Items where Subject is "Logisztika, termelésszervezés"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
A tételek száma ezen a szinten: 269.

Sipos, Boglárka (2018) A BAGázs Bazár termékazonosítási rendszerének kialakítása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Nagy, Ágnes Júlia (2009) A BILK Kombiterminál logisztikai információs rendszere. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Molnár, Bernadett Andrea (2014) A Cortinatex Kft. üzleti terve nagykereskedelmi tevékenység indításához. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Molnár, Dóra Judit (2018) A GDSN elektronikus katalógus szempontú vizsgálata a vállalati gyakorlatban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Horváth, Péter (2008) A Hamburg – Budapest irányú kombinált forgalom elemzése a BILK Kombiterminálon keresztül. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Szabó, Attila István (2015) A Kraljic-mátrix alkalmazásának lehetősége, vállalati beszerzési stratégia megfogalmazásában. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Ruzsa, Enikő (2018) A LEAN és az IPAR 4.0 kapcsolata: a vállalatok kinyilvánított és követett magatartásának tekintetében vizsgálva. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Szabó, Orsolya (2009) A Lean Termelési rendszer alkalmazása a hatékonyabb termelés érdekében és azok előnyei a gazdasági világválságban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Cseh, Diána Klára (2012) A Magyar Posta Zrt. küldeménykezelési folyamatának lean szemléletű vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Balla, Vanda (2010) A Magyar Telekom vállalati fenntarthatósági tevékenysége. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Dobsa, Dávid Miklós (2015) A Mercedes-Benz magyarországi szervizhálózatának alkatrész-logisztikai folyamatvizsgálata és fejlesztése lean eszközök segítségével. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Dobsa_David_Miklos.pdf

Jókay, Nikolett (2010) A Mesterséges Intelligenciától a Hangya Algoritmusig. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Szabó, Edina (2007) A MÁV Cargo Zrt. megújult üzleti portálja Korszerű megoldás a versenykpesség és a vevőkiszolgálás szolgálatában. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Rák, Pavol (2008) A Nokia Komárom Kft. új kiszállítási központjának kiépítése. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Lipták, Krisztina (2008) A Ruget Magyarország Kft logisztikai kiszolgálási színvonala a rendelésteljesítési folyamat kapcsán. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Kardos, Renáta (2012) A TCO koncepció jelentősége a beszállító értékelésben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Szabó, Szilvia (2003) A Workflow hatása a vállalatok teljesítményére és kapcsolata a BPR-ral. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Bakos, Dóra (2012) A beszerzési folyamathoz kapcsolódó belső kontrollok tesztelése a könyvvizsgálat során. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Vincze-Pap, Endre (2013) A beszállítók kiválasztása és értékelése, kettő járműipari és egy ICT vállalkozás példájával kiegészítve. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Vincze_Pap_Endre.pdf

Pekk, Emese (2014) A bróm biztonsági készletszintjének meghatározása egy multinacionális vegyipari nagyvállalatnál. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Petrényi, Barna (2015) A csomagolás fenntarthatósági jellemzői szervezetközi piacokon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing Tanszék.

Kacz, Ádám (2018) A csomagolás szerepe a fenntarthatóságban és a reverz logisztikában, lehetőségek a környezetbarát csomagolások terén egy webshop esetében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Szalai, Anna (2013) A felsővezetés nélkülözhetetlen eszköze: az Értékesítés- és Működéstervezés. TDK dolgozat, BCE, Logisztika és ellátási lánc menedzsment szekció.

Cristian, Patrick Sebastian (2014) A fenntartható eseménylogisztika megvalósítása a zenei fesztiválok esetén. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Cristian_Patrick_Sebastian.pdf

Kovács, Kristóf (2010) A globálisan integrált ellátási lánc és a globálisan integrált vállalat : Az integráció, és annak kockázatcsökkentő hatásai. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Tóth, Lívia (2015) A gyors prototípusgyártás folyamata és problémái valós vállalati környezetben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Papp, Gergely Attila (2010) A hazai Ro-La fuvarozás - Intézményi rendszer, környezeti előnyök és a kiterjesztés akadályai. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológiai Tanszék.

Havasi, Zoltán (2010) A hazai kis- és középvállalkozások beszerzési gyakorlata. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Lévai, Tünde (2011) A hazai tejfeldolgozók üzleti modelljeinek versenyképessége : A kicsi a szép? TDK dolgozat, BCE, Agrárközgazdasági szekció.

Vituska, Kinga (2010) A hazai termékek támogatottsága napjainkban a közbeszerzés területén. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Szalay, Tímea (2010) A hazai zöldség - gyümölcs ellátási lánc sajátosságai. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Hanzel, István (2014) A hulladékgazdálkodás, és a környezetvédelem kapcsolódásának vizsgálata a logisztikával és a visszutas logisztikával : A hulladéklogisztikai rendszer alkalmazása a PET csomagolási, begyűjtési és újrahasznosítási értelemben, a „GREENPET” projekt által. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Kovács, Zita (2009) A hulladékkezelés sajátosságai az Electro-Coord Magyarország Kht.-nál. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Décsi, Rita (2014) A hulladékolajok visszutas logisztikai folyamata és a kapcsolódó környezetvédelmi termékdíj fizetési rendszer elemzése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Szűcs, Boglárka (2016) A humán tényező, mint a raktár kritikus erőforrása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Csendes, Veronika (2009) A katonai és civil logisztika együttműködési lehetőségei, valamint a veszprémi NATO Logisztikai Kiválósági Központ esetében történő konkrét együttműködések. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Nagy, Pál Krisztián (2013) A katonai és civil logisztika együttműködésének lehetőségei, formái, kihívásai. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Lakatos, Márton (2016) A kisüzemi sörök piacának vizsgálata és a rövid ellátási láncokkal való kapcsolata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Lakatos_Marton.pdf

Krejci, Rudolf (2008) A klasszikus szállítmányozói gyűjtőforgalom létjogosultsága az új logisztikai kihívások tükrében. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Vingelman, Mihály (2009) A kombinált fuvarozás és a BILK szerepe a magyar export‐import áruforgalomban. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Villányi, Benjámin (2013) A kombinált árufuvarozási módozatok a piaci kudarcok tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Pénzügy Tanszék.

Villányi, Ariel Benjámin (2012) A kombinált árufuvarozási módozatok vizsgálata a piaci kudarcok tükrében. TDK dolgozat, BCE, Pénzügy szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/20120326080520.pdf

Fehér, Orsolya (2012) A konténeres árufuvarozás és a nemzetközi adásvételi szokványok. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Feher_Orsolya.pdf

Máthé, Gergely (2014) A készletek elértéktelenedése : A károsodás és az avulás hatása a készletgazdálkodásra. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Mathe_Gergely.pdf

Anik, Barbara (2017) A könyvtár minőségmenedzsmentje. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Molnár, Zsófia (2018) A körforgásos gazdaság koncepciójának, kihívásainak feltárása, hazai példák felhasználásával. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Török, Zsófia (2018) A környezeti teljesítményértékelés elterjedtsége a hazai vállalatok körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Lak, Vilmos (2016) A közbeszerzési szerződés teljesítésében részt vevő személyi állomány szakmai kompetenciájának értékelése az új szabályrendszer keretén belül. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Lak_Vilmos.pdf

Kozma, Péter Botond (2018) A közúti fuvarozás jövője. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Kozma_Peter_Botond.pdf

Ferencz, Bernadett (2018) A közúti fuvarozás teljesítménymérési rendszere az Ekol Logistics Kft-nél. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Illés, Bettina (2015) A különlegesség ára : A limitált kiadású csomagolások és az ár kapcsolatának vizsgálata a fiatal fogyasztók körében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Marketing Tanszék.

Lénárd, Edit (2018) A lean környezetben tevékeny vezető kompetenciái. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Vörös, Árpád Tamás (2013) A lean menedzsment és a vállalati kultúra kapcsolatának elemzése egy magyar vállalatnál. TDK dolgozat, BCE, Logisztika és ellátási lánc menedzsment szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/20130325143645.pdf

Mátyás, Ágnes (2015) A lean metodológia sikeres alkalmazásának megvalósítása irodai és adminisztratív környezetben : Lean folyamat bevezetésének bemutatása egy HR folyamaton keresztül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Emberi Erőforrások Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Matyas Agnes.pdf

Kőszegi-Tömösvári, Noémi (2015) A lean módszer alkalmazása az ékszerboltban. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Üzleti Gazdaságtan Tanszék.

Kovács, Henriett (2013) A lean szemlélet alkalmazhatósága a KKV szektorban : Virágüzlet esettanulmány. TDK dolgozat, BCE, Logisztika és ellátási lánc menedzsment szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/20130324214004.pdf

Matviján, Szabina (2013) A lean termelés és az ERP rendszerek kapcsolata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Kádár, Wanda and Lukácsy, Katalin Ágnes (2016) A logisztika hatása a vállalati versenyképességre : Egy multinacionális vállalat példáján keresztül bemutatva. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Nyíri, Sándor (2006) A logisztika kompetencia-elvárásai és azok oktatási vonatkozásai. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Gödöny, Miklós (2019) A logisztikai folyamatok meggyorsításának vámjogi eszközei. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Kovács, Barbara (2010) A logisztikai kontrolling működésének vizsgálata, és bevezethetőségének elemzése egy KKV-szektorban tevékenykedő vállalat példáján. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Nagy, Levente (2012) A logisztikai kontrolling rendszer kialakítása és működése egy vállalkozásnál. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszék.

Sipos, Márta (2013) A logisztikai tevékenységek kiszervezésének problematikája az élelmiszeriparban : A Master Good cégcsoport példáján keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Rozgonyi, Zsófia (2016) A légi áruszállítás biztonságának növelése a meghatalmazott ügynöki státuszon keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Rozgonyi_Zsofia.pdf

Szemenyei, Dóra (2015) A magyar használtruha piac helyzetének vizsgálata, különös tekintettel az alkalmazható ellátási lánc megoldásokra. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Kovács, András (2018) A magyarországi SSC szektor helyzetelemzése és trendvizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Bajnóczi, Teréz (2013) A magyarországi bankok telephelyválasztásának elemzése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Bajnoczi_Terez.pdf

Sallai, Ivett (2018) A magyarországi gyógyszerbeszerzések sajátos kérdései. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Sallai_Ivett.pdf

Havasi, Zoltán (2010) A magyarországi kis- és középvállalkozások beszerzési gyakorlata. TDK dolgozat, BCE, Logisztika és ellátási lánc menedzsment szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/HZ_20100330121549.pdf

Szalai, Csaba (2015) A magyarországi vasúti vonali infrastruktúra vizsgálata Európai Uniós összehasonlításban. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Szalai_Csaba.pdf

Szép, Krisztina (2009) A marketing anyagok beszerzésének nehézségei. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Horváth, Cecília (2007) A marketing és a logisztika szinergiája. TDK dolgozat, Budapesti Corvinus Egyetem, Értékteremtő folyamatok menedzsmentje szekció.

Molnár, Zsófia (2009) A munkaerőpiac kompetencia-elvárása a logisztikusoktól. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Szlacsin, Hajnalka (2012) A másodlagos termelői értékesítő szervezetek helye és szerepe a zöldség - gyümölcs ágazatban Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Hoffer, Ákos (2012) A nemzetközi árufuvarozás visszaszervezésének kérdésköre egy hazai kisvállalkozás szemével. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Pimper, Péter József (2016) A nyersanyagárak változásaira való spekuláció hatása az ellátási láncra. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Pimper_Peter_Jozsef.pdf

Bódis, Lívia (2008) A nyomonkövetés szerepe a gyógyszer ellátási láncban Az RFID gyakorlati alkalmazása a TEVA-nál. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Edelényi, Anna (2011) A potenciál nem minden : Egy magyar-török üzleti kapcsolat tanulságai. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

Kálmán, Orsolya Anna (2013) A raktár logisztikai folyamatok és az emberi erőforrás menedzsment összefüggései magyarországi gyógyszeripari példákon keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Ludas, Dániel (2015) A rövid ellátási láncok helyzete és kilátásai a magyar mézágazatban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Heidekker, Anna Mária (2016) A rövid ellátási láncok és a biotermelés kapcsolata hazánkban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Gémesi, Katalin (2009) A szolgáltatás ellátási lánc termék ellátási lánchoz viszonyított specifikumai. TDK dolgozat, BCE, Logisztika és ellátási lánc menedzsment szekció.

Gémesi, Katalin (2010) A szolgáltatás ellátási láncoknak a termék ellátási láncokhoz viszonyított specifikumai : Fókuszban a beszállító-menedzsment. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Járányi-Nagy, András (2015) A szolgáltatási színvonal javítása a Budapesti Közlekedési Központnál. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Nagyová, Zuzana (2008) A számítógéppel segített tervezés bemutatása és integrációja a Dräxlmaier vállalatnál. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Török, Annamária (2013) A vasúti kombinált árufuvarozás hatékonyságának vizsgálata a Koperi Kikötő és a BILK Kombiterminál kapcsolatán keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Deák, Melinda (2016) A versenyjogi jogsértés jelentősége mint kizáró ok a közbeszerzési eljárásban. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Kovács, Zsolt (2012) A vevő-beszállító kapcsolatok megértése, hatékony kihasználása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketing és Média Intézet.

Vass, Ádám (2011) A vevői elégedettség összetevői és fontossága a vállalati versenyképességben : A vevői elégedettség mérése a BI-KA Logisztika Kft.-nél. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Borbás, Péter István (2007) A vevői információk szerepe a logisztikai teljesítménymenedzsmentben a Koloman Handler Kft. példáján. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Földesi, János (2008) A vevői értékteremtés, a kiszolgálási színvonal és a vevői elégedettség összefüggései a B.Braun Magyarország logisztikai központjának példáján keresztül. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Szalai, Anna (2014) A vezetés nélkülözhetetlen eszköze az értékesítés- és működéstervezés. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Bárdics, Adél (2018) A vezetői stílus, mint az innováció lehetséges hajtómotorja: hazai vállalati tapasztalatok a Versenyképességi Kutatás tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Arató, Bálint (2011) A vállalkozói versenyképesség vizsgálata a szállítás területén : A Tesco-Global Áruházak Zrt. példája alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

Bodócs, Judit (2016) A vám szerepe az ellátási lánc tudatos menedzsmentjében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Juhász, Anna (2013) A zárt ellátási lánc bemutatása : Átfogó szakirodalmi leíró dolgozat. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Juhasz_Anna.pdf

Szilágyi, Sándor (2016) A zárt ellátási láncok és a visszutas logisztika bemutatása a fenntarthatóság szemszögéből. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Mikus, Viktória (2014) A zöld beszerzés és a környezetileg fenntartható disztribúció gyakorlata a hazai vállalatoknál. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Németh, Bence (2018) A zöld logisztikai gyakorlatok bevezetésének ösztönzői és akadályai. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Nemeth_Bence.pdf

Barna, Zsolt (2012) A „didergő” lábnyom : A szén-dioxid kibocsátás mérése a raktározás és az áruszállítás vonatkozásában, a hűtött termékek példáján keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Barna_Zsolt.pdf

Nagy, Gergely Miklós (2014) A „lean 6 szigma” menedzsment eljárások alkalmazásának vizsgálata a szolgáltatások területén. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Szabó, Kristóf (2017) Adat alapú modellezés a logisztikában. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Nagyová, Adriana (2015) Additív termelési technológia : Egy beruházási lehetőség vizsgálata az Int-cor s.r.o. esetén keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Nagyova_Adriana.pdf

Horvai, Gábor (2013) Alapanyagraktárak teljesítménymérése. MEGHATÁROZATLAN, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Németh, Nóra (2018) Alkalmazkodás a digitális transzformáció okozta változáshoz: hatékony tudásátadási eszközök vállalati közegben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Surányi, Dániel (2015) Ausztria és Magyarország áruszállítási lehetőségeinek egyes kérdései, középpontban a RoLa-val. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Suranyi_Daniel.pdf.pdf

Mizsei, Péter (2014) Autóipar és beszállítófejlesztés : Beszállítófejlesztés mint az exportenklávét és gazdasági dualitást csökkentő eszköz a magyarországi autóiparban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Molnár, Ádám (2012) Az 5S és a Kaizen mint lean termelési módszerek a Dunapack Papír és Csomagolóanyag Zrt hullámtermékgyár csepeli telephelyén. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Bócsi, Zsolt (2007) Az EDI bevezetése az OMV Hungária Kft.-nél. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Fehér, Orsolya (2011) Az Incoterms 2010 a nemzetközi áruszállítás szolgálatában. TDK dolgozat, BCE, Logisztika és ellátási lánc menedzsment szekció.

Tóth, Henriett (2018) Az Ipar 4.0 hatása a humán erőforrásra. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Toth_Henriett.pdf

Ács, Viktor (2016) Az SAP SRM workflow motor és támogatásának bemutatása elemzőeszköz fejlesztésének segítségével. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Lőrincsik, Anikó (2006) Az SAP a logisztika szemszögéből, különös tekintettel a vonalkódkezelésre. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Tokár, Livia Az additív termelés forradalma a termelésmenedzsmentben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Dancsecs, Réka (2011) Az afganisztáni műveletek logisztikai támogatásának geopolitikai vonatkozásai : Az Északi Elosztó Hálózat. BA/BSc szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Dancsecs_Reka.pdf

Tuboly, Tibor (2017) Az agilis szoftverfejlesztési módszer bemutatása: elmélet és gyakorlat az IBM példáján keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Tuboly_Tibor.pdf

Moharos, Jenő (2011) Az agrártermékek ellátási láncának kihívásai. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Mazura-Gella, Györgyi (2008) Az e-logisztikának az e-kereskedelemre és az értékesítésre gyakorolt hatásai. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Perényi, Márton (2003) Az e-procurement és az elektronikus piacterek lehetőségei. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Németh, Réka (2016) Az elektronikus aukció hatása a szereplőkre és azok kapcsolataira. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Nemeth_Reka.pdf

Grolyó, Péter (2009) Az elektronikus fuvarbörzék működése, a fuvarozókra és a szállítmányozókra gyakorolt gazdasági hatásuk. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Koncz, Marianna (2012) Az elektronikus fuvarbörzék szolgáltatásmodelljének vizsgálata : TimoCom esettanulmány. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Koncz_Marianna.pdf

Török, Zoltán József (2019) Az ellátási lánc logisztikai szolgáltatóinak felelőssége jogszabály szerint és módosulása a gyakorlatban – az ügyfél elvárások tükrében. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Bencze, Máté (2015) Az európai uniós célok megvalósulása a magyar pályázati rendszerben, különös tekintettel a KÖZOP 4-es prioritására. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Galántai, Alexandra (2007) Az információtechnológia szerepe és hatásai az autóipari ellátási láncban. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Katona, Bence (2018) Az intermodális logisztika gazdasági és környezeti hatásai. TDK dolgozat, BCE, Fenntartható vállalatirányítás és ellátási lánc menedzsment szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/Katona_Bence_TDK.pdf

Basa-Dénes, Hanka (2011) Az inverz (visszutas) logisztika stratégiai szerepe és az inverz logisztikai rendszer működése a hazai autóipari szektorban. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Erőss, Anikó (2005) Az inverz logisztika - mint a hulladékkezelési tevékenységek megvalósítására kiépülő „új” logisztikai szakág hazánkban. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Védelemgazdasági Tanszék.

Szemcsák, Petra (2010) Az iskolarendszeren kívüli felnőttképzés minőségirányítási folyamatainak fejlesztése, különös tekintettel az állami felnőttképző intézményekre (Regionális Képző Központok). Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Vas, Péter (2010) Az utolsó kilométer problémája a B2C elektronikus kereskedelmi üzleti modellben. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Rab, Krisztina (2012) Az áruszállítás környezetre gyakorolt hatásai a globalizáció tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológiai Tanszék.

Mokánszki, Edina (2016) Az „in house” beszerzések lehetőségei a 2014/24/EU irányelv tükrében. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Kincses, Lilla (2009) Azokról, akik visszaveszik, amit a természet nem -avagy a hulladék elektromos és elektronikai berendezések zöld logisztikai rendszere. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Nótin, Balázs (2012) B2B piac üzleti kapcsolatainak menedzsmentje : Hatékonyan kezeli-e a Metrinet Kft. a beszállítói és vevői körét? BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Notin_Balazs2.pdf

Marelyin, Iván (2013) Beszerzési portfólió modellek alkalmazási lehetőségei egy acélszerkezet gyártó és szerelő vállalatnál. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Rácz, Gergely (2018) Beszerzési tevékenységek outsourcingja. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Dulai, Hedvig (2008) Beszállítófejlesztés. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Gémesi, Katalin (2010) Beszállótói kapcsolatok a SZOLGÁLTATÁS ELLÁTÁSI LÁNC központi vállalatának szemszögéből. TDK dolgozat, BCE, Logisztika és ellátási lánc menedzsment szekció.

Takács, Ivett (2009) Budapest Ferihegy Airport jelene és jövőbeli szerepe a nemzetközi légi cargo forgalomban. Szakdolgozat, BCE Társadalomtudományi Kar, Nemzetközi Tanulmányok Intézet.

Barna, Zsolt (2012) Carbon footprint : A szén-dioxid lábnyom mérésének néhány gyakorlati alternatívája a raktározás és áruszállítás tekintetében. TDK dolgozat, BCE, Fenntartható fejlődés és környezeti menedzsment szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/20120321150506.pdf

Madar, Imre (2010) Civil a misszióban : Avagy, egy térkép polgári vállalatoknak egy nemzetközi katonai misszió logisztikai biztosításához. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Nagy, Ajándék (2014) Cserjétől a csészéig : A Caffé Perté logisztikai folyamatainak fejlesztése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Nagy_Ajandek.pdf

Krechnák, Dezső (2008) Céges webalkalmazások lehetőségei a CMS rendszerrel. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Gazdasági Tanszék.

Horváth, Bálint (2018) Digitális transzformáció és ipar 4.0: az eszközök adaptációjának bemutatása egy Magyarországon működő autóipari beszállító példáján. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Horvath_Balint_2018.pdf

Molnár, Katalin Barbara (2012) Durum búza zárt termelési rendszerének modellje a Dél Alföldön. BA/BSc szakdolgozat, BCE Kertészettudományi Kar, Zöldség- és Gombatermesztési Tanszék.

Schmidt, Mónika (2009) Dél-Dunántúli Régió gazdaságának szíve, az Atomváros Paks fejlesztési lehetőségei az atomerőmű árnyékában. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Madarász, Beatrix (2010) Egy faipari vállalat logisztikai fejlesztése a versenyképesség növelése céljából. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Simon, Zsolt (2010) Egy innovatív és környezetbarát intermodális logisztikai megoldás : A tengeri autópálya európai térnyerésének és működőképességének vizsgálata. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Berecz, Róbert (2007) Egy kisvállalkozás új városba terjeszkedésének marketing, logisztikai és pénzügyi terve a 2B Kft. példáján keresztül. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás Fejlesztési Intézet.

Győri, Krisztina (2012) Egy közvetlen hangulatú kertészet és állandóan megújuló tevékenységének bemutatása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Sternóczky, Dávid (2018) Elektronikus beszerzési trendek: a legnagyobb piaci szereplő szemszögéből. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Venter, Lóránt (2008) Ellátási lánc kockázatmenedzsment. Elmélet és gyakorlat három magyarországi vállalat példáján. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Szakál, Krisztina (2003) Ellátási lánc menedzsment B2B platformon. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Zákány, Eszter (2012) Ellátási lánc működésének támogatása informatikai eszközökkel. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Kiss, Sándor (2012) Ellátási lánc és IT fókuszú stratégiai elemzés : A tervezési metodológia bemutatása a LEGO példáján keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Kiss_Sandor.pdf

Bali, Zsanett (2010) Ellátási láncok környezeti értékelése és teljesítménymérése. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Mesterné Monostori, Judit (2015) Ellátási láncok robusztussága és strukturális komplexitása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Mesterne_Monostori_Judit.pdf

Klement, Zsuzsanna (2016) Ellátási láncon belüli együttműködés – fókuszban a CPFR. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Vén, Krisztina (2012) Európai Unió – válság – közösségen belüli közúti áruszállítás : Egy kisvállalkozás működése a csatlakozás és a válság tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügyi Számvitel Tanszék.

Horváth, Barna Hunor (2015) Fenntartható ellátási láncok. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Horvath_Barna_Hunor.pdf

Porgányi, Luca Réka (2018) Fenntartható logisztika: zöld logisztikai gyakorlatok. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Marót, Ádám (2009) Fenntartható makrologisztikai rendszerek – új trendek a városi közlekedésben. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Berkes, Ákos (2009) Fenntarthatóság az ellátási láncban. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Nagy, Dorottya (2014) Ferdows elméleti modelljének gyakorlati tesztelése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Nagy_Dorottya.pdf

Pásztor, Alida (2014) Future development possibilities of Western European logistics service providers in animal feed distribution in Hungary. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Tóth, Cecília (2009) Fuvarozzunk, vagy fuvaroztassunk? - A kiszervezés dilemmái a Coninvest Kft-nél. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Salageanu, Andreea (2016) GS1 DataBar bevezetésének lehetőségei a Norbi Update Lowcarb Nyrt.-nél. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Cziráki, Tamás (2014) HU-GO : Új magyar útdíjrendszer tehergépjárművek részére : Szükségesség/Versenyképesség/Nemzetközi összevetés. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Cziraki_Tamas_2014.pdf

Sólyomvári, Ágnes Magdolna (2011) Hatékonyabb szállítmányozást! : Egy konténeres szállítmányozó cég teljesítményjavításának lehetőségei a szolgáltatási ellátási lánc elemzésével és a belső folyamatok lean alapú fejlesztésével. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Fekete, Annamária (2018) Hazai vállalatok informatikai felkészültségének Ipar 4.0 fókuszú vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Pocsarovszky, Károly (2009) Hozam-menedzsment visszafelé. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Matematikai Közgazdaságtan és Gazdaságelemzés Tanszék.

Bolla, Sarolta (2016) Háromdimenziós nyomtatás a divatiparban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Takács, Orsolya (2012) Húskonzervek csomagolásának vizsgálata az értékelemzés módszerével. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszék.

Takáts, György (2010) Információs rendszerek szerepe az értékteremtésben - A Béres Gyógyszergyár disztribúciós rendszerének informatikai alapjai, és a jövőbeni fejlesztések lehetőségei. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Steiner, Szabolcs (2003) Információáramlás az autóipari ellátási láncban. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Horváth, Gyöngyi (2014) Innováció a beszerzésben – avagy a hagyományos beszerzésen túl. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Horvath_Gyongyi.pdf

Krémer, András (2018) Internet of Things-en alapuló prediktív karbantartás. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Csesztregi, Lilla (2018) Ipar 4.0 a nagyvállalati és a kkv szektorban nemzetközi adatok alapján. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztikai és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Csesztregi_Lilla.pdf

Kocsis, Ivett (2016) Kategóriamenedzsment a beszerzésben - különös tekintettel bevezetésének folyamatára és az alkalmazott portfólió elemzési módszerre. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Szána, Linda (2007) Kategóriamenedzsment ellátási lánc menedzsment szemléletben – elméleti összefoglaló. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Asztalos, Levente (2010) Kikötőválasztás vizsgálata a BILK Kombiterminálra Hamburgon, illetve Koperen keresztül érkező távol-keleti konténerforgalom esetében. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Mogyoró, Richárd (2015) Kisméretű drónok mint a KEP-szolgáltatók alternatívái. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Cseh, Orsolya (2010) Kisvállalkozás nagy úton - A Roll-lamell Kft. disztribúciós logisztikájának fejlesztési terve. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Kisteleki, Soma (2018) Klaszter-együttműködések hatása a KKV-k innovációs tevékenységére. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Kisteleki_Soma_Peter.pdf

Székely, Zsófia (2013) Kombinált fuvarozási megoldások versenyképességének vizsgálata a dél-európai kikötőkön keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Lukács, Lóránd (2010) Korszerű logisztikai információs rendszerek és technológiák. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Baumstark, Attila (2003) Kulcsr@kész SAP a Csányi Pimcészet Részvénytársaságban. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Pálmai, Gergely (2009) Készletezési menedzsment az olajiparban - A készletek és a készletkezelés jelentősége a MOL Nyrt. példáján keresztül bemutatva. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Láda, Judit (2009) Készletezési és szükségletelőrejelzési problémák az orvosi berendezések felújításánál. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Király, Eszter (2016) Készletmodellezés, készletezési bizonytalanságok és azok kezelése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Novoszelszkaja, Tatyjana (2014) Készletre kontra rendelésre gyártás vizsgálata EOQ modell függvényében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Sarlay, Szabolcs (2014) Környezeti fenntarthatóság a disztribúcióban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Sarlay_Szabolcs.pdf

Szendrői, László (2016) Környezeti kritériumok a beszállítóértékelésben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Szendroi_Laszlo_2016.pdf

Szabó, Melinda (2015) Környezetvédelmi megfontolások a beszerzés területén. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Szabóné Lelovics, Ilona (2016) Közbeszerzés mellőzésével lefolytatott beszerzések és beruházások következményei. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Karlócai, Dorottya (2007) Közvetett javak beszerzése: problémák és megoldások. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Nagy, Judit (2014) Közúthálózati fejlesztések és e-útdíj a Magyar Logisztikai Stratégia (2007-2013) jegyében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Nagy_Judit.pdf

Takács, Réka (2009) Közúti áruszállítás a CSR tükrében a Szemerey Transport Zrt.-nél : Vajon jó úton haladunk? Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Szabó, András and Jurecska, Attila (2014) LNG üzemanyagú teherautók várható részesedése az európai szállítmányozási piacon 2020-ig. TDK dolgozat, BCE, Fenntartható fejlődés és környezeti menedzsment szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/20140326094914.pdf

Dejcző, Balázs (2014) Lean folyamatfejlesztés High Mix - Low volume gyártási környezetben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Dejczo_Balazs.pdf

Lilli, Ágnes (2011) Lean menedzsment az üzleti világ szolgálatában : Lean személetű fejlesztés eszközkiadó automatákkal. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Tóth, Szabina (2016) Lean raktározás kulcskérdései, avagy a vizuális menedzsment és a humán erőforrás szerepe a Bellis Egészségtár Kft. raktárában. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Biacsi, Barbara (2013) Lean szemlélet egy szolgáltató vállalatnál : Azaz a DocuCity és a problémás dokumentumok a lean szellemében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Szilágyi, Viola (2014) Lean technikák az operatív teljesítmény szolgálatában. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Gáspár, Krisztina (2011) Lenti Város Önkormányzatának települési szilárd hulladékgazdálkodása. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Pálfi, Dávid (2016) Logisztikai folyamatok és kérdések a móri borvidéken. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Málics, Norbert (2013) Logisztikai szolgáltatók stratégiáinak és a vezetőik hálózati képeinek elemzése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Szabó, Ágota (2016) Logisztikai tevékenységek menedzsmentje humanitárius keretek között. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Szabo_Agota.pdf

Szabó, Miklós (2013) Létesítmény-elhelyezési kérdések a labdarúgásban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Szabo_Miklos.pdf

Ibrászki, Tibor (2008) Létesítménygazdálkodási alkalmazások megvalósíthatósági vizsgálata. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Kocsis, Szabina (2008) METRO Kereskedelmi Kft. és saját márkás termékek gyártóinak kapcsolata. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Molnár, Alexandra (2016) Magyarország logisztikai versenyképessége. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Petrényi, Barna (2018) Magyarország piacképessége a Kínából érkező konténeres áruk továbbításában az Ekol Logistics Kft. példáján keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Szávai, Judit (2009) Magyarország, mint a térség logisztikai központja - Elkésett reptéri beruházások, avagy csak másodrendű cargo-hub lehetünk? Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Balázs, Petra (2018) Mechanikai akvizíciós részfolyamat hatékonyságának és eredményességének vizsgálata a Robert Bosch Kft.-nél. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetéstudományi Intézet.

Bihari, Csaba János (2014) Mikro- és kisvállalkozások logisztikai oktatása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Bihari_Csaba_Janos.pdf

Smohai, Ferenc (2003) Mire tanítanak az ellátási láncok? Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi kar, Információrendszerek Tanszék.

Drabant, Gergő (2013) Mit tehet a fuvaros? : Esélyek az e-útdíj tükrében a hazai fuvarozó piacon. TDK dolgozat, BCE, Logisztika és ellátási lánc menedzsment szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/20130325092221.pdf

Bakonyi, Zoltán and Drabant, Gergő (2012) Mitől lehet versenyképesebb a vasúti áruszállítás? TDK dolgozat, BCE, Vállalatgazdaságtan II. szekció - Nemzetközi vállalatok - Logisztika.

Kovács, Judit (2010) Másodlagos disztribúciós hálózatok a MOL Csoportban : Telephálózat optimalizáció kérdésének vizsgálata : Horvátország északi régiójának Magyarországról történő ellátása. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Farkas, Zsófia Eszter (2013) Múzeumi logisztika – a kiállítások külső logisztikája. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Szolnoki, Endre György (2010) Nagyméretű kereskedők és beszállítóik kapcsolatának elemzése. TDK dolgozat, BCE, Versenypolitika (Mikroökonómia) szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/SZE_20100330113313.pdf

Nagy, Olivér (2012) Nemzetek és kultúrák eltérő munkaerő-szervezési gyakorlata a termelésben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Abramova, Xénia Pavlovna (2013) Nemzetközi árubeszállítás és kiszervezés a Dunafa Trade Kft. gyakorlatában. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Rácz, Roxána (2014) Pillanatkép a hazai raktározási gyakorlatról. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Bernáth, Zsófia Márta (2018) Poka-yoke alkalmazása a gembán túl. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Reményi, Gábor Sándor (2011) Prémium kategóriás segélyszolgálat megtervezése, innovációs, marketing lehetőségek és elképzelhető tervezési hibák kihatásának bemutatása gazdasági szemszögből. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Endrédy, Zsófia (2013) RFID és hajózás avagy folyami információs szolgáltatások a Csepeli Szabadkikötőben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Szurovy, Dóra (2012) Raktárirányítási rendszerek. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Varju, Előd (2018) Raktározási hatékonyság fejlesztése, raktárkapacitás maximalizálása a Horizont sörfőzde üzemében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Mayer, Balázs (2007) Reverse Engineering. TDK dolgozat, Budapesti Corvinus Egyetem, E-business és informatika szekció.

Nagy, János (2018) Reverz ellátási láncok működtetésének és tervezésének problémái, a megoldások értékelése a fenntarthatóság szemszögéből. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Kiss, Krisztina (2009) Rádiófrekvenciás vonalkódolvasó eszközök bevezetése PRINCE2 szemlélettel. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Sipaki, Patrik István (2016) Rövid ellátási láncok szerepe Békés megye élelmiszergazdaságában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Denke, Attila (2006) SAP R/3 Építőipari Speciális Megoldás Demo Rendszerének Kidolgozása, A Beszerzés Folyamata és Specialitásai az Anyaggazdálkodási Modulban. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Rétháti, Zoltán (2002) SAP bevezetés az Ericsson Magyarországnál. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Leelőssy, Ambrus (2018) Saját márkás termékek a kiskereskedelemben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Leelossy_Ambrus_2018.pdf

Jankó, Zsuzsanna (2011) Stable supply chains. TDK dolgozat, BCE, Játékelmélet szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Janko_Zsuzsanna_20110328111044.pdf

Császár, Gabriella (2018) Szervezeti megújulás a kutatásokon keresztül: a kutatástámogató eszközök hatásának vizsgálata a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Kubiczki, János (2017) Szervezeti struktúrák kialakulásának okai a kontingenciaelmélet alapján. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Tóth, Katalin (2010) Szervezeti változások és munkavállalói megelégedettség együttes hatása a logisztikai szolgáltatókra : Vállalati példán keresztül. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Ónodi, Anikó Erika (2009) Szezonalitás hatásainak bemutatása a húsvéti csokoládéfigurákon keresztül. MEGHATÁROZATLAN, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Gödör, Kata (2018) Szolgálatosodás Nyugat- és Kelet-Európában: stratégiai megítélés és pénzügyi eredményesség vizsgálata egy nemzetközi kutatás alapján. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Godor_Kata.pdf

Bálint, Nóra Anna (2014) Szolgálatosodás Nyugat-Európában és Magyarországon. Hol tartunk és merre haladunk? : Egy nemzetközi felmérés nyomán. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://piblikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Balint_Nora_Anna.pdf

Medve, Dénes (2013) Szállítási költségek és telephelyválasztás az élelmiszer-gazdaságban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Medve_Denes.pdf

Gyuricza, István (2013) Szállító kiválasztási feladat megoldása növekményes mennyiségi kedvezménnyel adott ajánlatok esetén. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Szabó, Zita Ilona (2011) Szükséglet-tervezési és beszerzési rendszerek – „e-lépések” a versenyképesség fenntartása érdekében – egy elektronikai vállalat példája. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Sipos, Máté András (2007) Teljesítménymenedzsment az autókereskedelemben. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Szervezés Tanszék.

Veres, Balázs (2018) Teljesítménymérés a Lean Termelési Rendszer hatékonyságának növelése érdekében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Sólyom, Tamás (2010) Termeléstervezés a Visszutas Logisztikában. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Keresztes, Fruzsina (2008) Termeléstervezés és készletgazdálkodás a Béres Gyógyszergyár Zrt-nél. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Tőkés, Annamária (2010) Textilipari termelő kis- és középvállalkozások logisztikai gyakorlata és logisztikai fejlesztési lehetőségei. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Módis, Enikő (2009) The ant colony algorithm in economy. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Faragó, Bettina (2014) Trendek és lehetőségek a beszerzésben : Mérlegen a centralizáció. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Farago_Bettina.pdf

Avramcsev, Erika (2015) Trieszt és Rijeka lehetőségei a magyar tengeri konténeres áruforgalomban : Összehasonlító elemzés a logisztikai szolgáltatók szempontjából: Hamburg, Koper - Rijeka, Trieszt. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Balázs, Gergely (2010) VESZÉLYES ÁRUK VASÚTI SZÁLLÍTÁSÁNAK KOCKÁZATELEMZÉSE A MOL NYRT. VÁKUUM GÁZOLAJ SZÁLLÍTÁSÁNAK PÉLDÁJÁN KERESZTÜL. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Németh, Zita (2013) Vasút vagy vízi út? : Üres konténerek szállítása Budapest és Linz között. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Baranyi, Bernadett (2009) Vevői elégedettség egy mikrovállalat példáján. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Borsos, Bence (2018) Vevő–beszállító kapcsolatok irányítási mechanizmusának vizsgálata: kapcsolati és szerződéses kötelékek az interakció kontextusa tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Bodnár, Edit (2016) Vezetői döntéstámogatás - fókuszban a VMI. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és ellátási lánc menedzsment Tanszék.

Tresz, Ágnes (2010) Visszutas logisztika az autóiparban : Hogyan lehet a visszutas logisztika eszköztárával a környezetre gyakorolt hatásokat minimalizálni? Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Vörösová, Eva (2008) Vorfallstudie in der Automobilindustrie bei der Firma Edscha Slovakia. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Kiss, Máté János (2017) Változó beszállítói kapcsolatok: triadikus beszerzési stratégiák felértékelődése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Fábián, Anna (2018) Változó döntések a logisztika világában: az outsourcing és az insourcing gyakorlata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Kiss, Ferenc (2019) Vámügyi tevékenységek központosítása régiószinten a TE Connectivity esztergomi gyárában. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Prókai, Márta (2011) Zöld szempontok beépítése a beszállító értékelésbe : Multinacionális cég elvárásai a beszállítókkal szemben). MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vállalatgazdaságtan Intézet.

Füle, Szilárd (2010) Új kihívás előtt a lean menedzsment (Teljesítménymérés a karcsú termelési környezetben). Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék.

Rácz, Dániel (2003) Üzleti folyamatok modellezése a workflow rendszerek szemszögéből. Szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Információrendszerek Tanszék.

Görbe, Szabina (2013) „Mennyit ér” a fenntarthatóság? : A szén-dioxid kibocsátás és az útrombolás, mint externália, pénzügyi kimutatásba emelése egy konkrét üzleti szituáció példáján. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Gorbe_Szabina.pdf

A lista elkészültének dátuma: Thu Mar 21 01:38:40 2019 CET.