Az organikus élelmiszerek termékpiaci jellemzői és fogyasztáspszichológiája : Fókuszban a kereslet élénkítésének lehetőségei

Kolmann, Tamás György (2016) Az organikus élelmiszerek termékpiaci jellemzői és fogyasztáspszichológiája : Fókuszban a kereslet élénkítésének lehetőségei. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Környezet-gazdaságtan, környezetvédelem
Marketing
Azonosító kód:9207
Képzés/szak:Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnöki szak
Elhelyezés dátuma:10 Ápr 2017 13:19
Utolsó változtatás:10 Ápr 2017 13:19

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap