„Sous-vide” technológia hatása a marhahús tulajdonságaira

Jelinkó, Dániel (2012) „Sous-vide” technológia hatása a marhahús tulajdonságaira. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF (Szakdolgozat) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség
Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:7160
Képzés/szak:Élelmiszermérnök (BSc) szak
Elhelyezés dátuma:29 Okt 2014 13:25
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:11

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap