Tallózás Tanszék szerint

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Tételek száma:38.

Gédert, Tímea (2013) Magas vitamintartalmú zöldségpástétomok termékfejlesztése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Sinkó, Katalin (2013) Természetes állománykialakítók összehasonlító vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Vlaszák, Bianka (2013) Élelmiszerallergia okozta tünetek előfordulásának tanulmányozása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Domán, Tamara (2013) A termelői piacok helyzete Magyarországon – egy primer kvantitatív kutatás eredménye. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Porpáczi, Krisztina (2012) A műanyag hulladék, ezen belül a PET palackok sorsa napjainkban Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Wittner, Ágnes (2012) Extrakciós paraméterek optimalizálása almatörköly polifenol-tartalmának kinyerése céljából. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Radványi, Dalma (2012) Magas antioxidáns tartalmú extraktum előállítása fekete bodza (Sambucus nigra L.) törkölyből. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Pribék, Boglárka (2012) Kereskedelmi forgalomból származó különböző narancslevek összehasonlító értékelése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Vachnovszki, Anett (2012) Élelmiszerek csomagolásának és jelölésének általános szerepének elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Sümegi, Zsófia (2012) Enzimkezelés és szárítás hatása almatörköly extraktumok polifenol tartalmára. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Ónodi, Rita (2012) Kíméletes tartósítás szerepe a narancslé késztermék minőségvédelmében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Bojti, Zsuzsanna (2012) Csomagolási innovációs lehetőségek az instant levesek piacán. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Penksza, Péter (2012) Csicsókaliszt, mint természetes állománykialakító. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Velekey, Cintia (2012) Gyümölcslevek és -italok minősége a fogyasztói elvárások tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Visnyei, Bettina (2012) Csicsókachips előállítási lehetőségeinek vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Nagy, Orsolya (2012) A hőmérséklet hatása vákuumszárított meggyporok minőségi paramétereire. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Román, Viktória (2012) Almatörköly extraktum tisztítási lehetősége Amberlite típusú gyantával. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Ruzicska, Henrietta (2012) Almatörköly antimikrobás hatásának vizsgálata élelmiszeripari mikroorganizmusokkal szemben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Kreiner, Evelin (2012) Készételek és csomagolásuk – Javaslattétel fogyasztói felmérés alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Ta, Phuong Linh (2012) Dán bodzafajták természetes színezékként történő alkalmazásának lehetőségei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Góczán, Bálint (2012) Antocianinban és rostban gazdag, alacsony szénhidrát-tartalmú prémium lekvár termékfejlesztése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Keszti, Szabolcs Károly (2012) Zöldségpástétomok termékfejlesztése és állományvizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Zsiga, Alexandra (2012) Vegyes zöldséglevek előállítása tejsavas erjesztéssel. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Gajda, Irén (2011) A táplálékallergia és -intolerancia mint élelmiszerbiztonsági kérdés. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Dorkó, Lilla (2011) Hőmérséklet hatásának vizsgálata meggyfajták színjellemzőinek stabilitására. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Horváth, Attila (2011) Előkezelési eljárások hatása bag-in-box csomagolású préselt almalé jellemzőire. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Magyar, Csilla (2011) Csomagolás és jelölés szerepe a fogyasztói bizalom kialakításában a lisztcsomagolások példáján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Asslassi, Kármen (2011) Ciklodextrin-tartalmú aktív csomagolóanyag aromavédő hatásának vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Katona, Máté Balázs (2011) Tárolási körülmények hatása málna sűrítmények színanyagaira. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Lévai, Balázs (2011) Bag-in-Box csomagolású alma-meggy préslé főbb jellemzőinek vizsgálata a tárolási idő függvényében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Barna, Zsuzsa (2011) Almasűrítmények összehasonlító vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Ujfalusi, Anita (2011) Fekete bodza sűrítmények színjellemzőinek vizsgálata különböző tárolási feltételek mellett. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Tóth, Orsolya (2011) Almatörköly élelmiszeripari mikroorganizmusokra gyakorolt hatása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Tóbi, Anita (2011) A málna antioxidáns anyagainak változása vákuumbepárlás során. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Rehus, Dóra (2011) Rosttal dúsított sütésálló lekvárok előállítási lehetőségei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Karcza, László (2011) Különleges előkezelések alkalmazása almaszirom gyártása során. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Balga, Edina (2011) A genetikailag módosított növények alkalmazásának társadalmi, technológiai és jogszabályi környezete Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

Borbély, János (2011) Almatörköly etanolos extrakciójának vizsgálata a paraméterek változtatása mellett. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

A lista elkészültének dátuma: Wed Oct 18 19:41:34 2017 CEST.