Étkezési paprikafajták pultontarthatósági vizsgálata roncsolásmentes módszerek alkalmazásával

Losonci, Dániel (2013) Étkezési paprikafajták pultontarthatósági vizsgálata roncsolásmentes módszerek alkalmazásával. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Árukezelési és Áruforgalmazási Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF (Diplomamunka) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Tétel típus:MA/MSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség
Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:7123
Képzés/szak:Okleveles élelmiszermérnök (MSc) szak
Elhelyezés dátuma:23 Márc 2015 09:38
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:11

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap