Természetes antimikróbás anyagok hatása E. coli és E. coli O157 törzsekre

Fodor, Zsuzsanna (2012) Természetes antimikróbás anyagok hatása E. coli és E. coli O157 törzsekre. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

[img] PDF (Diplomamunka) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Tétel típus:MA/MSc szakdolgozat
Témakör:Biotechnológia, mikrobiológia
Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség
Azonosító kód:7021
Képzés/szak:Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnöki (MSc) szak
Elhelyezés dátuma:31 Aug 2015 10:05
Utolsó változtatás:31 Aug 2015 10:05

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap