Tokaji Szamorodni eredetű Saccharomyces cerevisiae izolátumok biofilm képzéssel kapcsolatos fiziológiai és molekuláris vizsgálata

Lengyel, Anita (2012) Tokaji Szamorodni eredetű Saccharomyces cerevisiae izolátumok biofilm képzéssel kapcsolatos fiziológiai és molekuláris vizsgálata. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

[img]
Preview
PDF (Diplomamunka) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Item Type:MA/MSc thesis
Subjects:Oenology
Biotechnology and microbiology
Food safety, food quality
ID Code:7013
Specialisation:Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnöki (MSc) szak
Deposited By: Unnamed user with email agnes.rommer@uni-corvinus.hu
Deposited On:10 Jul 2015 09:25
Last Modified:02 Jul 2016 21:10

Repository Staff Only: item control page