Borászati jelentőségű élesztőgombák savtermelésének vizsgálata a nitrogénellátottság függvényében

Somogyi, Andrea (2012) Borászati jelentőségű élesztőgombák savtermelésének vizsgálata a nitrogénellátottság függvényében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF (Szakdolgozat) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Borászat
Biotechnológia, mikrobiológia
Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:7183
Képzés/szak:Élelmiszermérnök (BSc) szak
Elhelyezés dátuma:12 Jún 2014 11:54
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:11

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap