Tallózás Tanszék szerint
Tételek száma:9. Gurin, Gergő (2013) GEH-töltetes adszorpció ipari alkalmazásai kútvizek arzénmentesítésére. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Műveletek és Gépek Tanszék. Facskó, Dávid (2013) Söripari folyamat modellezése SuperPro Designer programmal. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Műveletek és Gépek Tanszék. Molnár, Máté András (2012) Pervaporáció modellezése alma aromakomponensek kinyerésére. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Műveletek és Gépek Tanszék. Franku, Tamás (2012) Membrán-ozmotikus desztilláció – különböző ozmotikus oldatok alkalmazási lehetőségének vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Műveletek és Gépek Tanszék. Poráczki, Anna (2012) Ananász fő aromakomponenseinek kíméletes kinyerése pervaporációval. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Műveletek és Gépek Tanszék. Mechiat, Said (2012) Gyorsfagyasztott párolt vöröskáposzta vonal tervezése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Műveletek és Gépek Tanszék. Kónya, Annamária (2012) Vörösbor nanoszűréssel történő besűrítésének gazdasági vizsgálata, és a keletkező melléktermék hasznosíthatósága. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Műveletek és Gépek Tanszék. Kovács, Alexandra (2012) Hagyományos és bio málnalé besűrítése membrántechnikai eljárásokkal. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Műveletek és Gépek Tanszék. Verasztó, Balázs (2012) Nanoszűréssel előállított vörösbor-sűrítmények és a szűrletek tárolásának vizsgálata. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Műveletek és Gépek Tanszék. |