Hüse, Lilla (2013) Új élelmiszernek minősülő táplálkozási szempontból kedvező hatással rendelkező alternatív zsírsav-források. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék.
|
PDF (Diplomamunka)
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB |
Tétel típus: | MA/MSc szakdolgozat |
---|---|
Témakör: | Biotechnológia, mikrobiológia Élelmiszerkémia, táplálkozástudomány Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség |
Azonosító kód: | 7083 |
Képzés/szak: | Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnöki (MSc) szak |
Elhelyezés dátuma: | 11 Máj 2015 08:23 |
Utolsó változtatás: | 02 Júl 2016 21:10 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap