Jobbágy, Katalin (2013) A borecet gyártás haszon mikroorganizmusának fiziológiai vizsgálata és a gyártási folyamat során előforduló idegen mikrobák kimutatása és jellemzése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.
|
PDF (Diplomamunka)
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB |
Tétel típus: | MA/MSc szakdolgozat |
---|---|
Témakör: | Élelmiszerkémia, táplálkozástudomány Biotechnológia, mikrobiológia Élelmiszeripar, tartósitóipar |
Azonosító kód: | 7088 |
Képzés/szak: | Élelmiszermérnök (MSc) szak |
Elhelyezés dátuma: | 14 Ápr 2015 08:06 |
Utolsó változtatás: | 02 Júl 2016 21:11 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap