Tallózás Tanszék szerint

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Tételek száma:14.

Molnár, Zsófia (2014) Skandináv nők ereje : A nők foglalkoztatottsága a skandináv országokban. TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Pálfi, Bence (2014) Elkötelezettségprofilok és az elkötelezettséggel összefüggő tényezők vizsgálata szakkollégisták körében. TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Berta, Zoltán and Pálfi, Bence (2012) Az érzelmi elkötelezettséggel összefüggő tényezők vizsgálata a Széchenyi István Szakkollégium példáján. TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Szekeres, Bernadett and Szreseny, Dóra (2012) Az Y generáció a munkaerőpiacra lépés előtt : Már az egyetem sem elegendő? TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Mucsi, Attila (2012) Hogyan közelítsük meg Oroszországot? : Elemzés kulturális metaforákkal és kulturális dimenziókkal. TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Ábrahám, Zsolt and Simonovits, Gábor and Szigel, Ferenc (2010) Bárhol megoldás lehet egy klaszter? - Klaszterek és nemzeti kultúra -. TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Rózsás, Tímea (2009) Kulturális malacpersely : Befolyásolja-e a lakosság megtakarításait a kulturális háttér? TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Melicher, Orsolya (2009) Üzleti tanácsadók és szervezetfejlesztők lehetséges együttműködése. TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Bauer, Eszter and Lajtai, István (2008) Úton egy komplexebb emberkép felé. TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Nagy, Szilvia (2008) Fókuszban az egyén- miért lépünk ki a szervezetekből? : Az abszorbciós görbe működésének vizsgálata a pénzügyi szférában. TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Láng, Alina (2008) Erők és ellenerők folyamatos küzdelme : A szervezeti magatartás pszichodinamikai elemzése. TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Pulinka, Ágnes (2007) Ignáci szervezet - ignáci tanulás. TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Radics, Gabriella (2007) Lépések egy családbarát társadalom felé. TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

Farkas, Mira (2007) Egyedül a nagyvilágban? : A külföldi kiküldöttek támogatásának fontossága a nemzetközi versenyelőny fenntartásában. TDK dolgozat, BCE, HR és szervezetfejlesztés szekció.

A lista elkészültének dátuma: Sat Jul 21 16:51:53 2018 CEST.