Kollár, Rita (2013) Csökkentett sótartalmú sajtok fizikai, kémiai és mikrobiológiai tulajdonságainak változása nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatására. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék.
|
PDF (Diplomamunka)
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB |
Tétel típus: | MA/MSc szakdolgozat |
---|---|
Témakör: | Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség Élelmiszeripar, tartósitóipar |
Azonosító kód: | 7125 |
Képzés/szak: | Okleveles élelmiszermérnök (MSc) szak |
Elhelyezés dátuma: | 23 Márc 2015 08:59 |
Utolsó változtatás: | 02 Júl 2016 21:11 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap