Géri, Veronika (2012) Kukoricaliszt bázisú, gluténmentes minőségi száraztészták fejlesztése glükóz-oxidáz és transzglutamináz enzimkészítmények felhasználása mellett. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.
PDF (Diplomamunka)
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB |
Tétel típus: | MA/MSc szakdolgozat |
---|---|
Témakör: | Élelmiszerkémia, táplálkozástudomány Innováció, tudásgazdaság Élelmiszeripar, tartósitóipar |
Azonosító kód: | 7124 |
Képzés/szak: | Okleveles élelmiszermérnök (MSc) szak |
Elhelyezés dátuma: | 23 Márc 2015 09:33 |
Utolsó változtatás: | 23 Márc 2015 09:33 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap