Fássy, Olga (2012) Különféle kezelésekkel előkészített konyhakész zöldségfélék eltarthatósági idejének összehasonlítása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék.
|
PDF (Szakdolgozat)
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB |
Tétel típus: | BA/BSc szakdolgozat |
---|---|
Témakör: | Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség Élelmiszeripar, tartósitóipar |
Azonosító kód: | 6940 |
Képzés/szak: | Élelmiszermérnök (BSc) szak |
Elhelyezés dátuma: | 06 Júl 2015 11:34 |
Utolsó változtatás: | 02 Júl 2016 21:09 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap