Akác- és hársmézek vizsgálata közeli infravörös spektroszkópiával

Dorogházi, Enikő (2012) Akác- és hársmézek vizsgálata közeli infravörös spektroszkópiával. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék.

[img] PDF (Szakdolgozat) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
821kB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség
Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:6942
Képzés/szak:Élelmiszermérnök (BSc) szak
Elhelyezés dátuma:06 Júl 2015 11:38
Utolsó változtatás:06 Júl 2015 11:38

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap