Browse by Department

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 14.

Molnár, Zsófia (2014) Skandináv nők ereje : A nők foglalkoztatottsága a skandináv országokban. Outstanding Student Paper, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/20140326091547.pdf

Pálfi, Bence (2014) Elkötelezettségprofilok és az elkötelezettséggel összefüggő tényezők vizsgálata szakkollégisták körében. Outstanding Student Paper, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Berta, Zoltán and Pálfi, Bence (2012) Az érzelmi elkötelezettséggel összefüggő tényezők vizsgálata a Széchenyi István Szakkollégium példáján. Outstanding Student Paper, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/20120326153921.pdf

Szekeres, Bernadett and Szreseny, Dóra (2012) Az Y generáció a munkaerőpiacra lépés előtt : Már az egyetem sem elegendő? Outstanding Student Paper, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Mucsi, Attila (2012) Hogyan közelítsük meg Oroszországot? : Elemzés kulturális metaforákkal és kulturális dimenziókkal. Outstanding Student Paper, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Ábrahám, Zsolt and Simonovits, Gábor and Szigel, Ferenc (2010) Bárhol megoldás lehet egy klaszter? - Klaszterek és nemzeti kultúra -. Outstanding Student Paper, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/AZS_SG_SZF_20100330035215.pdf

Rózsás, Tímea (2009) Kulturális malacpersely : Befolyásolja-e a lakosság megtakarításait a kulturális háttér? Outstanding Student Paper, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Melicher, Orsolya (2009) Üzleti tanácsadók és szervezetfejlesztők lehetséges együttműködése. Outstanding Student Paper, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Bauer, Eszter and Lajtai, István (2008) Úton egy komplexebb emberkép felé. Outstanding Student Paper, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Nagy, Szilvia (2008) Fókuszban az egyén- miért lépünk ki a szervezetekből? : Az abszorbciós görbe működésének vizsgálata a pénzügyi szférában. Outstanding Student Paper, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Láng, Alina (2008) Erők és ellenerők folyamatos küzdelme : A szervezeti magatartás pszichodinamikai elemzése. Outstanding Student Paper, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Pulinka, Ágnes (2007) Ignáci szervezet - ignáci tanulás. Outstanding Student Paper, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Radics, Gabriella (2007) Lépések egy családbarát társadalom felé. Outstanding Student Paper, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Farkas, Mira (2007) Egyedül a nagyvilágban? : A külföldi kiküldöttek támogatásának fontossága a nemzetközi versenyelőny fenntartásában. Outstanding Student Paper, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

This list was generated on Tue Jun 25 11:13:48 2019 CEST.