Broviac, Rebeka (2021) Túlélni a koronavírust! A magyar éttermek megküzdési és újranyitási stratégiái = Survive the coronavirus! Crisis management and reopen strategies of Hungarian restaurants. TDK dolgozat, BCE, Turizmusmenedzsment.
Endrész, Blanka (2021) A fenntarthatóság értelmezése és gyakorlatba történő átültetése az utazásszervezői szektorban = Interpreting and putting sustainability into practice in the tour operator sector. TDK dolgozat, BCE, Turizmusmenedzsment. Szabadon elérhető változat / Unrestricted version: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/endresz_b_2021.pdf
Sirkó, Márta (2021) Turisztikai kríziskommunikáció a hazai üzleti szállodákban a koronavírus-járvány idején = Tourism crisis communication in domestic business hotels during the covid-19 pandemic. TDK dolgozat, BCE, Turizmusmenedzsment. Szabadon elérhető változat / Unrestricted version: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/sirko_m_2021.pdf