Lengyel, Anita (2012) Tokaji Szamorodni eredetű Saccharomyces cerevisiae izolátumok biofilm képzéssel kapcsolatos fiziológiai és molekuláris vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.
|
PDF (Diplomamunka)
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB |
Tétel típus: | MA/MSc szakdolgozat |
---|---|
Témakör: | Borászat Biotechnológia, mikrobiológia Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség |
Azonosító kód: | 7013 |
Képzés/szak: | Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnöki (MSc) szak |
Elhelyezés dátuma: | 10 Júl 2015 09:25 |
Utolsó változtatás: | 02 Júl 2016 21:10 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap