HACCP rendszer kialakítása és felülvizsgálata egy magyarországi hipermarket pékségében

Németh, Tímea (2012) HACCP rendszer kialakítása és felülvizsgálata egy magyarországi hipermarket pékségében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF (Diplomamunka) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Tétel típus:MA/MSc szakdolgozat
Témakör:Biotechnológia, mikrobiológia
Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség
Azonosító kód:7020
Képzés/szak:Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnöki (MSc) szak
Elhelyezés dátuma:13 Júl 2015 12:52
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:10

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap