Nagy, Krisztián (2012) Egészben sütött marhahús különböző módon történő hőkezelése és vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék.
|
PDF (Szakdolgozat)
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB |
| Tétel típus: | BA/BSc szakdolgozat |
|---|---|
| Témakör: | Élelmiszerkémia, táplálkozástudomány Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség |
| Azonosító kód: | 6965 |
| Képzés/szak: | Élelmiszermérnök (BSc) szak |
| Elhelyezés dátuma: | 09 Júl 2015 08:37 |
| Utolsó változtatás: | 02 Júl 2016 21:09 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

