Egy probiotikus tejsavbaktérium törzs béta-galaktozidáz enzim szintézisének tanulmányozása

Kocsis, Tímea (2013) Egy probiotikus tejsavbaktérium törzs béta-galaktozidáz enzim szintézisének tanulmányozása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF (Diplomamunka) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Tétel típus:MA/MSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszerkémia, táplálkozástudomány
Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:7089
Képzés/szak:Élelmiszermérnök (MSc) szak
Elhelyezés dátuma:14 Ápr 2015 07:56
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:11

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap