Tallózás Tanszék szerint
Tételek száma:7. Sifter, Ágnes (2013) A tartós antikoaguláns terápia nehézségei diéta szempontjából pitvarfibrilláló betegek körében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszerkémiai és Táplálkozástudományi Tanszék. Varga, Emese (2012) A kajszibarack (Prunus armeniaca L.) illó anyagainak kialakulása az érés során és megjelenésük a gyümölcsből készült termékekben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszerkémiai és Táplálkozástudományi Tanszék. Jankó, Mária (2012) Hazai erdei mézek tulajdonságainak vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszerkémiai és Táplálkozástudományi Tanszék. Nagy, Hajnalka (2012) Cöliákiás és nem lisztérzékeny lányok táplálkozásának összehasonlítása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszerkémiai és Táplálkozástudományi Tanszék. Bauer, Judit (2012) Tiltott állatgyógyászati antibiotikumok valamint kokcidiosztatikumok screening meghatározása UPLC-TOF módszerrel. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszerkémiai és Táplálkozástudományi Tanszék. Nyikes, Nándor (2012) Szilárd fázisú mikroextrakció alkalmazása kávéőrlemények illatanyagainak kivonására. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszerkémiai és Táplálkozástudományi Tanszék. Bakó, Beáta (2012) Mézfogyasztási és vásárlási szokások. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszerkémiai és Táplálkozástudományi Tanszék. |