Tallózás Tanszék szerint
Tételek száma:8. Nagy-Szabó, Anita (2013) Módszerfejlesztés káposztafélék szénhidrát- és energiatartalmának meghatározására FT-NIR technikával. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék. Tőkés, Viktória (2013) Akkreditált analitikai laboratórium belső auditja. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék. Hüse, Lilla (2013) Új élelmiszernek minősülő táplálkozási szempontból kedvező hatással rendelkező alternatív zsírsav-források. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék. Stempelyné Antal, Terézia (2012) Karbadox és olaquindox metabolitjainak meghatározása sertés izom és máj mintából LC-MS/MS technikával. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék. Sándor, Rita (2012) Két tömegspektrometriás ionforrás (APCI, ESI) kritikai összevetése termesztett gombából történő D-vitamin meghatározás példáján. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék. Kovács, Ágnes (2012) Ömlesztett sajtok nedvesség- és zsírtartalmának meghatározása FT-NIR spektroszkópiával. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék. Pichler, Gábor (2012) Gumicukor minták glicirrizin és glicirretinsav tartalmának meghatározása HPLC-ESI-MS/MS kapcsolt rendszerrel. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék. Vogronics, Fatime (2012) Nemzetközi és hazai jártassági körvizsgálatok értékelése mikotoxin meghatározás eredményei alapján. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék. |