Pichler, Gábor (2012) Gumicukor minták glicirrizin és glicirretinsav tartalmának meghatározása HPLC-ESI-MS/MS kapcsolt rendszerrel. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék.
|
PDF (Diplomamunka)
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB |
Tétel típus: | MA/MSc szakdolgozat |
---|---|
Témakör: | Élelmiszerkémia, táplálkozástudomány Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség |
Azonosító kód: | 7010 |
Képzés/szak: | Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnöki (MSc) szak |
Elhelyezés dátuma: | 10 Júl 2015 09:02 |
Utolsó változtatás: | 02 Júl 2016 21:10 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap