Tallózás Tanszék szerint
Tételek száma:31. Erdődi, Péter Levente (2013) A gyöngyöző bor készítésének bemutatása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Vadasi, György Tamás (2013) Különböző termőterületről származó borok növényvédőszermaradék tartalmának vizsgálata LC-MS/MS műszerrel. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Gayerhosz, Norbert (2013) Néhány „divatos” kékszőlőfajta jelenléte Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Lázár, Viktor (2013) Energiaitalok vizsgálata a népegészségügyi termékadó (NETA) tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Zachar, Ferenc (2013) Olaszrizling értékelése a Badacsonyi borvidéken. Postgraduális szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Gellérthegyi, Dorottya Kata (2013) Az illó fenol képződés megelőzése, illó fenolos borok és hordók kezelése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Ercsei, Botond (2013) Hazai és külföldi ízesített ásványvizek értékelése érzékszervi bírálat alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Urbán, Péter (2013) Mikro-oxidáció és különböző tölgyfaszegmensek használata a 2011-es évjáratú szekszárdi Cabernet Sauvignon esetén. Postgraduális szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Hollósy, Zsombor (2013) Finomseprőn-tartásos kísérletek összehasonlító elemzése. Postgraduális szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Reisner, Tamás (2013) Palackzárók hatása a bor fejlődésére. Postgraduális szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Hári, Regina (2013) Hazai borok csomagolása és fogyasztói értékelése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Frickné Ádám, Adrienn (2013) Néhány villányi bor finomösszetételének vizsgálata. Postgraduális szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Bóni, László (2013) A D.M.R.-technika hatása a mustok polifenolösszetételére. Postgraduális szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Toronyi, Zsuzsanna (2013) A Kékfrankos borászati jelentősége. Postgraduális szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Benedek, Péter (2013) A reduktív technológia alkalmazása a Mátrai borvidéken. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Inotay, Petra (2013) Pannonhalma és a bor misztériuma. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Török, Anna (2012) Egy nem ár érzékeny borfogyasztói szegmens vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Balogh, Zsolt (2012) A 2007-es évjáratú furmint borok összetételének és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Pócz, Szilvia Beatrix (2012) Különböző savak összehasonlító értékelése borok savemelése során. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Márton, Tünde (2012) Borászati jelentőségű élesztőfajok savtermelésének vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Papp, Angéla (2012) A barrique hordós és a fakészítményekkel történő borérlelés összehasonlítása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Borászati Tanszék. Márton, Johanna (2012) Szénsavas üdítőitalok magyarországi csomagolásának értékelése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Borászati Tanszék. Konkoly, Krisztina (2012) Tejsavbaktériumok előfordulása palackos erjesztésű pezsgőkészítésben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Romsics, Bence (2012) Az alkoholos erjedés elakadásának okai és kezelése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Borászati Tanszék. Somogyi, Andrea (2012) Borászati jelentőségű élesztőgombák savtermelésének vizsgálata a nitrogénellátottság függvényében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Osváth, Fruzsina (2012) Különböző szüreti időpontú Királyleányka újborok összehasonlító elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Rábaközi, Kata (2012) A borok tanninjai és szerepük és borászati technológiában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Hotyek, Zita (2012) Különböző alapanyagú fahordók hatása a Furmint és a Hárslevelű bor összetételére és érzékszervi tulajdonságaira. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Polgár, Edit (2012) Vörösborok színanyagainak változása hordós és acéltartályos tárolás során. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Burucs, Marcell (2012) A sillerborok helye és szerepe a magyar borászatban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. Soós, Gergely (2012) A glicerin-faktor és glükonsav-faktor alkalmazásának lehetőségei a borhamisítások kimutatásában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék. |