Kukoricaliszt bázisú, gluténmentes minőségi száraztészták fejlesztése glükóz-oxidáz és transzglutamináz enzimkészítmények felhasználása mellett

Géri, Veronika (2012) Kukoricaliszt bázisú, gluténmentes minőségi száraztészták fejlesztése glükóz-oxidáz és transzglutamináz enzimkészítmények felhasználása mellett. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

[img] PDF (Diplomamunka) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Tétel típus:MA/MSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszerkémia, táplálkozástudomány
Innováció, tudásgazdaság
Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:7124
Képzés/szak:Okleveles élelmiszermérnök (MSc) szak
Elhelyezés dátuma:23 Márc 2015 09:33
Utolsó változtatás:23 Márc 2015 09:33

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap