Tokaji Szamorodni eredetű Saccharomyces cerevisiae izolátumok biofilm képzéssel kapcsolatos fiziológiai és molekuláris vizsgálata

Lengyel, Anita (2012) Tokaji Szamorodni eredetű Saccharomyces cerevisiae izolátumok biofilm képzéssel kapcsolatos fiziológiai és molekuláris vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF (Diplomamunka) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Tétel típus:MA/MSc szakdolgozat
Témakör:Borászat
Biotechnológia, mikrobiológia
Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség
Azonosító kód:7013
Képzés/szak:Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnöki (MSc) szak
Elhelyezés dátuma:10 Júl 2015 09:25
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:10

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap