Új élelmiszernek minősülő táplálkozási szempontból kedvező hatással rendelkező alternatív zsírsav-források

Hüse, Lilla (2013) Új élelmiszernek minősülő táplálkozási szempontból kedvező hatással rendelkező alternatív zsírsav-források. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF (Diplomamunka) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Tétel típus:MA/MSc szakdolgozat
Témakör:Biotechnológia, mikrobiológia
Élelmiszerkémia, táplálkozástudomány
Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség
Azonosító kód:7083
Képzés/szak:Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnöki (MSc) szak
Elhelyezés dátuma:11 Máj 2015 08:23
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:10

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap