Különböző alapanyagú fahordók hatása a Furmint és a Hárslevelű bor összetételére és érzékszervi tulajdonságaira

Hotyek, Zita (2012) Különböző alapanyagú fahordók hatása a Furmint és a Hárslevelű bor összetételére és érzékszervi tulajdonságaira. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF (Szakdolgozat) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
3MB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Borászat
Azonosító kód:6993
Képzés/szak:Szőlész-borász mérnöki (BSc) szak
Elhelyezés dátuma:19 Márc 2015 15:14
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:09

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap