Az étkezési kukoricadara olajtartalom csökkentése az ipari felhasználás érdekében

Svec, József (2012) Az étkezési kukoricadara olajtartalom csökkentése az ipari felhasználás érdekében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF (Szakdolgozat) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
5MB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség
Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:6957
Képzés/szak:Élelmiszermérnök (BSc) szak
Elhelyezés dátuma:06 Júl 2015 12:40
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:09

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap