A glicerin-faktor és glükonsav-faktor alkalmazásának lehetőségei a borhamisítások kimutatásában

Soós, Gergely (2012) A glicerin-faktor és glükonsav-faktor alkalmazásának lehetőségei a borhamisítások kimutatásában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF (Szakdolgozat) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Borászat
Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség
Azonosító kód:7184
Képzés/szak:Élelmiszermérnök (BSc) szak
Elhelyezés dátuma:12 Jún 2014 12:31
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:11

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap