenzív és termelő iparágakban Magyarországon. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Kovács, Tímea (2009) A képzés szolgálatában : Felnőttképzés és a munkaerő-piaci integráció összehasonlítása Spanyolország és Magyarország viszonylatában. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Tóth, Zita (2009) A multinacionális kereskedelmi vállalatok és a KKV-k kapcsolatának valódi haszna : A Star-Plus mőanyagipari Kft. és a Metro Kereskedelmi Kft. 10 éven átívelő eredményközpontú kapcsolatelemzése, avagy a különböző alkupozíciók következményei. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Nemcsák, Katalin (2009) Minőségbiztosítási rendszerek a felsőoktatásban. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Demjén, Ottó (2009) Változásvezetés a treasury értékesítés területén. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Linczmayer, György (2007) Stratégiai légiszövetségektől az Air France-KLM fúzióig. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Steiner, Attila (2007) A MOL-Csoport integrált mátrixstruktúrája. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Szanyi, Krisztina (2007) A banki controlling és a szervezeti kúltúra összefüggései Ukrajnában. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Tenk, Viktória (2007) Teljesítmény(értékelés) a magyar labdarúgásban. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Trombitás, Júlia (2007) Jelenthet-e stratégiai versenyelőnyt a távmunka alkalmazása egy vállalat számára? Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Zuckermann, Anikó (2007) Integrált rendszer bevezetése a Danone-nál, szervezeti és változásvezetési megközelítésből. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Terbócs, Krisztina (2007) Shared Service Center - Humán Erőforrás Szolgáltató Központ a Magyar Posta Zrt.-nél. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Sipos, Máté András (2007) Teljesítménymenedzsment az autókereskedelemben. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Túri, Márton (2007) A magyar bioetanol iparág elemzése különös tekintettel a bioetanol gyártásra. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Hirsch, Tibor (2007) Szervezetelemzés a VIDEOTON Elektro-PLAST Vállalatnál. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Krizsán, Olivér (2007) Értékesítési csatornák jövedelmezőségi vizsgálata. Egy folyamatalapú megközelítés bemutatása a Bookline.hu példáján keresztül. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Medvegy, Péter (2007) Portfólió menedzsment a régiós versenyben. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Orbán, Gergely József (2007) Az IMB és a PriceWaterhouseCoopers Consulting fúziója. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Lestár, Miklós (2007) A vállalati stratégia és a tőzsdei jelenlét kapcsolata. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Molnár, Éva (2007) A controlling értelmezése a hazai gyógyszeripari kis- és középvállalatoknál. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

A lista elkészültének dátuma: Mon Mar 25 06:23:04 2019 CET.