Tallózás Tanszék szerint

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Tételek száma:31.

Erdődi, Péter Levente (2013) A gyöngyöző bor készítésének bemutatása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Vadasi, György Tamás (2013) Különböző termőterületről származó borok növényvédőszermaradék tartalmának vizsgálata LC-MS/MS műszerrel. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Gayerhosz, Norbert (2013) Néhány „divatos” kékszőlőfajta jelenléte Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Lázár, Viktor (2013) Energiaitalok vizsgálata a népegészségügyi termékadó (NETA) tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Zachar, Ferenc (2013) Olaszrizling értékelése a Badacsonyi borvidéken. Postgraduális szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Gellérthegyi, Dorottya Kata (2013) Az illó fenol képződés megelőzése, illó fenolos borok és hordók kezelése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Ercsei, Botond (2013) Hazai és külföldi ízesített ásványvizek értékelése érzékszervi bírálat alapján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Urbán, Péter (2013) Mikro-oxidáció és különböző tölgyfaszegmensek használata a 2011-es évjáratú szekszárdi Cabernet Sauvignon esetén. Postgraduális szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Hollósy, Zsombor (2013) Finomseprőn-tartásos kísérletek összehasonlító elemzése. Postgraduális szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Reisner, Tamás (2013) Palackzárók hatása a bor fejlődésére. Postgraduális szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Hári, Regina (2013) Hazai borok csomagolása és fogyasztói értékelése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Frickné Ádám, Adrienn (2013) Néhány villányi bor finomösszetételének vizsgálata. Postgraduális szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Bóni, László (2013) A D.M.R.-technika hatása a mustok polifenolösszetételére. Postgraduális szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Toronyi, Zsuzsanna (2013) A Kékfrankos borászati jelentősége. Postgraduális szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Benedek, Péter (2013) A reduktív technológia alkalmazása a Mátrai borvidéken. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Inotay, Petra (2013) Pannonhalma és a bor misztériuma. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Török, Anna (2012) Egy nem ár érzékeny borfogyasztói szegmens vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Balogh, Zsolt (2012) A 2007-es évjáratú furmint borok összetételének és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Pócz, Szilvia Beatrix (2012) Különböző savak összehasonlító értékelése borok savemelése során. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Márton, Tünde (2012) Borászati jelentőségű élesztőfajok savtermelésének vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Papp, Angéla (2012) A barrique hordós és a fakészítményekkel történő borérlelés összehasonlítása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Borászati Tanszék.

Márton, Johanna (2012) Szénsavas üdítőitalok magyarországi csomagolásának értékelése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Borászati Tanszék.

Konkoly, Krisztina (2012) Tejsavbaktériumok előfordulása palackos erjesztésű pezsgőkészítésben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Romsics, Bence (2012) Az alkoholos erjedés elakadásának okai és kezelése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Borászati Tanszék.

Somogyi, Andrea (2012) Borászati jelentőségű élesztőgombák savtermelésének vizsgálata a nitrogénellátottság függvényében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Osváth, Fruzsina (2012) Különböző szüreti időpontú Királyleányka újborok összehasonlító elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Rábaközi, Kata (2012) A borok tanninjai és szerepük és borászati technológiában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Hotyek, Zita (2012) Különböző alapanyagú fahordók hatása a Furmint és a Hárslevelű bor összetételére és érzékszervi tulajdonságaira. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Polgár, Edit (2012) Vörösborok színanyagainak változása hordós és acéltartályos tárolás során. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Burucs, Marcell (2012) A sillerborok helye és szerepe a magyar borászatban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

Soós, Gergely (2012) A glicerin-faktor és glükonsav-faktor alkalmazásának lehetőségei a borhamisítások kimutatásában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

A lista elkészültének dátuma: Fri Mar 29 02:24:13 2024 UTC.