Browse by Department

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 23.

Kovács, Robertina (2012) Seregély a szőlőben. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Szőlészeti és Borászati Intézet.

Réder, Richárd (2012) Ökológiai kiegyenlítő felületek a Pannonhalmi borvidéken. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Szőlészeti és Borászati Intézet.

Appel, Gábor (2012) Az általános és az ökológiai szőlőtermesztés jogi szabályozása. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Szőlészeti és Borászati Intézet.

Csabai, László (2011) A magyar bormarketing helyzete 2000-2010 között. Thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Szőlészeti és Borászati Intézet.

Molnár, Judit (2011) Franciaország borvidékei, különös tekintettel Languedoc-Roussillon bemutatása és a termelői szövetkezetek szerepe. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Szőlészeti és Borászati Intézet.

Tóth, Illés Boldizsár (2011) Verjus készítése Csillám fajtából. Thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Szőlészeti és Borászati Intézet.

Herbent, Gergő (2011) A szőlő alany-nemes kölcsönhatásainak vizsgálata a Csillám fajtán, Szigetcsépen, 2011-ben. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Szőlészeti és Borászati Intézet.

Kelenfi, Bálint Zsolt (2011) A szőlő bogyók tömegének és cukortartalmának fürtön belüli alakulása hat borszőlőfajta példáján. Thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Szőlészeti és Borászati Intézet.

Stumpf, Balázs (2011) A terhelés és a különleges zöldmunkák hatásainak vizsgálata Tokaj-hegyalja fő szőlőfajtáin. Thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Szőlészeti és Borászati Intézet.

Bódis, Rita Mária (2011) Kadarka taxonok vizsgálata a Szekszárdi borvidéken. Thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Szőlészeti és Borászati Intézet.

Demeter, Ramóna (2011) A 2001-2005-ig vizsgált Tokaji Furmint termésének mennyiségi és minőségi mutatóira gyakorolt évjárati és termőhelyi hatás. Thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Szőlészeti és Borászati Intézet.

Kecső, Beáta (2011) A klimatikus indikátorok hatása a szőlő (Vitis vinifera) rothadására. Thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Szőlészeti és Borászati Intézet.

Szvoboda, Tünde (2011) Szőlő története a horgosi homokon. Thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Szőlészeti és Borászati Intézet.

Balla, Márton (2011) Borszőlőtermesztés és borászat a Dél-Afrikai Köztársaságban. Thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Szőlészeti és Borászati Intézet.

Mórocz, Tamás (2011) A "Zöld veltelini" termésmennyiségének és minőségének alakulása különböző újszerű fürtritkítási eljárások hatására Vörösberényben. Thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Szőlészeti és Borászati Intézet.

Borsi, Bernadett (2011) Chile összefoglaló bemutatása szőlőtermesztés és bortermelés szempontjából. Thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Szőlészeti és Borászati Intézet.

Sojnóczki, Annamária (2011) A szőlő (V. vinifera) sztenospermokarp magvatlanságához kapcsolt SCC8 marker alkalmazhatósága a magyarországi rezisztens csemegeszőlő-nemesítésében. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Szőlészeti és Borászati Intézet.

Juhász, Ádám (2011) A virágzáskori gyűrűzés hatása a 'Cabernet franc' (Vitis vinifera L.) fajta generatív teljesítményére az Egri borvidéken. Thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Szőlészeti és Borászati Intézet.

Bálint, Tivadar (2011) A bogyóméret, a bogyószám, és a fürt tömeg, valamint annak beltartalmi mutatói közötti összefüggés a Kékfrankos és Duna gyöngye fajták esetében Szigetcsépen. Thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Szőlészeti és Borászati Intézet.

Koszorús, Kornél (2011) Metszés nélküli szőlőtermesztés. Thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Szőlészeti és Borászati Intézet.

Begyik, András (2011) A rezveratrol jelentősége a borászatban és az egészség megőrzésében. Thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Szőlészeti és Borászati Intézet.

Csufor, Krisztina (2011) A precíziós szőlőtermesztés külföldi gyakorlata. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Szőlészeti és Borászati Intézet.

Fehér, Adrienn Marianna (2011) A szőlőmetszés múltja, jelene és távlatai. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Szőlészeti és Borászati Intézet.

This list was generated on Tue Jun 25 12:20:38 2019 CEST.