Egészben sütött marhahús különböző módon történő hőkezelése és vizsgálata

Nagy, Krisztián (2012) Egészben sütött marhahús különböző módon történő hőkezelése és vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF (Szakdolgozat) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszerkémia, táplálkozástudomány
Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség
Azonosító kód:6965
Képzés/szak:Élelmiszermérnök (BSc) szak
Elhelyezés dátuma:09 Júl 2015 08:37
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:09

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap