Czermann, Krisztina Katinka (2013) Nagynyomású kezelés hatásának vizsgálata hőkezelt töltelékes húskészítmények érzékszervi tulajdonságaira, állományára. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék.
PDF (Szakdolgozat)
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB |
Tétel típus: | BA/BSc szakdolgozat |
---|---|
Témakör: | Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség Élelmiszeripar, tartósitóipar |
Azonosító kód: | 7159 |
Képzés/szak: | Élelmiszermérnök (BSc) szak |
Elhelyezés dátuma: | 30 Okt 2014 10:32 |
Utolsó változtatás: | 30 Okt 2014 10:32 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap