Két tömegspektrometriás ionforrás (APCI, ESI) kritikai összevetése termesztett gombából történő D-vitamin meghatározás példáján

Sándor, Rita (2012) Két tömegspektrometriás ionforrás (APCI, ESI) kritikai összevetése termesztett gombából történő D-vitamin meghatározás példáján. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF (Diplomamunka) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Tétel típus:MA/MSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszerkémia, táplálkozástudomány
Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:7005
Képzés/szak:Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnöki (MSc) szak
Elhelyezés dátuma:10 Júl 2015 08:34
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:10

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap