Tallózás Tanszék szerint

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Tételek száma:11.

Gonda, Tamás (2013) Zöldkávés étcsokoládé termékfejlesztése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológiai Tanszék.

Dobos, Alexandra (2013) Savfok a sütőiparban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológiai Tanszék.

Vámosi, Barbara (2013) Kókuszolaj alapú margarin gyártástechnológiájának kidolgozása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológiai Tanszék.

Bognár, Annamária (2013) A cukorösszetevők és az édesítőszerek szerepe az édesipari termékek tulajdonságaiban. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológiai Tanszék.

Karácsonyi, Mónika Mária (2013) A kávé biológiailag aktív anyagainak vizsgálata a pörkölés paramétereinek függvényében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológiai Tanszék.

Koller, Nóra Valéria (2013) A Retro cipó savfok vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológiai Tanszék.

Demeter, Orsolya (2013) Kávés kakaós ital készítése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológiai Tanszék.

Gőz, Adrienn (2013) A tápértékjelölés megvalósításának egyes kérdései. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológiai Tanszék.

Győri, Szilvia (2012) Energiaital gyártás minőségirányítási rendszerének feltételei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológiai Tanszék.

Papp, Diána (2012) Fűszerpaprika őrleménnyel ízesített növényi olaj termék gyártmányfejlesztése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológiai Tanszék.

Kovács, Katalin (2012) Minőségromlást okozó mikroorganizmusok vizsgálata marcipán termékekben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológiai Tanszék.

A lista elkészültének dátuma: Wed Oct 18 09:11:13 2017 CEST.