Tallózás Tanszék szerint

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Tételek száma:22.

Frank, Genovéva (2013) Mobil víztisztító berendezések élelmiszer-biztonsági háttere, kialakításának bemutatása katasztrófahelyzetekben történő vízellátás esetére. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

Hóborné Szántó, Márta Judit (2013) A takarmányok mikotoxin tartalma, különös tekintettel a 2012-es év időjárásának hatása az aflatoxinok alakulására. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

Bagi, Beáta (2013) Élelmiszerbiztonság hatósági ellenőrzése a közétkeztetésben és a vendéglátásban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

Jobbágy, Katalin (2013) A borecet gyártás haszon mikroorganizmusának fiziológiai vizsgálata és a gyártási folyamat során előforduló idegen mikrobák kimutatása és jellemzése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

Kaló, Júlia (2012) Az Egri borvidékről származó Botrytis cinerea izolátumok molekuláris biológiai és fenotípusos vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

Tóth, Judit (2012) Impedimetriás mérőrendszer alkalmazása fűszerek mikrobiológiai állapotának vizsgálatára. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

Harangozó, Zsófia (2012) Vízből izolált baktériumok fertőtlenítőszer tűrésének vizsgálata impedimetriás gyorsmódszerrel. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

Pálfy, Nóra (2012) C-vitaminban gazdag bogyós gyümölcsök felhasználása probiotikus gyümölcsös joghurt készítéséhez. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

Lengyel, Anita (2012) Tokaji Szamorodni eredetű Saccharomyces cerevisiae izolátumok biofilm képzéssel kapcsolatos fiziológiai és molekuláris vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

Balogh, Levente (2012) Mikrobapusztító tényezők hatásának vizsgálata Aeribacillus pallidus spórákra. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

Ékk, Beatrix (2012) Karfiol mozaik vírus kimutatásának jelentősége repceminták GMO vizsgálata során. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

Hladicekova, Natália (2012) Aeribacillus pallidus fertőtlenítőszerekkel szembeni rezisztenciájának vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

Orgován, Judit (2012) Listeria innocua hatásának vizsgálata Listeria monocytogenes növekedésére automatizált módszerekkel. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

Fodor, Zsuzsanna (2012) Természetes antimikróbás anyagok hatása E. coli és E. coli O157 törzsekre. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

Rinyu, Enikő (2012) Élelmiszer eredetű megbetegedések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2008-2011 között. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

Debrődi, Csilla (2012) A növényvédőszer-maradékok koncentrációjának változása a nyers élelmiszerek feldolgozása során. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

Németh, Tímea (2012) HACCP rendszer kialakítása és felülvizsgálata egy magyarországi hipermarket pékségében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

Török, Orsolya (2012) Kukorica mikobiótája és mikotoxin szennyezettsége hazánkban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

Várhelyi, Andrea (2012) A túrógyártás minőségbiztosítási megközelítésben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

Szabóné Tima, Helga (2012) Mikotoxinok hatása a sertéstenyésztésre. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

Deák, Bernadett (2012) Besugárzott élelmiszerek tárolás alatti változásainak vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

Molnár, Ilona (2012) A klímaváltozás hatása a mikotoxinok előfordulására. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

A lista elkészültének dátuma: Fri Dec 15 14:51:12 2017 CET.