Tallózás Tanszék szerint

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Tételek száma:13.

Szabó, Evelin (2016) A reproduktív technológiák nyújtotta lehetőségekről laikus szemmel: attitűdvizsgálat az életmentő testvérek és a preimplantációs genetikai diagnózis kérdéskörének megítéléséről. TDK dolgozat, BCE, Szociológia II. szekció.

Havelda, Anikó (2016) „Megéri versengőnek lenni?”: a közösségen belüli státusz és a versengésre való hajlam összefüggésének vizsgálata általános iskolások körében. TDK dolgozat, BCE, Szociológia II. szekció.

Habsz, Lilla Dorina (2016) Jó teljesítmény = népszerűség?: az iskolai teljesítmény és a népszerűség kapcsolatának longitudinális vizsgálata a roma és a nem roma tanulók körében. TDK dolgozat, BCE, Szociológia II. szekció.

Gurzó, Klára and Stancsics, Nóra (2013) Hagyomány a törvényi változtatások után. TDK dolgozat, BCE, Szociológia II. szekció.

Mandácskó, Eszter and Panyik, Barbara (2013) „Mindenki dohányzik, én miért ne tenném? : Nálunk a menők cigiznek.” : A barátság és a népszerűség hatása a középiskolások dohányzására. TDK dolgozat, BCE, Szociológia II. szekció.

Szalai, Viktória (2013) Az egyéni továbbtanulási szándék összefüggése az osztálytársak továbbtanulási terveivel. TDK dolgozat, BCE, Szociológia II. szekció.

Kovács, Orsolya (2013) Hajléktalan élethelyzetű cigányok. TDK dolgozat, BCE, Szociológia II. szekció.

Geszler, Nikolett Barbara (2010) A magyar politikai és gazdasági elit európai szintű karriervállalási hajlandósága. TDK dolgozat, BCE, Szociológia II. szekció.

Reizer, Balázs and Seres, Gyula (2010) A gyermekvállalás hatása a családi jövedelemre Magyarországon. TDK dolgozat, BCE, Szociológia II. szekció.

Kiss, Eszter (2010) A rendszeres szociális ellátás hatása a gazdasági aktivitásra és a segélyezett romák életmódjára. TDK dolgozat, BCE, Szociológia II. szekció.

Ördög, Zita (2010) Állami cégek, vezetői bérek. TDK dolgozat, BCE, Szociológia II. szekció.

Rigó, Emese (2010) A magyar gazdasági és politikai felső vezetői réteg értékvizsgálata a 90-es évek végén. TDK dolgozat, BCE, Szociológia II. szekció.

Adler, Tamás (2010) What happened in Qana? TDK dolgozat, BCE, Szociológia II. szekció.

A lista elkészültének dátuma: Thu Jul 19 05:20:17 2018 CEST.