A paradicsom érésmenetének vizsgálata roncsolás-mentes módszerekkel

Riskó, Melinda (2013) A paradicsom érésmenetének vizsgálata roncsolás-mentes módszerekkel. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Árukezelési és Áruforgalmazási Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF (Szakdolgozat) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség
Növénytermesztés
Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:7156
Képzés/szak:Élelmiszermérnök (BSc) szak
Elhelyezés dátuma:30 Okt 2014 11:18
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:11

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap