Tallózás Tanszék szerint

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Tételek száma:9.

Gurin, Gergő (2013) GEH-töltetes adszorpció ipari alkalmazásai kútvizek arzénmentesítésére. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Műveletek és Gépek Tanszék.

Facskó, Dávid (2013) Söripari folyamat modellezése SuperPro Designer programmal. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Műveletek és Gépek Tanszék.

Molnár, Máté András (2012) Pervaporáció modellezése alma aromakomponensek kinyerésére. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Műveletek és Gépek Tanszék.

Franku, Tamás (2012) Membrán-ozmotikus desztilláció – különböző ozmotikus oldatok alkalmazási lehetőségének vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Műveletek és Gépek Tanszék.

Poráczki, Anna (2012) Ananász fő aromakomponenseinek kíméletes kinyerése pervaporációval. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Műveletek és Gépek Tanszék.

Mechiat, Said (2012) Gyorsfagyasztott párolt vöröskáposzta vonal tervezése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Műveletek és Gépek Tanszék.

Kónya, Annamária (2012) Vörösbor nanoszűréssel történő besűrítésének gazdasági vizsgálata, és a keletkező melléktermék hasznosíthatósága. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Műveletek és Gépek Tanszék.

Kovács, Alexandra (2012) Hagyományos és bio málnalé besűrítése membrántechnikai eljárásokkal. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Műveletek és Gépek Tanszék.

Verasztó, Balázs (2012) Nanoszűréssel előállított vörösbor-sűrítmények és a szűrletek tárolásának vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Műveletek és Gépek Tanszék.

A lista elkészültének dátuma: Sun Dec 22 02:32:11 2024 UTC.