Karbadox és olaquindox metabolitjainak meghatározása sertés izom és máj mintából LC-MS/MS technikával

Stempelyné Antal, Terézia (2012) Karbadox és olaquindox metabolitjainak meghatározása sertés izom és máj mintából LC-MS/MS technikával. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF (Diplomamunka) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Tétel típus:MA/MSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszerkémia, táplálkozástudomány
Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség
Azonosító kód:7012
Képzés/szak:Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnöki (MSc) szak
Elhelyezés dátuma:10 Júl 2015 09:17
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:10

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap