Különféle kezelésekkel előkészített konyhakész zöldségfélék eltarthatósági idejének összehasonlítása

Fássy, Olga (2012) Különféle kezelésekkel előkészített konyhakész zöldségfélék eltarthatósági idejének összehasonlítása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF (Szakdolgozat) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség
Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:6940
Képzés/szak:Élelmiszermérnök (BSc) szak
Elhelyezés dátuma:06 Júl 2015 11:34
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:09

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap